Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senin de kahve benimki gibi cok olmus canim. Gunde 2 fincan kahveyi gecmesek iyi olacak galiba. Bir de sutlu iciyoruz ya ekstra kalori. Afiyet olsun.

Sabah-öğlen
1 yumurta yulaf lor ceviz ve acı yeşil biberden omlet
1 dilim ekmek

Akşam
1 kaseden az patates salatası
Bolca çay

Bikaç saat sonra 1 duble türk kahvesi 1 çikolatalı gofret

1 litre su
Sirkeli ballı limonlu su

İyi geceler hanımlar , durum bildirimi yapayım yarın gonderene kadar akşam oluyor ,
Sabah 8:30 1 bardak laktozsuz süt + 1 kaşık peynir + 2 zeytin 3-4 dilim domates ve salatalık
Ara yok
Öğle 4 kaşık sebzeli kısır + 3 yk yoğurt küçücük 3x3 cm lik patatesli börek (iş yerinde öğle yemeği yapmamış hanım pasta günü yapmak istemişler olan yine bana oldu.
Ara yok ne yiyim herşey karbonhidrat zaten
Akşam 20 1 kepçe etli kuru fasulye 1 kase cacık
Su 1000 cc
2500 adım
Spor yapamadım eve 8 de gelebildim
yarın için elmalı çay hazırladım kendime menü çok kötü biliyorum cuma tartisinda + çıkmak istemiyorum üstelik takıma alindigim ilk hafta o yüzden yarın yumurta ile beslenmeye çalışacağım.

Aslında çok kötü deil ama bu pişmanlık duygusu iyidir tetikte tutar insanı. İyidir iyi :) afiyet olsun.

Waw bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum benim boğazımı yakıyor içerken ondan bıraktım.. Başka nasıl tüketebilirim acaba.. Bu arada iyi kalite derken soğuk sıkım almıştım ben saylanır mı

Senin de kahve benimki gibi cok olmus canim. Gunde 2 fincan kahveyi gecmesek iyi olacak galiba. Bir de sutlu iciyoruz ya ekstra kalori. Afiyet olsun.
aynen akşam yazarken farkettim 3.yü içtiğimi.. Yarın daha çok dikkat ederim.. Bugün Tartılmadım tekrar umarım o taraflarda bi sorun yoktur

Bence de menün çok kötü değil.. İyi frenlemişsin kendini.. Börek yerine kısırdan 6 yk yeseydin daha iyi olurdu yoğurdu da biraz arttırabilirdin.. Akşama bi de salata ekleyebilsen süper olurdu..

Ben şeker ihtiyacımı da çoğunlukla meyveden alıyorum. Herşey var meyvede. Büyük nimet aslında. Doğal şeylerin kıymetini bilmiyoruz ve maalasef yapay şeylerin peşinde koşuyoruz. Hastalıklar da artıyor.. Doğru yoldasın aynen devam. Diyetisyen tabiki daha doğru menüler verir..
Teşekkürler tavsiyeler için

Canim aslinda 2 haftada alinabilir 2 kilo civari. Ama kabizliktan da olabilir. Bagirsak hareketlerini dengelemek icin probiyotik alabilirsin.
Teşekkürler tavsiye için
Ben teşekkür ederim katılımın için.
İyiyim sorunum kalmadı. Kankim gitmeyecekmiş.
Yumurtayı eve gelince ye. Yerine de sabahları süt içmek iyi fikir olabilir. Hem de tarçınlı. Tarçın mucize. Hem süt yapar hem şekeri düzenler hem zayıflatır. Çok zamanını da almaz
Diyetisyenim bana çörek otu da önermişti. Yoğurdun içine kat 1 çay kaşığı ye 2 öğün demişti. Aklında bulunsun

Bence olmamış gerçi sen mezunsun galiba ama sağlıklı bir menü değil.. Kahvaltın güzel ama akşam yemeği yetersiz protein yok süt ürünü yok meyve yok.. Gofrete gelemedim bile.. Gofret yerine bi elmayla ceviz yiyebilirdin

İyi akşamlar..
Bugün çok yoğun geçti, eve de yeni geldim sayılır, çok yorgunum..
Yarın inşaAllah 2 günlük menümü paylaşırım..
İyi geceler, Allah rahatlık versin hepinize..
tadını çıkar dinlenmelerin.
Dün gece çocuk uyutmadı. O kafayla işe gittim geldim.. Vee bu saat oldu daha uyuyamadım. Bizim ufaklık uyursa ben de uyuyacağım inşallah.
Çok yorgunum gerçekten..

