Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynn iki tane olunca cok zorlandim renk konusunda

hazır canım maleseff
Canim hazirlar cok sagliksiz hele bir de onlari cocuklar icin diye reklam yapiyorlar ve cocuklara veriyorlar ya onu huc anlamiyorum.
Neyse dogal yogurt al icine meyve dograyip ye olmaz mi? Isteysen yoguru ye meyveyio de isirip ye. Hem daha uzun sure tok tutar hem de saglikli

Geçmiş olsun canim

Gecmis olsun kaptanim, diyetle kisa surede duzenlersin kolestrolunu.

ya tartı bozuk olmasın sakın. insanın inanası gelmiyor.
Ankaradaydım o sıra. Ama 57.0 çıktığında da Ankaradaydım. Aynı tartı, detoks sonra +1200 gramı nasıl gösterebilir? Dün evime döndüm. Sabah tartıya çıktım hala 58 görünüyorum. Hem moralim bozuldu hem de panik yaptım. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum

Niye kız gramlarla işimiz sakın gidip normal baskül alma
Peki öyle diyorsan

Güzel olmuş canım. bol limonlu sıcak su iç hatta zencefil de varsa birebir geliyor.umca diye takviye bi ürün var hasta olacağını anladığında içiyorsun oda çok iyi geliyor aklında bulunsun:)
Umcayı biliyorum canım ama evde yok şuan ilk fırsatta alırım..

Selam havalar soğudu. Koru kendini.
Menün harika. Diyetisyen menüsü müydü?

Teşekkür ederim kaptişim.. Ben diyetisyene gidiyorum ama bunun bana verdiği menüyle hiç alakası yok beğendiğne sevindim
Canım biraz meyve istiyor bu aralar ondan biraz saçmaladığımı düşünüyordum

Pazar günü normal beslendim ama bugün de 58 çıktım. 2 günde 1200 gram yağ depolanmaz ama yaptığım yanlışı nasıl düzelteceğimi çözemedim ve çok endişeliyim.

Instagramda gördüm. Altına da öven öyle yorumlar yazılmış ki. Ben de neredeyse 1 aydır 57de takılı kaldığım için deneyim belki bi anda 400 gram falan gider moralim düzelir demiştim. Ama düzelicek moralim dahi kalmadı. Pazartesi hüsranı görünce normal beslendim. Ama bugün salı ve tartı hala 58 gösteriyo

Elmalı kürü yap lütfen bugun başla iki günlük detoks yapamıyorum ben ayrıca detoksda tek tip beslenme oluyor kabak detoksu ayran detoksu işe yaradı bende ama başka detoks denemedim hiç
Elma kürü. Tamamdır. Peki zahmet olmazsa bi de nasıl yapacağımı anlatabilir misin kaptanım? Ağlıcam sinirden. Sövdüğüm 57yi mumla arıyorum şuan...

günaydın kızlar dünün menüsünü vereyim
sabah 08:15 1/4 simit + 2 çeri domates+ 1 salatalık + 1 yk peynir
ara 10:00 1 bardak laktozsuz yarım yağlı süt + 8 çiğ badem
öğle 12:15 1 kase (1,5 kepçe) mercimek çorbası+ yumurtalı pazı kavurma + küçük bir yaprak lahana turşusu
ara 17:00 1 kase cacık
akşam 19:00 1 dilim ince hamur orta boy kavurmalı pizza (tüm çabalarıma rağmen eşim yemeğin pişmesini bekleyemem diyerek çağırmış benim de canım çekti bir dilimcik yedim ( 190 kcal gibi bir bilgi aldım ) + çay
2500 cc su
3200 adım
1 saat plates

Elma kürü. Tamamdır. Peki zahmet olmazsa bi de nasıl yapacağımı anlatabilir misin kaptanım? Ağlıcam sinirden. Sövdüğüm 57yi mumla arıyorum şuan...
Bir kırmızı elmayı doğra üstüne 8 bardak su bir kabuk tarçın 10 dakika kaynat ılıt gün boyu iç yanında su da içilecek

Tamam canım. Geçmiş olsun

Beğendim ölçülüydü herşey. Keşke hep hamur işi karbon yerine meyvelerle beslensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…