Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tartı resmi yükleyemedim.
Nedendir bilmem sitenin kendi uygulamasını kullanıyorum ama dosya yüklenmiyor..
Şimdi çok işim var, birazdan da evden çıkmam gerek, gün içinde fırsat bulunca başka türlü yüklemeye çalışırım..

Dünkü menünde sabah kahvaltı güzel hatta dikkat ettim senin kahvaltılar hep bu tarz bana çok uyuyor.Ama sanki akşam çok az sadece çorba salata çok az değilmi kuzum çünkü aralarında da çok az şey var.Bu arada ben bir ara maydanoz kürü yapmıştım anam nasıl eritiyor adamı bide yemene dikkat edersen müthiş birşey.Bana burası yemem gerekenleri hatırlatıyor ha şu keten tohumu ve maydanozu listeme ekledim yarından sonra alacam

Evet biliyormusun aslında tatlıyla aramda hiç iyi değildi doğum beni bozdu valla.Yarın pazar var hep sebze alıcam ve salatalık malzeme alıcam gör sen beni haftaya ama aşureyi gerçekten yarım kase yiyorum.

Afiyet olsun menün güzelmiş.
Bana mı öyle geldi öğlen biraz fazlamı(ay bunu derke de "kızım sen önce kendi menüne bak "diyesim geliyor kendime
Waw menüye gel hele ama sabah sanki az ama saat 1 deki hindi günü kurtarmış sanki hele sebze suyunu okuyunca benAnnem bir zamanlar yapıp içerdi zayıflamk için .Hangi sebzeler var içinde,hatta annem lahana yapardı..Sebze suyuyla tam bir diyet menüsü sanki
Canim meyve suyunu kaynatarak yap ve elmayi tatli elmadan sec o zaman sekere gerek kalmiyor zaten cok tatli oluyir. Istersen icine birkac karanfil de atarsin.
Evet canım kaynatarak yapıyorum zaten ama içine azda olsa ekliyorum ama bu hafta şekersiz yapacam içine içerken 1 tatlı kaşığı dut pekmezi koyucam
Çok geçmiş olsun acil şifalar canım

Hacamat baş ağrısı içinmi Allah kolaylık versin kaptanım, çok uğraştım ben o hacamat için 40 tane kadar sülük kullanmıştım.Kan yapan şeyler yemen gerekiyor.Yapıldığı zaman 2-3 gün limon tarzı kan sulandırıcı alınmıyordu sanırsam.Türlü tam türlü olmuş valla :)Besleyici

Menün güzel ama akşam yok mu az ya geberirsin tabi,bide öncesinde yürümüşsün bol yakmışsındır yağları

günaydın kızlar hayırlı cumalar
nez amandır pek giremiyorum yoğun günler geçirdim.
ama ne yesem aklıma grup geliyor fazla yiyemiom:))
Sanada ve diğer kızlarda hayırlı cumalar,dualarımız kabul olsun dirhem dirhem yağlarımız gitsin

Valla kaptanım ne der bilmem ama pankek fazla sanki meyve mi yoğurt mu yoksa sütmü olsaydı onun yerine bilemedim(sanırsınki ben hiç yemiyorum öyle şeyler)

ay ne güldüm sana

C
Canm gunaydin,benm telefonda da oyle oluyor malesef,ben resm8 kirpiyorum o zamn boyutu azaliyor yukleniyor,

evet dün bir sürü öneri geldi bugün meyveli yoğurt alacağım ara öğünde :)

Tesekkur ederim canm bnm bebegim 1 yas8ni doldurdu genelde dikka5 edoyor7m, BamfirADB ninki kucuk sanirim tam da bilmiyorum ama

bu gün kilomuzu yazacağız heralde
ben size katıldığımda ne kadar 72 yazsam da resim çekmiştim
pazar günüydü 73.3 kiloydum sonra
pazartesi de 72.5 düm
bugün 71.3 olmuşum
pazartesi gününümü baz alacam eğer öyleyse 1.2 gr vermişim.%12 mi oluyor ay matematik ne zayıf benim ya

Eklentiler

• 2018-11-16 06.38.31.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 32
Güzel kilo vermişsin sende emziriyormuşsun zaten senin menündeki suçuklu yumurtalara bayılıyorum aklımda yapacam bende buraya katıldığımdan beri yapmadım
Tesekkur ederim canm ,ye tabiki eks8k etme menunden sadece ekmek yememeye calis ben bayadir ekmek yemiyorum haftasonundan haftasonuna

sebze suyunda domates, kirmizi pancar, maydonoz ve ceyrek elma veya ceyrek limon koyuyorum canim. Limon veya elma olmadan cok aci oluyor.

Gunaydin kizlar ben uyuya kalmisim kizcemle,
Gecen hafta kilo, 62,2
Bu hafta, 61,1Eki Görüntüle 2206407
waaw supersin canim yaa. Ayy cook kiskandim seni. Insallah bu sekilde ekmeksiz gidersem insallah bir gun gorurum bende 65in altini. off ya 1 sene once 65le mezun oldum hala altina dusemedim

supersin canim, tebrikler

Valla bu hafta tekrar düzene oturttum diyetimi. Çok bırakmıştım ucunu. Aslında acıkmıyorum acıktıkça su çay bitki çayı içtiğim içindir belki. Birde hastayım çok uzun süredir iştahım pek yok.

2 kilo vermişsin o zaman canım
Pazartesi tartısını baz almıyoruz
Haftalık kilo kaybı önemli olan
Yüzden de 2,72 oluyor :) tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…