- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Maşallah de ne olur az spor yap bogazını tut seninde olurBu ayakları artık nerde görsem tanırım
Fakat maşallah ne güzel kilo veriyorsun hedef kaçtı senin?
benim ilk hedefim 52 olmaktı ama 50 istiyorum tabi 50de de sabit kalmak istiyorum çünkü benim boy 150 eee anadan yadigar bi popo var kilo alınca oda büyük gözüküyorBu ayakları artık nerde görsem tanırım
Fakat maşallah ne güzel kilo veriyorsun hedef kaçtı senin?
çok güzel maşallah :)Eki Görüntüle 2203273
Tunaydin kizlar cuma 86.7 di sanirimfark 0.9 kg cumaya hedef 84.9 @tuzsuz_ruh
evet ama yürürken telefonu üstümde mi taşımam lazım:) koşu bandının kenarına koyuyordum ben onu yawTelefon akıllı değil mi bir programa bakar
Cok tesekkurler canimHafta sonu menulerin gayet guzel. Afiyet olsun canim
Rica ederim canim bana da diyetisyen onermisti sagolsun tarcin gercekten yakisiyor. Aslinda yapabilirsen uc ogun yulaf cok guzel verdiriyor ama cok zor ben genellikle bir veya iki ogun yapabiliyorum.Ben de kizama cok yapiyorum oyle yulaf lapasi sadece tarcin koymuyorum. Kendim yerken tarcin ekleyeyim iyi fikir canim sagol.
Peki yulaf detosunda gun boyu sadece yulaf mi yiyorsun?
Canim kolayliklar dilerim cok cok zor o kadar haklisin ki bir de o cok bilenler sagolsun iyice cikeden cikarirlar insani allah yardimcin olsun buyuyecekler insallah en zor buyuyen insan yavrusu ama buyuyecekler ileride hatirlayip ne cektik bee diyecegiz40 dakika egzersiz yaptım bu saatte.
Çocuklar o kadar zor uyuyorlar ki..
6 aylık bebeğim gündüz asla uyumaz.
Çok şanslıysam 10 dakika uyur.
Kızım çok zor çok ağlak bir bebek.
Sabah 5-6 arası kalkıyor.
Gece 5 kez kalkıyor.
Doğduğundan beri bu böyle..
Oğlum diş çıkarıyor felan filan çok zorlanıyorum. Tek başımayım onun verdiği ayrı zorluk.
Ben kahvaltımı çoğu zaman ağlayarak yapıyorum.
Eşim restoranda çalışıyor.
Hatta çoğu zaman öğle yemeğimi o getiriyor.
Çünkü işim çok zor.
Sırf bu yüzden biraz Türkiye’ye ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü tükendiğimi hissediyorum.
Ay çok yazmışım.
Görümcem sürekli insan bir çorba yapmaya vakit bulamaz mı? Der de o cümleden nefret eder oldum...
Ay evet ya haklisin kaptan esim aliyo simitleri vallahi benim sucum yokEmzirme ve koşturma kucakta çocuk taşımaen önemlisi metabolizma
Afiyetler olsun güzel ötesi
O enişteye sağlam bir ceza lazım çıkamadığında Leslie yap o da yürüyüş
Şu simitten bi vazgeçirmedik seni yaaaaaaaaa ama güzel afiyet olsun
Ama fazla karbon yüklemiş oluyorsun ve tok tutacak balık ekmekten dolayı bir süre sonra açlığa sevk ediyor seni zaten akşam hareket süresi az
Ne yapalım canımo önemli değil menülerle ve haftada 3 yada 4 gün hareketle desteklersek emin ol güzel gider kilolar bugünleri bir daha gelmeyecek evlatlarınızın bırakın işler kalsın yemek yapılmasın sorun yok
Bebişkommmmm naptın yahuu menü istiyorum özellikle bu menüyü yanlış yaptık diye yazmamak olmasın görelim bir daha yapmayalım
O görümcene benden selam söyle başına gelirse aynısı beklemesin kimseden bir yudum su yapsın getirsin o zaman çok biliyorsa tebrik ederim güzel spor hemde çocuklarla Allah kuvvet versin
su çok az hareketle vücuttan su ve tuz atıyorsun atmaman gerekenleri lütfen çoğalt suyu
Süperrrr çok güzel menü
sen sadece burada ol destek her zaman var önce sen unutma kendin için vereceksin ne var ne yoksa
tabiki dahilsin unutmuş zaar kelebek seni asıl şuç bende listeyi doğru yerden almadım ben şimdi aklıma geldi Cuma günü düzeltelim
Güzel beğendim canım afiyet olsun
Bol su elma kürü hatta bangır bangır bağırdım burda adaçayı içiyoruz bir an önce inecek o şişlik
