- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gayet guzel olmus canim. Afiyet olsun.Sabah-öğle 2 yumurtadan yulaflı hardallı omlet
Lor
Yarım dilim ekmek
1 bardak süt
Ara yeşil çay ıhlamur limonlu çay
Ara bir kase maydanoz limonlayıp yedim
Akşam börülce salatası ve ezogelin çorbası
2 litre su
Güne geç başladığım için az görünüyor canımÇok bi az olmuş canım bu menü gerçi akşam ölçü bslirtmemişsin bilemedim
EeeeveeeettttDavşanlar, yarına hazırmısınız?
Saol canımGayet guzel olmus canim. Afiyet olsun.
Canim meyve suyunu kaynatarak yap ve elmayi tatli elmadan sec o zaman sekere gerek kalmiyor zaten cok tatli oluyir. Istersen icine birkac karanfil de atarsin.Bende bugünkü menümü yazam bari:
Sabah 7.30 gibi : 30 tane kadar üzüm kurusu
Saat 9.30 gibi : çay k. tepeleme bal 1 tatlı kaşışı dut pekmezli süt
Saat 10.30 gibi : bir orta boy elma
Saat 12.30 gibi : çeyrek dilim ekmek bu sefer tam tahıl +3 zeytin+ bir kibrt k. kadar peynir+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 14.30 gibi : 1 bardak kadar boza
Akşama : etli lahana (kapuska) +bir dilim ekmek(tam t.)+en mini kasede aşure
yatmadan önce : 1 bardak erikli elmalı ev yapımı meyve s.(şekerli maalesef)
Şuan 1.5 lt. su içtim yatana kadar 3 ltyi bulur büyük ihtimal Bu arada gece leslie yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet
Dis fircalamayi ve naneyi ben de duymustum canim.Kızlar nane de iştahı kesiyormuş hatta bir doktordan yemekten önce yada acıktığınızda diş fırçalayın diye duymuştum(naneli olanları varya)
Evet hava birden soğudu hastalık zamanı geldi burda da öyleÇok gecmis olsun sanada, salgin var sanırım ama dunya capinda :)
Burada bircok arkadasim hasta.. zaten bizde de once kizim kapti, sonra esimle bana da gecti
zaten ihmal ediyoruz sonra birsürü hastalıkla uğraşıyoruz diş de önemli bence onu da sıkıştır araya :)Aman canım 4 cmden nolcak aynı sayılırız
Yaa zaten devamlı jinekoloğa ve diş doktoruna gitmem gerektiği aklımdan geçip duruyo tam gidicem başka bişey çıkıyo o doktora gidiyorum diğerleri gene klıyo neyse sıkıştırabilirsem jinekoloğu da haftaya sıkıştıriyim. Diş doktoru seneye kalsın
Menğn çok başarılı rakibem tebrik ederim
Meyveyle protein alırsan böyle kendini kaybetmezsin bence meyve seni acıktırıyor sanırım.. Onun dışında iyi bence..
Aynen yaa kim hasta kim değil kafam karıştı allah hepimize şifa versinbu arada ben rakibelerimi de karıştırmış olabilir miyim matilda34
Güzel olmuş afiyet olsun canımMenüm
Sabah:
1 tam 1 beyazdan lorlu omlet
Süzme peynirden tost
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
2 kase etli çorba
1 tavuk budu
5 yk taze börülce
Salata
Ara
1 bdk sütten kahve
Akşam
Salata
2 yk kıyma
5 yk börülce
2 yk yoğurt
Ara sütten neskafe
3000 adım
2 su
2 yeşil
Çok güzel olmuş canım afiyet olsunBugunku menum
Sabah 08:00_ 1 dilim peynir, 4 ceviz.
09:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 portakal
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
13:00_ 1 buyuk tabak salata, 200 gr hindi eti
16:00_ 1 bardak sebze suyu
18:30 _ 1 tabak peynirli salata, 1 kase yogurt
Su: 2.5 lt
Afiyet olsun. Tahin ve fıstığı görünce "ben de bunlardan yesem daha çok susarım bak, iyi olur" diye düşünmedim değilkizlar menum
09.00 2 yumurta peynirli, 16 fistik,2 yemek kasigi tahin
13.30 3 ceviz,5 kasik kabak yemegi
17.00 firinda patlican,bruksel lahanasi,2 kasik yogurt
2.5 litre su
Ay çok iyi kızKatıldım tabiii
Eşimde bana sorup duruyo ne yapıyorsun diye ben de söyledim zayıflama yarışması diye, kazanana ne veriyorlar diyo bize ne getirisi olacak? Onun ilgilendiği kısım o ...
