Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüyü beğendiğim afiyet olsun. Pizza yerine sebze yada et yemegi olabilirdi ama mecbur kalmışsin olur arada oyle diyelim madem

ekmegi iki dilime dusurmelisin bence ve su miktarını goremedim ama menü genel anlamda guzel afiyet olsun

Kaptanım o kadar güzel o kadar ince bir alıntılama yapmışsın ki önünde saygıyla eğilmemek mümkün değil,ilgin için teşekkür ederim,bizim menülerle uğraşmak dışında sende iyisin dimi?
evet tek çocuk var bende
evet o konuda 12den vurdun ödem yapıyor vücudum onu bugün iyice anladım.
Maydanoz ve nane konusunda bilgi vermende resmen hayat kurtardı,yapmayayım bari,bugün 2 demet maydanoz almıştım sırf bunun için.İmkanı yok sabah okulda o yumurtayı yiyemem yetişmez tenefüsler 10 dakika,sınıftan çık lavobo ayrı yerde zaten git el yıka gel zaten 10 dakika geçti ama eve erken dönüyorum o zaman dikkat edecem gelince yiyecem.Evet bu arada yumurtayı sıcak tüketmek gerekliymiş,içindeki iyot uçuyormuş.

canım geçmiş olsun

Selamlar.
3 soru ile sınavdan kaldım
Yarın normale dönüp diyete devam edeceğim. :)
bu durumda da geçmiş olsunmu denir bilemedim ki.İnşallah daha sonra geçersin.Ama stresin bitmiş en azından

Bu cumartesi günü yazdığın menü.
Pazar menü yok
Pazartesi menü yok
Salı bugün. Bugün menü görmek istiyorum senden.
Detoks metoks bırak bu işleri. Kürleri de bırak. Normal beslen.

Bu menü de çarşamba gününden. Geçen hafta.
Perşembe menü yok
Cuma menü yok
Cumartesi var. O da yukarıda.

Günlük menü yazarsanız. Nerede hata yaptığınızı daha kolay buluruz. Böylece daha kolay düzeltme şansımız olur.

Yorumlarım şöyle. Ben detoks işini sevmem. Her zaman normal beslenmeden yanayım ve arada karşılığında spor yaparak kaçamak da yapılabilir. Çarşamba menünü de beğenmedim. Kahvaltın yeterince sağlam gelmedi bana. Zaten 2 öğün var. Aşırı az yediğin için vücudun buna alışmış kendini korumaya almış diye düşünüyorum. Ayrıca oturtma ve pilav aynı menüde olmamalı. Doyuyor musun menülerin bana az geldi.

benim çocukdurmuyor diş mi ne çıkarıyor kusuruma bakmayın hemen menümü yazıp kaçmak zorundayım
Sabah saat 10.00 :2 tane ev yapımı siyezli kraker -büyüklüğü avuç içinden küçük(ekmek yerine)+peynir+9 zeytin+1 çeri dom.
12.00 1 h. yumurta
Saat 14.00 : 1 havuç+ 1 kase tarhana çorbası +1 tane aynı krakerden ekmek yerine
Saat 18.30 : 1 tabak portakallı kereviz+1 buçuk t.t ekmeği+5-6 roka
3lt kadar su içmiş olacam yatana kadar
bugün yine 1.5 saat tempolu yürüdüm.

Selam kızlar.. Benim omuzum ve elim hala kötü durumda aslındabugğn yürüyüş yapacaktım ama oğlumun satrancı iptal oldu ben de onun yerine 1 haftadır yapmadığım ev işlerini yaptım.. Doğru düzgün de bi yemek yaptım.. İlaçlar pek etki etmedi nedense benim kendi kafama göre aldığım ilaç daha etkili olmuştu

Pazar günü normal beslendim ama bugün de 58 çıktım. 2 günde 1200 gram yağ depolanmaz ama yaptığım yanlışı nasıl düzelteceğimi çözemedim ve çok endişeliyim.

