Aah ahh surda anlattiklarim ahh... Sebep romatoid artritmis konuya son yazdigim mesaja bakayim dedim gecmisye hastaligin basinda yasadiklarimi okudum duygulandm o eski saglikli gunlerimi cok ozledim sagligimizin degerini bilmiyormsuz gercekten...Hosbuldum :) iyiyim sen nasilsin ? Kilom mu :) hepsini geri aldim cunku bu sayfadan cok koptum en buyuk hatam bu oldu motivem dustu hep yedim pismanim hakime hanim.
Kilo alarak izinden donmek de ceza almak demek diye kurtulmaya calistim verip gelirim dedim ama benim ayaklarima bir seyler oldu kemigim kitirt ediyo ve ayakkabi giyerken sikistirdigi icinn bile aciyor dr a gittim kemiklerin normal dedi. Ama cok tuhaf cunku hergun baska bi eklem yerime agri giriyor. Hatta jillian yapayim dedim bir ay once ama yapamadim cunku ne ziplayabildim ne ayakta durabildim kas kremi suruyorum o da fayda ediyo gibi yapip so radan etkisiz hale geliyo. Bugunlerde ayaklarim daha iyi ama dizlerim ve sol omzum sorunlu. Dizimi pek bukemiyorum kopcak gibi oluyor. Dizime mr da cektiler ama bise cikmadi nasil is anlamiyorum. Ama leslie den olsun baslicam tekrar :)
Dimi ama
Spordan mi baska bir sorun mu var?
Bazen bende de oluyor o nedense....
Hosbuldum :) o saatte kimse yok diye cikmistim gun icinde de annemdeydim kislik hazirliklardan zaman bulamadim bakmaya :)
Kilolarimi geri aldigim icin bi dedim geri donme bu kacinci yani yeter artik rezil oluyksun dedim ama sonra dayanamadim cunku burdaki sohbetleri sizleri cok ozledim ve gercekten aradigimi farkettim. Dedim ne derlerse desinler ben yine de yazayim kizsalar da haklilar. İste boyle. Yani suanda ben donersem beni ne bekliyor bunu bi ogrenjp ona gore ya bjraz daha izinli sayilcam ya da iznimi bitirip gelicem ne yapmaliyim sizce kilo almis sekilde mi doneyim yoksa yarisa katilmadan burda bulunup izne ciktigm zamanki kiloma donunce mi geleyim?
Herşey mi ters gider bugunCanım, inan aklımdaydı liste..
Buraya yazdım elektrik kesildi..
Kaç saat sonra geldi..
Elektrik geldi bu sefer de internet yoktu..
Daha yeni düzeldi de girdim siteye..
Senden beklenen asıl performans bu
cumartesi öğlene kadar vakit var olmadı Cumartesi yaparım Cuma akşamı evde olmuyorum çünküBen de yetişemiyorum..... Evde bilgisayarım yok. İşyerim yoğun. Telefondan koca listeyi yapamam yanlış eksik olur
Bi bakmak lazımSağol canım..
İlk haftam canım bu, o yüzden bu kadar gitti..
Menülerim ortada..
Şekerden, hamurdan kaçtım kaçabildiğim kadar..
Beyaz ekmek tüketmedim..
Hergün yürüyüş yaptım.. Ve bol limonlu yeşilçay içtim.
54 kilo ile izne ayrıldım..
İzin kiloma çok var malum, şu an girebilirim bildiğim kadarıyla ama nasıl girerim onu bilmiyorum, prosedürü unutmuşum.. Zararım olmazsa isterim
herkes verirse problem Yok ama biri ya da bir kaç kişi böyle yüklü kilo aldığı zaman takım yüzdesini etkiliyor 0.300 altında olan takım yüzdesi bir nota olarak dönüyor 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart 4 hafta 10 takımın sonuç listesini yapma cezası olarak dönüyor kaptana maaleseftebrik ederim süper kilo vermişsin
sende canım harika kilo vermişsin
kız 1 kilo mu verdin senBana bak bana hırs yaptırıyorsun
Ah canım benim ya bu hafta oldu bir bahtsızlık,sen nedenini bul bu kilo almanın canını sıkma,önce sağlık ama kızılmayacak gibi değil haklısın.Ama haftaya vermeyeceğin anlamına gelmez bu
Anem anem kız bu nasıl kilo veriş kıskandım seni haaa
Kızlar nasıl oluyor gurubun ceza alması baya neredeyse herkes 3-5 kilo vermiş anlamadım ben
ben alıyorum cezayı malesef 4 hafta sonuç listesi hazırlama listeye girmek mesele değil asıl mesele takım olarak kilo verebilmek yüzdeyi yüksek tutmakSelam kızlar daha yeni girebiliyorum.. Öğretmenlergününden dolayı koşturmacalı bir gün oldu kızım da hergün okul çıkışı eve gitmeyelim diye ağladığı için bugünlük onu gezdireyim dedim.. mutlu edebildim mi? Tabiki hayır. Akşam dönerken yine başladı..