Fitnessa gidemedim bu gün onun yerine yaptım
Aleykümselam kaptanımGüzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
Davşanlar, yarına hazırmısınız?
Bak yarın dökülürsek karışmam hiç ona göre bahanem hazır gezegenin gözünü geldik diyecek
Ejderhanın canı tavşan çekmişAnammmm kim gelmiş
Yok canım, yiyin yiyin sonra gezegenin gözü değdiBak yarın dökülürsek karışmam hiç ona göre bahanem hazır gezegenin gözünü geldik diyecek
Tesekkur edwrim canmAfiyet olsun canim. Tabi kurabiye keske yarin olsaymis odul olarak. Ama erken saatte olmasi ve sadece 1 tane yemen iyi olmus
Hoşgeldin tekrar canım inşallah Azimle herşey olacak sen hiç merak etmeİsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2tane .2,5 ve 6,5 yaş
Yaşadığınız şehir:denizli
Boyunuz :165
Kilonuz:89
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum, kullandığım ilaçlar, bazı sıkıntılar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi taşıyamıyorum artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
sirke başlı başına bağışıklık güçlendiren bişey bence denenir aspir yağını hiç denemedim ama duyuyorum tabi ikisinin bir özelliği de yumurta gelişimini destekliyor yani kullanacaksan ve çocuk istemiyorsan bence sağlam korunayrıca aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi konsunda fikirleriniz almak istiyorum
Ahahahahah evet o kocalardan benimkinde işte yaaaaaaaaa evet gazoz içtimÇok çok zor sürekli aç bir kocaBende bir zaman eşime öyle yapıyordum sürekli yerdim eşimi de zorlardım oda bana kızardı "yanımda yeme,benim tabağıma az koy...." tabi o zamanlar 56 kiloydum.Kaptanım gazoz ha demek gazoz içtin
tamam canım Pazartesi burda ol o zaman bekliyoruzben cuma cumt ve pazar şehir dışında olucam.nete girme şansım neredeyse hiç olmıcak.yani 3 gün giremicem.ama pzt tam gaz başlıcam inş.
Bak bugün az daha sınırlandırmışsın yalnız kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksektir her zaman avucu kapattığın zaman üzüm kalmasın o şekilde sana yetecek bir miktardır şu aşure bi bitmedi gitti kazanla mı yaptınız maşallahBende bugünkü menümü yazam bari:
Sabah 7.30 gibi : 30 tane kadar üzüm kurusu
Saat 9.30 gibi : çay k. tepeleme bal 1 tatlı kaşışı dut pekmezli süt
Saat 10.30 gibi : bir orta boy elma
Saat 12.30 gibi : çeyrek dilim ekmek bu sefer tam tahıl +3 zeytin+ bir kibrt k. kadar peynir+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 14.30 gibi : 1 bardak kadar boza
Akşama : etli lahana (kapuska) +bir dilim ekmek(tam t.)+en mini kasede aşure
yatmadan önce : 1 bardak erikli elmalı ev yapımı meyve s.(şekerli maalesef)
Şuan 1.5 lt. su içtim yatana kadar 3 ltyi bulur büyük ihtimal Bu arada gece leslie yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet
Var var gazoz var ahahahhaBunun nesini taşlıcaz acaba insan accuk kaçamak yapar kaptacım
Yok başka bişey o kadarHıh varmış işte daha düşün bakayım bişiler daha var mı:)
şimdik kuzucugum bunu tam uygula lütfen tutulmuş omuzlar senin spordan terden belli biraz Kaya tuzunu alıyorsun ister mikrodalgada ister tavada kavuruyorsun bir bez keseye koyup sıcak sıcak tutulan yerlere koyuyorsun mutlaka yap ve sıcak tut öyle terleyip hemen duşa koşup birde dışarı çıkma bir kaç dakika bekle terini sil duşunu al biraz kurulan bekle öyle dişarı çık1.64 canım nereden aklına geldi yaw.. Üşütme gibi değil aslında bir süredir omuzlarımtutuk gibiydi özellikle sağ tarafım.. Son3-4 gündür arttı.. Geçsin diye bekliyorum hergün kötüleşiyorumarım altından kötü bişeyçıkmaz
sabah elmayı yiyebilirsin akşam yeme maksat o birde porsiyon kontrolü önemli ayda 3 e kadar senin için ideal bi defa ayda bir kilo verirsen motivasyonun düşer yıllar mı sürecek diyetin normal bir insan ayda en çok 5 kilo vermeli diyor uzmanlar sen olmadı 3 ver ama düzenli vermek önemli misal bir kilo verir 2 kilo alırsan vücut şaşırıyor bu da kötü oluyoraslında akşamda meyve yiyordum onu çıkardım sabahki elmayı damı çıkaracam peki onun yerine ne koymalıyım ki ben az olsun diye onu koymuştum.Acaba ayva (yarım) mı koysam yarın elma yerine şekeri daha az hem.Cuma olsun kilo vermemiş olursam o zaman menüde oynama yapacam.Bu arada aydı bir kilo vermem gerekliymiş ama ben 2 kiloyu gözden çıkardım 2 kilo vermek istiyorum.Daha fazla vermem doğru olmaz heralde.
