gecen haftadan beri dikkat ediyorum elimden geldigince khyi da indirdim. Umarim bu hafta eksi gelecegim kaptanim. Morale ihtiyacim var gercekten.
Niye kız gramlarla işimiz sakın gidip normal baskül almaTeşekkür ederim bulgurla da olur mu acabagönül r ahatlığıyla yerim böylece..
Kız 6lara azcık kaldı..
Bu grlar falan kafamı çokkarıştırdıilk fırsatta en antiğinden bir baskül alcam.
Sen bi tartıda eksi gör de bakalım nasıl mutlu olacaksınben bugun 89,6 ile start verdimhadi hayırlısı
İyi bari o da geçer inşallah ben 3 ayda ancak atlattım sayılır şuanDaha iyiyim tesekkurler, nezle kismi bitti ama hala bir halsizlik gecmedi:/
Hadi bakalım Cuma’ya ne gelecekKızlar ben sabitim bugun 67.4
Ben varım senin arkanda moralse moral dopingse doping sen iste yeter ki canımmm kıyamammmmgecen haftadan beri dikkat ediyorum elimden geldigince khyi da indirdim. Umarim bu hafta eksi gelecegim kaptanim. Morale ihtiyacim var gercekten.
Eeeee çok değil ya yine iyi kurtarmışsın hadi bakalım Cuma’ya eksi gelecekkızlar bugün +300 gr çıktım
işte benim yapmam gereken menü sanırsam güzel olmuş canım tebrik ederim.Hep yulaf yiyecem unutuyorum neyse gece sütüme katıp içeyimdunku menum
sabah 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tt ekmek
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz, 1 armut
13:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 3 yk kadar haslanmis pirinc, 1 kase yogurt, 2 yk kadar biber tursusu.
16:-00_ 1 kase yogurt icine, 1 yk taze ogutulmus keten tohumu, 2 yk yulaf, 1 avuc kadar kuru meyve (kayisi ve hurma), 3 ceviz.
17:00_ 1 kase haslanmis kara bugday sut ile beraber yedim, canim baska birsey istemedi.
su: 3lt
Ay sadece cuma tartı resmi atmak çok iyi oldu.Benim tel ilkel ben sizi Pcden okuyorum telde resmi çekip Pcye atıyorum oradan size yolluyordum tabi çok uğraşlı oluyordu sağolun ya.Ben fırsat bulunca yazıyorum menümü akşam giremeyebiliyorumCanım şimdi bugun yediğimiz tüm şeyleri ya akşam yemek spor Faslı bitince yazıyoruz ya da sabah yazıyoruz Cuma günü tartı resmi atıyoruz Pazartesi sadece kilomuzu söylüyoruz
afiyet olsun çok güzel ama biraz protein ağırlıklı acaba salatamı olsaydı.Hele bunu diyene bakın dimi18 kasım menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 küçük elma
Öğlen
1 kase etli pirinç çorbası
Et kavurma 3-4 parça
Ara
4 üzüm
Akşam
3-4 kaşık pilav
Et kavurma
1 dilim domates
Su 1.5 oldu sanırım, unuttum..
Spor 1 saat yürüyüş - 8.300 adım
@tuzsuz_ruh
@klbk33
https://www.organikgurmem.com/beslenme/ bende bir zaman bunları araştırmıştımbu arada @tuzsuz_ruh 0 grubuna maya yaramıyor demişsin hazır mayalar. ben de 0 grubuyum. arada hazır mayayla bazlama falan yapıyordum. Hazır ürünler sıkıntı malum ama kan grubuna göre nasıl biliyoruz var mı bir kaynak ilgimi çekti? nette çok şey yazıyor baktım ama sağlam bir kaynak varsa okumak isterim
evet annem bakıyor neredeyese 6 aydır birlikte yaşıyoruz.yani işin aslı yetişemiyorum bol bol yapıp arada yemem gerekiyor ama yapamıyorum.Bir kere 5-6 kaşık bana sebze yetmiyor,yedimmi yarısını yiyecem ki etki etsin o zamanda yemek biti veriyor,tembellikmi yapıyorum yoksa hala süt emzirdiğim gerçeğini kanıksayamadım mı anlayamadım.eski düzen devam ediyorum.Du bakim yiyebildiğim kadar yiyeyim bide onu deneyelim yarın kereviz yapmak istiyorum hadi hayırlısıCanım sen kimseye bakma annen mi bakıyor çocuğuna beraber mi yaşıyorsunuz kelebeğin süt önerilerini dinle kendisinin iki çocuğu var bak deneyimli bir anne o senin tek eksin menü ayarlama problemi bence az olsun ama hamurişi olsun deyip yiyorsun ama sebze yemeği doyana kadar yiyebilirsin salata ve yoğurtla bak bide öyle dene sütünün durumu nasıl olacak
Tartı resmi sadece Cuma canım Pazartesi söylemek yeterli vakit olduğunda yazabilirsiniz menüyü de sorun yokişte benim yapmam gereken menü sanırsam güzel olmuş canım tebrik ederim.Hep yulaf yiyecem unutuyorum neyse gece sütüme katıp içeyim
Ay sadece cuma tartı resmi atmak çok iyi oldu.Benim tel ilkel ben sizi Pcden okuyorum telde resmi çekip Pcye atıyorum oradan size yolluyordum tabi çok uğraşlı oluyordu sağolun ya.Ben fırsat bulunca yazıyorum menümü akşam giremeyebiliyorum
afiyet olsun çok güzel ama biraz protein ağırlıklı acaba salatamı olsaydı.Hele bunu diyene bakın dimi
https://www.organikgurmem.com/beslenme/ bende bir zaman bunları araştırmıştımgüzel bir hatırlatma olmuş kızlar
evet annem bakıyor neredeyese 6 aydır birlikte yaşıyoruz.yani işin aslı yetişemiyorum bol bol yapıp arada yemem gerekiyor ama yapamıyorum.Bir kere 5-6 kaşık bana sebze yetmiyor,yedimmi yarısını yiyecem ki etki etsin o zamanda yemek biti veriyor,tembellikmi yapıyorum yoksa hala süt emzirdiğim gerçeğini kanıksayamadım mı anlayamadım.eski düzen devam ediyorum.Du bakim yiyebildiğim kadar yiyeyim bide onu deneyelim yarın kereviz yapmak istiyorum hadi hayırlısı
Canım fizik doktoruna git birde sıcak tut sırtını bu mevsim tam hastalık mevsimiSlm kızlar eşim istanbula gidip gelmeye başladığından beri haftasonu çok yoğun oluyorum.Bugün son kez uğurladım eşimi 10 gün sonra gelcek.iğneler bitti ama sırt ağrım tamamen iyileşmedi yArın başka bi Dr gitcem belki bi film falan ister başka bişiler verir.sabah çok telaşım vardı tartılamadım.yarın bakıcam.
