Geçmiş olsun,belki yatış pozisyonundan yada yataktan bile kaynaklanıyor olabilir olamazmı sence?Kötü birşey getirme aklına ama yine de bir doktora görün belki yaptığın sporla ilgilide olabilir1.64 canım nereden aklına geldi yaw.. Üşütme gibi değil aslında bir süredir omuzlarımtutuk gibiydi özellikle sağ tarafım.. Son3-4 gündür arttı.. Geçsin diye bekliyorum hergün kötüleşiyorumarım altından kötü bişeyçıkmaz
Aynı şey aklıma gelmişti o yüzden artık sırt üstü uyumaya çalışıyorum.. Yatağımız da güzel bir yatak ondan olacağını sanmam.. Haftaya bi görüneyim doktoraGeçmiş olsun,belki yatış pozisyonundan yada yataktan bile kaynaklanıyor olabilir olamazmı sence?Kötü birşey getirme aklına ama yine de bir doktora görün belki yaptığın sporla ilgilide olabilir
kilomuz aynı ya boyumuzda aynı mıdır diye merak ettim ama değilmiş ben 1.60 ım:)1.64 canım nereden aklına geldi yaw.. Üşütme gibi değil aslında bir süredir omuzlarımtutuk gibiydi özellikle sağ tarafım.. Son3-4 gündür arttı.. Geçsin diye bekliyorum hergün kötüleşiyorumarım altından kötü bişeyçıkmaz
3 porsiyon meyve ideal bence yemende bi sıkıntı yok.ama bunla kalmıyosun sorun orda aşure boza şekerli komposto hepsi aynı gün çok fazla oluyor anlatabildim mi canım.Yani kilo vermen bi kenera sağlıklı değil bu kadar bünyeye karbonhidrat yüklemen özellikle de şekerdenaslında akşamda meyve yiyordum onu çıkardım sabahki elmayı damı çıkaracam peki onun yerine ne koymalıyım ki ben az olsun diye onu koymuştum.Acaba ayva (yarım) mı koysam yarın elma yerine şekeri daha az hem.Cuma olsun kilo vermemiş olursam o zaman menüde oynama yapacam.Bu arada aydı bir kilo vermem gerekliymiş ama ben 2 kiloyu gözden çıkardım 2 kilo vermek istiyorum.Daha fazla vermem doğru olmaz heralde.
Çok bi az olmuş canım bu menü gerçi akşam ölçü bslirtmemişsin bilemedimSabah-öğle 2 yumurtadan yulaflı hardallı omlet
Lor
Yarım dilim ekmek
1 bardak süt
Ara yeşil çay ıhlamur limonlu çay
Ara bir kase maydanoz limonlayıp yedim
Akşam börülce salatası ve ezogelin çorbası
2 litre su
Çok gecmis olsun sanada, salgin var sanırım ama dunya capinda :)Çok geçmiş olsun canım bende fena üşütmüşüm sırtım tutuk iğne yiyorum 3 gündür. yiyemiyorum ama kilom ne alemde hiç bilmiyorum.
Geçmiş olsun rakibem dökülüyoruz hepbirlikteKaptişim bugün kolum çok ağrıyor boynumdan işaret parmağıma kadar inanılmaz bi ağrı.. Dün kas gevşetici aldım ama bugün etkisi geçti bi tane başka bi ilaç aldım az önce.. Ama bugün spor yapamicam galibaşunu yazarken bile çok zorlanıyorum haftaya doktora gidicem..
