Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi bir menü olmuş. Afiyet olsun

Menün gayet güzel. Belki gün içindeki öğünlerine de daha çok sebze ekleyebilirsin

İyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Sabah evden spora erken çıkınca kilo bildirimi yapamadım. Benim kilom sabit. Ama ben mutluyum Bugün biraz alışveriş turuna çıktım. Artık 38 beden dar gelmiyor ve hatta bir iki elbise de bol bile geldi Haftaya güzel bir motivasyonla başladım. İyi geldi

Menü:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, ıspanak ve 2 ceviz
Ara: mandalina ve yeşil çay
Öğle: 4 ızgara köfte ve salata
Ara: sütlü kahve ve 12 çiğ badem
Akşam: 6 yk sebze sote, 3 yk yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay ve 1 dilim ananas
Su: 3l
Spor: 45 dk kettlebel grup dersine gittim sabah

Harika haber canim. Kilo vermenin en eglenceli kismi da alisveris zaten bugun sabitsen, cumaya eksi olursun zaten

Menun de sporun da cok guzel masallah

Kızlar selam pek girip yazamıyorum.
Sınavım yarın.
Ve daha 9 konu var bitirmem gereken.
Aşırı stres oldum.
Bu arada sanırım 2 yıldır yemediğim baklava dün eşimin arkadaşı getirmiş. Az hasret giderdik te biz
İyiydi hiç değişmemiş hala taş gibi hala çok güzel

Kaptan buralardayim kiloda eksilme var sukur, aslinda esim evde izn aldi, bugunlerde mbilyayla ugrasiyorum,karar vermej cok zormus, oturma odasi ve misafie odasi aldik, misafir odasinin rengine pisman gibi oldum offf ya, oturmabodasinin rengi mavi krem, misafir odasi bordo krem ,of cok zor, adamlar siparis vermediyse yarin tekrar ugrucam,dunden beri kafayi yicemm nasil bir karar verdimse

dünün menüsü
sabah:bol yeşilik domates salatalık kibrit kutusu peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeğinden oluşan kahvaltı
ara öğün:1 türk kahvesi 10 badem
öğlen:1 tabak etli karnabahar yemeği 1 dilim ekmek
ara öğün 1 mandalina 1/2 elma 10 badem
akşam 1 tabak karnabahar 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 2 köfte
ara öğün:yarım bardak süt

İnsanın mobilya alırken basireti bağlanabiliyor. Ben evlenirken çok eşya almışım. Sonra da pişman oldum. Eve gelmediyse dönüşü olabilir aslında. Sana kolay gelsin. Umarım içine sinen seçimler yaparsın.

Hoşgeldin.. İlk gün için harika menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…