Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim.burda herkezin diyet listesi ayrı sanırım diymi.ortak bir liste yok
Hoşgeldiniz
Evet herkes kendine göre diyet yapıyor ama günlük menü su miktarı ve yapılan spor yürüyüş Vs bildiriliyor yorumlanıyor ve nerde yanlış yaptığımızı görüyoruz. Zamanla oturuyor zaten. Birde birlikte olunca insan daha gayretli oluyor rehavete kapılmuyor.

ayrıca aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi konsunda fikirleriniz almak istiyorum
Hiç bir bilgim yok ilk defa duyuyorum diyet için mi bunlar

Afiyet olsun menünü çok beğendim ben.Ayrıca çok geçmiş olsun

Bence mucizevi diye satilan urunlere hic gerek yok, sonuc olarak diyet bitince de saglikli yemege devam edebilmek için hep kullanacagimiz günlük menuler en guzeli

sandaloz sakızı ve elma sirkesinin iştah kestiği söyleniyor.bu ara çok moda bu ıkısı.ama işe yarama konusunda bilgim yok

ay bu tarif için çok teşekkür ederim yarın inşallah onuda bir deneyim ben unutmayaım hatta buz dolabına yazayım unutuyorum her gün ne yiyeceğimi

Aa bilmiyordum süper o zaman inşallah yarına azalır biraz...

Hoşgeldin canım tam yetine geldin

Çok geçmiş olsun canım bende fena üşütmüşüm sırtım tutuk iğne yiyorum 3 gündür. yiyemiyorum ama kilom ne alemde hiç bilmiyorum.

Bende bugünkü menümü yazam bari:
Sabah 7.30 gibi : 30 tane kadar üzüm kurusu
Saat 9.30 gibi : çay k. tepeleme bal 1 tatlı kaşışı dut pekmezli süt
Saat 10.30 gibi : bir orta boy elma
Saat 12.30 gibi : çeyrek dilim ekmek bu sefer tam tahıl +3 zeytin+ bir kibrt k. kadar peynir+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 14.30 gibi : 1 bardak kadar boza
Akşama : etli lahana (kapuska) +bir dilim ekmek(tam t.)+en mini kasede aşure
yatmadan önce : 1 bardak erikli elmalı ev yapımı meyve s.(şekerli maalesef)
Şuan 1.5 lt. su içtim yatana kadar 3 ltyi bulur büyük ihtimal Bu arada gece leslie yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet

Bunun nesini taşlıcaz acaba insan accuk kaçamak yapar kaptacım

Regli dönemi fazla çıkman normal moralini bozma aynen devam et haftaya daha çok gider canım.iğne sayesinde iyiyim biraz ama fena üşütmüşüm.

Geçmiş olsun üşüttün mü acaba.senin boyun kaç canım merak ettim

Hoşgeldin
Fıstık ezmesi kararın da olursa kilo vermeye etkili ve tok tutuyor canım. süt artırmak için bozayı deneyebilirsin

Ah bu listenin neresinden tutsam acaba aşureden mi şekerli kompostodan mı bunlara kadar yediğin meyvelerden mi hepsi de elimde kaldı canım bol şekerli bir menü olmuş.ama hiç bişi için geç değil akşamki aşure ve kompostoyu yeme onun yerine yemekte yoğurt ye gece yatmadan 1 bardak tarçınlı süt iç canım.daha iyi hissedeceğine garanti veriyorum:)

ayrıca aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi konsunda fikirleriniz almak istiyorum
Aspir yağı duydum ama kullanmadım.ama yıllar önce sandaloz sakızını aktardan alıp döverek elma sirkesiyle içtiğimde faydasını görmüştüm.Şimdi hazır karışımlar çıkmış onu soruyorsan o konuda bilgim yok.

Geçmiş olsun üşüttün mü acaba.senin boyun kaç canım merak ettim

1.64 canım nereden aklına geldi yaw.. Üşütme gibi değil aslında bir süredir omuzlarımtutuk gibiydi özellikle sağ tarafım.. Son3-4 gündür arttı.. Geçsin diye bekliyorum hergün kötüleşiyor umarım altından kötü bişeyçıkmaz

Normalde bu kadar az yemiyorum ama dün kahvaltımı geç yaptığım için 2 ana ve 2 ara şeklinde beslendim.

aslında akşamda meyve yiyordum onu çıkardım sabahki elmayı damı çıkaracam peki onun yerine ne koymalıyım ki ben az olsun diye onu koymuştum.Acaba ayva (yarım) mı koysam yarın elma yerine şekeri daha az hem.Cuma olsun kilo vermemiş olursam o zaman menüde oynama yapacam.Bu arada aydı bir kilo vermem gerekliymiş ama ben 2 kiloyu gözden çıkardım 2 kilo vermek istiyorum.Daha fazla vermem doğru olmaz heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…