Gayet guzel olmus canim, afiyet olsun.
o nasıl olmuş öyle alçak tartı acaba üstüne giydiğin kıyafetle ilgili olabilirmiKızlar...
Cuma günkü tartım 57.0
2 günlük detoks sonrası kilom 58.2
Şoktayım
Ye iki kareKaptanım, diyabet çikolatası almıştım kendime ondan yiyebilir miyim
Diyet yaptığım sırada almıştım ama azıcık yiyebildim.
Çikolatadan soğumama sebep olan çikolata kendisi, öyle tatsız ki anlatamam
Şu an canım tatlı istiyor, yersem tatlıdan küserim
Yorumla diyorum canımın içi uzun uzun yorumla benim o kadarına vaktim olamıyor bazen her hafta iki kişiyi haftalık olarak yorumla hatta süpet olur yorumunu beğendiğim için diyorum zaten senin neyin var canın sıkkın anladığım kadarıyla konuşmak istermisiniz sevgili dostum senin için her daim buradayım biliyorsun değil mi
Canım mizaca göre beslenme yaz şade yaşam diye bir site var aidin Salih diye birinin felsefesinde gidiyorlar en çok aklıma yatan o oldu benim sıgır grubu süt ve hamurişi grubunu kesinlikle öğütemiyormuş aslında yediklerimizden sonra vücudumuzu dinlersek nasıl olduğunu anlıyoruz ben yıllardır süt içemem mesela ama fermente olmuş gıdalar ayran kefir yoğurt istediğim kadar yiyebilirsin hiç rahatsız etmezbu arada @tuzsuz_ruh 0 grubuna maya yaramıyor demişsin hazır mayalar. ben de 0 grubuyum. arada hazır mayayla bazlama falan yapıyordum. Hazır ürünler sıkıntı malum ama kan grubuna göre nasıl biliyoruz var mı bir kaynak ilgimi çekti? nette çok şey yazıyor baktım ama sağlam bir kaynak varsa okumak isterim
Yorumla diyorum canımın içi uzun uzun yorumla benim o kadarına vaktim olamıyor bazen her hafta iki kişiyi haftalık olarak yorumla hatta süpet olur yorumunu beğendiğim için diyorum zaten senin neyin var canın sıkkın anladığım kadarıyla konuşmak istermisiniz sevgili dostum senin için her daim buradayım biliyorsun değil mi
Canım sen kimseye bakma annen mi bakıyor çocuğuna beraber mi yaşıyorsunuz kelebeğin süt önerilerini dinle kendisinin iki çocuğu var bak deneyimli bir anne o senin tek eksin menü ayarlama problemi bence az olsun ama hamurişi olsun deyip yiyorsun ama sebze yemeği doyana kadar yiyebilirsin salata ve yoğurtla bak bide öyle dene sütünün durumu nasıl olacakValla işin aslı ben galiba fazla sıktım kendimi kilo verme konusunda haklısın biraz salmalıyım ipleri.Bu arada ben çalışıyorum sabah çok erkenden okula gidiyorum sabahçıyım cumarteside çalışıyorum o yüzden oluyor o simit yada poğaça işi bazen hazırlıyorum ama yumurta okulda koku yapıyor taşırkende zorlanıyorum otabüste elimde zor oluyor yani o yüzden menü öyle oluyor ama gelince illa bir tane h. yumurta yerim.Sandiviç yapmak istemiyor o zaman hoop diye iki dilim yemiş oluyorum.Evete gece daha çok sütüm oluyor.
Yazın sebze meyve olayını denedim süt yapsın diye banamısın demedi.Ama simit yediğimde özellikle vede hamur işi göğüslerim doluveriyor.Dediğini yapıp öğlene çorba ekleyecem bakalım nasıl olacak,inşallah işe yarar.
Dün bu arada balığın yanı salata yaptım
Bebeğim 5 aylık neredeyse arada tatırıyoruz önümüzdeki ay ek gıdaya başlamayı düşünüyorum
Evet çok stres oluyorum özellikle annem söylenince sütün gelmediğinemi yanayım yoksa annemin dırdırlanmasınamı.Yoksa kilo vermek istediğim halde yemek zorunda olduğuma mı,görüntümden memnun değilim ha bide 3-4 ay sonra 2. çocuğu denemeye başlayacağız.Bu kiloylamı hamile kalacam zaten gebelikte çok kilo alıyorum.Gördüğün gibi kafamda deli sorular
Menülerin içine aslında et oluyor mesala geçen kapuska yemeği etliydi.Ama haftalık protein listesini tutturamadığım oluyor galiba gün öyle hızlı geçiyorki.
