Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aah ahh surda anlattiklarim ahh... Sebep romatoid artritmis konuya son yazdigim mesaja bakayim dedim gecmisye hastaligin basinda yasadiklarimi okudum duygulandm o eski saglikli gunlerimi cok ozledim sagligimizin degerini bilmiyormsuz gercekten...

Tesekkuler kaptan ogleden beri uyumusum yuzdeyi de hesaplamissin[/QUOTE]
Rica ederim canım sonunda 60 geldi
Canım, inan aklımdaydı liste..
Buraya yazdım elektrik kesildi..
Kaç saat sonra geldi..
Elektrik geldi bu sefer de internet yoktu..
Daha yeni düzeldi de girdim siteye..
Herşey mi ters gider bugun
Geç oldu ama bildirim yapayım ben de..

Geçen hafta - 64.6
Bu.hafta - 62.4
Fark - 2.2
Ortalama - %3.41
Mesaj - +30
Gelecek haftaya hedef - 61

Geçen haftaki resmi de ekledim ama açmıyor nedense..
Senden beklenen asıl performans bu
Ben de yetişemiyorum..... Evde bilgisayarım yok. İşyerim yoğun. Telefondan koca listeyi yapamam yanlış eksik olur
cumartesi öğlene kadar vakit var olmadı Cumartesi yaparım Cuma akşamı evde olmuyorum çünkü

Bi bakmak lazım
herkes verirse problem Yok ama biri ya da bir kaç kişi böyle yüklü kilo aldığı zaman takım yüzdesini etkiliyor 0.300 altında olan takım yüzdesi bir nota olarak dönüyor 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart 4 hafta 10 takımın sonuç listesini yapma cezası olarak dönüyor kaptana maalesef

ben alıyorum cezayı malesef 4 hafta sonuç listesi hazırlama listeye girmek mesele değil asıl mesele takım olarak kilo verebilmek yüzdeyi yüksek tutmak

Aah ahh surda anlattiklarim ahh... Sebep romatoid artritmis konuya son yazdigim mesaja bakayim dedim gecmisye hastaligin basinda yasadiklarimi okudum duygulandm o eski saglikli gunlerimi cok ozledim sagligimizin degerini bilmiyormsuz gercekten...
Geçmişler olsun inşallah şimdi nasılsınız romatizma mı var hangi çeşidi

Geçmişler olsun inşallah şimdi nasılsınız romatizma mı var hangi çeşidi
Allah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetik insanin yasam kalitesini o kadar etkiliyorki cok zor

Kızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 haşlanmış yumurta 2 minik domates 1 minik salatalık.
Akşam, 1 haşlanmış tavuk butu 4 kaşık bulgur pilavı 2 yemek kaşığı yoğurt bol salata
1 litre su
25 dk egzersiz.

Son düzenleme:
Menün çok güzel olmuş canım, bende önümüzdeki hafta hindi alıp şinitzel yapmak istiyorum.öğlen 2 çatal elmalı turta çok az değilmi önceki menülerindeki gibi cevizle falan desteklesemiydin acaba.
Canim genelde cok acikiyorum. Bugun acikmadim. Dedim hazir acikmamisken az yiyeyim. Yoksa bu menu bana gore baya az haklisin.

Benim kizimda hic sevmiyor kresten eve donmeyi. Haklilar tabiki ama anne baba da butun gun iste yorulunca zor olur tabiki. Bizde esim birakip oluyor kresten ve genelde parka ugrarlar gelmeen ama dedigin gibi sonra da eve gitmek istemiyor cocuk.

Afiyet olsun canim. Aslinda menun guzel oglen biraz pide yemissin ama pilav veya ekmek yok. Bakalim diyetisyenin ne onerecek

Format değiştiriyorum
Günlük egzersizlerimiz olacak ve spor listesi uygulamasını geri getireceğiz. Size kolay gelsin. Yarışma düzenlemiyorum(şimdilik). Eşleştirme yöntemi pek işe yaramadığından ara veriyoruz.

CUMARTESİ EGZERSİZİ:

Not sağlık sorunu olanlar yapmasın!

DeryaOnDiet Muaf
tomrs
stitch
@hega8286
matilda34 Muaf
dtcf muaf
I inkpin
@AKovser
glsmhmt

@Konus dinliyorum
selinbs
Harpy @saribaykus
kaju
@BamfirADB

4. Takım 597.Etap***
Sibal57(72.1/71.2/0.9/%1.25)izne ayrılmak istiyor
DeryaOnDiet(66/65.9/0.1/%0.15)
Tomrs (61.1/60.3/0.8/%1.31)

Saksi_Degilim_Ben(54.4///%)sabit mezun olmak istiyor
stitch(67.4/67.3/0.1/%0.15)
hega8286(63.6/63.8/0.2/-0,31%)
matilda34(76.7/76.5/0.2/%0.26)
dtcf(57/59/+2/%-3.5)

inkpin(75.5/74.5/1%1.32)
4. Takım ortalaması %0.069
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.3///%)

Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77.6/76.3/1.3/%1.67)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60

kaju(71.3/ 70.6/ -0.6/ %0.98)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(/88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60

Seni yine etiketleyemedim. Yukarıdaki mesajı oku canım

gunaydin kizlar

gecen hafta: 72.1
bu hafta:71.2
fark: 900 ( %1.25)
Eki Görüntüle 2208659

supersin

Slm guzeller
Gecen hafta: 66
Bu hafta: 65.9
Fark: 0.1
Yuzde: 0.15%
Haftaya hedef: 65.6
Eki Görüntüle 2208707

Senle biz yavas yavas gidiyoruz ama en azindan eksi, değil mi

Yaa tomrs harikasin, çok ozeniyorum sana, maşallah, darisi hepimizi basina.. hedef kilon kacti? Çok az kaldi sanirim

Selamlar kIzlar bu cuma güzel haberim var
Geçen hafta 75.5
Bu hafta :74.5
Fark 1000.gr Eki Görüntüle 2208722
Yüzde %1.3
harika

Geçen Hafta: 57.0
Bu Hafta: 59.0
Fark: +2000
Yüzde: -3.50
Gelecek Hafta Hedef Kilo: 57.0

Neden böyle oldu ki acaba, bence kaptanimim elma kurunu yap, odem olma ihtimali daha mantikli, guzel yiyiyordun bence kilo almis olamazsin

Bildirim
Geçen hafta galiba 77.6 çıkmıştım emin değilim
Bu hafta: 76.3
Fark: 1.3
Oran: %1.68
Hedef: 75.5
tebrikler

@tuzsuz_ruh Geldim canım eşim yemeğe gelince yazamadım

Kilom sabit çıktı
Geçen hafta 54,4
Bugün 54,4
Fark 0
mezun olmussun tebrikler

geçen cuma 71.30 grdım
Bu cuma 70.60 olmuşum
fark :-6
yüzde : %98
haftaya hedefim 70.0 mümkünse tabi.
super

Geç oldu ama bildirim yapayım ben de..

Geçen hafta - 64.6
Bu.hafta - 62.4
Fark - 2.2
Ortalama - %3.41
Mesaj - +30
Gelecek haftaya hedef - 61

Geçen haftaki resmi de ekledim ama açmıyor nedense..
super

Cok az olmuş sanki, ama doyabildiysen belki bunyeni sasirtabilmissindir biraz

Bence menun çok güzel, asureyi annen en azindan az bir balla veya pekmezle yapsa beyaz şeker yerine, cunku bayaa seviyorsun sanki

Menün çok güzel olmuş canım, bende önümüzdeki hafta hindi alıp şinitzel yapmak istiyorum.öğlen 2 çatal elmalı turta çok az değilmi önceki menülerindeki gibi cevizle falan desteklesemiydin acaba.
Sinitzel yagda kizarmiyor mu? Pek diyetlik degil sanki

Ogretmen misin canım sen? Ogretmenler günün kutlu olsun :)
Nasıl oldu karpal tunel agrilarin? Denedin mi bileklik ile yatmayi, hic faydasi oldu mu?
Yalnız karpal tunel omuzda agri yapmaz, bileklerde ve ozellikle elinde ve parmaklarinda yapar diye biliyorum ben. Emin misin rahatsizliginin o olduguna

Bence menu güzel ama pide olunca cikolata olmayabilirmis

Com gecmis olsun, tedavisi yok muymus?

Cok az sanki bu menu

Tedavisi yok dedi drlar omur boyu seninle dediler

Kizlar unuttugum/atladigim kimse varsa kusura bakmayin, herkesi buradan tekrar tebrik ederim. Telefondan çok zor oluyor takip etmesi. Benim bu aralar zor geciyor bebekle, ne duzgun yiyebiliyorum ne en onemlisi su icebiliyorum. Sutum azaldi sanki
Bu hafta elimden geldigince daha çok dikkat edicem ve menulerimi de yazacagim
Bunun uzerine bugunku menumu yazayim
Sabah 10:00 peynirli yumurta (2 yumurta ile) 2 küçük dilim tt ekmegi, sekersiz cay
13:00 sekersiz sutlu kahve
15:00 bir dilim kek, sekersiz siyah kahve (arkadasima gitmistim, akşam yemegine de oradaydim ve kek yemezsem aksam yemegine kadar ac kalicaktim )
19:00 bir tabak sebze corbasi, 3 dilim pizza (baska yemek yoktu, pizza daha az yiyebilirdim ama doymadim )
Baska birsey yemem artik. Sabah da bebek izin verirse spora gidicem.
Su 2lt olmustur maksimum, gidip biraz daha iceyim
Spor yuruyus yaptim sadece. 11bin adim olmus bugün
Off cok kotu bugun menum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…