- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Senin de kahve benimki gibi cok olmus canim. Gunde 2 fincan kahveyi gecmesek iyi olacak galiba. Bir de sutlu iciyoruz ya ekstra kalori. Afiyet olsun.Menüm
Sabah
1 yumurta 1 yk undan krep
1 bdk sütten kahve
1 muz
1 dlm ananas
(Saçmaladım gene )
Öğlen
Tonbalıklı salata
4 yk kepekli pirinç pilavı
Ayran
Ara 1 bdk sütten kahve
2 kare bitter
Akşam
3 yk buğday pilavı
5yk taze fasülye
2 yk yoğurt
Salata
Ara1 bdk sütten kahve
2 ceviz
Spor temizlik
Su da çok içemiyorum soğuk geliyor bi çözüm bulmak lazım
Aslında çok kötü deil ama bu pişmanlık duygusu iyidir tetikte tutar insanı. İyidir iyi :) afiyet olsun.İyi geceler hanımlar , durum bildirimi yapayım yarın gonderene kadar akşam oluyor ,
Sabah 8:30 1 bardak laktozsuz süt + 1 kaşık peynir + 2 zeytin 3-4 dilim domates ve salatalık
Ara yok
Öğle 4 kaşık sebzeli kısır + 3 yk yoğurt küçücük 3x3 cm lik patatesli börek (iş yerinde öğle yemeği yapmamış hanım pasta günü yapmak istemişler olan yine bana oldu.
Ara yok ne yiyim herşey karbonhidrat zaten
Akşam 20 1 kepçe etli kuru fasulye 1 kase cacık
Su 1000 cc
2500 adım
Spor yapamadım eve 8 de gelebildim
yarın için elmalı çay hazırladım kendime menü çok kötü biliyorum cuma tartisinda + çıkmak istemiyorum üstelik takıma alindigim ilk hafta o yüzden yarın yumurta ile beslenmeye çalışacağım.
Özellikle iyi kalitede çörekotu yağı düzenli kullanıldığında bagırsaktakı kurtları öldürüyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor gribe karşı koyuyor ve iltihaplı sivilceleri tamamen geçiriyor
aynen akşam yazarken farkettim 3.yü içtiğimi.. Yarın daha çok dikkat ederim.. Bugün Tartılmadım tekrar umarım o taraflarda bi sorun yokturSenin de kahve benimki gibi cok olmus canim. Gunde 2 fincan kahveyi gecmesek iyi olacak galiba. Bir de sutlu iciyoruz ya ekstra kalori. Afiyet olsun.
Bence de menün çok kötü değil.. İyi frenlemişsin kendini.. Börek yerine kısırdan 6 yk yeseydin daha iyi olurdu yoğurdu da biraz arttırabilirdin.. Akşama bi de salata ekleyebilsen süper olurdu..İyi geceler hanımlar , durum bildirimi yapayım yarın gonderene kadar akşam oluyor ,
Sabah 8:30 1 bardak laktozsuz süt + 1 kaşık peynir + 2 zeytin 3-4 dilim domates ve salatalık
Ara yok
Öğle 4 kaşık sebzeli kısır + 3 yk yoğurt küçücük 3x3 cm lik patatesli börek (iş yerinde öğle yemeği yapmamış hanım pasta günü yapmak istemişler olan yine bana oldu.
Su 1000 cc
2500 adım
yarın için elmalı çay hazırladım kendime menü çok kötü biliyorum cuma tartisinda + çıkmak istemiyorum üstelik takıma alindigim ilk hafta o yüzden yarın yumurta ile beslenmeye çalışacağım.
Ben şeker ihtiyacımı da çoğunlukla meyveden alıyorum. Herşey var meyvede. Büyük nimet aslında. Doğal şeylerin kıymetini bilmiyoruz ve maalasef yapay şeylerin peşinde koşuyoruz. Hastalıklar da artıyor.. Doğru yoldasınBen meyveyi çok seviyorum aslında enazından bazılarını.. Ekmek yemekten gına geldi bana o yüzden bu aralar karbonhidrat niyeyine meyve yemeye başladım.. Diyetisyene bi daha görünmek gerek menüyü bi düzenlesin
Teşekkürler tavsiyeler için2 haftalık kabızlıkta normal bence canım sabah ve gece yatarken zeytinyağı iç üstüne ılık su iç bolca hatta bir gün kabak pişir onu ye sadece zeytinyağına doğranmış incirde iyi geliyor çörekotu yağı da üzerine sıcak bişeyler içersen yumuşatır ayrıca bende form çayı da iyi gelmişti kayısılı
Teşekkürler tavsiye içinCanim aslinda 2 haftada alinabilir 2 kilo civari. Ama kabizliktan da olabilir. Bagirsak hareketlerini dengelemek icin probiyotik alabilirsin.
