Allah yardımcın olsun. Aileden uzak olup bi de çocuk sahibi olmak çok zor. Ben birincide çekiniyorum, sende Allah can sağlığı versin iki tane var. Ama olmayacak bişey de yok bunu unutma. Ben çok zorlandığımda, "Allah kimseye taşıyabileceğinden çok yük yüklemez" diye teselli buluyorum...40 dakika egzersiz yaptım bu saatte.
Çocuklar o kadar zor uyuyorlar ki..
6 aylık bebeğim gündüz asla uyumaz.
Çok şanslıysam 10 dakika uyur.
Kızım çok zor çok ağlak bir bebek.
Sabah 5-6 arası kalkıyor.
Gece 5 kez kalkıyor.
Doğduğundan beri bu böyle..
Oğlum diş çıkarıyor felan filan çok zorlanıyorum. Tek başımayım onun verdiği ayrı zorluk.
Ben kahvaltımı çoğu zaman ağlayarak yapıyorum.
Eşim restoranda çalışıyor.
Hatta çoğu zaman öğle yemeğimi o getiriyor.
Çünkü işim çok zor.
Sırf bu yüzden biraz Türkiye’ye ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü tükendiğimi hissediyorum.
Ay çok yazmışım.
Görümcem sürekli insan bir çorba yapmaya vakit bulamaz mı? Der de o cümleden nefret eder oldum...
Elbette ki öyle.Allah yardımcın olsun. Aileden uzak olup bi de çocuk sahibi olmak çok zor. Ben birincide çekiniyorum, sende Allah can sağlığı versin iki tane var. Ama olmayacak bişey de yok bunu unutma. Ben çok zorlandığımda, "Allah kimseye taşıyabileceğinden çok yük yüklemez" diye teselli buluyorum...
Emzirme ve koşturma kucakta çocuk taşıma@matilda34 Seni tebrik ederim iyi kilo vermişsin cuma günü.
dtcf listeye dönmüşsün. Tebrikler..
@tomrs yine kaçamak yaparak kilo verdiğin için tebrikler. İlmini öğretmedin gitti..
Afiyetler olsun güzel ötesiMerhaba bugün benim menü
Sabah 10:15 kıymalı yumurta + domates salatalık +çay + 1 yemek kaşığı lor peynir +1 dilim ekmek
Öğlen 14:00 1 avuç leblebi
Ara 1 avuç aycekirdegi
Akşam 19:00 4 kaşık etli yeşil fasulye ve bir kase cacık
2000 cc su
O enişteye sağlam bir ceza lazım çıkamadığında Leslie yap o da yürüyüşTam yürüyüşe çıkıyorduk benim bey sen hazirlanana kadar ben bi yazıcıyı açayım bakayım dedi sonra da çıkamadı evi de kapkara yapmışbence benim mekikleri o çekmeli ben değil
Şu simitten bi vazgeçirmedik seni yaaaaaaaaa ama güzel afiyet olsunIyi geceler kizlar
Ctesi menum
Sabah ceyrek simit yumurta peynir 5 zeytin
Ogle tarcinli yulafli sut
Aksam izgara balik roka salatasi
Su 3 lt
Spor 80 dk yuruyus
Pazar menum
Sabah yumurta peynir 6 zeytin bir dlm cavdar ekmegi
Ogle tarcinli sutlu yulaf ezmesi
Aksam 4 kofte piyaz yarim dlm cavdar ekmegi
Su 3 lt
Spor 90 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh
Ama fazla karbon yüklemiş oluyorsun ve tok tutacak balık ekmekten dolayı bir süre sonra açlığa sevk ediyor seni zaten akşam hareket süresi azCanım akşam ekmek yememek bana da mantıklı geliyor ama diyetisyen illa ye diyor bana kalsa hiç aramam aslında..
Memnun oldum kaptanımçocukları bahane etmemek güzel ama çok zor.. Oğlum her gün bin bir rüşvet tehdit ısrarla götürüyorum görseniz sanki toplama kampına götürüyorum yani.. Çarşamba perşembe etüd var biraz zaman oluyor okula yürüyelim diyorum çantasını da taşıyorum yine de yolun yarısına kadar ağlıyor neymiş ayakları ağrımış.. Arkadaşlarıyla bütün gün deli dana gibi koştururken ağrımaz kızım desen abiisi olmadan oyun odasında hayatta kalmaz 1-2 denedim çığlık kıyamet.. Yani bahane etmiyorum ama malesef çok hassas bir denge üzerine kurdum arada kayıplar oluyor
Bebişkommmmm naptın yahuu menü istiyorum özellikle bu menüyü yanlış yaptık diye yazmamak olmasın görelim bir daha yapmayalımTeşekkür ederim kelebenk
Menüyü yarın vereyim bugün kü menü verilecek gibi değil zira
O görümcene benden selam söyle başına gelirse aynısı beklemesin kimseden bir yudum su yapsın getirsin o zaman çok biliyorsa tebrik ederim güzel spor hemde çocuklarla Allah kuvvet versin40 dakika egzersiz yaptım bu saatte.
