Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecen haftadan beri dikkat ediyorum elimden geldigince khyi da indirdim. Umarim bu hafta eksi gelecegim kaptanim. Morale ihtiyacim var gercekten.

Sıkma canınıııı, moralden düşme..
2-3 hafta ayrıldım, moralden düşdüm, 3 kilo aldım..
Moralden düşüp de kendini üzme..
Emeğine yazık..
Kh ı en aza indirmek de iyi birşey değil, bu haftayı böyle geçir, cuma sonuca göre cuma gününden khı artırırsın biraz bakalım o zaman nasıl olacak..

Niye kız gramlarla işimiz sakın gidip normal baskül alma

ben bugun 89,6 ile start verdim hadi hayırlısı
Sen bi tartıda eksi gör de bakalım nasıl mutlu olacaksın
Daha iyiyim tesekkurler, nezle kismi bitti ama hala bir halsizlik gecmedi:/
İyi bari o da geçer inşallah ben 3 ayda ancak atlattım sayılır şuan
Kızlar ben sabitim bugun 67.4
Hadi bakalım Cuma’ya ne gelecek
gecen haftadan beri dikkat ediyorum elimden geldigince khyi da indirdim. Umarim bu hafta eksi gelecegim kaptanim. Morale ihtiyacim var gercekten.
Ben varım senin arkanda moralse moral dopingse doping sen iste yeter ki canımmm kıyamammmm
kızlar bugün +300 gr çıktım
Eeeee çok değil ya yine iyi kurtarmışsın hadi bakalım Cuma’ya eksi gelecek

işte benim yapmam gereken menü sanırsam güzel olmuş canım tebrik ederim.Hep yulaf yiyecem unutuyorum neyse gece sütüme katıp içeyim

Canım şimdi bugun yediğimiz tüm şeyleri ya akşam yemek spor Faslı bitince yazıyoruz ya da sabah yazıyoruz Cuma günü tartı resmi atıyoruz Pazartesi sadece kilomuzu söylüyoruz
Ay sadece cuma tartı resmi atmak çok iyi oldu.Benim tel ilkel ben sizi Pcden okuyorum telde resmi çekip Pcye atıyorum oradan size yolluyordum tabi çok uğraşlı oluyordu sağolun ya.Ben fırsat bulunca yazıyorum menümü akşam giremeyebiliyorum

afiyet olsun çok güzel ama biraz protein ağırlıklı acaba salatamı olsaydı.Hele bunu diyene bakın dimi

https://www.organikgurmem.com/beslenme/ bende bir zaman bunları araştırmıştım güzel bir hatırlatma olmuş kızlar

evet annem bakıyor neredeyese 6 aydır birlikte yaşıyoruz.yani işin aslı yetişemiyorum bol bol yapıp arada yemem gerekiyor ama yapamıyorum.Bir kere 5-6 kaşık bana sebze yetmiyor,yedimmi yarısını yiyecem ki etki etsin o zamanda yemek biti veriyor,tembellikmi yapıyorum yoksa hala süt emzirdiğim gerçeğini kanıksayamadım mı anlayamadım.eski düzen devam ediyorum.Du bakim yiyebildiğim kadar yiyeyim bide onu deneyelim yarın kereviz yapmak istiyorum hadi hayırlısı

Slm kızlar eşim istanbula gidip gelmeye başladığından beri haftasonu çok yoğun oluyorum.Bugün son kez uğurladım eşimi 10 gün sonra gelcek.iğneler bitti ama sırt ağrım tamamen iyileşmedi yArın başka bi Dr gitcem belki bi film falan ister başka bişiler verir.sabah çok telaşım vardı tartılamadım.yarın bakıcam.
Herkesin kandilini kutluyorum.Allah gönlümüzden geçen ne dileğimiz varsa nasip etsin inşallah.

Tartı resmi sadece Cuma canım Pazartesi söylemek yeterli vakit olduğunda yazabilirsiniz menüyü de sorun yok

Bu arada bebek el gıdaya başlayınca daha iyi olur sen merak etme kerevizi ekmeksiz yanında yoğurtla ye iki tabak sorun yok kereviz yendiği an yakılmaya başlanan nadir sebzelerden ve çok faydalı hem sana hem bebeğe

Canım fizik doktoruna git birde sıcak tut sırtını bu mevsim tam hastalık mevsimi

Fizik bakar mı bende bilemedim nereye gitcem aile hekiminden randevu aldım Sağol canım.
Fizik tedaviye gideceksin ama kas gevşetici ilaç verecek aslında iğneler bittiyse bir iki gün sabretsen belki anca geçer ama Ağrının durumunu sen biliyorsun tabi yoğunsa tekrar git

Menü
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 yumurta 1 çk fıstık ezmesi 1 tk bal
Öğle 2 kandil simiti çay
Ara 1 küçük muz sade kahve
Akşam 2 parça tavuk ızgara bol salata
Su 2.5lt

Harpy canım evet verdim ama benim hep bundan sonrası sıkıntı daha önce 70.0 da gördüm ama sonrasında eyvah yanlış yapıyorum vicdan yapıp yemeye başlıyorum aranıza girdimki aynı şeyi yaşamayım diye,işede yarıyor aslında.Daha emin adımlarla ve daha sağlıklı ilerlediğimi düşünüyorum.Siz benim yediklerimi bir okusanız normalde aklınız durur bu azaltılmış hali buna rağmen tuzsuz_ruh ve klbk33 ün dilinde tüh bitti menümle ilgili hele burda bir arkadaş var selinb diye yanasıl menü onlar ya, o menüler varya o menüler benim menüleri yerden yere vuruyor

Fizik tedaviye gideceksin ama kas gevşetici ilaç verecek aslında iğneler bittiyse bir iki gün sabretsen belki anca geçer ama Ağrının durumunu sen biliyorsun tabi yoğunsa tekrar git
Aslında bugün eşimi havaalanına oğlumu okula bıraktım biraz alışveriş yapıp eve geldim.arabadan poşetleri yüklendiğimde kürek kemiklerimin alt kısmına ağrı saplandı yine geçen haftaki gibi.tekrarladı yani çok ağrıyor şimdi yine.

Tmm canim. Haklisin. Kh aliyorum ama azalttim. Cunku kac haftadir hic veremedim.

Sagol canim kaptanim. Rabbim kimseye dert verip derman aratmasin.
Ayy dun kizimiza pamuk prensesi okurken duygulandim. Hani annesi oluyor uvey anne kotu davraniyor filan ... Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi pamuk prenses masalina duygulanacagim.

Canim hergun belli miktar yulaf yiyebilirsin. Istersen sabah kahvaltida dene. Yogurtun icine yulaf ve ceviz findik kuru meyve taze meyve. Tabii belli miktarda. Hem tok tutuyor hem de sutune cok faydali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…