Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun,belki yatış pozisyonundan yada yataktan bile kaynaklanıyor olabilir olamazmı sence?Kötü birşey getirme aklına ama yine de bir doktora görün belki yaptığın sporla ilgilide olabilir

Geçmiş olsun,belki yatış pozisyonundan yada yataktan bile kaynaklanıyor olabilir olamazmı sence?Kötü birşey getirme aklına ama yine de bir doktora görün belki yaptığın sporla ilgilide olabilir
Aynı şey aklıma gelmişti o yüzden artık sırt üstü uyumaya çalışıyorum.. Yatağımız da güzel bir yatak ondan olacağını sanmam.. Haftaya bi görüneyim doktora

kilomuz aynı ya boyumuzda aynı mıdır diye merak ettim ama değilmiş ben 1.60 ım:)
Dr a git ozaman ihmal etme canım inşallah önemli bişi değildir

3 porsiyon meyve ideal bence yemende bi sıkıntı yok.ama bunla kalmıyosun sorun orda aşure boza şekerli komposto hepsi aynı gün çok fazla oluyor anlatabildim mi canım.Yani kilo vermen bi kenera sağlıklı değil bu kadar bünyeye karbonhidrat yüklemen özellikle de şekerden

Çok bi az olmuş canım bu menü gerçi akşam ölçü bslirtmemişsin bilemedim

Çok geçmiş olsun canım bende fena üşütmüşüm sırtım tutuk iğne yiyorum 3 gündür. yiyemiyorum ama kilom ne alemde hiç bilmiyorum.
Çok gecmis olsun sanada, salgin var sanırım ama dunya capinda :)
Burada bircok arkadasim hasta.. zaten bizde de once kizim kapti, sonra esimle bana da gecti

Bugun menum
Sabah uyuya kalmisim__________11
10 tane kabuklu cigfistik ve mandalina

Ogle 1 civari
2 tane cicekdolma, yogurtlu kabak bir kase,

Ara, 2 ceviz ,1 tane cennet hurmasi

Aksam 5 bucuk, bir kacamak ya0tim malesef tam da cok acikmis8m esim incirlu kurabiye almis,1 tane yedimmmmm

4 yk kuzukulagi otu kavurmasi ve ustunede tonbaligi vardi, b8r tutam maydonoz,2 yesil biber
2 litreye yakin su ,yuruyus

Geçmiş olsun rakibem dökülüyoruz hepbirlikte

kilomuz aynı ya boyumuzda aynı mıdır diye merak ettim ama değilmiş ben 1.60 ım:)
Dr a git ozaman ihmal etme canım inşallah önemli bişi değildir

Aman canım 4 cmden nolcak aynı sayılırız
Yaa zaten devamlı jinekoloğa ve diş doktoruna gitmem gerektiği aklımdan geçip duruyo tam gidicem başka bişey çıkıyo o doktora gidiyorum diğerleri gene klıyo neyse sıkıştırabilirsem jinekoloğu da haftaya sıkıştıriyim. Diş doktoru seneye kalsın

Menğn çok başarılı rakibem tebrik ederim

Meyveyle protein alırsan böyle kendini kaybetmezsin bence meyve seni acıktırıyor sanırım.. Onun dışında iyi bence..

Geçmiş olsun rakibem dökülüyoruz hepbirlikte

Aynen yaa kim hasta kim değil kafam karıştı allah hepimize şifa versin bu arada ben rakibelerimi de karıştırmış olabilir miyim matilda34

Menüm
Sabah:
1 tam 1 beyazdan lorlu omlet
Süzme peynirden tost
Kıvırcık
5 zeytin

Öğlen
2 kase etli çorba
1 tavuk budu
5 yk taze börülce
Salata

Ara
1 bdk sütten kahve

Akşam
Salata
2 yk kıyma
5 yk börülce
2 yk yoğurt

Ara sütten neskafe

3000 adım
2 su
2 yeşil

Cok tesekkur 3derim acikmam bi4azda kizimi emziriyorum ondan kaynaklaniyor,emz8rdikten sonra su icmeyi unutayim deligibi acikiyorum

Bugunku menum
Sabah 08:00_ 1 dilim peynir, 4 ceviz.
09:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 portakal
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
13:00_ 1 buyuk tabak salata, 200 gr hindi eti
16:00_ 1 bardak sebze suyu
18:30 _ 1 tabak peynirli salata, 1 kase yogurt

Su: 2.5 lt

Iki ayri klinige gitmeye basladik canim.. Ozon terapisi yapiyir bir yer, digeri de gumusle antibakteriyel tedavi. Pazar haric neredeyse hergun bir klinige gidiyoruz. Simdilik bir iyilesme yok hala. Insallah zamanla iyilesecek.

Tam persembeye uygun olmus canim. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim. Tabi kurabiye keske yarin olsaymis odul olarak. Ama erken saatte olmasi ve sadece 1 tane yemen iyi olmus

Cok guzel menu canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…