Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet guzel olmus canim. Afiyet olsun.

Canim meyve suyunu kaynatarak yap ve elmayi tatli elmadan sec o zaman sekere gerek kalmiyor zaten cok tatli oluyir. Istersen icine birkac karanfil de atarsin.

Çok gecmis olsun sanada, salgin var sanırım ama dunya capinda :)
Burada bircok arkadasim hasta.. zaten bizde de once kizim kapti, sonra esimle bana da gecti
Evet hava birden soğudu hastalık zamanı geldi burda da öyle
zaten ihmal ediyoruz sonra birsürü hastalıkla uğraşıyoruz diş de önemli bence onu da sıkıştır araya :)
İnkpin de seni rakip seçmiş galiba bilemedim:)
Ama ben doğru rakibim canım merak etme:))

Güzel olmuş afiyet olsun canım

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun

kizlar menum

09.00 2 yumurta peynirli, 16 fistik,2 yemek kasigi tahin

13.30 3 ceviz,5 kasik kabak yemegi

17.00 firinda patlican,bruksel lahanasi,2 kasik yogurt

2.5 litre su
Afiyet olsun. Tahin ve fıstığı görünce "ben de bunlardan yesem daha çok susarım bak, iyi olur" diye düşünmedim değil

Ay çok iyi kız Kazanana ne veriyolar he

Aleykümselam kaptanım

Kızlar, kaptanlarım. Bugün menü, su ve ya spor bildirimi yapamıyorum. Midemi üşütmüşüm galiba. Cırcır ve istifra mahvetti beni. Ne yediğimi ne içtiğimi biliyorum. Kusarken burnumdan patates çıktı ama keyfim yerinde İnşallah yarına düzelirim

Hoşgeldin tekrar canım inşallah Azimle herşey olacak sen hiç merak etme
ayrıca aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi konsunda fikirleriniz almak istiyorum
sirke başlı başına bağışıklık güçlendiren bişey bence denenir aspir yağını hiç denemedim ama duyuyorum tabi ikisinin bir özelliği de yumurta gelişimini destekliyor yani kullanacaksan ve çocuk istemiyorsan bence sağlam korun

Ahahahahah evet o kocalardan benimkinde işte yaaaaaaaaa evet gazoz içtim
ben cuma cumt ve pazar şehir dışında olucam.nete girme şansım neredeyse hiç olmıcak.yani 3 gün giremicem.ama pzt tam gaz başlıcam inş.
tamam canım Pazartesi burda ol o zaman bekliyoruz

Bak bugün az daha sınırlandırmışsın yalnız kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksektir her zaman avucu kapattığın zaman üzüm kalmasın o şekilde sana yetecek bir miktardır şu aşure bi bitmedi gitti kazanla mı yaptınız maşallah
Bunun nesini taşlıcaz acaba insan accuk kaçamak yapar kaptacım
Var var gazoz var ahahahha
Hıh varmış işte daha düşün bakayım bişiler daha var mı:)
Yok başka bişey o kadar
şimdik kuzucugum bunu tam uygula lütfen tutulmuş omuzlar senin spordan terden belli biraz Kaya tuzunu alıyorsun ister mikrodalgada ister tavada kavuruyorsun bir bez keseye koyup sıcak sıcak tutulan yerlere koyuyorsun mutlaka yap ve sıcak tut öyle terleyip hemen duşa koşup birde dışarı çıkma bir kaç dakika bekle terini sil duşunu al biraz kurulan bekle öyle dişarı çık

sabah elmayı yiyebilirsin akşam yeme maksat o birde porsiyon kontrolü önemli ayda 3 e kadar senin için ideal bi defa ayda bir kilo verirsen motivasyonun düşer yıllar mı sürecek diyetin normal bir insan ayda en çok 5 kilo vermeli diyor uzmanlar sen olmadı 3 ver ama düzenli vermek önemli misal bir kilo verir 2 kilo alırsan vücut şaşırıyor bu da kötü oluyor

Süperrrrrrrr
offfff menüye gelllll

Güzel güzel afiyet olsun erken yemişsin kendini yeme tamam ceza Yok
Güzel olmuş gerçekten beğendim
Iki ayri klinige gitmeye basladik canim.. Ozon terapisi yapiyir bir yer, digeri de gumusle antibakteriyel tedavi. Pazar haric neredeyse hergun bir klinige gidiyoruz. Simdilik bir iyilesme yok hala. Insallah zamanla iyilesecek.
İnşallah fayda olacak canım canını sıkma pozitif düşün Allah kaldıramayacağı yükü verir mi kuluna
Bak yaaaaaa
Dis fircalamayi ve naneyi ben de duymustum canim.
Tabi bu diş macunu florürsüz ve beyazlatıcısız olmalı arkadaşlar ağız içi özel bir bölge ne koyarsanız ağıra direk önce enzim olarak alıyor o yüzden organik macun kullanmak gerekli
istemsizce güldüm Vallahi bak özür dilerim burnumdan patates çıktı deyince

gelmem o zaman

Ahahahaha hiç de bile bu hafta yüzyılın menü rekorunu kırdı davşanlarım menüler süper olsa olsa senin nazarın değer
Pışıık, kendimi ispatlayım diye siz kazanın diye dua edecem dimi.
Herkes kilo versin, incecik, sağlıklı olsun.
Ama 10. Takım 1. Olsun
Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…