Birde aslında kilo vermemde sıkıntı yok veriyorumda abartılı veriyorum Daha 300 gram 400 gr versem haftalık daha iyi olacak onu yapamıyorum,ne zormuş menü ayarlamak dengeli kilo vermek
Bu mesajını müsait olunca uzun uzun yorumlayacağımValla işin aslı ben galiba fazla sıktım kendimi kilo verme konusunda haklısın biraz salmalıyım ipleri.Bu arada ben çalışıyorum sabah çok erkenden okula gidiyorum sabahçıyım cumarteside çalışıyorum o yüzden oluyor o simit yada poğaça işi bazen hazırlıyorum ama yumurta okulda koku yapıyor taşırkende zorlanıyorum otabüste elimde zor oluyor yani o yüzden menü öyle oluyor ama gelince illa bir tane h. yumurta yerim.Sandiviç yapmak istemiyor o zaman hoop diye iki dilim yemiş oluyorum.Evete gece daha çok sütüm oluyor.
Yazın sebze meyve olayını denedim süt yapsın diye banamısın demedi.Ama simit yediğimde özellikle vede hamur işi göğüslerim doluveriyor.Dediğini yapıp öğlene çorba ekleyecem bakalım nasıl olacak,inşallah işe yarar.
Dün bu arada balığın yanı salata yaptım
Bebeğim 5 aylık neredeyse arada tatırıyoruz önümüzdeki ay ek gıdaya başlamayı düşünüyorum
Evet çok stres oluyorum özellikle annem söylenince sütün gelmediğinemi yanayım yoksa annemin dırdırlanmasınamı.Yoksa kilo vermek istediğim halde yemek zorunda olduğuma mı,görüntümden memnun değilim ha bide 3-4 ay sonra 2. çocuğu denemeye başlayacağız.Bu kiloylamı hamile kalacam zaten gebelikte çok kilo alıyorum.Gördüğün gibi kafamda deli sorular
Menülerin içine aslında et oluyor mesala geçen kapuska yemeği etliydi.Ama haftalık protein listesini tutturamadığım oluyor galiba gün öyle hızlı geçiyorki.
Birde aslında kilo vermemde sıkıntı yok veriyorumda abartılı veriyorum Daha 300 gram 400 gr versem haftalık daha iyi olacak onu yapamıyorum,ne zormuş menü ayarlamak dengeli kilo vermek
Her zaman buradayım ama kendini yıpratma lütfen Estağfirullah siz olmasanız benim kolum kanadım mı oluriyi ki varsın. Konuşuruz bir ara. Yorumlarım tabiki. Ben bu işleri sizlerden öğrendim
Hep karbon olmuş canım Pazar günü yani gözüm bir sebze yemeği aradı hem kurabiye hem aşure komple karbon günüBugünkü menüm (menüye bakarken şunu göz önünde bulundurabilir miyiz bugün pazar)
Saat 9.30 : 15 tane badem+30 kadar k.üzüm
Saat 11.30 : 1.5 dilim t.t ekmek+ 1 h. yumurta+ 5 zeytin+ 1yk tereyağı+1 yk kadar da peynir+1yk kaymak(sütün kaymağını ayırmıştım ondan)
Saat 15.30 : 1kurabiye (siyez avuç içi kadar)
Saat 16 .30 : 1 kase (küççük)aşure
Saat 18.30 gibi 1 kase tavuk çorbası+ 4-5 kaşık hamsili pilav yerim yanında da heralde 1 domates
Bugün 1.5 su içtim anca 2.5 içebilirm heralde yatana kadar
K klbk33
afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş geçmiş olsun bu Arada bizi de haberdar etSelam.. Yarın doktora gitcem sağ kolum hiç iyi durumda değilim...
Menüm
Sabah
Süzme peynirden tost
1 bdk sıkma portakalsuyu
Azcık omlet
Ara sütlü kahve
2 bitter
2 ceviz
Öğlen
Tavuk çorbası
Salata
Ara yoğurt keten tohumu
Akşam
3 köfte
Salata
4yk kepekli pirinçten pilav
Ara belki bi kahve daha içerim
Spor hak getire
Bol su içmeye çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum..
3 yeşil
Ne oldu canım haaaa sınav var dedin dimi doğru unutmuşum ben tek öğün beslenmişsin resmen olmamış bu menü resmen açsınBende menümü yazayım.
Sabah,1 bardak sade kahve
Öğlen bezelye yemeği yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı.
İşte bu kadar. 1 litre su.
Belki 1 bardak daha kahve eklerim.
