Aynn iki tane olunca cok zorlandim renk konusundaİnsanın mobilya alırken basireti bağlanabiliyor. Ben evlenirken çok eşya almışım. Sonra da pişman oldum. Eve gelmediyse dönüşü olabilir aslında. Sana kolay gelsin. Umarım içine sinen seçimler yaparsın.
Canim hazirlar cok sagliksiz hele bir de onlari cocuklar icin diye reklam yapiyorlar ve cocuklara veriyorlar ya onu huc anlamiyorum.hazır canım maleseff
Sağol cancağzımmmGeçmiş olsun canim
Gecmis olsun kaptanim, diyetle kisa surede duzenlersin kolestrolunu.
Sağol canom inşallah bakalım 15 gün sonra tekrar kan vericem o zamana biraz düşmesi lazımGecmis olsun kaptanim, diyetle kisa surede duzenlersin kolestrolunu.
Ankaradaydım o sıra. Ama 57.0 çıktığında da Ankaradaydım. Aynı tartı, detoks sonra +1200 gramı nasıl gösterebilir? Dün evime döndüm. Sabah tartıya çıktım hala 58 görünüyorum. Hem moralim bozuldu hem de panik yaptım. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorumya tartı bozuk olmasın sakın. insanın inanası gelmiyor.
Peki öyle diyorsanNiye kız gramlarla işimiz sakın gidip normal baskül alma
Umcayı biliyorum canım ama evde yok şuan ilk fırsatta alırım..Güzel olmuş canım. bol limonlu sıcak su iç hatta zencefil de varsa birebir geliyor.umca diye takviye bi ürün var hasta olacağını anladığında içiyorsun oda çok iyi geliyor aklında bulunsun:)
Selam havalar soğudu. Koru kendini.
Menün harika. Diyetisyen menüsü müydü?
Pazar günü normal beslendim ama bugün de 58 çıktım. 2 günde 1200 gram yağ depolanmaz ama yaptığım yanlışı nasıl düzelteceğimi çözemedim ve çok endişeliyim.Çok faydalı bişey omega 3 varmış içinde
Pilavpişmiş mi oluyor canım.. Cahilliğimi mazur gör
Benim tavsiyem detoksu falan bırakıp acilen düzenli beslenmelisin.. Hatta leptini arttırmak için karbonhidrat almanı öneririm cuma günü.. Böylece vücudun kıtlık olduğu fikrinden vazgeçip tekrar yağ yakmaya başlayabilir..
İnşallah öyledir.. Sanki cuma yine + çıkacakmış gibi hissediyorum.. Prtesiden ptesiye düşünürsek sadece 300 gr vermiş oluyorum 1 haftada
100 gr bişi değil canım takma kafana.. Acıcık harekeni arttır
Instagramda gördüm. Altına da öven öyle yorumlar yazılmış ki. Ben de neredeyse 1 aydır 57de takılı kaldığım için deneyim belki bi anda 400 gram falan gider moralim düzelir demiştim. Ama düzelicek moralim dahi kalmadı. Pazartesi hüsranı görünce normal beslendim. Ama bugün salı ve tartı hala 58 gösteriyoSenin menüler iyi değil ama emzirdiğin için de ne desem bilemedim.. Anlamadığım mevzular bunlarr :)
Aleykum selam . Afiyet olsun .
Çok geçmiş olsun bu arada, haber verirsin bize de..
Çok az..
Hasta olursun bu menülerle.
Afiyet olsun.. Sporun ayrıca güzel .
Şimdi hatırladım.
Bir ara burada emziren bir kadın vardı bizimle zayıflamaya çalışan..
O beslenme şeklini değiştirdikten sonra çok memnundu halinden, hem sütü azalmıyordu hem de kilo veriyordu..
Onun ismini bulup yazarım sana, sen bir onun menülerine bak..
Herkesin bünyesi farklı tabi ki de, yine de sana da fikir olur.
Afiyet olsun.
Açıkcası ben senin detoks menünü beğenmemiştim.. O yüzden sonucu merak ediyordum..
Nrşerden buldun bu detoksu ?
Ayrıca Akrep kaptanın söylediğine de katılıyorum, detoks her bünye için değildir..
Biz de bir kere yapıyorduk burada, ben kilo vermiştim ama diğer arkadaş almıştı.
Elma kürü. Tamamdır. Peki zahmet olmazsa bi de nasıl yapacağımı anlatabilir misin kaptanım? Ağlıcam sinirden. Sövdüğüm 57yi mumla arıyorum şuan...Elmalı kürü yap lütfen bugun başla iki günlük detoks yapamıyorum ben ayrıca detoksda tek tip beslenme oluyor kabak detoksu ayran detoksu işe yaradı bende ama başka detoks denemedim hiç
Ben hep iç çamaşırlarımla tartılırımHarpy evet canım hani tamda değilde hafif tıkır oluyor çünkü fırında hamsiyle biraz daha pişiyor,aşk olsun ne cahilliği
o nasıl olmuş öyle alçak tartı acaba üstüne giydiğin kıyafetle ilgili olabilirmi
Bir kırmızı elmayı doğra üstüne 8 bardak su bir kabuk tarçın 10 dakika kaynat ılıt gün boyu iç yanında su da içilecekElma kürü. Tamamdır. Peki zahmet olmazsa bi de nasıl yapacağımı anlatabilir misin kaptanım? Ağlıcam sinirden. Sövdüğüm 57yi mumla arıyorum şuan...
Tamamdır kaptanım. Yarın normale dönmem gerekBir kırmızı elmayı doğra üstüne 8 bardak su bir kabuk tarçın 10 dakika kaynat ılıt gün boyu iç yanında su da içilecek
3 gün yap bunu 3 gün bırakTamamdır kaptanım. Yarın normale dönmem gerekİnşallah işe yarar...
Beğendim ölçülüydü herşey. Keşke hep hamur işi karbon yerine meyvelerle beslensekPeki öyle diyorsan
Umcayı biliyorum canım ama evde yok şuan ilk fırsatta alırım..
Teşekkür ederim kaptişim.. Ben diyetisyene gidiyorum ama bunun bana verdiği menüyle hiç alakası yokbeğendiğne sevindim
Canım biraz meyve istiyor bu aralar ondan biraz saçmaladığımı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?