Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar selam yazamadim kusura bakmayin 67.3 ciktim sabah, eksi 100gr..
Sonra girip resim de yukleyecegim kusura bakmayin
Kizlar selam, kusura bakmayin ancak girebiliyorum..
Gecen hafta 67.4
Bu hafta 67.3
Fark 100gr
Yuzde %0.15

Eklentiler

• SmartSelect_20181123-154316_Gallery.webp
    16 KB · Görüntüleme: 29
Geç oldu ama bildirim yapayım ben de..

Geçen hafta - 64.6
Bu.hafta - 62.4
Fark - 2.2
Ortalama - %3.41
Mesaj - +30
Gelecek haftaya hedef - 61

Geçen haftaki resmi de ekledim ama açmıyor nedense..
ne güzel kilo vermiş kız helal valla
Supersin canim. Tebrikler.
teşekkür ederim canım ama sende kilo vermişsin senide tebrik ederim.

Waww super kilo vermissin canim masallah. Ne yaptin bu hafta?

Sağol canım..
İlk haftam canım bu, o yüzden bu kadar gitti..
Menülerim ortada..
Şekerden, hamurdan kaçtım kaçabildiğim kadar..
Beyaz ekmek tüketmedim..
Hergün yürüyüş yaptım.. Ve bol limonlu yeşilçay içtim.

Listeye niye girmiyorsun?

54 kilo ile izne ayrıldım..
İzin kiloma çok var malum, şu an girebilirim bildiğim kadarıyla ama nasıl girerim onu bilmiyorum, prosedürü unutmuşum.. Zararım olmazsa isterim

Cok guzel vermissin canim. Himm liminlu yesilcay. Ben gunde 1 tane iciyorum. Arttirayim olmadi.

gunaydin kizlar

gecen hafta: 72.1
bu hafta:71.2
fark: 900 ( %1.25)
Eki Görüntüle 2208659
tebrik ederim süper kilo vermişsin

sende canım harika kilo vermişsin

Selamlar kIzlar bu cuma güzel haberim var
Geçen hafta 75.5
Bu hafta :74.5
Fark 1000.gr Eki Görüntüle 2208722
Yüzde %1.3
kız 1 kilo mu verdin sen Bana bak bana hırs yaptırıyorsun
Geçen Hafta: 57.0
Bu Hafta: 59.0
Fark: +2000
Yüzde: -3.50
Gelecek Hafta Hedef Kilo: 57.0

Ah canım benim ya bu hafta oldu bir bahtsızlık,sen nedenini bul bu kilo almanın canını sıkma,önce sağlık ama kızılmayacak gibi değil haklısın.Ama haftaya vermeyeceğin anlamına gelmez bu

Bildirim
Geçen hafta galiba 77.6 çıkmıştım emin değilim
Bu hafta: 76.3
Fark: 1.3
Oran: %1.68
Hedef: 75.5
Anem anem kız bu nasıl kilo veriş kıskandım seni haaa
Kızlar nasıl oluyor gurubun ceza alması baya neredeyse herkes 3-5 kilo vermiş anlamadım ben

Bugünkü menüm
Sabah 7.00 : ılık limonlu su
Saat 8.00 : 1 kase yoğurt + 1yk dut pekmezi + 1yk keten tohumu
Saat 11.00 :2 h.yumurta + 1/2 dilim t.t +6 zeytin
Saat 14.00 : 1 küçük aşure (aşure yine sahneye çıktı annem yine yaptı,sorun yok yerken dikkat ediyorum)
Saat 18.00 : 5-6 yk kaşığı fırında karnıbahar,havuç patates + 3 köfte +1 kase çorba + 1 dilim t.t ekmek
Su çok içemedim şuan 2 ltyi bitirmek üzereyim heralde 2.5 az geçerim çünkü canımda istemiyor
Bugün yine 1.5 saat yürüdüm.

Afiyet olsun canim. Menun guzel olmus.

Menün çok güzel olmuş canım, bende önümüzdeki hafta hindi alıp şinitzel yapmak istiyorum.öğlen 2 çatal elmalı turta çok az değilmi önceki menülerindeki gibi cevizle falan desteklesemiydin acaba.

Tesekkur ederim canm

Selam kızlar daha yeni girebiliyorum.. Öğretmenlergününden dolayı koşturmacalı bir gün oldu kızım da hergün okul çıkışı eve gitmeyelim diye ağladığı için bugünlük onu gezdireyim dedim.. mutlu edebildim mi? Tabiki hayır. Akşam dönerken yine başladı..

Kaptişim bahsettiğin videonun linkini fırsatın olduğunda atarsan çok sevinirim.. Geçen hafta + gelmiştim 2 haftada toplan 2-300 gr bişey gitmiş oldu ondan beni tatmin etmedi bu düşüş.. Bu hafta omuzumdan dolayı pek spor da yapamadım..

Tamam bekleteyim o zaman nasılsa fazla bişeyi kalmamış onun valla hakkını helal et nasıl uğraşıyorsun geç kalmazsam yapıcam kalırsam sana zahmet paylaşıver 5 gibi kuzum

Beklerim kaptişim sorun değil.. Benim için uğraşmışsın teşekkür ederim. 1.5 kilo bişi kalmış zaten inşallah 2 haftaya girerim kafama gözüme bişi olmazsa

Bu yüzdeyle bir nota daha eklenmiş oldu hanemize sadece bir nota daha eklenirse 4 hafta cezalıyım kızlar bilginize yani

Cezalı olunca noluyor kaptişim. İnşallah cezalı olmayız.. Bu hafta menülere ben de dikkat edicem kaçamak yapanlar benden korksun bir de yeşil çaya suya da önem verelim çok fark ediyor..

Ben geçen hafta reglden dolayı + çıkmıştım onun eksisi yoksa nereden o kadar kilo vercem ben
Malesef listeye bu hafta ben giremedim akovser de giremedi.. 1-2 tane de artı var sanırsam

Menüm
Sabah
1 h yumurta
1 beyaz peynirden tost
5 zeytin

Ara
Öğretmenler günü için yaptığım kısırdan 1-2 lokma tadı tuzu yerinde mi diye

Öğlen
4 köfte
Salata
Yoğurt
Yarımdan az pide (şu pideleri ne kadar güzel yapıyorlar tadına bakim dedim baktım yarısı gitmiş..)

Ara 1 ceviz

Akşam
Salata
5 yk kıyma
1.5 çorba
Yoğurt

Ara sütlü kahve
2 kare bitter

3500 adım
2 yeşil 1 daha içicem galiba yatmadan

Son zamanlarda proteine çok önem vermemeye başladım ondan arada saçma kaçamaklar göz dönmeleri başladı adet öncesinde bile o kadar düzenli gitmeme ramen.. Toparlanmam lazım diyetisyene bi görüneyim önümüzdeki hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…