İyi bir menü olmuş. Afiyet olsunSelam kıslar..
Menümü yasim
Sabah
Kahveli süt
1 dlm denge
Peynirli omlet
Çiğ ıspanak
5 zeytin
Ara
1 miniş elma 2 ceviz
Öğlen-ara gibi (16 da)
4 yk yoğurt
2 yk yulaf
2 dlm ananas
Akşam
2 kase çorba
Salata
Biraz peynir
2 yk yoğurt
2 yeşil
1 tylhot
Spor hak getire
Hasta oluyorum galiba çok halsizlik ve kırıklık var üstümde ondan tylhot aldım.. (Umarım adını doğru yazmışımdır kalkıp bakmaya üşendim)
Menün gayet güzel. Belki gün içindeki öğünlerine de daha çok sebze ekleyebilirsinİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm;
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar peynir
Ara öğün
Meyveli yoğurt
Öğle
Ekmek arası köfte
Ara öğün
Meyveli yoğurt
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık kadar tavuk sote
Salata
1 lt su
40 dakika yürüyüş
Sagol canim insallah.Umarım bir an önce iyileşirsin
Hayirli kandiller kelebegemiz :)Hepinizin kandilini kutlarım. Hayırlı kandiller
Harika haber canim. Kilo vermenin en eglenceli kismi da alisveris zatenİyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Sabah evden spora erken çıkınca kilo bildirimi yapamadım. Benim kilom sabit. Ama ben mutluyumBugün biraz alışveriş turuna çıktım. Artık 38 beden dar gelmiyor ve hatta bir iki elbise de bol bile geldi Haftaya güzel bir motivasyonla başladım. İyi geldi
Hayırlı kandillerHepinizin kandilini kutlarım. Hayırlı kandiller
Menun de sporun da cok guzel masallahMenü:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, ıspanak ve 2 ceviz
Ara: mandalina ve yeşil çay
Öğle: 4 ızgara köfte ve salata
Ara: sütlü kahve ve 12 çiğ badem
Akşam: 6 yk sebze sote, 3 yk yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay ve 1 dilim ananas
Su: 3l
Spor: 45 dk kettlebel grup dersine gittim sabah
Eki Görüntüle 2207567
İştahım gayet varÇok az ya. İştahın yoksa smoothie gibi bir şeyler deneyebilirsin. Normal yemeklerden tüketmesi daha kolay olur belki senin için.
Kaptan buralardayim kiloda eksilme var sukur, aslinda esim evde izn aldi, bugunlerde mbilyayla ugrasiyorum,karar vermej cok zormus, oturma odasi ve misafie odasi aldik, misafir odasinin rengine pisman gibi oldum offf ya, oturmabodasinin rengi mavi krem, misafir odasi bordo krem ,of cok zor, adamlar siparis vermediyse yarin tekrar ugrucam,dunden beri kafayi yicemm nasil bir karar verdimse
Afiyet olsun canim. O meyveli yogurtlar hazir meyveli yogurt degilse menun guzel olmus.
Bitki çayı tüketiyor musun? Yeşillik az geldi gözüme. Bebek denemelerin olacaktı diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse folik asit içeren şeyler de yemelisin.
Menün gayet güzel. Belki gün içindeki öğünlerine de daha çok sebze ekleyebilirsin
İnsanın mobilya alırken basireti bağlanabiliyor. Ben evlenirken çok eşya almışım. Sonra da pişman oldum. Eve gelmediyse dönüşü olabilir aslında. Sana kolay gelsin. Umarım içine sinen seçimler yaparsın.Kaptan buralardayim kiloda eksilme var sukur, aslinda esim evde izn aldi, bugunlerde mbilyayla ugrasiyorum,karar vermej cok zormus, oturma odasi ve misafie odasi aldik, misafir odasinin rengine pisman gibi oldum offf ya, oturmabodasinin rengi mavi krem, misafir odasi bordo krem ,of cok zor, adamlar siparis vermediyse yarin tekrar ugrucam,dunden beri kafayi yicemm nasil bir karar verdimse
Hoşgeldin.. İlk gün için harika menündünün menüsü
sabah:bol yeşilik domates salatalık kibrit kutusu peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeğinden oluşan kahvaltı
ara öğün:1 türk kahvesi 10 badem
öğlen:1 tabak etli karnabahar yemeği 1 dilim ekmek
ara öğün 1 mandalina 1/2 elma 10 badem
akşam 1 tabak karnabahar 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 2 köfte
ara öğün:yarım bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?