Çocuklar o kadar zor uyuyorlar ki..
6 aylık bebeğim gündüz asla uyumaz.
Çok şanslıysam 10 dakika uyur.
Kızım çok zor çok ağlak bir bebek.
Sabah 5-6 arası kalkıyor.
Gece 5 kez kalkıyor.
Doğduğundan beri bu böyle..
Oğlum diş çıkarıyor felan filan çok zorlanıyorum. Tek başımayım onun verdiği ayrı zorluk.
Ben kahvaltımı çoğu zaman ağlayarak yapıyorum.
Eşim restoranda çalışıyor.
Hatta çoğu zaman öğle yemeğimi o getiriyor.
Çünkü işim çok zor.
Sırf bu yüzden biraz Türkiye’ye ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü tükendiğimi hissediyorum.
Ay çok yazmışım.
Görümcem sürekli insan bir çorba yapmaya vakit bulamaz mı? Der de o cümleden nefret eder oldum...
su çok az hareketle vücuttan su ve tuz atıyorsun atmaman gerekenleri lütfen çoğalt suyuEmzirmiyorum..
Telefonumda egzersiz programı var.
Sabah vakit olursa 5-10 dakika egzersiz.
Gece 20-40 dakika arası..
Bugün 1 buçuk litre su içtim sanırım ..
Süperrrr çok güzel menüBen de ilk menümü yazayım o zaman
Sabah:
2 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
5 zeytin
Domates, salatalık ve maydanoz
Ara:
10 badem ve 1 fincan yeşil çay
Ara:
1 sütlü (az yağlı) kahve, yarım protein bar ve 1 kivi
Akşam:
4 yk kinoa ve bol yeşillikli salata, 4 yk az yağlı yoğurt
Ara: 1 fincan yeşil çay ve yarım muz
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Total: 19.000 adım günlük
Sabah geç uyandığım için öğle yemeğini yapmadım. Onun yerine bir meyve ekledim ara öğünüme.
sen sadece burada ol destek her zaman var önce sen unutma kendin için vereceksin ne var ne yoksaÇok teşekkür ederim kaptanım. Umarım sizin de yardımınızla tez zamanda gidecek bu fazlalıklar
tabiki dahilsin unutmuş zaar kelebek seni asıl şuç bende listeyi doğru yerden almadım ben şimdi aklıma geldi Cuma günü düzeltelimYürüyüş yarışmasına dahilmiyim etiket yapılmamış ama
Güzel beğendim canım afiyet olsunDünkü menümü vereyim sabah 1 yumurta omlet 3 t dilim sucuk domates peynir zeytin bir ısırımlıl bal ve ekmek
Ekmek sadece o kadar
Öğle sadece şekersiz Türk kahvesi birşey canım istemedi
Sonrasında aşırı tatlı istedi ama yemedim hiçbirşey
Akşam 4 5 yk ciğer sote
1 kepçe şehriye çorbası
Salata
Pazar’ı böyle kapattım
Bol su elma kürü hatta bangır bangır bağırdım burda adaçayı içiyoruz bir an önce inecek o şişlikSabah tartım 58.1 Davul gibiyim. Regl bekliyorum
kür yap canım hem elma hem yoğurt kürü 3 kaşık ev yoğurdu bir maden suyu bir çay kaşığı toz zencefil biraz limon suyu 10 gün yapılacak süper duraklama kırıcı aynı anda elmayı da yaparsan canın bişey istemez tok tutarGunaydin guzeller.