SüperrrrrrrrSabah-öğle 2 yumurtadan yulaflı hardallı omlet
Lor
Yarım dilim ekmek
1 bardak süt
Ara yeşil çay ıhlamur limonlu çay
Ara bir kase maydanoz limonlayıp yedim
Akşam börülce salatası ve ezogelin çorbası
2 litre su
offfff menüye gelllllMenü
11.00 2 yumurtadan omlet 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık çay
14.00 1 muz 1 bardak protein sütü
17.00 5 çiğ fındık 1 mandalina
19.00 1 tabak fırında kabak oturtma 1 kase cacık 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2.5 lt
Güzel güzel afiyet olsun erken yemişsin kendini yeme tamam ceza YokBugun menum
Sabah uyuya kalmisim__________11
10 tane kabuklu cigfistik ve mandalina
Ogle 1 civari
2 tane cicekdolma, yogurtlu kabak bir kase,
Ara, 2 ceviz ,1 tane cennet hurmasi
Aksam 5 bucuk, bir kacamak ya0tim malesef tam da cok acikmis8m esim incirlu kurabiye almis,1 tane yedimmmmm
4 yk kuzukulagi otu kavurmasi ve ustunede tonbaligi vardi, b8r tutam maydonoz,2 yesil biber
2 litreye yakin su ,yuruyus
Eki Görüntüle 2206250
Güzel olmuş gerçekten beğendimMenüm
Sabah:
1 tam 1 beyazdan lorlu omlet
Süzme peynirden tost
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
2 kase etli çorba
1 tavuk budu
5 yk taze börülce
Salata
Ara
1 bdk sütten kahve
Akşam
Salata
2 yk kıyma
5 yk börülce
2 yk yoğurt
Ara sütten neskafe
3000 adım
2 su
2 yeşil
İnşallah fayda olacak canım canını sıkma pozitif düşün Allah kaldıramayacağı yükü verir mi kulunaIki ayri klinige gitmeye basladik canim.. Ozon terapisi yapiyir bir yer, digeri de gumusle antibakteriyel tedavi. Pazar haric neredeyse hergun bir klinige gidiyoruz. Simdilik bir iyilesme yok hala. Insallah zamanla iyilesecek.
Haziriz sanki
Tabi bu diş macunu florürsüz ve beyazlatıcısız olmalı arkadaşlar ağız içi özel bir bölge ne koyarsanız ağıra direk önce enzim olarak alıyor o yüzden organik macun kullanmak gerekliDis fircalamayi ve naneyi ben de duymustum canim.
Kızlar, kaptanlarım. Bugün menü, su ve ya spor bildirimi yapamıyorum. Midemi üşütmüşüm galiba. Cırcır ve istifra mahvetti beni. Ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum. Kusarken burnumdan patates çıktı ama keyfim yerindeİnşallah yarına düzelirim
Ejderhanın canı tavşan çekmiş
Ahahahaha hiç de bile bu hafta yüzyılın menü rekorunu kırdı davşanlarım menüler süper olsa olsa senin nazarın değerYok canım, yiyin yiyin sonra gezegenin gözü değdi
Pışıık, kendimi ispatlayım diye siz kazanın diye dua edecem dimi.gelmem o zaman
Ahahahaha hiç de bile bu hafta yüzyılın menü rekorunu kırdı davşanlarım menüler süper olsa olsa senin nazarın değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?