- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Hoşgeldinizteşekkür ederim.burda herkezin diyet listesi ayrı sanırım diymi.ortak bir liste yok
Hiç bir bilgim yok ilk defa duyuyorum diyet için mi bunlarayrıca aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi konsunda fikirleriniz almak istiyorum
Afiyet olsun menünü çok beğendim ben.Ayrıca çok geçmiş olsunGünaydın kIzlar ben de geri kalanlarimiz gibi çok hastayım iki gündür menü paylasamadim iş çok yoğun bu günlerde akşam da bir iki biseye bakıp kanepede siziyorum salı menüsü
Sabah 1/4 simit 1 kaşık peynir domates salatalık
Ara 1 mandalina
Öğlen 12 kabak dolması iki küçük +3 kaşık yoğurt
Ara yarım muz
Ara 1 bardak süt
Akşam 7 lahana sarması 5-6 adet + salata
Su 1500 cc
3400 adım
Çarşamba
Sabah 1/4 simit domates salatalık 1 kaşık peynir
Ara yok fırsat olmadı
Öğlen 12 1 .5 kepçe yoğurt çorbası+4 kaşık patlıcan oturtma 2 kaşık yoğurt
Ara 16 1 kornison turşu
Akşam 7 4 kaşık havuclu pirasa +salata +3 kaşık yoğurt
Ara yarım portakal yarım kivi
Bence mucizevi diye satilan urunlere hic gerek yok, sonuc olarak diyet bitince de saglikli yemege devam edebilmek için hep kullanacagimiz günlük menuler en guzeli
Hoşgeldiniz
Evet herkes kendine göre diyet yapıyor ama günlük menü su miktarı ve yapılan spor yürüyüş Vs bildiriliyor yorumlanıyor ve nerde yanlış yaptığımızı görüyoruz. Zamanla oturuyor zaten. Birde birlikte olunca insan daha gayretli oluyor rehavete kapılmuyor.
Hiç bir bilgim yok ilk defa duyuyorum diyet için mi bunlar
ay bu tarif için çok teşekkür ederim yarın inşallah onuda bir deneyim ben unutmayaım hatta buz dolabına yazayım unutuyorum her gün ne yiyeceğimiCanım TR'de nedense bircok kisi yulaf ezmesini sutle karistirip yemeye calisiyor ama tadi öyle çok kotu gercekten. Sutle biraz pisir (Ben mikrodalgada 2dk pisiriyorum) sonra ustune yarim muz, veya elma, tarcin vs ekle harika oluyor puding gibi.. hele havalar da soguyor şimdi, favori kahvaltim kisin
Afiyet olsun kararında olmuş
İnşallah canım ayağın nasıl bu arada
Yapma canım bugun off günü zaten Cuma’dan dolayı spor şişlik yapmasın diye zorlamıyoruz kendimizi
çok güzel daha da olacaksın inşallah azimle devamm
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2tane .2,5 ve 6,5 yaş
Yaşadığınız şehir:denizli
Boyunuz :165
Kilonuz:89
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum, kullandığım ilaçlar, bazı sıkıntılar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi taşıyamıyorum artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
Çok geçmiş olsun canım bende fena üşütmüşüm sırtım tutuk iğne yiyorum 3 gündür. yiyemiyorum ama kilom ne alemde hiç bilmiyorum.Kizlar selam, durum bildirimi yapayim ben de, çok fena grip oldum, kafami kaldiramiyorum, o yuzden diyet ve spor dusunemedim bu hafta ama hastaliktan çok da yemiyorum, daha çok bol meyveli caylar, ihlamur falan ve c vitamini iceren butun meyveler.. spor hic yok, hatta buldugum her firsatta uyumaya calisiyorum. Herkes çok iyi gidiyor gordugum kadariyla, bence bu cuma çok güzel kilolar gitmis olucak
Bunun nesini taşlıcaz acaba insan accuk kaçamak yapar kaptacımNasıl canım çekti bende menü vericem Kaptanı taşlamak yerden yere vurmak serbesttir arkadaşlarizin verdim menüm her türlü yoruma açıktır
Sabah 9
Bir dilim tt ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaşık zeytinyağlı bir kaşık çökelek
Ara bir bardak çay kursta
Öğle 1
İki kaşık menemen
Yarım dilim ekmek
Akşam
İki kaşık kuru fasulye biraz soğan ve domates söğüş
Normalde akşam menü başkaydı fırında sebze yapacaktım ama kocayla kavgalıyız sinirimden yemek yapmadım
Hıh varmış işte daha düşün bakayım bişiler daha var mı:)Yok ben baya bi azalttım paketli gıdaları heee unuttum bi tane de küçük şişe gazoz var kızzzzzzzaten bitsin bir daha almayalım dedim herife gazozu
Regli dönemi fazla çıkman normal moralini bozma aynen devam et haftaya daha çok gider canım.iğne sayesinde iyiyim biraz ama fena üşütmüşüm.Günaydın herkeseyarın regl olucam bu sabah tartı başlangıç kilomdan da fazlasını gözterdi.. Menüleri görüyorsunuz.. Nasıl oluyor anlamıyorum bir de dün akşam kas gevşetici aldım acaba onun etkisi varmıdır
Aaa bu sefer az yürümüşsün eski rakibem nasıl oldu :)
Geçmiş olsun rakibem umarım bugün daha iyisindir.. Seni en kısa zamanda sahalara bekliyoruz..