Artidayim hem de 500gra yakin. Dikkat etmeye calisiyorum ama 64 u gormek hayal oldu adeta.
hadi bakalım kolay gele bir zumbacım vardıGünaydın bugün tartı veriyoruz galiba 78.1 benimki şimdi zumbaya kaçıyoyum
Kuzu ben haftasonları iyi beslenmiyorum. Saatler miktarlar kaçamaklar... Hepsi şaşıyor. Ondan pazartesi tartısında hep artı çıkıyorum zaten. Yazayım genede dünkü menüsü utanarakBebişkommmmm naptın yahuu menü istiyorum özellikle bu menüyü yanlış yaptık diye yazmamak olmasın görelim bir daha yapmayalım
Emzirme ve koşturma kucakta çocuk taşımaen önemlisi metabolizma
Afiyetler olsun güzel ötesi
O enişteye sağlam bir ceza lazım çıkamadığında Leslie yap o da yürüyüş
Şu simitten bi vazgeçirmedik seni yaaaaaaaaa ama güzel afiyet olsun
Ama fazla karbon yüklemiş oluyorsun ve tok tutacak balık ekmekten dolayı bir süre sonra açlığa sevk ediyor seni zaten akşam hareket süresi az
Ne yapalım canımo önemli değil menülerle ve haftada 3 yada 4 gün hareketle desteklersek emin ol güzel gider kilolar bugünleri bir daha gelmeyecek evlatlarınızın bırakın işler kalsın yemek yapılmasın sorun yok
Bebişkommmmm naptın yahuu menü istiyorum özellikle bu menüyü yanlış yaptık diye yazmamak olmasın görelim bir daha yapmayalım
O görümcene benden selam söyle başına gelirse aynısı beklemesin kimseden bir yudum su yapsın getirsin o zaman çok biliyorsa tebrik ederim güzel spor hemde çocuklarla Allah kuvvet versin
su çok az hareketle vücuttan su ve tuz atıyorsun atmaman gerekenleri lütfen çoğalt suyu
Süperrrr çok güzel menü
sen sadece burada ol destek her zaman var önce sen unutma kendin için vereceksin ne var ne yoksa
tabiki dahilsin unutmuş zaar kelebek seni asıl şuç bende listeyi doğru yerden almadım ben şimdi aklıma geldi Cuma günü düzeltelim
Güzel beğendim canım afiyet olsun
Bol su elma kürü hatta bangır bangır bağırdım burda adaçayı içiyoruz bir an önce inecek o şişlik
kür yap canım hem elma hem yoğurt kürü 3 kaşık ev yoğurdu bir maden suyu bir çay kaşığı toz zencefil biraz limon suyu 10 gün yapılacak süper duraklama kırıcı aynı anda elmayı da yaparsan canın bişey istemez tok tutar
hadi bakalım kolay gele bir zumbacım vardıSmile Forever senle iki oldu
Smile Forever ama özledik çok özledikkkk
Zaman kavramı şaşık bol krepli kahvaltıKuzu ben haftasonları iyi beslenmiyorum. Saatler miktarlar kaçamaklar... Hepsi şaşıyor. Ondan pazartesi tartısında hep artı çıkıyorum zaten. Yazayım genede dünkü menüsü utanarak
Sabah zencefil zerdeçal tarçın limon ve pulbiberli yoğurt
Aslında kahvaltı diye yaptık ama saat 3 civarı idi
Öğle birsürü krep peynir zeytin kreplerden bi tanesi ballı bi tanesi Nutella lı
Ara duble türk kahvesi iki kare bitter
Akşam 1 dolu kase tavuk suyu çorba
1 buçuk litre su
Spor yok
Özledim diyosun gelmiyorsunBende ozledim, ama zumbayi hak getire,diyet de oyle. Saldım baya yeme icme normal ama hareketli degilim. Bu aralarda zumbaya yeniden başlamayı dusunuyorum.
dün belim tutuldu felc geçirdim sandim. Daha sonrasinda gun boyu iyiydim.Bu Sabah bi kalktim kimildayamiyorum
E dedim sanaZaman kavramı şaşık bol krepli kahvaltı
Ayy olur mu o nasil söz. Gelirim ya deme oyleÖzledim diyosun gelmiyorsunbizi sevmiyormusun artık
Deniz hanım izin tatiline çıktıkizlar nasil gidiyor diyetler.
Denizz sen ne yapıyorsun görüşemedik bayadir.
Gel o zaman kaçma biryere hem bir sürece başlıyorsun sanırım diyet olmasa da hala yardımcımsınAyy olur mu o nasil söz. Gelirim ya deme oyle
Ara verince inan toparlamak cok zor biran once gelsin ya
evet kuzum aynen. Aslinda diyet yapmasamda spor yapmam sart benimGel o zaman kaçma biryere hem bir sürece başlıyorsun sanırım diyet olmasa da hala yardımcımsın
Hoşgeldin abla mı desem ne desem ya da demeyeyim en iyisi
O zaman yürüyüş yarışmasına dahilsin bebeğim Perşembe’ye kadar yürü kelebeği etiketle birinci ol eskiden alışıksın sen yarışmalaraevet kuzum aynen. Aslinda diyet yapmasamda spor yapmam sart benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?