Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim birazcık sporu sıklaştırmam lazım evde iki üç egzersiz yapıyorum ama bence yetersiz birde sanırım bu pilavlar hayatımdan artık çıkmalı tek kötü alışkanlığım o kaldı aslında benim çünkü ekmek tamamen çıktı hayatımdan bana kilo yapan şeyde ekmekti

Hafta sonu menulerin gayet guzel. Afiyet olsun canim
Cok tesekkurler canim
Ben de kizama cok yapiyorum oyle yulaf lapasi sadece tarcin koymuyorum. Kendim yerken tarcin ekleyeyim iyi fikir canim sagol.
Peki yulaf detosunda gun boyu sadece yulaf mi yiyorsun?
Rica ederim canim bana da diyetisyen onermisti sagolsun tarcin gercekten yakisiyor. Aslinda yapabilirsen uc ogun yulaf cok guzel verdiriyor ama cok zor ben genellikle bir veya iki ogun yapabiliyorum.
Canim kolayliklar dilerim cok cok zor o kadar haklisin ki bir de o cok bilenler sagolsun iyice cikeden cikarirlar insani allah yardimcin olsun buyuyecekler insallah en zor buyuyen insan yavrusu ama buyuyecekler ileride hatirlayip ne cektik bee diyecegiz

Ay evet ya haklisin kaptan esim aliyo simitleri vallahi benim sucum yok

Çok teşekkür ederim.
Eşim anlayışlıdır çok şükür.
Yani karşılıklı sonuçta.
Görümcem artık aramıyor eşim kızmış bağırmış.
Çünkü ister istemez etkileniyorum.
Görümcem aynı benim gibi üst üste doğurmuş.
Eşimde sen doğurup büyüğünü 9 ay kayınvalidene atmadın mı kızım. Bak benimki ağlıyor kendini yırtıyor ama yine de anne kucağından ayırmıyor. Demiş
Zor biliyorum ama geçecek inşallah.
Sağlık olsun da..
Arada gelip gidiyorlar bana olsun o kadar da

Çok teşekkür ederim evet büyüyecekler.
Aslında sabırlıyım ama işte kızım çok zor.
Yoksa oğlum 1.900 gr doğdu şimdi kocaman oldu. Zaman çok çabuk akıp gidiyor...
Biraz yıpratıyor işte .

10 dakika egzersiz yaptım.
Eşim izinli bugün..
bugün tartı günü mü?
67.700 gr benim kilom.
Regl’den önce 67.0 olmuştum.
Bitti ama 700 gr bana kaldı
Adım sayar kol saatimi kaybettim evin içinde bulamıyorum. Allah bilir oğlum nereye attı

Maşallah de ne olur az spor yap bogazını tut seninde olur
Duzsuz bugün benim için büyük bir imtihan olucek
Akşama misafir var ben ikram hazırlıyorum yememeyi başarıcam
Başarırırm dimi?

semurcan bişey mi oldu nerdesin
Bende merak ediyorum
benim ilk hedefim 52 olmaktı ama 50 istiyorum tabi 50de de sabit kalmak istiyorum çünkü benim boy 150 eee anadan yadigar bi popo var kilo alınca oda büyük gözüküyor
Vaaayy hedefe ulaşmışsın aslında maşallah maşallah
50 de olursun inş
Bende hedefi 53 koydum diye kızıyorum kendime 54 deseymişim keşke o kiloda kendimi çok iyi hissediyorum

Ay masallah esine en azindan halden anliyor adam baxisi hic anlamiyor hem yardim etmez hem uzerine tuz biber olur kimisi esinin kiymetini bil canim valla
Çok teşekkür ederim evet büyüyecekler.
Aslında sabırlıyım ama işte kızım çok zor.
Yoksa oğlum 1.900 gr doğdu şimdi kocaman oldu. Zaman çok çabuk akıp gidiyor...
Biraz yıpratıyor işte .
Benim de 2.5 yasinda bir kizim var huysuzzzzz mizmizzzzz aman yarabbi baxen yangin var diye kacasim geliyor ama napicaksin evlat bir o kadar da cok seviliyor allah eksikliklerini gostermesin hepsine saglik versin insallah bize de sabir versin akil sagligimizi yitirmeden buyutelim hayirlisiyla
wuhuuuuu listedede böyle olsun aminnnnnnnn
Aminnn canim iki haftaya listedeyim insallah tam gaz geliyoruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…