- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol kaptanim. Mevlid kandilin mubarek olsun.
Sen hiç moralini bozma canım bu istikrara kilomu dayanır elbet gitcek sabırgecen haftadan beri dikkat ediyorum elimden geldigince khyi da indirdim. Umarim bu hafta eksi gelecegim kaptanim. Morale ihtiyacim var gercekten.
Gecmis olsun canim.Slm kızlar eşim istanbula gidip gelmeye başladığından beri haftasonu çok yoğun oluyorum.Bugün son kez uğurladım eşimi 10 gün sonra gelcek.iğneler bitti ama sırt ağrım tamamen iyileşmedi yArın başka bi Dr gitcem belki bi film falan ister başka bişiler verir.sabah çok telaşım vardı tartılamadım.yarın bakıcam.
Herkesin kandilini kutluyorum.Allah gönlümüzden geçen ne dileğimiz varsa nasip etsin inşallah.
Sagol canim. Insallah hep beraber zayiflayalimSen hiç moralini bozma canım bu istikrara kilomu dayanır elbet gitcek sabır
Sağol canımGecmis olsun canim.
Waww harikasin canim.kizlar meraba -500 um bugun
Arti olmaktan iyidir canimKızlar ben sabitim bugun 67.4
Afiyet olsun canim. Bence pekmez yediysen bala gerek yoktu. Ve ayni sekilde asurenin yanina kandil simidi olmamis.BUgünkü menüm kızlar
Saat 9.30 : yarım simit+ 1 k.kutusundan büyük peynir+6 zeytin
Saat 11.30 : 15 badem+30 k.üzüm
Saat 13.30 : 1 kase yoğurt+1yk dut pekmezi +1 yk. keten tohumu+ 1 t.k bal
Saat 15.30 : 1 kandil simidi + 1 küçük kase aşure
Saat 18.30 : 5-6 yk hamsili plav+ 1 kase tarhana(siyez unundan haaa tarhanam) +2 çeri domates
Saat 22.00 süt ve 1 yk yulaf içecem
2 lt su içtim 3ü bitirirm yine yatana kadar
1.5 saat yürüyüş yaptım
Harpy pilav bol soğanlı olacak içine maydanoz falanda ekleyebilirsin.valla bulgurla nasıl olur aslında neden olmasın ya
Neden hemen hergün aşure yediğini çok merak ediyorum canım birde bi günde bir kaçamak yapsan hepsi aynı gün fazla oluyor :)BUgünkü menüm kızlar
Saat 9.30 : yarım simit+ 1 k.kutusundan büyük peynir+6 zeytin
Saat 11.30 : 15 badem+30 k.üzüm
Saat 13.30 : 1 kase yoğurt+1yk dut pekmezi +1 yk. keten tohumu+ 1 t.k bal+1 h.yumurta (az öncekinde yumurtayı unutmuşum tekrar attım menümü, özür)
Saat 15.30 : 1 kandil simidi + 1 küçük kase aşure
Saat 18.30 : 5-6 yk hamsili plav+ 1 kase tarhana(siyez unundan haaa tarhanam) +2 çeri domates
Saat 22.00 süt ve 1 yk yulaf içecem
2 lt su içtim 3ü bitirirm yine yatana kadar
1.5 saat yürüyüş yaptım
işte benim yapmam gereken menü sanırsam güzel olmuş canım tebrik ederim.Hep yulaf yiyecem unutuyorum neyse gece sütüme katıp içeyim
Ay sadece cuma tartı resmi atmak çok iyi oldu.Benim tel ilkel ben sizi Pcden okuyorum telde resmi çekip Pcye atıyorum oradan size yolluyordum tabi çok uğraşlı oluyordu sağolun ya.Ben fırsat bulunca yazıyorum menümü akşam giremeyebiliyorum
afiyet olsun çok güzel ama biraz protein ağırlıklı acaba salatamı olsaydı.Hele bunu diyene bakın dimi
https://www.organikgurmem.com/beslenme/ bende bir zaman bunları araştırmıştımgüzel bir hatırlatma olmuş kızlar
evet annem bakıyor neredeyese 6 aydır birlikte yaşıyoruz.yani işin aslı yetişemiyorum bol bol yapıp arada yemem gerekiyor ama yapamıyorum.Bir kere 5-6 kaşık bana sebze yetmiyor,yedimmi yarısını yiyecem ki etki etsin o zamanda yemek biti veriyor,tembellikmi yapıyorum yoksa hala süt emzirdiğim gerçeğini kanıksayamadım mı anlayamadım.eski düzen devam ediyorum.Du bakim yiyebildiğim kadar yiyeyim bide onu deneyelim yarın kereviz yapmak istiyorum hadi hayırlısı
Güzel olmuş canım. bol limonlu sıcak su iç hatta zencefil de varsa birebir geliyor.umca diye takviye bi ürün var hasta olacağını anladığında içiyorsun oda çok iyi geliyor aklında bulunsun:)Selam kıslar..
Menümü yasim
Sabah
Kahveli süt
1 dlm denge
Peynirli omlet
Çiğ ıspanak
5 zeytin
Ara
1 miniş elma 2 ceviz
Öğlen-ara gibi (16 da)
4 yk yoğurt
2 yk yulaf
2 dlm ananas
Akşam
2 kase çorba
Salata
Biraz peynir
2 yk yoğurt
2 yeşil
1 tylhot
Spor hak getire
Hasta oluyorum galiba çok halsizlik ve kırıklık var üstümde ondan tylhot aldım.. (Umarım adını doğru yazmışımdır kalkıp bakmaya üşendim)
Valla ben onu kaçamak olarak görmüyorum işin aslıNeden hemen hergün aşure yediğini çok merak ediyorum canım birde bi günde bir kaçamak yapsan hepsi aynı gün fazla oluyor :)
Sağol canım ya üşenmedin aradın buldun valla,bende açtım okudum menülerini,ama o arkadaş baya ara öğün yapıyor.Öyle yapmaya çalışayım diyecem ama zor ya ama klbk33 bana çorba iç dedi yarın onu deneyeceğim.Ha bu arada o dediğin arkadaş maydanoz kürü yapıyor onu yapacam en kısa zamanda,bu arada 2 yumurta yiyor vay bekaju
Sana yazacaktım dimi ben? Yalnış da olabilir :)
Happy_moon
Dediğin kadının ismi, bir menülerine bakistersen..
ha bide hiç tatlı yememiş çok ilginçkaju
Sana yazacaktım dimi ben? Yalnış da olabilir :)
Happy_moon
Dediğin kadının ismi, bir menülerine bakistersen..
Afiyet olsun canim guzel olmus. Insallah hasta olmazsin.Selam kıslar..
Menümü yasim
Sabah
Kahveli süt
1 dlm denge
Peynirli omlet
Çiğ ıspanak
5 zeytin
Ara
1 miniş elma 2 ceviz
Öğlen-ara gibi (16 da)
4 yk yoğurt
2 yk yulaf
2 dlm ananas
Akşam
2 kase çorba
Salata
Biraz peynir
2 yk yoğurt
2 yeşil
1 tylhot
Spor hak getire
Hasta oluyorum galiba çok halsizlik ve kırıklık var üstümde ondan tylhot aldım.. (Umarım adını doğru yazmışımdır kalkıp bakmaya üşendim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?