Sen bi tartıda eksi gör de bakalım nasıl mutlu olacaksın
İyi bari o da geçer inşallah ben 3 ayda ancak atlattım sayılır şuan
Hadi bakalım Cuma’ya ne gelecek
Ben varım senin arkanda moralse moral dopingse doping sen iste yeter ki canımmm kıyamammmm
Eeeee çok değil ya yine iyi kurtarmışsın hadi bakalım Cuma’ya eksi gelecek
afiyet olsun canım menün yine sağlık deposun heleki akşamki.Kenevir yağını yeni duydum,pirinç ve bulguru haşlayarak yemeğe başladın anlaşılanBugunku menum
Sabah 08:00_ 3 ceviz, 2 kofte.
09:30_ 1 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi,yarim elma.
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz
13:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 5yk haslanmis pirinc. 1 kase salata.
18:00_ 150 gr kadar firinda hindi eti, 1 tabak havuc ve lahana salatasi ustune 1yk kenevir yagi ve 1 tk corekotu yagi.
Su: 2.5 lt
Sagol canim. Kenevir yagini ben de kisa sure once duydum cok faydali. Gun icinde cok yag aldigimdan en azindan pirinci bugdayi haslama yiyorum.afiyet olsun canım menün yine sağlık deposun heleki akşamki.Kenevir yağını yeni duydum,pirinç ve bulguru haşlayarak yemeğe başladın anlaşılan
Afiyet olsun canim. Senin guncel kilonu hayal bile edemiyorum. Yani tek kelimeyle karika kilon var.Bugünkü menüm
Sabah
İki dilim zeytinli domatesli peynirli sandviç
Çay
Öğle 1 kepçe kuru börülce 3 yok bulgur pilavı
Akşam 5 6 yemek kaşığı patatesli köfte yemeği
Çay ve kahve su çok az bugün ama 1 buçuk bile olmamıştır ayrıca tartıda cumadan bugüne artı var tartı ve adımlarımda yüklüyorum cuma tartısında 52.3 düm ama adet dönemindeyim ve olamadı gitti bir türlü ondan mı bilmiyor ama acayip moralim bozuldu hafta sonunda dikkat etmeme rağmen
Afiyet olsun canim. O meyveli yogurtlar hazir meyveli yogurt degilse menun guzel olmus.İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm;
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Ara öğün
Meyveli yoğurt
Öğle
Ekmek arası köfte
Ara öğün
Meyveli yoğurt
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık kadar tavuk sote
Salata
1 lt su
40 dakika yürüyüş
Canim tatlinin ve sutune ne bebisine hicbir faydasi yok. Azaltman cok iyi olmus. Bir de emziriyorsun biraz dikkat edersen cok guzel kilo verirsin.ha bide hiç tatlı yememiş çok ilginçBen normalde bildiğin helvayı reçele sokup yiyen biriydim size katılana kadar
Aynen. 9 ayda aldığın kilolar bunlar. Zamanla vereceksin zaten. Yeterki doğru beslen.Valla işin aslı ben galiba fazla sıktım kendimi kilo verme konusunda haklısın biraz salmalıyım ipleri.
simit poğaça işini bitirmen lazım. Alışkanlık kazanmakla ilgili bu biraz. Ben de çalışıyorum. Hala menüm belli. Sabah 1 h.yumurta, 1kk b.peynir, ceviz, 5zeyyin, yeşillik.. Yaşam biçimim bu oldu artık. Başlarda zor gelecek ancak zamanla alışacaksın ve eksik birşşey olduğunda kahvaltında olmamış bu kahvaltı diyeceksin. Kahvaltı en önemli öğündür ve ciddi ciddi yapılması gereken bir öğündür. Geçiştirmemeyi öğrenmelisin. Küçük bir tabağım var benim kapaklı. İçine karışık koyuyorum saydıklarımı. Yiyorum. Alıştım artık.Bu arada ben çalışıyorum sabah çok erkenden okula gidiyorum sabahçıyım cumarteside çalışıyorum o yüzden oluyor o simit yada poğaça işi bazen hazırlıyorum ama yumurta okulda koku yapıyor taşırkende zorlanıyorum otabüste elimde zor oluyor yani o yüzden menü öyle oluyor ama gelince illa bir tane h. yumurta yerim.Sandiviç yapmak istemiyor o zaman hoop diye iki dilim yemiş oluyorum.
Evete gece daha çok sütüm oluyor.
Yazın sebze meyve olayını denedim süt yapsın diye banamısın demedi.Ama simit yediğimde özellikle vede hamur işi göğüslerim doluveriyor.Dediğini yapıp öğlene çorba ekleyecem bakalım nasıl olacak,inşallah işe yarar.
Balık salata iyi menü. Tattırmak ilerde çok fayda sağlıyor. İlk bebeğinmi?Dün bu arada balığın yanı salata yaptım
Bebeğim 5 aylık neredeyse arada tatırıyoruz önümüzdeki ay ek gıdaya başlamayı düşünüyorum
Maydanoz ve nane sütü azaltıyor diye biliyorum. Yediğin şeylere dikkat et.Valla ben onu kaçamak olarak görmüyorum işin aslızaten şekerini az yaptırttım.Bide içinde kuru kayısı elma,üzüm,nohut,kurufasülye,buğday var ya besleyici diye ihmal etmiyorum zaten 3 yk kadar bir kasem az yani.
