Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yediklerini her gün akşam toplam menü halinde yazmalısın.. Eğer yapamazsan en geç ertesi gün yazman gerek.. Cuma günleri de tartı fotosu atacaksın..

Oyyyy bayılacam şimdi bu ne leynnnn poğaca ve kurabiye siyez unundan olunca ben izin verdim çünkü hergün aşure yiyordu kaju canom en azından sağlıklı un yesin dedim de bu yorum be böyle gözüm kanadı herkese böyle yorum istiyom

Kaptanım detoks taktiği işe yaramadı. Bu sabah 57.7 çıktım. Sebebi hakkında bi fikrin var mı? Kafamı kurcaladı çok
Elmalı kürü yap lütfen bugun başla iki günlük detoks yapamıyorum ben ayrıca detoksda tek tip beslenme oluyor kabak detoksu ayran detoksu işe yaradı bende ama başka detoks denemedim hiç

Açlıktan ölüyordum biraz önce.. Kahvaltımı yapıp dışarı çıktım, yeşikçayımı içemedim, beni uzun süre tok tutan o çünkü.. Yürüdüm döndüm öğlen yemeğini nasıl hazırladım bilmiyorum.. Böyle elime geçeni ağzıma atasım geliyordu :)) Çok şükür kazasız belasız atlattım, yemeğimi yiyip hemen kalktım uzaklaştım masadan başka birşey yememek için.. Yeni kendime geliyorum daha..

dunku menum
sabah 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tt ekmek
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz, 1 armut
13:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 3 yk kadar haslanmis pirinc, 1 kase yogurt, 2 yk kadar biber tursusu.
16:-00_ 1 kase yogurt icine, 1 yk taze ogutulmus keten tohumu, 2 yk yulaf, 1 avuc kadar kuru meyve (kayisi ve hurma), 3 ceviz.
17:00_ 1 kase haslanmis kara bugday sut ile beraber yedim, canim baska birsey istemedi.

su: 3lt

Canım şimdi bugun yediğimiz tüm şeyleri ya akşam yemek spor Faslı bitince yazıyoruz ya da sabah yazıyoruz Cuma günü tartı resmi atıyoruz Pazartesi sadece kilomuzu söylüyoruz

canim belli ki sekerin dusmus ama cok guzel basa cikmissin. Cisslara dokunmamissin superr.

canim belli ki sekerin dusmus ama cok guzel basa cikmissin. Cisslara dokunmamissin superr.

Hepsi kendi suçum..
Biliyorum çünkü yemem, içmem gerekenlerin zamanı geçince toparlanmam zor oluyor..
O sırada da eşim tatlı alıp gelmiş, neden aldın diyorum, sana almadım, bahçede çalışanlara aldım diyor.. Sen tatlı yemiyorsun ki artık dedi, diyetimi kabullendiğine çok sevindim :))

superr tabiki, sana almamis olmasi. Ama senin onlari gorup de yememen harika

Selam kizlar bu sabah arti 200gr ciktim. Ama cumaya onu eksiye cevirecegim.

Aleykum selam .
İnşaAllah canım..

Elmalı kürü yap lütfen bugun başla iki günlük detoks yapamıyorum ben ayrıca detoksda tek tip beslenme oluyor kabak detoksu ayran detoksu işe yaradı bende ama başka detoks denemedim hiç

Kırmızı elma şart mı ?
Sarı var evde, bugün yapardım, yarına alabilirim ancak..

Afiyet olsun, güzel bence..

Kaptanım, diyabet çikolatası almıştım kendime ondan yiyebilir miyim
Diyet yaptığım sırada almıştım ama azıcık yiyebildim.
Çikolatadan soğumama sebep olan çikolata kendisi, öyle tatsız ki anlatamam
Şu an canım tatlı istiyor, yersem tatlıdan küserim

18 kasım menü

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay

Ara
1 küçük elma

Öğlen
1 kase etli pirinç çorbası
Et kavurma 3-4 parça

Ara
4 üzüm

Akşam
3-4 kaşık pilav
Et kavurma
1 dilim domates

Su 1.5 oldu sanırım, unuttum..

Spor 1 saat yürüyüş - 8.300 adım

@tuzsuz_ruh
K klbk33

Gayet guzel olmus canim, afiyet olsun.

Emin misin? Geçen hafta tomrs u yorumladım. Sonuç ortada. Kızlar yorum ilgi istiyor aslında. Umarım kaju da da gelişme olur. Her hafta birinin menüsünü böyle yorumlayayım o zaman. Niye gözün kanadı. Kötü mü yprumlamışım. Yorum istiyom derken şaka mı yaptın? Anlamadım sanırım

Valla işin aslı ben galiba fazla sıktım kendimi kilo verme konusunda haklısın biraz salmalıyım ipleri.Bu arada ben çalışıyorum sabah çok erkenden okula gidiyorum sabahçıyım cumarteside çalışıyorum o yüzden oluyor o simit yada poğaça işi bazen hazırlıyorum ama yumurta okulda koku yapıyor taşırkende zorlanıyorum otabüste elimde zor oluyor yani o yüzden menü öyle oluyor ama gelince illa bir tane h. yumurta yerim.Sandiviç yapmak istemiyor o zaman hoop diye iki dilim yemiş oluyorum.Evete gece daha çok sütüm oluyor.
Yazın sebze meyve olayını denedim süt yapsın diye banamısın demedi.Ama simit yediğimde özellikle vede hamur işi göğüslerim doluveriyor.Dediğini yapıp öğlene çorba ekleyecem bakalım nasıl olacak,inşallah işe yarar.
Dün bu arada balığın yanı salata yaptım
Bebeğim 5 aylık neredeyse arada tatırıyoruz önümüzdeki ay ek gıdaya başlamayı düşünüyorum
Evet çok stres oluyorum özellikle annem söylenince sütün gelmediğinemi yanayım yoksa annemin dırdırlanmasınamı.Yoksa kilo vermek istediğim halde yemek zorunda olduğuma mı,görüntümden memnun değilim ha bide 3-4 ay sonra 2. çocuğu denemeye başlayacağız.Bu kiloylamı hamile kalacam zaten gebelikte çok kilo alıyorum.Gördüğün gibi kafamda deli sorular
Menülerin içine aslında et oluyor mesala geçen kapuska yemeği etliydi.Ama haftalık protein listesini tutturamadığım oluyor galiba gün öyle hızlı geçiyorki.
Birde aslında kilo vermemde sıkıntı yok veriyorumda abartılı veriyorum Daha 300 gram 400 gr versem haftalık daha iyi olacak onu yapamıyorum,ne zormuş menü ayarlamak dengeli kilo vermek

cumaya göre artıdayım ben ya..
dün annemde kahvaltıdaydım.. anne yemekleri okadar mı lezzetli olur ya. yedim de yedim

spora ve diyetime bugün devam ediyorum inş cumaya - lerim.
herkese güzel bir hafta diliyorum

bu arada @tuzsuz_ruh 0 grubuna maya yaramıyor demişsin hazır mayalar. ben de 0 grubuyum. arada hazır mayayla bazlama falan yapıyordum. Hazır ürünler sıkıntı malum ama kan grubuna göre nasıl biliyoruz var mı bir kaynak ilgimi çekti? nette çok şey yazıyor baktım ama sağlam bir kaynak varsa okumak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…