günaydın.yakusura bakmassanız ben bişi sorucam amakafam karıştı.ben bugun yediklerimi yarın sabahmı yazıcam.yürüyüşümüde ancak akşam yapabilicem.hepsini yarın sabahmı yazıcam.birde hercuma tartı fotosumu atıcam
Oyyyy bayılacam şimdi bu ne leynnnnKahvaltı berbat. Peynir ve simit. Peynir neyse de simit olmamış. Yeşillik süt ve mutlaka yumurta olmalı kahvaltında. Zeytin yoksa ceviz olmalı. Peynir zaten olmalı. Kahvaltıdan önce tarçınlı süt iç
Öğle yemeği de olmamış bence. Karışım güzel keten tohumu vb olan. Çorba içemez misin? Mercimekli veya tavuk suyu et kemşk suyu ile yapılmış çorbalardan. Yanına bol salata veya yoğurt.
Ara öğüne de kahve kuru kayısı vb olabilir.
Akşam iyi kapuska, barbunya..
Meyve suyu da iyi emzirdiğin için. Akşamda yatmadan tarçınlı süt içersin. Kafan da rahat olsun. Oh. Bir de böyle dene. Birşey yememişsin ki süt olsun.
Tarçınlı süt koy bademlerin yanına sabah. Birde 2 ara öğün yapacağına bir öğle yemeği koy araya. Abur cubur yememiş olursun. Aşure süt için yenilebilir. Kurabiyedense onu ye derim ben. Çorbalı köfteli bol salatalı bir öğle yemeği yeseydin keşke. Akşamı da biraz ileri saate alırdın. Akşam menüsü güzel. Yatmadan tarçınlı süt iyi olur.
Sabah kahvaltını doğru şeylerle yapmalısın. Yeşillik olmalı. Simit yerine t.b.ekmeği veya kepekli ekmek olmalı. Menülerine mutlaka yoğurt salata eklemelisin. Öğlen yoğurt yediysen akşam salata da olabilir. Anlatabilmişimdir umarım. Annen sana iyi bakacaksa kurabiye işinden çıkıp normal yemek ve salata yoğurt işine girmeli.Burada da aşure ile poğaça var. Simit yoksa poğaça var. . Yanlış anlama. Sütün olsun diye yediklerini azaltmışsın ancak yerine yanlış şeyleri koymuşsun.. Geceleri sütün nasıl? Dinlenebiliyor musun? Bu senin annen mi kayın validenmi
Bu kadar yorum yeter. Anlatabilmişimdir umarım. Bu şekilde menüler görmemiz lazım.
Kilonu da takma. Sen 9 ayda kilo aldın. Vücudun toparlanması 1 - 1.5 yıl sürüyor. Sezeryan ise daha da fazla sürüyor. Kendine zaman tanı. Gram gram verirsin. Herkes sağlıklı olsun yeter mutlu olmak için. Kilo vermeliyim diye kendini şartlandırma. Burası oyun gibi. Öyle düşün. Eğleniyoruz. Almak da olabilir. Her zaman veremeyebiliriz.
Elmalı kürü yap lütfen bugun başla iki günlük detoks yapamıyorum ben ayrıca detoksda tek tip beslenme oluyor kabak detoksu ayran detoksu işe yaradı bende ama başka detoks denemedim hiçKaptanım detoks taktiği işe yaramadı. Bu sabah 57.7 çıktım. Sebebi hakkında bi fikrin var mı? Kafamı kurcaladı çok
Canım şimdi bugun yediğimiz tüm şeyleri ya akşam yemek spor Faslı bitince yazıyoruz ya da sabah yazıyoruz Cuma günü tartı resmi atıyoruz Pazartesi sadece kilomuzu söylüyoruzgünaydın.yakusura bakmassanız ben bişi sorucam amakafam karıştı.ben bugun yediklerimi yarın sabahmı yazıcam.yürüyüşümüde ancak akşam yapabilicem.hepsini yarın sabahmı yazıcam.birde hercuma tartı fotosumu atıcam
canim belli ki sekerin dusmus ama cok guzel basa cikmissin. Cisslara dokunmamissin superr.Açlıktan ölüyordum biraz önce.. Kahvaltımı yapıp dışarı çıktım, yeşikçayımı içemedim, beni uzun süre tok tutan o çünkü.. Yürüdüm döndüm öğlen yemeğini nasıl hazırladım bilmiyorum.. Böyle elime geçeni ağzıma atasım geliyordu :)) Çok şükür kazasız belasız atlattım, yemeğimi yiyip hemen kalktım uzaklaştım masadan başka birşey yememek için.. Yeni kendime geliyorum daha..
Kuzum nasılsın iyi misin artık teşekkür ederim bu aradaWaow çok iyi görünüyor
canim belli ki sekerin dusmus ama cok guzel basa cikmissin. Cisslara dokunmamissin superr.
superr tabiki, sana almamis olmasi. Ama senin onlari gorup de yememen harikaHepsi kendi suçum..
Biliyorum çünkü yemem, içmem gerekenlerin zamanı geçince toparlanmam zor oluyor..
O sırada da eşim tatlı alıp gelmiş, neden aldın diyorum, sana almadım, bahçede çalışanlara aldım diyor.. Sen tatlı yemiyorsun ki artık dedi, diyetimi kabullendiğine çok sevindim :))
Selam kizlar bu sabah arti 200gr ciktim. Ama cumaya onu eksiye cevirecegim.