Gece uzun bana Salı gününe kadar
Bende afiyet olsun diyeyim bunu sırf çok az kilon kaldığı için diyorum ama abartmayalım artık yeter dimiSelam kızlar ıki gündür yazamıyorum mazeretimde çok yoğun ve aile içi psikolojik savaşlar adet dönemim ve stresten dolayı acayip tatlı canım istedi ve bir tabak aşure yedim elime telefonumu aldım dedim ki bunu kk zayıflama arkidişlerimle paylaşmalıyım dedim
Canım sen nerelisin Hatay mı tuzlu yoğurt orda meşhur değil mi afiyet olsun güzel olmuşSaat olmuş 21:30 bu günün menüsünü de yazayım unutmadan K klbk33 @tuzsuz_ruh
Sabah 10:15 2 yemek kaşığı haşlanmış buğday+ 2 kaşık haşlanmış mas fasulyesi + 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek + 2 kaşık tuzlu yoğurt , 1 domates ,1 salatalık 3-4 yeşil zeytin
Ara 13:30 yarım elma yarım portakal
Ara 16:00 sütlü kahve
19:30 3 kaşık kozlenmis patlıcan + 3 kaşık sebzeli kavurma +1 kase cacık
2500 cc su
6000 adım
1 saat plates
100 jumping jack
Ahahahahahhajaja bak sen bakkkkkkk kendine yandaş bulmuş hemen gülüyorrrrriyi yapmışsın arkadaşım aşure yüzünden bütün oklar benim üzerimeydi,bir kişi daha buldum yanıma en azından kaptanın azarının bir kısmını sen de sırtlanırsın.Kız sopa gelecek bize önden ben buyurcam
Valla senin menülerini çok iyi buluyorum ben Selin süper gidiyorsun benceİyi geceler kızlar
Menü:
Sabah:
10 yaban mersini, 1 bardak süt, tarçın, 2 yk yulaf ezmesi, 1 yk chia tohumu
Ara: 1 elma ve yeşil çay
Ara: 12 çiğ badem ve sütlü kahve
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, salata ve 3 yk light yoğurt
Ara: 1 dilim ananas ve yeşil çay
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Eki Görüntüle 2207271
K klbk33
Niye kafan karıştı kızzzz adet oldun ya gitti ne varsa bakEki Görüntüle 2207311
Günaydın yine bir ptesi sabahı ve güzel bir eksicumaya kadar devam edebilecek mi bakalım
Cuma 77.6 çıkmıştım galibakafam çok karıştı..
Allah tamamına erdirsin canım benim menüleri görelim cezalarda gelir nasipseSelam kızlar
Hafta sonu menülerimi yazamadım kız kardeşimin nişanı vardı çok yoğun geçti cumartesi pazar günleri
Tabii nişan olduğum için de çok fazla kaçamak oldu cezaya hazırım
donmuş kalmış sanırım dondurma neyse afiyet olsun Cuma’ya geçer dikkat edelim biraz dondurma yenir diyette ama market dondurması değilde dondurmacı dondurmasıcuma :75,4
bu gün 75,5
+100 gr var sanırım dondurma kaldı içerde
Hiç problem değil geçerSelam kizlar bu sabah arti 200gr ciktim. Ama cumaya onu eksiye cevirecegim.
Afiyet olsun bu hafta nasıl olacak merak ediyorumdunku menum
sabah 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tt ekmek
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz, 1 armut
13:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 3 yk kadar haslanmis pirinc, 1 kase yogurt, 2 yk kadar biber tursusu.
16:-00_ 1 kase yogurt icine, 1 yk taze ogutulmus keten tohumu, 2 yk yulaf, 1 avuc kadar kuru meyve (kayisi ve hurma), 3 ceviz.
17:00_ 1 kase haslanmis kara bugday sut ile beraber yedim, canim baska birsey istemedi.
su: 3lt
Afiyet olsun akovser menüsü18 kasım menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 küçük elma
Öğlen
1 kase etli pirinç çorbası
Et kavurma 3-4 parça
Ara
4 üzüm
Akşam
3-4 kaşık pilav
Et kavurma
1 dilim domates
Su 1.5 oldu sanırım, unuttum..
Spor 1 saat yürüyüş - 8.300 adım
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Anne yemekleri yenmiş afiyet olsun ama Pazartesi yeni bir gün kaldığımız yerden devam ediyoruz bırakmak Yokcumaya göre artıdayım ben ya..
dün annemde kahvaltıdaydım.. anne yemekleri okadar mı lezzetli olur ya. yedim de yedim
spora ve diyetime bugün devam ediyorum inş cumaya - lerim.
herkese güzel bir hafta diliyorum
gayet güzel şimdi Cuma’ya kadar hem bunu koruyoruz en çok üstüne 200 gram daha veriyoruz ki emziriyorsun vücudu alıştıralım canımBugün sabahki kilom 70.9
geçen cumaki kilom 71.3 dü
fark : 400gr
nasıl güzel şahane hattakizlar meraba -500 um bugun
Yediklerini her gün akşam toplam menü halinde yazmalısın.. Eğer yapamazsan en geç ertesi gün yazman gerek.. Cuma günleri de tartı fotosu atacaksın..