kilomuz aynı ya boyumuzda aynı mıdır diye merak ettim ama değilmiş ben 1.60 ım:)
Dr a git ozaman ihmal etme canım inşallah önemli bişi değildir
Menü
11.00 2 yumurtadan omlet 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık çay
14.00 1 muz 1 bardak protein sütü
17.00 5 çiğ fındık 1 mandalina
19.00 1 tabak fırında kabak oturtma 1 kase cacık 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2.5 lt
Meyveyle protein alırsan böyle kendini kaybetmezsin bence meyve seni acıktırıyor sanırım.. Onun dışında iyi bence..Bugun menum
Sabah uyuya kalmisim__________11
10 tane kabuklu cigfistik ve mandalina
Ogle 1 civari
2 tane cicekdolma, yogurtlu kabak bir kase,
Ara, 2 ceviz ,1 tane cennet hurmasi
Aksam 5 bucuk, bir kacamak ya0tim malesef tam da cok acikmis8m esim incirlu kurabiye almis,1 tane yedimmmmm
4 yk kuzukulagi otu kavurmasi ve ustunede tonbaligi vardi, b8r tutam maydonoz,2 yesil biber
2 litreye yakin su ,yuruyus
Eki Görüntüle 2206250
Geçmiş olsun rakibem dökülüyoruz hepbirlikte
Cok tesekkur 3derim acikmam bi4azda kizimi emziriyorum ondan kaynaklaniyor,emz8rdikten sonra su icmeyi unutayim deligibi acikiyorumAman canım 4 cmden nolcak aynı sayılırız
Yaa zaten devamlı jinekoloğa ve diş doktoruna gitmem gerektiği aklımdan geçip duruyo tam gidicem başka bişey çıkıyo o doktora gidiyorum diğerleri gene klıyo neyse sıkıştırabilirsem jinekoloğu da haftaya sıkıştıriyim. Diş doktoru seneye kalsın
Menğn çok başarılı rakibem tebrik ederim
Meyveyle protein alırsan böyle kendini kaybetmezsin bence meyve seni acıktırıyor sanırım.. Onun dışında iyi bence..
Aynen yaa kim hasta kim değil kafam karıştı allah hepimize şifa versinbu arada ben rakibelerimi de karıştırmış olabilir miyim matilda34
Iki ayri klinige gitmeye basladik canim.. Ozon terapisi yapiyir bir yer, digeri de gumusle antibakteriyel tedavi. Pazar haric neredeyse hergun bir klinige gidiyoruz. Simdilik bir iyilesme yok hala. Insallah zamanla iyilesecek.Afiyet olsun kararında olmuş
İnşallah canım ayağın nasıl bu arada
Yapma canım bugun off günü zaten Cuma’dan dolayı spor şişlik yapmasın diye zorlamıyoruz kendimizi
çok güzel daha da olacaksın inşallah azimle devamm
Tam persembeye uygun olmus canim. Afiyet olsunMenü
11.00 2 yumurtadan omlet 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık çay
14.00 1 muz 1 bardak protein sütü
17.00 5 çiğ fındık 1 mandalina
19.00 1 tabak fırında kabak oturtma 1 kase cacık 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim. Tabi kurabiye keske yarin olsaymis odul olarak. Ama erken saatte olmasi ve sadece 1 tane yemen iyi olmusBugun menum
Sabah uyuya kalmisim__________11
10 tane kabuklu cigfistik ve mandalina
Ogle 1 civari
2 tane cicekdolma, yogurtlu kabak bir kase,
Ara, 2 ceviz ,1 tane cennet hurmasi
Aksam 5 bucuk, bir kacamak ya0tim malesef tam da cok acikmis8m esim incirlu kurabiye almis,1 tane yedimmmmm
4 yk kuzukulagi otu kavurmasi ve ustunede tonbaligi vardi, b8r tutam maydonoz,2 yesil biber
2 litreye yakin su ,yuruyus
Eki Görüntüle 2206250
Haziriz sankiDavşanlar, yarına hazırmısınız?
Cok guzel menu canim afiyet olsunMenüm
Sabah:
1 tam 1 beyazdan lorlu omlet
Süzme peynirden tost
Kıvırcık
5 zeytin
Öğlen
2 kase etli çorba
1 tavuk budu
5 yk taze börülce
Salata
Ara
1 bdk sütten kahve
Akşam
Salata
2 yk kıyma
5 yk börülce
2 yk yoğurt
Ara sütten neskafe
3000 adım
2 su
2 yeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?