- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Amin amin kardeşiz biz birinci siz olun ama biz kilo verelimPışıık, kendimi ispatlayım diye siz kazanın diye dua edecem dimi.
Herkes kilo versin, incecik, sağlıklı olsun.
Ama 10. Takım 1. Olsun
Amin
Tesekkurler kaptan,oolsun cezaya raziyimHoşgeldin tekrar canım inşallah Azimle herşey olacak sen hiç merak etme
sirke başlı başına bağışıklık güçlendiren bişey bence denenir aspir yağını hiç denemedim ama duyuyorum tabi ikisinin bir özelliği de yumurta gelişimini destekliyor yani kullanacaksan ve çocuk istemiyorsan bence sağlam korun
Ahahahahah evet o kocalardan benimkinde işte yaaaaaaaaa evet gazoz içtim
tamam canım Pazartesi burda ol o zaman bekliyoruz
Bak bugün az daha sınırlandırmışsın yalnız kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksektir her zaman avucu kapattığın zaman üzüm kalmasın o şekilde sana yetecek bir miktardır şu aşure bi bitmedi gitti kazanla mı yaptınız maşallah
Var var gazoz var ahahahha
Yok başka bişey o kadar
şimdik kuzucugum bunu tam uygula lütfen tutulmuş omuzlar senin spordan terden belli biraz Kaya tuzunu alıyorsun ister mikrodalgada ister tavada kavuruyorsun bir bez keseye koyup sıcak sıcak tutulan yerlere koyuyorsun mutlaka yap ve sıcak tut öyle terleyip hemen duşa koşup birde dışarı çıkma bir kaç dakika bekle terini sil duşunu al biraz kurulan bekle öyle dişarı çık
sabah elmayı yiyebilirsin akşam yeme maksat o birde porsiyon kontrolü önemli ayda 3 e kadar senin için ideal bi defa ayda bir kilo verirsen motivasyonun düşer yıllar mı sürecek diyetin normal bir insan ayda en çok 5 kilo vermeli diyor uzmanlar sen olmadı 3 ver ama düzenli vermek önemli misal bir kilo verir 2 kilo alırsan vücut şaşırıyor bu da kötü oluyor
Süperrrrrrrr
offfff menüye gelllll
Güzel güzel afiyet olsun erken yemişsin kendini yeme tamam ceza Yok
Güzel olmuş gerçekten beğendim
İnşallah fayda olacak canım canını sıkma pozitif düşün Allah kaldıramayacağı yükü verir mi kuluna
Bak yaaaaaa
Tabi bu diş macunu florürsüz ve beyazlatıcısız olmalı arkadaşlar ağız içi özel bir bölge ne koyarsanız ağıra direk önce enzim olarak alıyor o yüzden organik macun kullanmak gerekli
istemsizce güldüm Vallahi bak özür dilerim burnumdan patates çıktı deyince
Menu guzel canm afiyet olsun,aksamda bisey atistirsan iyiym8s azgibi geldi, bol eksilerÇok yorgunummm.
Aşırı yürüdüm bugün. 3 saatten fazla sanıyorum.
Menümü yazayım
Sabah;1 yumurta 5 zeytin 2 kaşık yoğurt.
Öğlen;tavuklu salata tarzı bişey.
Dışardaydım en uygun bunu yiyebildim.
2 litre su 1 bardak nescafe.
Şuan açlıktan geberiyorum.