Günaydın..
Dün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..
Umarım toparlayabilirim..
Daha sabah kahvaltımı etmeden kv öğlen gözleme yemeğe çağırdı..
Başta gitmicem dedim ama sonrasını düşününce vazgeçtim..
Bir kaç kez anlattım burda da zaten, yoruyorlar sonra beni, resmen yaşama isteğim kalmıyor.
En ufak sıkıntıda 1 hafta kendime gelemiyorum..
Neyse gittim, zorla da yedim, bu yüzden kalvaltı da yapmadım..
Yeşilçayım, meyvelerim eksik kaldı dün.
Akşam da misafir gittim, çocukların bağırmaları hala kulağımda sanki..
Yorucu ve kötü bir gündü..

19 kasım menü

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir

Ara
1 kupa yeşilçay
1 elma

Öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası
4-5 parça et kavurma
1 kase çoban salata
Yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
(bu açlık krizi geçirdiğim gündü :))

Akşam
1 tabak karabuğday
Ev yoğurdu
5-6 kaşık bezelye

Suyu hatırlamıyorum ama içtim bayağı..

Spor
1 saat yürüyüş - 7.000 adım

20 kasım menü

Öğlen
3 gözleme (Otlu, ince hamurluydu)
Yoğurt

Ara
1 kupa çay

Akşam
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Su 1.5 litre

Spor 1 saat yürüyüş - 5.000 adım

@tuzsuz_ruh
K klbk33

Ayağım ağrıyor kaç gündür, yürüyüşü kesmedim ama adımlarım da artacağına azaldı 1 saat içinde.. Ağrıdan dolayı jumping jack da yapamadım, bugün hafiflemiş çok şükür, gezerken zorlamıyor artık..

Soğuk sıkım ve iyi bir markanın olacak canım balla karıştırıp yiyebilir üstüne bir yudum su içebilirsin daha çok var da ben bende işe yarayan kısımlarını söyledim

Selamlar.
3 soru ile sınavdan kaldım
Yarın normale dönüp diyete devam edeceğim. :)
Hayırlısı olsun canım benim bir dahakine olur inşallah
Krakeri nasıl yaptınız siyez unu alıcam bende menü de gayet güzel
Tek fazlalık kızarmış balık burda yoksa süper ötesi bir menü olmuş
Ilık iç suyu ama içmen gerek malesef menü ise gayet başarılı
çörekotu yağını nasıl ekledin kız salataya Allahım ölüyorum içerken ben onu kokusundan Bile midem bulanıyor yanından bile geçemiyorum sabah zorla içiyorum suyu bir ceviz elma bişeyi yanımda bulunduruyorum ki kokusu gelmesin agZıma

Senin kilo verememeni ben neye bağlıyorum biliyormusun cano gündüz çok sık ara öğün yapıyorsun miden öğütme işine geçerlerden yeni bir yemek geliyor yine baştan başlıyor üzgünüm ama öğün arası en ideali 4 saatte bir hatta sibalın yaptığı ketojenik diyetinde kimisi 8 -16 saat arası yemek yiyorlar bunu bende deneyeceğim birkaç gün

Yetersiz geldi bana yemek yahuuu ne bu hiç bişey yememişsin
şimdi tek sorun börekse 3 cm ilk börek bişey yapmaz kısır zaten sağlıklı bişey canım ama yap sen yine de ödemi falan atsın vücudun hem tok tutuyor o çay menü gayet yerinde bence

Bu arada BamfirADB in telefonu bozulmuş o zaman yüzden giremiyor.. Telefon gelsin ben onu yine buraya yönlendiririm
bende onu soracaktım sana yaaaa nerde bu kız diye bekliyoruz en kısa zamanda inşallah

Sende eski beni görüyorum sende öğreneceksin takmamayı ben akıllandım ama 6 yıl sonra sen o kadar yıpratma kendini canım
ilk gün 3 dilim ekmek üstüne bezelye olmamış dün zaten 3 tane gözleme bence sana fazla gelmiştir yanında yoğurt yemişsin Allah’tan
Geçmiş olsun bu arada zorlama fazla

günaydın.dün bir detoks programına başladım.benı mahvetti.tansiyonum düştü.müğde bulantım oldu çok.o yüzden dün hep miğdemi bastırcak seyler yedım.yemekte yağ olduğu için yemek yiyemedim.tüm gün karbonitratla beslendim maalesef.işte olduğum için ne bulabilirsme onu yedım toparlanabilmek için.o yüzden dünün menüsünü hiç yazmak istemiyorum.çünkü menü yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…