Ben teşekkür ederim katılımın için.Kaptanım o kadar güzel o kadar ince bir alıntılama yapmışsın ki önünde saygıyla eğilmemek mümkün değil,ilgin için teşekkür ederim,bizim menülerle uğraşmak dışında sende iyisin dimi?
evet tek çocuk var bende
evet o konuda 12den vurdun ödem yapıyor vücudum onu bugün iyice anladım.
Maydanoz ve nane konusunda bilgi vermende resmen hayat kurtardı,yapmayayım bari,bugün 2 demet maydanoz almıştım sırf bunun için.İmkanı yok sabah okulda o yumurtayı yiyemem yetişmez tenefüsler 10 dakika,sınıftan çık lavobo ayrı yerde zaten git el yıka gel zaten 10 dakika geçti ama eve erken dönüyorum o zaman dikkat edecem gelince yiyecem.Evet bu arada yumurtayı sıcak tüketmek gerekliymiş,içindeki iyot uçuyormuş.
Sabah-öğlen
1 yumurta yulaf lor ceviz ve acı yeşil biberden omlet
1 dilim ekmek
Akşam
1 kaseden az patates salatası
Bolca çay
Bikaç saat sonra 1 duble türk kahvesi 1 çikolatalı gofret
1 litre su
Sirkeli ballı limonlu su
tadını çıkar dinlenmelerin.İyi akşamlar..
Bugün çok yoğun geçti, eve de yeni geldim sayılır, çok yorgunum..
Yarın inşaAllah 2 günlük menümü paylaşırım..
İyi geceler, Allah rahatlık versin hepinize..
Soğuk sıkım ve iyi bir markanın olacak canım balla karıştırıp yiyebilir üstüne bir yudum su içebilirsin daha çok var da ben bende işe yarayan kısımlarını söyledimWaw bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum benim boğazımı yakıyor içerken ondan bıraktım.. Başka nasıl tüketebilirim acaba.. Bu arada iyi kalite derken soğuk sıkım almıştım ben saylanır mı
aynen akşam yazarken farkettim 3.yü içtiğimi.. Yarın daha çok dikkat ederim.. Bugün Tartılmadım tekrar umarım o taraflarda bi sorun yoktur
teşekkür ederim canım evet kalabalık olduğu için ayarlamadım :)Aksamki balik kizartma degil de bugulama olsa daha iyi olurdu canim. Onun haricinde menunu cok begendim. Afiyet olsun.
Hayırlısı olsun canım benim bir dahakine olur inşallahSelamlar.
3 soru ile sınavdan kaldım
Yarın normale dönüp diyete devam edeceğim. :)
Krakeri nasıl yaptınız siyez unu alıcam bende menü de gayet güzelbenim çocukdurmuyor diş mi ne çıkarıyor kusuruma bakmayın hemen menümü yazıp kaçmak zorundayım
Sabah saat 10.00 :2 tane ev yapımı siyezli kraker -büyüklüğü avuç içinden küçük(ekmek yerine)+peynir+9 zeytin+1 çeri dom.
12.00 1 h. yumurta
Saat 14.00 : 1 havuç+ 1 kase tarhana çorbası +1 tane aynı krakerden ekmek yerine
Saat 18.30 : 1 tabak portakallı kereviz+1 buçuk t.t ekmeği+5-6 roka
3lt kadar su içmiş olacam yatana kadar
bugün yine 1.5 saat tempolu yürüdüm.
