Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun canim.

BUgünkü menüm kızlar
Saat 9.30 : yarım simit+ 1 k.kutusundan büyük peynir+6 zeytin
Saat 11.30 : 15 badem+30 k.üzüm
Saat 13.30 : 1 kase yoğurt+1yk dut pekmezi +1 yk. keten tohumu+ 1 t.k bal
Saat 15.30 : 1 kandil simidi + 1 küçük kase aşure
Saat 18.30 : 5-6 yk hamsili plav+ 1 kase tarhana(siyez unundan haaa tarhanam ) +2 çeri domates
Saat 22.00 süt ve 1 yk yulaf içecem
2 lt su içtim 3ü bitirirm yine yatana kadar
1.5 saat yürüyüş yaptım
Harpy pilav bol soğanlı olacak içine maydanoz falanda ekleyebilirsin.valla bulgurla nasıl olur aslında neden olmasın ya

Afiyet olsun canim. Bence pekmez yediysen bala gerek yoktu. Ve ayni sekilde asurenin yanina kandil simidi olmamis.

BUgünkü menüm kızlar
Saat 9.30 : yarım simit+ 1 k.kutusundan büyük peynir+6 zeytin
Saat 11.30 : 15 badem+30 k.üzüm
Saat 13.30 : 1 kase yoğurt+1yk dut pekmezi +1 yk. keten tohumu+ 1 t.k bal+1 h.yumurta (az öncekinde yumurtayı unutmuşum tekrar attım menümü, özür)
Saat 15.30 : 1 kandil simidi + 1 küçük kase aşure
Saat 18.30 : 5-6 yk hamsili plav+ 1 kase tarhana(siyez unundan haaa tarhanam ) +2 çeri domates
Saat 22.00 süt ve 1 yk yulaf içecem
2 lt su içtim 3ü bitirirm yine yatana kadar
1.5 saat yürüyüş yaptım

Neden hemen hergün aşure yediğini çok merak ediyorum canım birde bi günde bir kaçamak yapsan hepsi aynı gün fazla oluyor :)

Selam kıslar..

Menümü yasim

Sabah
Kahveli süt
1 dlm denge
Peynirli omlet
Çiğ ıspanak
5 zeytin

Ara
1 miniş elma 2 ceviz

Öğlen-ara gibi (16 da)
4 yk yoğurt
2 yk yulaf
2 dlm ananas

Akşam
2 kase çorba
Salata
Biraz peynir
2 yk yoğurt

2 yeşil
1 tylhot
Spor hak getire
Hasta oluyorum galiba çok halsizlik ve kırıklık var üstümde ondan tylhot aldım.. (Umarım adını doğru yazmışımdır kalkıp bakmaya üşendim)

Haklısın canım..
Bugün bol bol sebze yedim :)

Güzel olmuş canım. bol limonlu sıcak su iç hatta zencefil de varsa birebir geliyor.umca diye takviye bi ürün var hasta olacağını anladığında içiyorsun oda çok iyi geliyor aklında bulunsun:)

Neden hemen hergün aşure yediğini çok merak ediyorum canım birde bi günde bir kaçamak yapsan hepsi aynı gün fazla oluyor :)
Valla ben onu kaçamak olarak görmüyorum işin aslı zaten şekerini az yaptırttım.Bide içinde kuru kayısı elma,üzüm,nohut,kurufasülye,buğday var ya besleyici diye ihmal etmiyorum zaten 3 yk kadar bir kasem az yani.

kaju
Sana yazacaktım dimi ben? Yalnış da olabilir :)
Happy_moon
Dediğin kadının ismi, bir menülerine bakistersen..
Sağol canım ya üşenmedin aradın buldun valla,bende açtım okudum menülerini,ama o arkadaş baya ara öğün yapıyor.Öyle yapmaya çalışayım diyecem ama zor ya ama klbk33 bana çorba iç dedi yarın onu deneyeceğim.Ha bu arada o dediğin arkadaş maydanoz kürü yapıyor onu yapacam en kısa zamanda,bu arada 2 yumurta yiyor vay be belki orada hata yapıyorum.Bu arada ben sabah limon suyuna başlayacam midenizde sorun yoksa tavsiye ederim işe yarıyor

Bugunku menum
Sabah 08:00_ 3 ceviz, 2 kofte.
09:30_ 1 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi,yarim elma.
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz
13:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 5yk haslanmis pirinc. 1 kase salata.
18:00_ 150 gr kadar firinda hindi eti, 1 tabak havuc ve lahana salatasi ustune 1yk kenevir yagi ve 1 tk corekotu yagi.

Su: 2.5 lt

Afiyet olsun canim guzel olmus. Insallah hasta olmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…