Canım şimdi bugun yediğimiz tüm şeyleri ya akşam yemek spor Faslı bitince yazıyoruz ya da sabah yazıyoruz Cuma günü tartı resmi atıyoruz Pazartesi sadece kilomuzu söylüyoruz
Daha iyiyim tesekkurler, nezle kismi bitti ama hala bir halsizlik gecmedi:/Kuzum nasılsın iyi misin artık teşekkür ederim bu arada
sadece 3yk oldugu icin birsey demedim.Sağol, fazla pirinçli oldu ama..
gecen haftadan beri dikkat ediyorum elimden geldigince khyi da indirdim. Umarim bu hafta eksi gelecegim kaptanim. Morale ihtiyacim var gercekten.Hep karbon olmuş canım Pazar günü yani gözüm bir sebze yemeği aradı hem kurabiye hem aşure komple karbon günü
afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş geçmiş olsun bu Arada bizi de haberdar et
Ne oldu canım haaaa sınav var dedin dimi doğru unutmuşum ben tek öğün beslenmişsin resmen olmamış bu menü resmen açsın
Bende afiyet olsun diyeyim bunu sırf çok az kilon kaldığı için diyorum ama abartmayalım artık yeter dimi
Canım sen nerelisin Hatay mı tuzlu yoğurt orda meşhur değil mi afiyet olsun güzel olmuş
Ahahahahahhajaja bak sen bakkkkkkk kendine yandaş bulmuş hemen gülüyorrrrr
Valla senin menülerini çok iyi buluyorum ben Selin süper gidiyorsun bence
Niye kafan karıştı kızzzz adet oldun ya gitti ne varsa bak
Allah tamamına erdirsin canım benim menüleri görelim cezalarda gelir nasipse
donmuş kalmış sanırım dondurma neyse afiyet olsun Cuma’ya geçer dikkat edelim biraz dondurma yenir diyette ama market dondurması değilde dondurmacı dondurması
Hiç problem değil geçer
Afiyet olsun bu hafta nasıl olacak merak ediyorum
Afiyet olsun akovser menüsü
Anne yemekleri yenmiş afiyet olsun ama Pazartesi yeni bir gün kaldığımız yerden devam ediyoruz bırakmak Yok
gayet güzel şimdi Cuma’ya kadar hem bunu koruyoruz en çok üstüne 200 gram daha veriyoruz ki emziriyorsun vücudu alıştıralım canım
nasıl güzel şahane hatta
Teşekkür ederim bulgurla da olur mu acabaHarpy evet canım hani tamda değilde hafif tıkır oluyor çünkü fırında hamsiyle biraz daha pişiyor,aşk olsun ne cahilliği
o nasıl olmuş öyle alçak tartı acaba üstüne giydiğin kıyafetle ilgili olabilirmi
Bugün sabahki kilom 70.9
geçen cumaki kilom 71.3 dü
fark : 400gr
Hep karbon olmuş canım Pazar günü yani gözüm bir sebze yemeği aradı hem kurabiye hem aşure komple karbon günü
afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş geçmiş olsun bu Arada bizi de haberdar et
Ne oldu canım haaaa sınav var dedin dimi doğru unutmuşum ben tek öğün beslenmişsin resmen olmamış bu menü resmen açsın
Bende afiyet olsun diyeyim bunu sırf çok az kilon kaldığı için diyorum ama abartmayalım artık yeter dimi
Canım sen nerelisin Hatay mı tuzlu yoğurt orda meşhur değil mi afiyet olsun güzel olmuş
Ahahahahahhajaja bak sen bakkkkkkk kendine yandaş bulmuş hemen gülüyorrrrr
Valla senin menülerini çok iyi buluyorum ben Selin süper gidiyorsun bence
Niye kafan karıştı kızzzz adet oldun ya gitti ne varsa bak
Allah tamamına erdirsin canım benim menüleri görelim cezalarda gelir nasipse
donmuş kalmış sanırım dondurma neyse afiyet olsun Cuma’ya geçer dikkat edelim biraz dondurma yenir diyette ama market dondurması değilde dondurmacı dondurması
Hiç problem değil geçer
Afiyet olsun bu hafta nasıl olacak merak ediyorum
Afiyet olsun akovser menüsü
Anne yemekleri yenmiş afiyet olsun ama Pazartesi yeni bir gün kaldığımız yerden devam ediyoruz bırakmak Yok
gayet güzel şimdi Cuma’ya kadar hem bunu koruyoruz en çok üstüne 200 gram daha veriyoruz ki emziriyorsun vücudu alıştıralım canım
nasıl güzel şahane hatta
ben bugun 89,6 ile start verdimhadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?