Tek fazlalık kızarmış balık burda yoksa süper ötesi bir menü olmuşBugün ki menu
Sabah
1 çeyrek sanwiç + 1 az şekerli çay
Öğle
Tavuk şiş + ayran
Ara öğün
Tam bugday bisküvi + şekersiz çay
Aksam
1 porsiyon balık kızartma + salata
Ara
1 avuç çekirdek
Yarım litre su
40 dakika yürüyüş
Ilık iç suyu ama içmen gerek malesef menü ise gayet başarılıMenüm
Sabah
1 yumurta 1 yk undan krep
1 bdk sütten kahve
1 muz
1 dlm ananas
(Saçmaladım gene )
Öğlen
Tonbalıklı salata
4 yk kepekli pirinç pilavı
Ayran
Ara 1 bdk sütten kahve
2 kare bitter
Akşam
3 yk buğday pilavı
5yk taze fasülye
2 yk yoğurt
Salata
Ara1 bdk sütten kahve
2 ceviz
Spor temizlik
Su da çok içemiyorum soğuk geliyor bi çözüm bulmak lazım
çörekotu yağını nasıl ekledin kız salataya Allahım ölüyorum içerken ben onu kokusundan Bile midem bulanıyor yanından bile geçemiyorum sabah zorla içiyorum suyu bir ceviz elma bişeyi yanımda bulunduruyorum ki kokusu gelmesin agZımaBugunku menum
Sabah: 08:00_ 1 dilim ekmek, 1dilim peynir.
09:30_ 1 fincan sutlu kahve, 1 elma
11:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 ceviz
14:00_ 3 kofte, 4yk yesil fasulye, 1 kase lahana havuc salatasi ustune 1.5 yk kenevir yagi, 1 ck corekotu cagi.
16:00_ 1 bardak sebze suyu( domates, biber, maydonoz, kirmizi pancar), 2 ceviz.
18:00_ 150gr firinda hindi eti, kucuk tabak peynirli domates salatasi, 100 gr kefir.
Su: 3 lt
Yetersiz geldi bana yemek yahuuu ne bu hiç bişey yememişsinSabah-öğlen
1 yumurta yulaf lor ceviz ve acı yeşil biberden omlet
1 dilim ekmek
Akşam
1 kaseden az patates salatası
Bolca çay
Bikaç saat sonra 1 duble türk kahvesi 1 çikolatalı gofret
1 litre su
Sirkeli ballı limonlu su
şimdi tek sorun börekse 3 cm ilk börek bişey yapmaz kısır zaten sağlıklı bişey canım ama yap sen yine de ödemi falan atsın vücudun hem tok tutuyor o çay menü gayet yerinde benceİyi geceler hanımlar , durum bildirimi yapayım yarın gonderene kadar akşam oluyor ,
Ara yok
Su 1000 cc
2500 adım
bende onu soracaktım sana yaaaa nerde bu kız diye bekliyoruz en kısa zamanda inşallahBu aradaBamfirADB in telefonu bozulmuş o zaman yüzden giremiyor.. Telefon gelsin ben onu yine buraya yönlendiririm
Sende eski beni görüyorum sende öğreneceksin takmamayı ben akıllandım ama 6 yıl sonra sen o kadar yıpratma kendini canımGünaydın..
Dün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..
Umarım toparlayabilirim..
Daha sabah kahvaltımı etmeden kv öğlen gözleme yemeğe çağırdı..
Başta gitmicem dedim ama sonrasını düşününce vazgeçtim..
Bir kaç kez anlattım burda da zaten, yoruyorlar sonra beni, resmen yaşama isteğim kalmıyor.
En ufak sıkıntıda 1 hafta kendime gelemiyorum..
Neyse gittim, zorla da yedim, bu yüzden kalvaltı da yapmadım..
Yeşilçayım, meyvelerim eksik kaldı dün.
Akşam da misafir gittim, çocukların bağırmaları hala kulağımda sanki..
Yorucu ve kötü bir gündü..
ilk gün 3 dilim ekmek üstüne bezelye olmamış dün zaten 3 tane gözleme bence sana fazla gelmiştir yanında yoğurt yemişsin Allah’tan19 kasım menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
Ara
1 kupa yeşilçay
1 elma
Öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası
4-5 parça et kavurma
1 kase çoban salata
Yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
(bu açlık krizi geçirdiğim gündü :))
Akşam
1 tabak karabuğday
Ev yoğurdu
5-6 kaşık bezelye
Suyu hatırlamıyorum ama içtim bayağı..
Spor
1 saat yürüyüş - 7.000 adım
20 kasım menü
Öğlen
3 gözleme (Otlu, ince hamurluydu)
Yoğurt
Ara
1 kupa çay
Akşam
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş - 5.000 adım
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Ayağım ağrıyor kaç gündür, yürüyüşü kesmedim ama adımlarım da artacağına azaldı 1 saat içinde.. Ağrıdan dolayı jumping jack da yapamadım, bugün hafiflemiş çok şükür, gezerken zorlamıyor artık..
ekmegi iki dilime dusurmelisin bence ve su miktarını goremedim ama menü genel anlamda guzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?