Benimde tatlılarla arama aşırı mesafe girdi.
Hurmanın kolay bir yuvarlamalı tadımlık tatlıları var
Onu yapıyorum. Tatlı isteği felan kalmıyor.
Eşim dondurma getirdi bugün gözüm görmüyor bile.
Ama o sanırım sınav stresinden
afiyet olsun Veee ortamala bir asure ile almış olduğun 344 kaloriyi 1 saat tempolu yürüyerek yakabilirsin ama şekerin verdiği bağımlıgi yok edebilecek bir şey yok malesef canım ve bir de salgilattigi insülin için deSelam kızlar ıki gündür yazamıyorum mazeretimde çok yoğun ve aile içi psikolojik savaşlar adet dönemim ve stresten dolayı acayip tatlı canım istedi ve bir tabak aşure yedim elime telefonumu aldım dedim ki bunu kk zayıflama arkidişlerimle paylaşmalıyım dedim
ya annem ya annem.Kadın geçende demiştim kurabiye yaptı diye ya şimdi yenisini yapmış daha ötekinden 2-3 tane yemişken yenisi geldi.Süreklide konuşuyor neden yemiyorsun,sütümde gelmeyince durmadı sağolsun sürekli başımda bıd bıd ya offBugün pazar. Bu kadar aşureyi nereden buluyorsun. Hamsili pilav derken karadenizli misiniz? Hiç yemedim de yapmadım da.
eee başka kız azıcık bu ayakta nasıl duracan bu menüyle afiyet olsun yine deBende menümü yazayım.
Sabah,1 bardak sade kahve
Öğlen bezelye yemeği yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı.
İşte bu kadar. 1 litre su.
Belki 1 bardak daha kahve eklerim.
Gece uzun bana Salı gününe kadar
sabah kahvaltısı ne komplex ve besleyici afiyet olsun,hele pilates ve adımlarına hayran kaldımSaat olmuş 21:30 bu günün menüsünü de yazayım unutmadan K klbk33 @tuzsuz_ruh
Sabah 10:15 2 yemek kaşığı haşlanmış buğday+ 2 kaşık haşlanmış mas fasulyesi + 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek + 2 kaşık tuzlu yoğurt , 1 domates ,1 salatalık 3-4 yeşil zeytin
Ara 13:30 yarım elma yarım portakal
Ara 16:00 sütlü kahve
19:30 3 kaşık kozlenmis patlıcan + 3 kaşık sebzeli kavurma +1 kase cacık
2500 cc su
6000 adım
1 saat plates
100 jumping jack
iyi yapmışsın arkadaşım aşure yüzünden bütün oklar benim üzerimeydi,bir kişi daha buldum yanıma en azından kaptanın azarının bir kısmını sen de sırtlanırsın.Kız sopa gelecek bize önden ben buyurcamSelam kızlar ıki gündür yazamıyorum mazeretimde çok yoğun ve aile içi psikolojik savaşlar adet dönemim ve stresten dolayı acayip tatlı canım istedi ve bir tabak aşure yedim elime telefonumu aldım dedim ki bunu kk zayıflama arkidişlerimle paylaşmalıyım dedim
canım ben menünü çok beğendim bende senin gibi keten t. takılıyorum bu sıralarSelam.. Yarın doktora gitcem sağ kolum hiç iyi durumda değilim...
Menüm
Sabah
Süzme peynirden tost
1 bdk sıkma portakalsuyu
Azcık omlet
Ara sütlü kahve
2 bitter
2 ceviz
Öğlen
Tavuk çorbası
Salata
Ara yoğurt keten tohumu
Akşam
3 köfte
Salata
4yk kepekli pirinçten pilav
Ara belki bi kahve daha içerim
Spor hak getire
Bol su içmeye çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum..
3 yeşil
Yok canım işim gücüm yok sana mı kızcamKızmadın dimi kaptişim. Buraya gelmek benim için keyif msj sayısı sayacak olsam zaten gelmem..
