Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dussuz kaptan menüsü geliyor

Sabah kahvaltı Yok çünkü bugun kafadan hacamat yaptırdım hafif beslenmem gerekti 10 gibi bir Trabzon hurması bol su

Akşam 7 de iki minik ama minicik dolma
Ve bir tabak evde ne varsa sebzesi türlüsü tabi türlü benim olunca içinde soğan sarımsak biber kereviz karnabahar fasulye patlıcan domates havuç pırasa evde ne varsa doldurdum içine ama süper olmuş gerçekten başka da bişey yemedim
Su 2 buçuk litre
Spor yok

Çok yorgunummm.
Aşırı yürüdüm bugün. 3 saatten fazla sanıyorum.
Menümü yazayım
Sabah;1 yumurta 5 zeytin 2 kaşık yoğurt.
Öğlen;tavuklu salata tarzı bişey.
Dışardaydım en uygun bunu yiyebildim.
2 litre su 1 bardak nescafe.
Şuan açlıktan geberiyorum.
Yatsam da sabah olsa

Tesekkurler kaptan,oolsun cezaya raziyim

Menu guzel canm afiyet olsun,aksamda bisey atistirsan iyiym8s azgibi geldi, bol eksiler

Afiyt oolsun kaptan,

Menu guzel canm afiyet olsun,aksamda bisey atistirsan iyiym8s azgibi geldi, bol eksiler
Az iş ne az
Dışardan geç gelince yemek istemedim gece vicdanım dürtecek niye yedin diye
Az miğdem dürtsün bişi olmaz dedim sabahı bekliyorum
Teşekkür ederim herkese bol eksiliiii

Az iş ne az
Dışardan geç gelince yemek istemedim gece vicdanım dürtecek niye yedin diye
Az miğdem dürtsün bişi olmaz dedim sabahı bekliyorum
Teşekkür ederim herkese bol eksiliiii
Gec olunca tabiki yeme, iyi yapmissin bebis

Cok tesekkur 3derim acikmam bi4azda kizimi emziriyorum ondan kaynaklaniyor,emz8rdikten sonra su icmeyi unutayim deligibi acikiyorum
Hımm o duyguyubilirim o zaman daha gikakti beslenmen gerekiyor.. BamfirADB de emziriyor.. Hatta dün menü yazmamış umarım ucunu kaçırmamıştır..

Hee ben de öyle biliyodum... Kafam karıştı sonra :)

Ahhhh ah ne güzel bir hayattan bahsettin öyle kaptişim... Resmen ütopik.. Fitnessa gittiğim günler koşarak gidip duş almadan çıkmak zorunda kalıyorum çünkü zumba 1 de bitiyor. 1.30da oğlumu bırakıp hemen arkasından kızımı almam gerekiyor.. Sadece haftada 2 gün 1er saat ikisinin de okulda olduğu bir an oluyor o sürede de jillian yapıyorum sonra hemen duş alıp saçımı kurutacak kadar vakit oluyor. Neyse bu sabah çok daha iyiyim allaha şükür.. İnşallah birdaha o noktaya gelmem

Afiyet olsun..
Kızına da acil şifalar..

Afiyet olsun, sadece latte konusunda bir fikrim yok :)

Güzel :)

O halleyin evde ne işi var ?? Küp şekeri hayatından çıkar.. Tahin helvadan da uzak dur :)
Hımmm pişmanımmevde çocuk sayım üç ... eşimde bu sayıya dahil bebek dışında..abur cuburu tamamen yasakladamda yatak altından çanta içinden filan cıkabilir.15 yaşındaki oğlumun genelde ceplerinden çıkıyo çöpler...o yüZden biraz zor durumdayım

Naber papillonum nasilsin hayirdir insallah
Sorma canım spiralim vardı dış gebelik oldu pazartesi iğne oldum yatıyorum evde çok sancım oluyo bekliyorum düşsün diye
Sağol canım kaptanım inşallah
Çok sağol canım allah razı olsun biraz önce kan verdim hcg takip ediliyor sonuç öıkınca doktorla görüşücem bakalım. Ya aklıma geldi adaçayı falan ama şimdi aldığım ilaçla etkileşir falan bişey olur diye korktum açıkçası

Dünkü menümü yazayım bende

Sabah kellogs bir kase
Ara mandalina
Öğlen zeytinyağlı portakallı kereviz ayran bir dilim ekmek tam buğday
Ara sütlü kahve
Akşam köfteli bezelye yemeği bir tabak bir bardak ayran
100 jj
Veevtemizliği tüm gün aralıklarla süren
2 saat ütü (bence spor niyetine sayılabilir bunlar)

Ve sabah tartımıda yazayım 88.4
Yani 300 gr gitmiş gibi.beni hiç mutlu etmedi bu tartı ama yapcek bişey yok

Haklisin kaptanim. Florursuz olmali dis macun.

geçen cuma: 64.1
bugun: 63.6
verilen kg: 0.5kg
yüzde: %0.78

sonunda 63 leri gördüm , darısı 62lere inş

Tebrikler canım..

Senin işin bayağı zor..
Ben eşimle bile zar zor baş ediyorum, bir de kpim var tabi.. Sağ olsun o da sever tatlıyı, kendi sevmesi yetmez bize de alır, yiyin diye de ısrar eder..
Hepsi diyet düşmanıı :)

gunaydin kizlar

gecen hafta: 72.4
bu hafta: 72.1
fark: 0.3 (% 0.4)
Eki Görüntüle 2206371

Günaydın canım..
Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…