- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Canım senin şuan oluyordur zaten haftada 30 mesaj günlük değil haftalık30 değilse bile 15+ diyebiliriz. Msj sayısı konusunda lütfen beni zorlamayın..
Ya boğaz ağrım hala geçmedi , soğuk yemeye korktum canım.Haftalık msj sayısı mıo ne canım yaa. Ben hayatta sayısını takip edemem..
Dondurmayı neden eritip yedin dostum yedin madem tadını çıkarsaydın
Evet dondurma kötü oldu ama verdiği vicdan azabı ile plates yaptırdı.Günaydın canım.
Dondurma olmasaymış çok güzel menü olacaktı..
Allah kolaylık versin canım ama yemeden de iyi calisamazsin uykun gelir. Benim de hafta sonu sınavım vardı sağ olsun esim memlekete bilet almış sınavlara giremeyecegim.Salı günü sınavım var ve hiçç çalışmadım
Strese girdikçe ağzım kitleniyor asla bişey yemek istemiyorum.
Kahvaltı da yapmadım bir kahve içtim.
Üff evde hiç malzeme kalmadı dışarı çıkıp alışveriş yapayım diyorum. Sonra kitap karşımda otur kızım sınavda ne yapacaksın diyorum.
Aman canım dur o kurabiye değil matrix in bize oynadığı bir oyun yeterince güçlü olduğumuzda marul yiyerek kurabiye tadı alabilirizkaptanım izledim hatırladım artık yarın denemeye başlıyorum 10 gün sonra anlatırım nasıl olduğunu.
teşekkür ederim,iyi geceler kızlar benim dizim başlar çoocuğuda uyutmuşum daha ne isterim.Walla kaptanım ne yalan sölim I inkpin e katılasım geliyor buz dolabındaki kurabiye beni çağırıyorelimize koz verdin
bence dünkü menün oldukça güzel olmuş afiyet olsun.Ödem atayım diye detokstayım kızlar...
Sabah
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim kepekli tost ekmeği
Bol dereotu, maydonoz
1 küçük salatalık
Yarım domates
Ara
1 küçük salatalık
Öğle yemeği
3 kaşık kepekli makarna
2 adet sade probiyotik yoğurt
Pul biber, dereotu, nane
Akşam yemeği
1 tabak semizotu
Ara
1 çay bardağı kefir
1 küçük salatalık
2 litre su
30 dakika egzersiz
Senin menünde güzel olmuş karabuğday insanı azda olsa tıkıyor biraz tok hissettiriyor canım sanada afiyet olsun17 kasım menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği (gerçi 2si 1 dilim ancak olur)
Peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 elma
Öğlen
Yarım tabak karabuğday
3 kaşık makarna
2 kaşıklı tavuk+domatesli sos
2 çatal yeşillik+soğan
1 kase yoğurt
Akşam
5-6 kaşık karabuğday
Yoğurt
Yeşillik
Yemekten sonra yarım kupa çay
1 avuç üzüm
Su sadece 3 bardak içtim dün..
Rahatsızdım nedense çok wcye çıkınca içemedim..
zaten herkes söylemiş dondurma yemeseydin diye.Aslında diyet tatlısı değilmi kızlar dondurma belki pakette yediğin için olabilir ha bide üzeri çikolatalı diyede olabilir.Günaydın kIzlar dünkü menüyü yazayım unutmadan
Sabah 11 de kavurmali melemen 2 dilim ekmek 1 domates 1 salatalık 1 kaşık peynir
Ara 16 1 magnum erimiş dondurma ( 250 öcal)
Akşam actifry da yumurtalı karnibahar +3-4 kaşık yoğurt + haşlanmış lahana salatası
Su 1500 cc
4600 adım yürüyüş + yarım saat plates
Kendi üstümde değilde eşimin üzerinde denemiştim kız adam 1 haftada 2 kilo verdi ya sabah aç karnına içti.Ama kesmek zorunda kaldık çünkü haspamın midesi rahatsızmış midesini boşmuş olduk sonra bir de doktor moktor ilaçlar falan uğraştık söylese ya önceden rahatsızlığı varmı diyeSelamlar
Ballı limonlu sirkeli su içen deneyen bu yöntemden faydalanan var mı?