Evde ekmek yoktu eşimi doyurmak için keskek gibi bişey yapayım bari dedim besleyici olsun fasulye ve mercimek de islatiyim dedim akşamdan az az islattim sabah ayrı ayrı başladım sonra birlestirdim çok da lezzetli oldu tavsiye ederim.ya annem ya annem.Kadın geçende demiştim kurabiye yaptı diye ya şimdi yenisini yapmış daha ötekinden 2-3 tane yemişken yenisi geldi.Süreklide konuşuyor neden yemiyorsun,sütümde gelmeyince durmadı sağolsun sürekli başımda bıd bıd ya offWalla şuanda ağlayasım geldi.Biraz az yiyeyim sütüm olmuyor yattım uyudum o arada ane su ne bişey baya da geç olmuş ara öğün de yapmayınca gelmedi işte sütüm.Başladı kahvaltıyıda iyi yapmadında .......Çok canım sıkılıyor.Az önce 1 kase yoğurt+1yk keten tohumu +1yk dut pekmezi+1tatlı k. bal yedim mecburen.Şuan sanki günah çıkarıyorum vicdanen rahatsız oldum
eee başka kız azıcık bu ayakta nasıl duracan bu menüyle afiyet olsun yine de
sabah kahvaltısı ne komplex ve besleyici afiyet olsun,hele pilates ve adımlarına hayran kaldım
Sabah akşam tarçınlı süt ekle menüne.ya annem ya annem.Kadın geçende demiştim kurabiye yaptı diye ya şimdi yenisini yapmış daha ötekinden 2-3 tane yemişken yenisi geldi.Süreklide konuşuyor neden yemiyorsun,sütümde gelmeyince durmadı sağolsun sürekli başımda bıd bıd ya offWalla şuanda ağlayasım geldi.Biraz az yiyeyim sütüm olmuyor yattım uyudum o arada ane su ne bişey baya da geç olmuş ara öğün de yapmayınca gelmedi işte sütüm.Başladı kahvaltıyıda iyi yapmadında .......Çok canım sıkılıyor.Az önce 1 kase yoğurt+1yk keten tohumu +1yk dut pekmezi+1tatlı k. bal yedim mecburen.Şuan sanki günah çıkarıyorum vicdanen rahatsız oldum
eee başka kız azıcık bu ayakta nasıl duracan bu menüyle afiyet olsun yine de
sabah kahvaltısı ne komplex ve besleyici afiyet olsun,hele pilates ve adımlarına hayran kaldım
Elimde değil ya. Üzüntü stres bişey olduğunda asla bişey yiyemem.Ben bir kere demenmiştim ama bana göre birşey değil sonrasında zor tuttum kendisini midemde
Ben olsam öyle yine de öyle yemezdim.. Keyif aldıysan ne mutlu sana
Kızmadın dimi kaptişim. Buraya gelmek benim için keyif msj sayısı sayacak olsam zaten gelmem..
Sinir sıkışması olduğunu sandığım birşey boyun kökümden parmaklarıma kadar ağrıyor
Menün çok zayıf olmuş rakibemyazık ediyorsun kendine.. Aç karnına kafan da çalışmicak..
Sınavında şimdiden zihin açıklığı diliyorum.. İnşallah başarılı olursun..
Kahvaltı berbat. Peynir ve simit. Peynir neyse de simit olmamış. Yeşillik süt ve mutlaka yumurta olmalı kahvaltında. Zeytin yoksa ceviz olmalı. Peynir zaten olmalı. Kahvaltıdan önce tarçınlı süt içmenüm kızlar
Sabah yarım simit+ 1 kibrit kutusundan biraz büyük tulum peyniri
Saat öğlen 3 gibi 1 h. yumurta+1 t.t dilimin yarısı+9 tane zeytin+1 kase yoğurt(yoğurt içinde 2 yk dut pekmzi+1 tatlı kaşığı bal+1 yk keten tohumu)
akşam 6 gibi 1 tabak kapuska yemeği+1 dilim tam t. ekmeği+dünkü barbunya salatasında yiyeceğim
Saat 8 gibide 1 bardak meyve suyu ev yapımı
bu arada sabah erkenden 30 dk leslie yaptım
şuan 1.5 lt su içtim büyük ihtimal 3 ltyi bulurum yatana kadar
Tarçınlı süt koy bademlerin yanına sabah. Birde 2 ara öğün yapacağına bir öğle yemeği koy araya. Abur cubur yememiş olursun. Aşure süt için yenilebilir. Kurabiyedense onu ye derim ben. Çorbalı köfteli bol salatalı bir öğle yemeği yeseydin keşke. Akşamı da biraz ileri saate alırdın. Akşam menüsü güzel. Yatmadan tarçınlı süt iyi olur.Bugünkü menüm
Sabah 7.30 gibi 10 kadar badem+20 kadar kuru üzüm(adet dönemim o yüzden yiyorum)
Saat 10.30 gibi 1 haşlanmış yumurta+5 zeytin+1 k.k tulum peyniri+1 çeri domates+1 dilim tam.t.ekmek
Saat 12.30 gibi en küççüğünden aşure /kaptandan izinliyim bugünlük.
