Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardımcın olsun. Aileden uzak olup bi de çocuk sahibi olmak çok zor. Ben birincide çekiniyorum, sende Allah can sağlığı versin iki tane var. Ama olmayacak bişey de yok bunu unutma. Ben çok zorlandığımda, "Allah kimseye taşıyabileceğinden çok yük yüklemez" diye teselli buluyorum...

Elbette ki öyle.
İşte arada geliyorlar sonra gidiyorlar

Gunaydin guzeller.
Artidayim hem de 500gra yakin. Dikkat etmeye calisiyorum ama 64 u gormek hayal oldu adeta.

Günaydın bugün tartı veriyoruz galiba 78.1 benimki şimdi zumbaya kaçıyoyum

@matilda34 Seni tebrik ederim iyi kilo vermişsin cuma günü.
dtcf listeye dönmüşsün. Tebrikler..
@tomrs yine kaçamak yaparak kilo verdiğin için tebrikler. İlmini öğretmedin gitti..
Emzirme ve koşturma kucakta çocuk taşıma en önemlisi metabolizma
Afiyetler olsun güzel ötesi
Tam yürüyüşe çıkıyorduk benim bey sen hazirlanana kadar ben bi yazıcıyı açayım bakayım dedi sonra da çıkamadı evi de kapkara yapmış bence benim mekikleri o çekmeli ben değil
O enişteye sağlam bir ceza lazım çıkamadığında Leslie yap o da yürüyüş
Şu simitten bi vazgeçirmedik seni yaaaaaaaaa ama güzel afiyet olsun
Ama fazla karbon yüklemiş oluyorsun ve tok tutacak balık ekmekten dolayı bir süre sonra açlığa sevk ediyor seni zaten akşam hareket süresi az

Ne yapalım canımo önemli değil menülerle ve haftada 3 yada 4 gün hareketle desteklersek emin ol güzel gider kilolar bugünleri bir daha gelmeyecek evlatlarınızın bırakın işler kalsın yemek yapılmasın sorun yok
Teşekkür ederim kelebenk
Menüyü yarın vereyim bugün kü menü verilecek gibi değil zira
Bebişkommmmm naptın yahuu menü istiyorum özellikle bu menüyü yanlış yaptık diye yazmamak olmasın görelim bir daha yapmayalım
O görümcene benden selam söyle başına gelirse aynısı beklemesin kimseden bir yudum su yapsın getirsin o zaman çok biliyorsa tebrik ederim güzel spor hemde çocuklarla Allah kuvvet versin
Emzirmiyorum..
Telefonumda egzersiz programı var.
Sabah vakit olursa 5-10 dakika egzersiz.
Gece 20-40 dakika arası..
Bugün 1 buçuk litre su içtim sanırım ..
su çok az hareketle vücuttan su ve tuz atıyorsun atmaman gerekenleri lütfen çoğalt suyu

Süperrrr çok güzel menü
Çok teşekkür ederim kaptanım. Umarım sizin de yardımınızla tez zamanda gidecek bu fazlalıklar
sen sadece burada ol destek her zaman var önce sen unutma kendin için vereceksin ne var ne yoksa

Yürüyüş yarışmasına dahilmiyim etiket yapılmamış ama
tabiki dahilsin unutmuş zaar kelebek seni asıl şuç bende listeyi doğru yerden almadım ben şimdi aklıma geldi Cuma günü düzeltelim

Güzel beğendim canım afiyet olsun
Sabah tartım 58.1 Davul gibiyim. Regl bekliyorum
Bol su elma kürü hatta bangır bangır bağırdım burda adaçayı içiyoruz bir an önce inecek o şişlik
Gunaydin guzeller.
Artidayim hem de 500gra yakin. Dikkat etmeye calisiyorum ama 64 u gormek hayal oldu adeta.
kür yap canım hem elma hem yoğurt kürü 3 kaşık ev yoğurdu bir maden suyu bir çay kaşığı toz zencefil biraz limon suyu 10 gün yapılacak süper duraklama kırıcı aynı anda elmayı da yaparsan canın bişey istemez tok tutar

Günaydın bugün tartı veriyoruz galiba 78.1 benimki şimdi zumbaya kaçıyoyum
hadi bakalım kolay gele bir zumbacım vardı Smile Forever senle iki oldu

Smile Forever ama özledik çok özledikkkk

Bebişkommmmm naptın yahuu menü istiyorum özellikle bu menüyü yanlış yaptık diye yazmamak olmasın görelim bir daha yapmayalım
Kuzu ben haftasonları iyi beslenmiyorum. Saatler miktarlar kaçamaklar... Hepsi şaşıyor. Ondan pazartesi tartısında hep artı çıkıyorum zaten. Yazayım genede dünkü menüsü utanarak
Sabah zencefil zerdeçal tarçın limon ve pulbiberli yoğurt
Aslında kahvaltı diye yaptık ama saat 3 civarı idi
Öğle birsürü krep peynir zeytin kreplerden bi tanesi ballı bi tanesi Nutella lı
Ara duble türk kahvesi iki kare bitter
Akşam 1 dolu kase tavuk suyu çorba

1 buçuk litre su
Spor yok

Bende ozledim, ama zumbayi hak getire,diyet de oyle. Saldım baya yeme icme normal ama hareketli degilim. Bu aralarda zumbaya yeniden başlamayı dusunuyorum.
dün belim tutuldu felc geçirdim sandim. Daha sonrasinda gun boyu iyiydim.Bu Sabah bi kalktim kimildayamiyorum

Zaman kavramı şaşık bol krepli kahvaltı

Özledim diyosun gelmiyorsun bizi sevmiyormusun artık

selam kizlar @tuzsuz_ruh davet etti geldim
hedef kilom 55
boyum 1.60
yasim 43
kilom 67
Hoşgeldin abla mı desem ne desem ya da demeyeyim en iyisi şuanki kilonuz kaç acaba birde küçük bir form var ilk sayfada doldurabilirmisin rica etsem hergün menü veriyoruz akşam toplu bir şekilde saatleriyle ve spor yapıyoruz hep beraber şuan yürüyüş yarışmamız var Perşembe’ye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…