Herkesin kandilini kutluyorum.Allah gönlümüzden geçen ne dileğimiz varsa nasip etsin inşallah.
Fizik bakar mı bende bilemedim nereye gitcem aile hekiminden randevu aldım Sağol canım.Canım fizik doktoruna git birde sıcak tut sırtını bu mevsim tam hastalık mevsimi
Fizik tedaviye gideceksin ama kas gevşetici ilaç verecek aslında iğneler bittiyse bir iki gün sabretsen belki anca geçer ama Ağrının durumunu sen biliyorsun tabi yoğunsa tekrar gitFizik bakar mı bende bilemedim nereye gitcem aile hekiminden randevu aldım Sağol canım.
Aslında bugün eşimi havaalanına oğlumu okula bıraktım biraz alışveriş yapıp eve geldim.arabadan poşetleri yüklendiğimde kürek kemiklerimin alt kısmına ağrı saplandı yine geçen haftaki gibi.tekrarladı yani çok ağrıyor şimdi yine.Fizik tedaviye gideceksin ama kas gevşetici ilaç verecek aslında iğneler bittiyse bir iki gün sabretsen belki anca geçer ama Ağrının durumunu sen biliyorsun tabi yoğunsa tekrar git
çok güzelmiş menün afiyet olsun canımMenü
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 yumurta 1 çk fıstık ezmesi 1 tk bal
Öğle 2 kandil simiti çay
Ara 1 küçük muz sade kahve
Akşam 2 parça tavuk ızgara bol salata
Su 2.5lt
Tmm canim. Haklisin. Kh aliyorum ama azalttim. Cunku kac haftadir hic veremedim.Sıkma canınıııı, moralden düşme..
2-3 hafta ayrıldım, moralden düşdüm, 3 kilo aldım..
Moralden düşüp de kendini üzme..
Emeğine yazık..
Kh ı en aza indirmek de iyi birşey değil, bu haftayı böyle geçir, cuma sonuca göre cuma gününden khı artırırsın biraz bakalım o zaman nasıl olacak..
Sagol canim kaptanim. Rabbim kimseye dert verip derman aratmasin.Sen bi tartıda eksi gör de bakalım nasıl mutlu olacaksın
İyi bari o da geçer inşallah ben 3 ayda ancak atlattım sayılır şuan
Hadi bakalım Cuma’ya ne gelecek
Ben varım senin arkanda moralse moral dopingse doping sen iste yeter ki canımmm kıyamammmm
Eeeee çok değil ya yine iyi kurtarmışsın hadi bakalım Cuma’ya eksi gelecek
Teşekkür ederim:)çok güzelmiş menün afiyet olsun canım
Canim hergun belli miktar yulaf yiyebilirsin. Istersen sabah kahvaltida dene. Yogurtun icine yulaf ve ceviz findik kuru meyve taze meyve. Tabii belli miktarda. Hem tok tutuyor hem de sutune cok faydali.işte benim yapmam gereken menü sanırsam güzel olmuş canım tebrik ederim.Hep yulaf yiyecem unutuyorum neyse gece sütüme katıp içeyim
Ay sadece cuma tartı resmi atmak çok iyi oldu.Benim tel ilkel ben sizi Pcden okuyorum telde resmi çekip Pcye atıyorum oradan size yolluyordum tabi çok uğraşlı oluyordu sağolun ya.Ben fırsat bulunca yazıyorum menümü akşam giremeyebiliyorum
afiyet olsun çok güzel ama biraz protein ağırlıklı acaba salatamı olsaydı.Hele bunu diyene bakın dimi
https://www.organikgurmem.com/beslenme/ bende bir zaman bunları araştırmıştımgüzel bir hatırlatma olmuş kızlar
evet annem bakıyor neredeyese 6 aydır birlikte yaşıyoruz.yani işin aslı yetişemiyorum bol bol yapıp arada yemem gerekiyor ama yapamıyorum.Bir kere 5-6 kaşık bana sebze yetmiyor,yedimmi yarısını yiyecem ki etki etsin o zamanda yemek biti veriyor,tembellikmi yapıyorum yoksa hala süt emzirdiğim gerçeğini kanıksayamadım mı anlayamadım.eski düzen devam ediyorum.Du bakim yiyebildiğim kadar yiyeyim bide onu deneyelim yarın kereviz yapmak istiyorum hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?