Spor kısmına emzirmeyi de yaz bence.. Halley olmasaymış iyiymiş.. Akşam arasını yapmamışsın mutlaka yatmadan yoğurt ve yanında ceviz fındık ya da badem yemelisin.. Bu seni gece açlığından korur.. Onun dışında bence çok iyi..
Neresini taşlicaz bu menünün kaptişim..
1. Seviye çok zor değil.. 2yi yaparken bir keresinde bileğimi burkmuştum o zaman bırakmıştım ama bu sefer 3 ve 4 ü de yapabilirim diye düşünüyorum..
Tesekkur ederim canmAfiyet olsun..
Kızına da acil şifalar..
Afiyet olsun, sadece latte konusunda bir fikrim yok :)
Güzel :)
O halleyin evde ne işi var ?? Küp şekeri hayatından çıkar.. Tahin helvadan da uzak dur :)
Geçmiş olsun üşüttün mü acaba.senin boyun kaç canım merak ettimKaptişim bugün kolum çok ağrıyor boynumdan işaret parmağıma kadar inanılmaz bi ağrı.. Dün kas gevşetici aldım ama bugün etkisi geçti bi tane başka bi ilaç aldım az önce.. Ama bugün spor yapamicam galibaşunu yazarken bile çok zorlanıyorum haftaya doktora gidicem..
Hoşgeldinİsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2tane .2,5 ve 6,5 yaş
Yaşadığınız şehir:denizli
Boyunuz :165
Kilonuz:89
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum, kullandığım ilaçlar, bazı sıkıntılar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi taşıyamıyorum artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
Fıstık ezmesi kararın da olursa kilo vermeye etkili ve tok tutuyor canım. süt artırmak için bozayı deneyebilirsinöylemiii bak ya ben bunu hiç düşünemedimGece yimem o zaman azaltıyım bari.
Çok güzel olmuş biraz geç oldu dönütüm ama ben beğendim fıstık ezmesini severim ödül gibi olmuş biraz
tamam canım ama tadı çok fena, süt arttırıyor diye almıştım ama bende hiç işe yaramadı bir daha deneyim bari ekmek yerine onu tüketeyim.Semiz otu güzel hemde ekşi ekşi dene bak
Ay inşallah canım benim ya.Adaçayı falan içsen yada maydanoz falan denesen rahim içini uyaran ürünler bunlar hareketlendiren besinler belki işini kolaylaştırır,duam seninle canım
Maşallah sağlık deposu olmuş
Ah bu listenin neresinden tutsam acaba aşureden mi şekerli kompostodan mı bunlara kadar yediğin meyvelerden mi hepsi de elimde kaldı canım bol şekerli bir menü olmuş.ama hiç bişi için geç değil akşamki aşure ve kompostoyu yeme onun yerine yemekte yoğurt ye gece yatmadan 1 bardak tarçınlı süt iç canım.daha iyi hissedeceğine garanti veriyorum:)Bende bugünkü menümü yazam bari:
Sabah 7.30 gibi : 30 tane kadar üzüm kurusu
Saat 9.30 gibi : çay k. tepeleme bal 1 tatlı kaşışı dut pekmezli süt
Saat 10.30 gibi : bir orta boy elma
Saat 12.30 gibi : çeyrek dilim ekmek bu sefer tam tahıl +3 zeytin+ bir kibrt k. kadar peynir+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 14.30 gibi : 1 bardak kadar boza
Akşama : etli lahana (kapuska) +bir dilim ekmek(tam t.)+en mini kasede aşure
yatmadan önce : 1 bardak erikli elmalı ev yapımı meyve s.(şekerli maalesef)
Şuan 1.5 lt. su içtim yatana kadar 3 ltyi bulur büyük ihtimal Bu arada gece leslie yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet
Aspir yağı duydum ama kullanmadım.ama yıllar önce sandaloz sakızını aktardan alıp döverek elma sirkesiyle içtiğimde faydasını görmüştüm.Şimdi hazır karışımlar çıkmış onu soruyorsan o konuda bilgim yok.ayrıca aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi konsunda fikirleriniz almak istiyorum
Geçmiş olsun üşüttün mü acaba.senin boyun kaç canım merak ettim
Güzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
Normalde bu kadar az yemiyorum ama dün kahvaltımı geç yaptığım için 2 ana ve 2 ara şeklinde beslendim.Güzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
aslında akşamda meyve yiyordum onu çıkardım sabahki elmayı damı çıkaracam peki onun yerine ne koymalıyım ki ben az olsun diye onu koymuştum.Acaba ayva (yarım) mı koysam yarın elma yerine şekeri daha az hem.Cuma olsun kilo vermemiş olursam o zaman menüde oynama yapacam.Bu arada aydı bir kilo vermem gerekliymiş ama ben 2 kiloyu gözden çıkardım 2 kilo vermek istiyorum.Daha fazla vermem doğru olmaz heraldeAh bu listenin neresinden tutsam acaba aşureden mi şekerli kompostodan mı bunlara kadar yediğin meyvelerden mi hepsi de elimde kaldı canım bol şekerli bir menü olmuş.ama hiç bişi için geç değil akşamki aşure ve kompostoyu yeme onun yerine yemekte yoğurt ye gece yatmadan 1 bardak tarçınlı süt iç canım.daha iyi hissedeceğine garanti veriyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?