Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harpy evet canım hani tamda değilde hafif tıkır oluyor çünkü fırında hamsiyle biraz daha pişiyor,aşk olsun ne cahilliği
Kızlar...
Cuma günkü tartım 57.0
2 günlük detoks sonrası kilom 58.2
Şoktayım
o nasıl olmuş öyle alçak tartı acaba üstüne giydiğin kıyafetle ilgili olabilirmi

Ye iki kare

Yorumla diyorum canımın içi uzun uzun yorumla benim o kadarına vaktim olamıyor bazen her hafta iki kişiyi haftalık olarak yorumla hatta süpet olur yorumunu beğendiğim için diyorum zaten senin neyin var canın sıkkın anladığım kadarıyla konuşmak istermisiniz sevgili dostum senin için her daim buradayım biliyorsun değil mi

Canım mizaca göre beslenme yaz şade yaşam diye bir site var aidin Salih diye birinin felsefesinde gidiyorlar en çok aklıma yatan o oldu benim sıgır grubu süt ve hamurişi grubunu kesinlikle öğütemiyormuş aslında yediklerimizden sonra vücudumuzu dinlersek nasıl olduğunu anlıyoruz ben yıllardır süt içemem mesela ama fermente olmuş gıdalar ayran kefir yoğurt istediğim kadar yiyebilirsin hiç rahatsız etmez

iyi ki varsın. Konuşuruz bir ara. Yorumlarım tabiki. Ben bu işleri sizlerden öğrendim

Canım sen kimseye bakma annen mi bakıyor çocuğuna beraber mi yaşıyorsunuz kelebeğin süt önerilerini dinle kendisinin iki çocuğu var bak deneyimli bir anne o senin tek eksin menü ayarlama problemi bence az olsun ama hamurişi olsun deyip yiyorsun ama sebze yemeği doyana kadar yiyebilirsin salata ve yoğurtla bak bide öyle dene sütünün durumu nasıl olacak

Bu mesajını müsait olunca uzun uzun yorumlayacağım

Hep karbon olmuş canım Pazar günü yani gözüm bir sebze yemeği aradı hem kurabiye hem aşure komple karbon günü
afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş geçmiş olsun bu Arada bizi de haberdar et

Bende menümü yazayım.
Sabah,1 bardak sade kahve
Öğlen bezelye yemeği yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı.
İşte bu kadar. 1 litre su.
Belki 1 bardak daha kahve eklerim.
Gece uzun bana Salı gününe kadar
Ne oldu canım haaaa sınav var dedin dimi doğru unutmuşum ben tek öğün beslenmişsin resmen olmamış bu menü resmen açsın
Bende afiyet olsun diyeyim bunu sırf çok az kilon kaldığı için diyorum ama abartmayalım artık yeter dimi
Canım sen nerelisin Hatay mı tuzlu yoğurt orda meşhur değil mi afiyet olsun güzel olmuş
Ahahahahahhajaja bak sen bakkkkkkk kendine yandaş bulmuş hemen gülüyorrrrr
Valla senin menülerini çok iyi buluyorum ben Selin süper gidiyorsun bence
Eki Görüntüle 2207311
Günaydın yine bir ptesi sabahı ve güzel bir eksi cumaya kadar devam edebilecek mi bakalım
Cuma 77.6 çıkmıştım galiba kafam çok karıştı..
Niye kafan karıştı kızzzz adet oldun ya gitti ne varsa bak
Selam kızlar
Hafta sonu menülerimi yazamadım kız kardeşimin nişanı vardı çok yoğun geçti cumartesi pazar günleri
Tabii nişan olduğum için de çok fazla kaçamak oldu cezaya hazırım
Allah tamamına erdirsin canım benim menüleri görelim cezalarda gelir nasipse
cuma :75,4
bu gün 75,5
+100 gr var sanırım dondurma kaldı içerde
donmuş kalmış sanırım dondurma neyse afiyet olsun Cuma’ya geçer dikkat edelim biraz dondurma yenir diyette ama market dondurması değilde dondurmacı dondurması

Selam kizlar bu sabah arti 200gr ciktim. Ama cumaya onu eksiye cevirecegim.
Hiç problem değil geçer
Afiyet olsun bu hafta nasıl olacak merak ediyorum
Afiyet olsun akovser menüsü
cumaya göre artıdayım ben ya..
dün annemde kahvaltıdaydım.. anne yemekleri okadar mı lezzetli olur ya. yedim de yedim

spora ve diyetime bugün devam ediyorum inş cumaya - lerim.
herkese güzel bir hafta diliyorum
Anne yemekleri yenmiş afiyet olsun ama Pazartesi yeni bir gün kaldığımız yerden devam ediyoruz bırakmak Yok
Bugün sabahki kilom 70.9
geçen cumaki kilom 71.3 dü
fark : 400gr
gayet güzel şimdi Cuma’ya kadar hem bunu koruyoruz en çok üstüne 200 gram daha veriyoruz ki emziriyorsun vücudu alıştıralım canım

kizlar meraba -500 um bugun
nasıl güzel şahane hatta

Yediklerini her gün akşam toplam menü halinde yazmalısın.. Eğer yapamazsan en geç ertesi gün yazman gerek.. Cuma günleri de tartı fotosu atacaksın..

Canım şimdi bugun yediğimiz tüm şeyleri ya akşam yemek spor Faslı bitince yazıyoruz ya da sabah yazıyoruz Cuma günü tartı resmi atıyoruz Pazartesi sadece kilomuzu söylüyoruz

ben bugun 89,6 ile start verdim hadi hayırlısı

gecen haftadan beri dikkat ediyorum elimden geldigince khyi da indirdim. Umarim bu hafta eksi gelecegim kaptanim. Morale ihtiyacim var gercekten.

Teşekkür ederim bulgurla da olur mu acaba gönül r ahatlığıyla yerim böylece..

Bugün sabahki kilom 70.9
geçen cumaki kilom 71.3 dü
fark : 400gr
Kız 6lara azcık kaldı..

Bu grlar falan kafamı çokkarıştırdı ilk fırsatta en antiğinden bir baskül alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…