Nası marul eşittir kurabiye haaaAman canım dur o kurabiye değil matrix in bize oynadığı bir oyun yeterince güçlü olduğumuzda marul yiyerek kurabiye tadı alabiliriz(keşke)
ay unuttum K klbk33 ve @tuzsuz_ruhbence dünkü menün oldukça güzel olmuş afiyet olsun.
Senin menünde güzel olmuş karabuğday insanı azda olsa tıkıyor biraz tok hissettiriyor canım sanada afiyet olsun
zaten herkes söylemiş dondurma yemeseydin diye.Aslında diyet tatlısı değilmi kızlar dondurma belki pakette yediğin için olabilir ha bide üzeri çikolatalı diyede olabilir.
Kendi üstümde değilde eşimin üzerinde denemiştim kız adam 1 haftada 2 kilo verdi ya sabah aç karnına içti.Ama kesmek zorunda kaldık çünkü haspamın midesi rahatsızmış midesini boşmuş olduk sonra bir de doktor moktor ilaçlar falan uğraştık söylese ya önceden rahatsızlığı varmı diye
Nası marul eşittir kurabiye haaainan sesli güldüm,bitirdin bizi matrix yenecem seni
Güzel bir menü olmuş afiyet olsun .Selam.. Yarın doktora gitcem sağ kolum hiç iyi durumda değilim...
Menüm
Sabah
Süzme peynirden tost
1 bdk sıkma portakalsuyu
Azcık omlet
Ara sütlü kahve
2 bitter
2 ceviz
Öğlen
Tavuk çorbası
Salata
Ara yoğurt keten tohumu
Akşam
3 köfte
Salata
4yk kepekli pirinçten pilav
Ara belki bi kahve daha içerim
Spor hak getire
Bol su içmeye çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum..
3 yeşil
Tamam canım30 değilse bile 15+ diyebiliriz. Msj sayısı konusunda lütfen beni zorlamayın..
Bugün pazarBugünkü menüm (menüye bakarken şunu göz önünde bulundurabilir miyiz bugün pazar)
Saat 9.30 : 15 tane badem+30 kadar k.üzüm
Saat 11.30 : 1.5 dilim t.t ekmek+ 1 h. yumurta+ 5 zeytin+ 1yk tereyağı+1 yk kadar da peynir+1yk kaymak(sütün kaymağını ayırmıştım ondan)
Saat 15.30 : 1kurabiye (siyez avuç içi kadar)
Saat 16 .30 : 1 kase (küççük)aşure
Saat 18.30 gibi 1 kase tavuk çorbası+ 4-5 kaşık hamsili pilav yerim yanında da heralde 1 domates
Bugün 1.5 su içtim anca 2.5 içebilirm heralde yatana kadar
K klbk33
Afiyet olsun. Geçmiş olsun. Koluna ne olduSelam.. Yarın doktora gitcem sağ kolum hiç iyi durumda değilim...
Menüm
Sabah
Süzme peynirden tost
1 bdk sıkma portakalsuyu
Azcık omlet
Ara sütlü kahve
2 bitter
2 ceviz
Öğlen
Tavuk çorbası
Salata
Ara yoğurt keten tohumu
Akşam
3 köfte
Salata
4yk kepekli pirinçten pilav
Ara belki bi kahve daha içerim
Spor hak getire
Bol su içmeye çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum..
3 yeşil
AkşamaydınGünaydın canımmmmm hatta tünaydın akşam aydın falan olmuş sanırım evde değildim giremedim nasılsın
Çok teşekkür ederim.Allah kolaylık versin canım ama yemeden de iyi calisamazsin uykun gelir. Benim de hafta sonu sınavım vardı sağ olsun esim memlekete bilet almış sınavlara giremeyecegim.
Benimde tatlılarla arama aşırı mesafe girdi.Evet dondurma kötü oldu ama verdiği vicdan azabı ile plates yaptırdı.
Selamlar
Ballı limonlu sirkeli su içen deneyen bu yöntemden faydalanan var mı?
Ya boğaz ağrım hala geçmedi , soğuk yemeye korktum canım.
Tamam canım
Afiyet olsun. Geçmiş olsun. Koluna ne oldu
Bende menümü yazayım.
Sabah,1 bardak sade kahve
Öğlen bezelye yemeği yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı.
İşte bu kadar. 1 litre su.
Belki 1 bardak daha kahve eklerim.
Gece uzun bana Salı gününe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?