- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Mezun olayım artık ben ver diplomamıEeee ne yapacaksın mezun mu edeyim seni bu hafta
Geldim canım kaç gündür nette sorun var bugün sabah haloldu neyseki çocuğu okula bıraktım işte ancak eve girdim
Peki vereyim bugun diplomanı senin o zaman ama bir yere kaçmak Yok bana yardım edeceksin Cuma’ları tamam mıMezun olayım artık ben ver diplomamı
Ohhh valla Çok fenayız lütfen güzel bir kilo bildirimi yapGeldim canım kaç gündür nette sorun var bugün sabah haloldu neyseki çocuğu okula bıraktım işte ancak eve girdim
Peki vereyim bugun diplomanı senin o zaman ama bir yere kaçmak Yok bana yardım edeceksin Cuma’ları tamam mı
Ohhh bir gönüllü buldum yaaaa çok şükür liste derdim berbat benim Cuma hem Pazar var burda hem kursum var sana öğreteyim bu konuda bana yardımcı ol cancağzım bu kelebek smile akovseri kesicem yoksa yakında
Buralardayım elimden geleni yaparım tabiki
Eyvahhh bebek mi geliyor tamam canım sen kendine dikkat et hallederim bir şekildeCanım benim ağrım var. Kontrole geldim. Ameliyata almazsa bakarım ama alırsa bakamam canım ya.
İlgilenirim kaptanım ben listeyleEyvahhh bebek mi geliyor tamam canım sen kendine dikkat et hallederim bir şekilde
Hayırlısı olsun kuzum, vakti saatinde hayırlısyla gelsin inşallah.Canım benim ağrım var. Kontrole geldim. Ameliyata almazsa bakarım ama alırsa bakamam canım ya.
Ay canım sağolasın geç gelirsem sen hallediver ama erken gelirsem ben hallederimİlgilenirim kaptanım ben listeyle
Haftaya bekliyorduk bakalım ne dicek doktor.Eyvahhh bebek mi geliyor tamam canım sen kendine dikkat et hallederim bir şekilde
Tamam canımAy canım sağolasın geç gelirsem sen hallediver ama erken gelirsem ben hallederimHarpy 2016 da izne ayrılmış yeni üye gibi muamele yapıyoruz dimi monicim
Ay hala öğrenemedim ben bunu yaaaaa nasıl yapcam
Ben görebiliyorum ama tekrar atarim linki canimBen bu attığın şeyi göremiyorum yawtablette mi bi sorun var acaba ?
Ama step için step tahtası gerekmiyor munereden bulcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?