Yediğin her gr karbonhidrat için vücudun belli bir miktar su tutar.. Eğer bir anda çok fazla karbonhidrat alırsan vücudun ödem yapmış olabilir.. 1000 gr yağ depolamak için harcadığının dışında 7000 kalori alman gerekli ki bu da bu konuda ço yetenekli olmama ramen benim için bile mümkün değil

Beğendim ölçülüydü herşey. Keşke hep hamur işi karbon yerine meyvelerle beslensek

Ben meyveyi çok seviyorum aslında enazından bazılarını.. Ekmek yemekten gına geldi bana o yüzden bu aralar karbonhidrat niyeyine meyve yemeye başladım.. Diyetisyene bi daha görünmek gerek menüyü bi düzenlesin..

Selamlar.
3 soru ile sınavdan kaldım
Yarın normale dönüp diyete devam edeceğim. :)

Ayyy çok üzüldüm yaa o kadar emek vardır bunda da bir hayır canım.. İçini ferah tut..

Yaklaşık 2 haftadır kabızlık sorunu çekiyorum.. 2.5kilo fazla geliyorum. Mümkün mü bu kadar kilo yoksa ben mi kilo aldım @tuzsuz_ruh bana da bir el atıverin.

Kabızlığı bana sor diyetisyenim bana sabah açkarnına 1 tk çörek otu yağı ve 2 bdk sıcak su iç demişti.. Sıcak su işe yarıyor geneld.. Bir de yatmadan kefir ve salatalıkla smoothy yaptırmıştı bana içine keten tohumu da atıyodum ama çok midem kaldırmadı benim Ama en kesin çözüm probiotikmiş.. Ona başladıktan sonra bir hafta kadar şişkinlik ve gaz oldu ki normalde hiç gazım olmaz.. Ama sonra inanılmaz düzene girdi en geç 2 günde 1 çıkıyorum.. Bu benim için mucizevi bişey.. Bir de form çaylarının bazıları çok etkili 1.si kayısılı doğadan form. 2.si mlife form çayı..

Menüm
Sabah
1 yumurta 1 yk undan krep
1 bdk sütten kahve
1 muz
1 dlm ananas
(Saçmaladım gene )

Öğlen
Tonbalıklı salata
4 yk kepekli pirinç pilavı
Ayran

Ara 1 bdk sütten kahve
2 kare bitter

Akşam
3 yk buğday pilavı
5yk taze fasülye
2 yk yoğurt
Salata

Ara 1 bdk sütten kahve
2 ceviz

Spor temizlik
Su da çok içemiyorum soğuk geliyor bi çözüm bulmak lazım

Yaklaşık 2 haftadır kabızlık sorunu çekiyorum.. 2.5kilo fazla geliyorum. Mümkün mü bu kadar kilo yoksa ben mi kilo aldım @tuzsuz_ruh bana da bir el atıverin.
2 haftalık kabızlıkta normal bence canım sabah ve gece yatarken zeytinyağı iç üstüne ılık su iç bolca hatta bir gün kabak pişir onu ye sadece zeytinyağına doğranmış incirde iyi geliyor çörekotu yağı da üzerine sıcak bişeyler içersen yumuşatır ayrıca bende form çayı da iyi gelmişti kayısılı

İyi akşamlar..
Bugün çok yoğun geçti, eve de yeni geldim sayılır, çok yorgunum..
Yarın inşaAllah 2 günlük menümü paylaşırım..
İyi geceler, Allah rahatlık versin hepinize..

Özellikle iyi kalitede çörekotu yağı düzenli kullanıldığında bagırsaktakı kurtları öldürüyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor gribe karşı koyuyor ve iltihaplı sivilceleri tamamen geçiriyor

Bugunku menum
Sabah: 08:00_ 1 dilim ekmek, 1dilim peynir.
09:30_ 1 fincan sutlu kahve, 1 elma
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz
14:00_ 3 kofte, 4yk yesil fasulye, 1 kase lahana havuc salatasi ustune 1.5 yk kenevir yagi, 1 ck corekotu cagi.
16:00_ 1 bardak sebze suyu( domates, biber, maydonoz, kirmizi pancar), 2 ceviz.
18:00_ 150gr firinda hindi eti, kucuk tabak peynirli domates salatasi, 100 gr kefir.

Su: 3 lt

Canim aslinda 2 haftada alinabilir 2 kilo civari. Ama kabizliktan da olabilir. Bagirsak hareketlerini dengelemek icin probiyotik alabilirsin.

Aksamki balik kizartma degil de bugulama olsa daha iyi olurdu canim. Onun haricinde menunu cok begendim. Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…