Elmalı kürü yap lütfen bugun başla iki günlük detoks yapamıyorum ben ayrıca detoksda tek tip beslenme oluyor kabak detoksu ayran detoksu işe yaradı bende ama başka detoks denemedim hiç
dunku menum
sabah 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tt ekmek
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz, 1 armut
13:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 3 yk kadar haslanmis pirinc, 1 kase yogurt, 2 yk kadar biber tursusu.
16:-00_ 1 kase yogurt icine, 1 yk taze ogutulmus keten tohumu, 2 yk yulaf, 1 avuc kadar kuru meyve (kayisi ve hurma), 3 ceviz.
17:00_ 1 kase haslanmis kara bugday sut ile beraber yedim, canim baska birsey istemedi.
su: 3lt
Gayet guzel olmus canim, afiyet olsun.18 kasım menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 küçük elma
Öğlen
1 kase etli pirinç çorbası
Et kavurma 3-4 parça
Ara
4 üzüm
Akşam
3-4 kaşık pilav
Et kavurma
1 dilim domates
Su 1.5 oldu sanırım, unuttum..
Spor 1 saat yürüyüş - 8.300 adım
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Emin misin? Geçen haftaOyyyy bayılacam şimdi bu ne leynnnnpoğaca ve kurabiye siyez unundan olunca ben izin verdim çünkü hergün aşure yiyordu kaju canom en azından sağlıklı un yesin dedim de bu yorum be böyle gözüm kanadı herkese böyle yorum istiyom
Sabah akşam tarçınlı süt ekle menüne.
Bir gün de tarçınlı su iç.
Annenin kurabiyelerini çaktırmadan komşuya dağıt. Annene de çok güzel olmuş hepsini yedim de.
Menüne kuru kayısıyı ara öğün diye ekle.
Stresli gibisin. Süt yüzünden mi?
Liste dışı yarışırsın olmazsa. Bebeğin karnı doysun. Herşeyi ye demiyorum ama kurabiye süt yapmaz zaten. Bol su iç. Bol uyu. Stres yapma. Ek gıdaya geçtinizmi
Menüne et tavuk balık köfte ekle..
Menüne dahada dikkatli bakacağım
Valla işin aslı ben galiba fazla sıktım kendimi kilo verme konusunda haklısın biraz salmalıyım ipleri.Bu arada ben çalışıyorum sabah çok erkenden okula gidiyorum sabahçıyım cumarteside çalışıyorum o yüzden oluyor o simit yada poğaça işi bazen hazırlıyorum ama yumurta okulda koku yapıyor taşırkende zorlanıyorum otabüste elimde zor oluyor yani o yüzden menü öyle oluyor ama gelince illa bir tane h. yumurta yerim.Sandiviç yapmak istemiyor o zaman hoop diye iki dilim yemiş oluyorum.Evete gece daha çok sütüm oluyor.Kahvaltı berbat. Peynir ve simit. Peynir neyse de simit olmamış. Yeşillik süt ve mutlaka yumurta olmalı kahvaltında. Zeytin yoksa ceviz olmalı. Peynir zaten olmalı. Kahvaltıdan önce tarçınlı süt iç
Öğle yemeği de olmamış bence. Karışım güzel keten tohumu vb olan. Çorba içemez misin? Mercimekli veya tavuk suyu et kemşk suyu ile yapılmış çorbalardan. Yanına bol salata veya yoğurt.
Ara öğüne de kahve kuru kayısı vb olabilir.
Akşam iyi kapuska, barbunya..
Meyve suyu da iyi emzirdiğin için. Akşamda yatmadan tarçınlı süt içersin. Kafan da rahat olsun. Oh. Bir de böyle dene. Birşey yememişsin ki süt olsun.
Tarçınlı süt koy bademlerin yanına sabah. Birde 2 ara öğün yapacağına bir öğle yemeği koy araya. Abur cubur yememiş olursun. Aşure süt için yenilebilir. Kurabiyedense onu ye derim ben. Çorbalı köfteli bol salatalı bir öğle yemeği yeseydin keşke. Akşamı da biraz ileri saate alırdın. Akşam menüsü güzel. Yatmadan tarçınlı süt iyi olur.
Sabah kahvaltını doğru şeylerle yapmalısın. Yeşillik olmalı. Simit yerine t.b.ekmeği veya kepekli ekmek olmalı. Menülerine mutlaka yoğurt salata eklemelisin. Öğlen yoğurt yediysen akşam salata da olabilir. Anlatabilmişimdir umarım. Annen sana iyi bakacaksa kurabiye işinden çıkıp normal yemek ve salata yoğurt işine girmeli.Burada da aşure ile poğaça var. Simit yoksa poğaça var. . Yanlış anlama. Sütün olsun diye yediklerini azaltmışsın ancak yerine yanlış şeyleri koymuşsun.. Geceleri sütün nasıl? Dinlenebiliyor musun? Bu senin annen mi kayın validenmi
Bu kadar yorum yeter. Anlatabilmişimdir umarım. Bu şekilde menüler görmemiz lazım.
Kilonu da takma. Sen 9 ayda kilo aldın. Vücudun toparlanması 1 - 1.5 yıl sürüyor. Sezeryan ise daha da fazla sürüyor. Kendine zaman tanı. Gram gram verirsin. Herkes sağlıklı olsun yeter mutlu olmak için. Kilo vermeliyim diye kendini şartlandırma. Burası oyun gibi. Öyle düşün. Eğleniyoruz. Almak da olabilir. Her zaman veremeyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?