kür yap canım hem elma hem yoğurt kürü 3 kaşık ev yoğurdu bir maden suyu bir çay kaşığı toz zencefil biraz limon suyu 10 gün yapılacak süper duraklama kırıcı aynı anda elmayı da yaparsan canın bişey istemez tok tutar
hadi bakalım kolay gele bir zumbacım vardı @Smile Forever senle iki oldu
@Smile Forever ama özledik çok özledikkkk
Cok tesekkurler canim :)çok güzel maşallah :)
Çok teşekkür ederim.Ya yerim seni. Olsun şimdi cefa çekiyosun ama sonra da sefasını sürüceksin. Herşey tam olsun diye kendini strese sokma, çocuklarına odaklan. Bak ne güzel eşin öğle yemeklerini getiriyomuş sana, anlayışlı demek ki. O yüzden başka kim ne derse tıka kulaklarını. Hatta o senin üstüne geliyosa sen daha abartılısını söyle. Sana "bi çorba bile yapamıyo musun" diyene "kız tuvalete gidemiyorum ne diyosun" deyip bi kahkaha patlat. "Evde ne iş yapıyosun ki sanki" diyene "deme öyle, evde her gün parti vermek kolay mı sandın" de bas kahkahayı. Bi yerden sonra bulaşmazlar
Çok teşekkür ederim evet büyüyecekler.Cok tesekkurler canim
Rica ederim canim bana da diyetisyen onermisti sagolsun tarcin gercekten yakisiyor. Aslinda yapabilirsen uc ogun yulaf cok guzel verdiriyor ama cok zor ben genellikle bir veya iki ogun yapabiliyorum.
Canim kolayliklar dilerim cok cok zor o kadar haklisin ki bir de o cok bilenler sagolsun iyice cikeden cikarirlar insani allah yardimcin olsun buyuyecekler insallah en zor buyuyen insan yavrusu ama buyuyecekler ileride hatirlayip ne cektik bee diyecegiz
Ay evet ya haklisin kaptan esim aliyo simitleri vallahi benim sucum yok
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsem sonra buraya at olur mumerhabalar gruba girmek istiyorum nereye msj atmam gerekiyor katılım için?
Evet üstünde taşıman lazım yürürken canım dakika bazında yaz olmazsaevet ama yürürken telefonu üstümde mi taşımam lazım:) koşu bandının kenarına koyuyordum ben onu yaw
wuhuuuuuEki Görüntüle 2203273
Duzsuz bugün benim için büyük bir imtihan olucekMaşallah de ne olur az spor yap bogazını tut seninde olur
Bende merak ediyorumsemurcan bişey mi oldu nerdesin
Vaaayy hedefe ulaşmışsın aslında maşallah maşallahbenim ilk hedefim 52 olmaktı ama 50 istiyorum tabi 50de de sabit kalmak istiyorum çünkü benim boy 150 eee anadan yadigar bi popo var kilo alınca oda büyük gözüküyor
Ay masallah esine en azindan halden anliyor adam baxisi hic anlamiyor hem yardim etmez hem uzerine tuz biber olur kimisi esinin kiymetini bil canim vallaÇok teşekkür ederim.
Eşim anlayışlıdır çok şükür.
Yani karşılıklı sonuçta.
Görümcem artık aramıyor eşim kızmış bağırmış.
Çünkü ister istemez etkileniyorum.
Görümcem aynı benim gibi üst üste doğurmuş.
Eşimde sen doğurup büyüğünü 9 ay kayınvalidene atmadın mı kızım. Bak benimki ağlıyor kendini yırtıyor ama yine de anne kucağından ayırmıyor. Demiş
Zor biliyorum ama geçecek inşallah.
Sağlık olsun da..
Arada gelip gidiyorlar bana olsun o kadar da
Benim de 2.5 yasinda bir kizim var huysuzzzzz mizmizzzzz aman yarabbi baxen yangin var diye kacasim geliyor ama napicaksin evlat bir o kadar da cok seviliyor allah eksikliklerini gostermesin hepsine saglik versin insallah bize de sabir versin akil sagligimizi yitirmeden buyutelim hayirlisiylaÇok teşekkür ederim evet büyüyecekler.
Aslında sabırlıyım ama işte kızım çok zor.
Yoksa oğlum 1.900 gr doğdu şimdi kocaman oldu. Zaman çok çabuk akıp gidiyor...
Biraz yıpratıyor işte .
Aminnn canim iki haftaya listedeyim insallah tam gaz geliyoruuummmwuhuuuuulistedede böyle olsun aminnnnnnnn
maşallah maşallah çok güzelEki Görüntüle 2203273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?