Sağol canım ya üşenmedin aradın buldun valla,bende açtım okudum menülerini,ama o arkadaş baya ara öğün yapıyor.Öyle yapmaya çalışayım diyecem ama zor ya ama klbk33 bana çorba iç dedi yarın onu deneyeceğim.Ha bu arada o dediğin arkadaş maydanoz kürü yapıyor onu yapacam en kısa zamanda,bu arada 2 yumurta yiyor vay bebelki orada hata yapıyorum.Bu arada ben sabah limon suyuna başlayacam midenizde sorun yoksa tavsiye ederim işe yarıyor
Anneni tavlarsın. Okulda yiyorum diye yanına al. Dağıt gitsin. Dırdırda olmaz. Mis gibi hayat. Kilonu çok takıyorsun. Döndük dolaştık oradayız yine. Zamanla vereceksin ve verdiğini bile anlamayacaksın burada. Kilo vermeye odaklanma. Sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya odaklan. Doğru odak noktası burası.Evet çok stres oluyorum özellikle annem söylenince sütün gelmediğinemi yanayım yoksa annemin dırdırlanmasınamı.Yoksa kilo vermek istediğim halde yemek zorunda olduğuma mı,görüntümden memnun değilim
İkinci çocuk diye kendini 3 -4 ayda kilo vermem lazım diye şartlandırman çok yanlış. Zamana bırak. Zaten çocuklar olunca maratoncu gibi koşturacaksın. Ne evin işi bitecek ne çocukların istekleri. İş de var. Birde anneni idare edeceksin. Bdv de şu an 2 çocukla hayat diye bir konu var. Göz gezdir derimbide 3-4 ay sonra 2. çocuğu denemeye başlayacağız.Bu kiloylamı hamile kalacam zaten gebelikte çok kilo alıyorum.Gördüğün gibi kafamda deli sorular
Hep doğru beslenmemekten kaynaklı bunlar. Bir hafta çok kilo veriyorsun. Diğer hafta veremiyorsun. Çünkü ödem yapacak şeyleri yiyorsun ve vücudun su tutuyor. Yani aslında verdiğin de aldığında belki de ödem.Birde aslında kilo vermemde sıkıntı yok veriyorumda abartılı veriyorum Daha 300 gram 400 gr versem haftalık daha iyi olacak onu yapamıyorum,ne zormuş menü ayarlamak dengeli kilo vermek
Nasıl oldu ayağınBugunku menum
Sabah 08:00_ 3 ceviz, 2 kofte.
09:30_ 1 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi,yarim elma.
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz
13:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 5yk haslanmis pirinc. 1 kase salata.
18:00_ 150 gr kadar firinda hindi eti, 1 tabak havuc ve lahana salatasi ustune 1yk kenevir yagi ve 1 tk corekotu yagi.
Su: 2.5 lt
Bitki çayı tüketiyor musun? Yeşillik az geldi gözüme. Bebek denemelerin olacaktı diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse folik asit içeren şeyler de yemelisin.İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm;
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Ara öğün
Meyveli yoğurt
Öğle
Ekmek arası köfte
Ara öğün
Meyveli yoğurt
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık kadar tavuk sote
Salata
1 lt su
40 dakika yürüyüş
Bu adım sayar ı indirebilir miyim telefona. Ne bunun adı?Bugünkü menüm
Sabah
Çay
Çay ve kahve su çok az bugün ama 1 buçuk bile olmamıştır ayrıca tartıda cumadan bugüne artı var tartı ve adımlarımda yüklüyorum cuma tartısında 52.3 düm ama adet dönemindeyim ve olamadı gitti bir türlü ondan mı bilmiyor ama acayip moralim bozuldu hafta sonunda dikkat etmeme rağmen
Simdilik iyilesme yok daha canim. Tedavilere devam.Nasıl oldu ayağın
Umarım bir an önce iyileşirsinSimdilik iyilesme yok daha canim. Tedavilere devam.
Yürüyüşleri aksatmazsan olur senin iş18 kasım menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 küçük elma
Öğlen
1 kase etli pirinç çorbası
Et kavurma 3-4 parça
Ara
4 üzüm
Akşam
3-4 kaşık pilav
Et kavurma
1 dilim domates
Su 1.5 oldu sanırım, unuttum..
Spor 1 saat yürüyüş - 8.300 adım
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Adet döneminden işte. Bir de verilecek kilon kalmamış olabilirBugünkü menüm
Sabah
Çay
Neden hemen hergün aşure yediğini çok merak ediyorum canım birde bi günde bir kaçamak yapsan hepsi aynı gün fazla oluyor :)
Selam havalar soğudu. Koru kendini.Selam kıslar..
Menümü yasim
Sabah
Kahveli süt
1 dlm denge
Peynirli omlet
Çiğ ıspanak
5 zeytin
Ara
1 miniş elma 2 ceviz
Öğlen-ara gibi (16 da)
4 yk yoğurt
2 yk yulaf
2 dlm ananas
Akşam
2 kase çorba
Salata
Biraz peynir
2 yk yoğurt
2 yeşil
1 tylhot
Spor hak getire
Hasta oluyorum galiba çok halsizlik ve kırıklık var üstümde ondan tylhot aldım.. (Umarım adını doğru yazmışımdır kalkıp bakmaya üşendim)
Haha ama senin durumun özel ya :) bence kıyaslama@Harpy canım evet verdim ama benim hep bundan sonrası sıkıntı daha önce 70.0 da gördüm ama sonrasında eyvah yanlış yapıyorum vicdan yapıp yemeye başlıyorum aranıza girdimki aynı şeyi yaşamayım diye,işede yarıyor aslında.Daha emin adımlarla ve daha sağlıklı ilerlediğimi düşünüyorum.Siz benim yediklerimi bir okusanız normalde aklınız dururbu azaltılmış hali buna rağmen tuzsuz_ruh ve klbk33 ün dilinde tüh bitti menümle ilgili hele burda bir arkadaş var selinb diye ya nasıl menü onlar ya, o menüler varya o menüler benim menüleri yerden yere vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?