Yatsam da sabah olsa
Afiyt oolsun kaptan,Dussuz kaptan menüsü geliyor
Sabah kahvaltı Yok çünkü bugun kafadan hacamat yaptırdım hafif beslenmem gerekti 10 gibi bir Trabzon hurması bol su
Akşam 7 de iki minik ama minicik dolma
Ve bir tabak evde ne varsa sebzesi türlüsü tabi türlü benim olunca içinde soğan sarımsak biber kereviz karnabahar fasulye patlıcan domates havuç pırasa evde ne varsa doldurdum içine ama süper olmuş gerçekten başka da bişey yemedim
Su 2 buçuk litre
Spor yok
Az iş ne azMenu guzel canm afiyet olsun,aksamda bisey atistirsan iyiym8s azgibi geldi, bol eksiler
Gec olunca tabiki yeme, iyi yapmissin bebisAz iş ne az
Dışardan geç gelince yemek istemedim gece vicdanım dürtecek niye yedin diye
Az miğdem dürtsün bişi olmaz dedim sabahı bekliyorum
Teşekkür ederim herkese bol eksiliiii
Hımm o duyguyubilirim o zaman daha gikakti beslenmen gerekiyor..Cok tesekkur 3derim acikmam bi4azda kizimi emziriyorum ondan kaynaklaniyor,emz8rdikten sonra su icmeyi unutayim deligibi acikiyorum
Evet hava birden soğudu hastalık zamanı geldi burda da öyle
zaten ihmal ediyoruz sonra birsürü hastalıkla uğraşıyoruz diş de önemli bence onu da sıkıştır araya :)
İnkpin de seni rakip seçmiş galiba bilemedim:)
Ama ben doğru rakibim canım merak etme:))
Hoşgeldin tekrar canım inşallah Azimle herşey olacak sen hiç merak etme
sirke başlı başına bağışıklık güçlendiren bişey bence denenir aspir yağını hiç denemedim ama duyuyorum tabi ikisinin bir özelliği de yumurta gelişimini destekliyor yani kullanacaksan ve çocuk istemiyorsan bence sağlam korun
Bak bugün az daha sınırlandırmışsın yalnız kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksektir her zaman avucu kapattığın zaman üzüm kalmasın o şekilde sana yetecek bir miktardır şu aşure bi bitmedi gitti kazanla mı yaptınız maşallah
Yok başka bişey o kadar
şimdik kuzucugum bunu tam uygula lütfen tutulmuş omuzlar senin spordan terden belli biraz Kaya tuzunu alıyorsun ister mikrodalgada ister tavada kavuruyorsun bir bez keseye koyup sıcak sıcak tutulan yerlere koyuyorsun mutlaka yap ve sıcak tut öyle terleyip hemen duşa koşup birde dışarı çıkma bir kaç dakika bekle terini sil duşunu al biraz kurulan bekle öyle dişarı çık
sabah elmayı yiyebilirsin akşam yeme maksat o birde porsiyon kontrolü önemli ayda 3 e kadar senin için ideal bi defa ayda bir kilo verirsen motivasyonun düşer yıllar mı sürecek diyetin normal bir insan ayda en çok 5 kilo vermeli diyor uzmanlar sen olmadı 3 ver ama düzenli vermek önemli misal bir kilo verir 2 kilo alırsan vücut şaşırıyor bu da kötü oluyor
Süperrrrrrrr
offfff menüye gelllll
İnşallah fayda olacak canım canını sıkma pozitif düşün Allah kaldıramayacağı yükü verir mi kuluna
Bak yaaaaaa
Tabi bu diş macunu florürsüz ve beyazlatıcısız olmalı arkadaşlar ağız içi özel bir bölge ne koyarsanız ağıra direk önce enzim olarak alıyor o yüzden organik macun kullanmak gerekli
Hımmm pişmanımmAfiyet olsun..
Kızına da acil şifalar..
Afiyet olsun, sadece latte konusunda bir fikrim yok :)
Güzel :)
O halleyin evde ne işi var ?? Küp şekeri hayatından çıkar.. Tahin helvadan da uzak dur :)
Sorma canım spiralim vardı dış gebelik olduNaber papillonum nasilsin hayirdir insallah
Sağol canım kaptanım inşallahGüzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
Çok sağol canım allah razı olsun biraz önce kan verdim hcg takip ediliyor sonuç öıkınca doktorla görüşücem bakalım. Ya aklıma geldi adaçayı falan ama şimdi aldığım ilaçla etkileşir falan bişey olur diye korktum açıkçasıöylemiii bak ya ben bunu hiç düşünemedimGece yimem o zaman azaltıyım bari.
Çok güzel olmuş biraz geç oldu dönütüm ama ben beğendim fıstık ezmesini severim ödül gibi olmuş biraz
tamam canım ama tadı çok fena, süt arttırıyor diye almıştım ama bende hiç işe yaramadı bir daha deneyim bari ekmek yerine onu tüketeyim.Semiz otu güzel hemde ekşi ekşi dene bak
Ay inşallah canım benim ya.Adaçayı falan içsen yada maydanoz falan denesen rahim içini uyaran ürünler bunlar hareketlendiren besinler belki işini kolaylaştırır,duam seninle canım
Maşallah sağlık deposu olmuş
Haklisin kaptanim. Florursuz olmali dis macun.Hoşgeldin tekrar canım inşallah Azimle herşey olacak sen hiç merak etme
Yok başka bişey o kadar
Süperrrrrrrr
offfff menüye gelllll
Bak yaaaaaa
geçen cuma: 64.1
bugun: 63.6
verilen kg: 0.5kg
yüzde: %0.78
sonunda 63 leri gördüm , darısı 62lere inş
Hımmm pişmanımmevde çocuk sayım üç ... eşimde bu sayıya dahil bebek dışında..abur cuburu tamamen yasakladamda yatak altından çanta içinden filan cıkabilir.15 yaşındaki oğlumun genelde ceplerinden çıkıyo çöpler...o yüZden biraz zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?