Saat 14.30 gibi bir tane siyez unundan yapılma avuç içinden küçük kurabiye.
Saat 16.00 gibi 1 tabak kapuska yemeği + havuçlu soğanlı yoğurtlu barbunya salatası+1 dilim t.t
yatana kadar başka birşey yemeyi düşünmüyorum sadece 1 bardak elmalıerikli ev yapımı meyve suyum olacak herzamanki gibi fix
su şuan 2 litre oldu yatana kadar 3 ü bulur rahat
Aslında bu menü bir spor isterdi ama şuan çok zor vakit bulamıyorum ama bulacam bebeğim biraz büyüsün ,ya bu kızan gündüz hiç uyumuyor,okuldan geliyorum beni görünce iyice azıtıyor
Sabah kahvaltını doğru şeylerle yapmalısın. Yeşillik olmalı. Simit yerine t.b.ekmeği veya kepekli ekmek olmalı. Menülerine mutlaka yoğurt salata eklemelisin. Öğlen yoğurt yediysen akşam salata da olabilir. Anlatabilmişimdir umarım. Annen sana iyi bakacaksa kurabiye işinden çıkıp normal yemek ve salata yoğurt işine girmeli.Merhabalar kızlar.Bugünkü menüm,
Sabah : 1 küçük zeytinli poğaça(evde yapımı avuç içi kadar) +1 elma
Öğlen : 1 tereyağlı yumurta + 1dilim hindi füme + yarım simit
Ara öğün yarım bardak ev yapımı erik elma suyu + yarım aşure (kaptanım aşureyi azaltım nasıl daha iyicene mi)
Akşam :1 tabak kurufasülye + 4 y.k piriç pilavı +1 tane büyüğünden salatalık turşusu+çeyrek elma turşusu
Su şuan 2.5 odu ama 3ü bulurum
Neye üzüldün sen? Söyle bakiimmElimde değil ya. Üzüntü stres bişey olduğunda asla bişey yiyemem.
İnşallah çok teşekkür ederim
Adı ne bu yemeğin?Evde ekmek yoktu eşimi doyurmak için keskek gibi bişey yapayım bari dedim besleyici olsun fasulye ve mercimek de islatiyim dedim akşamdan az az islattim sabah ayrı ayrı başladım sonra birlestirdim çok da lezzetli oldu tavsiye ederim.
Evet detokstan dolayı. Ama anlamadığım nokta şu. Cuma günü 57.0 çıktım. Cumartesi detoks yaptım. Pazar sabah tartıda 57.7 çıktım. Ben nerde hata yaptım?Selam msjını görmemişimmenün güzelmiş. proteinsiz bir menü detox olduğu için mi böyle?
Kaptanım detoks taktiği işe yaramadı. Bu sabah 57.7 çıktım. Sebebi hakkında bi fikrin var mı? Kafamı kurcaladı çokRahatlatmasın ben mezun oldum bir defa hedefime ulaştım ama tabi o dondurmanın diyeti olacak onu da diyeyim yaneeeeee
Yapacak bişeyim kalmadı canım 3 hafta bi ses bekledim ama
hadi bakalım inşallahhhhhhh
Höyttttttttttttttttttttgeliyor sopa ona göreeeeeeeeeee
gayet hoş süper afiyet olsun
güzel menü olmuş
YaramadıAleykum selam..
Güzel olmuş..
Afiyet olsun, İnşaAllah işe yarar..
Menü güzel de netice kötübence dünkü menün oldukça güzel olmuş afiyet olsun.
Senin menünde güzel olmuş karabuğday insanı azda olsa tıkıyor biraz tok hissettiriyor canım sanada afiyet olsun
zaten herkes söylemiş dondurma yemeseydin diye.Aslında diyet tatlısı değilmi kızlar dondurma belki pakette yediğin için olabilir ha bide üzeri çikolatalı diyede olabilir.
Kendi üstümde değilde eşimin üzerinde denemiştim kız adam 1 haftada 2 kilo verdi ya sabah aç karnına içti.Ama kesmek zorunda kaldık çünkü haspamın midesi rahatsızmış midesini boşmuş olduk sonra bir de doktor moktor ilaçlar falan uğraştık söylese ya önceden rahatsızlığı varmı diye
Nası marul eşittir kurabiye haaainan sesli güldüm,bitirdin bizi matrix yenecem seni
Bilmiyorum uydurdumAdı ne bu yemeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?