Kaptişim bahsettiğin videonun linkini fırsatın olduğunda atarsan çok sevinirim.. Geçen hafta + gelmiştim 2 haftada toplan 2-300 gr bişey gitmiş oldu ondan beni tatmin etmedi bu düşüş.. Bu hafta omuzumdan dolayı pek spor da yapamadım..
Beklerim kaptişim sorun değil.. Benim için uğraşmışsın teşekkür ederim. 1.5 kilo bişi kalmış zaten inşallah 2 haftaya girerim kafama gözüme bişi olmazsa
Cezalı olunca noluyor kaptişim. İnşallah cezalı olmayız.. Bu hafta menülere ben de dikkat edicem kaçamak yapanlar benden korksun bir de yeşil çaya suya da önem verelim çok fark ediyor..
Ben geçen hafta reglden dolayı + çıkmıştım onun eksisi yoksa nereden o kadar kilo vercem ben
Malesef listeye bu hafta ben giremedim akovser de giremedi.. 1-2 tane de artı var sanırsam
Geçmişler olsun inşallah şimdi nasılsınız romatizma mı var hangi çeşidiAah ahh surda anlattiklarim ahh... Sebep romatoid artritmis konuya son yazdigim mesaja bakayim dedim gecmisye hastaligin basinda yasadiklarimi okudum duygulandm o eski saglikli gunlerimi cok ozledim sagligimizin degerini bilmiyormsuz gercekten...
Ben de nostalji yapmaya geldimm nasilsin :))Selamlar 4.takımın güzelleri nasılsınız ? Eskilerden kimler var. @AKovser fatimem buralardamisin ismini gördüm sanki .
Allah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetikGeçmişler olsun inşallah şimdi nasılsınız romatizma mı var hangi çeşidi
Canim genelde cok acikiyorum. Bugun acikmadim. Dedim hazir acikmamisken az yiyeyim. Yoksa bu menu bana gore baya az haklisin.Menün çok güzel olmuş canım, bende önümüzdeki hafta hindi alıp şinitzel yapmak istiyorum.öğlen 2 çatal elmalı turta çok az değilmi önceki menülerindeki gibi cevizle falan desteklesemiydin acaba.
Gecmis olsun canim. Hosgeldin.Allah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetikinsanin yasam kalitesini o kadar etkiliyorki cok zor
Allah razi olsun hosbuldm :)Gecmis olsun canim. Hosgeldin.
Benim kizimda hic sevmiyor kresten eve donmeyi. Haklilar tabiki ama anne baba da butun gun iste yorulunca zor olur tabiki. Bizde esim birakip oluyor kresten ve genelde parka ugrarlar gelmeen ama dedigin gibi sonra da eve gitmek istemiyor cocuk.Selam kızlar daha yeni girebiliyorum.. Öğretmenlergününden dolayı koşturmacalı bir gün oldu kızım da hergün okul çıkışı eve gitmeyelim diye ağladığı için bugünlük onu gezdireyim dedim.. mutlu edebildim mi? Tabiki hayır. Akşam dönerken yine başladı..
Kaptişim bahsettiğin videonun linkini fırsatın olduğunda atarsan çok sevinirim.. Geçen hafta + gelmiştim 2 haftada toplan 2-300 gr bişey gitmiş oldu ondan beni tatmin etmedi bu düşüş.. Bu hafta omuzumdan dolayı pek spor da yapamadım..
Beklerim kaptişim sorun değil.. Benim için uğraşmışsın teşekkür ederim. 1.5 kilo bişi kalmış zaten inşallah 2 haftaya girerim kafama gözüme bişi olmazsa
Cezalı olunca noluyor kaptişim. İnşallah cezalı olmayız.. Bu hafta menülere ben de dikkat edicem kaçamak yapanlar benden korksun bir de yeşil çaya suya da önem verelim çok fark ediyor..
Ben geçen hafta reglden dolayı + çıkmıştım onun eksisi yoksa nereden o kadar kilo vercem ben
Malesef listeye bu hafta ben giremedim akovser de giremedi.. 1-2 tane de artı var sanırsam
Afiyet olsun canim. Aslinda menun guzel oglen biraz pide yemissin ama pilav veya ekmek yok. Bakalim diyetisyenin ne onerecekMenüm
Sabah
1 h yumurta
1 beyaz peynirden tost
5 zeytin
Ara
Öğretmenler günü için yaptığım kısırdan 1-2 lokma tadı tuzu yerinde mi diye
Öğlen
4 köfte
Salata
Yoğurt
Yarımdan az pide (şu pideleri ne kadar güzel yapıyorlartadına bakim dedim baktım yarısı gitmiş..)
Ara 1 ceviz
Akşam
Salata
5 yk kıyma
1.5 çorba
Yoğurt
Ara sütlü kahve
2 kare bitter
3500 adım
2 yeşil 1 daha içicem galiba yatmadan
Son zamanlarda proteine çok önem vermemeye başladım ondan arada saçma kaçamaklar göz dönmeleri başladıadet öncesinde bile o kadar düzenli gitmeme ramen.. Toparlanmam lazım diyetisyene bi görüneyim önümüzdeki hafta..
Seni yine etiketleyemedim. Yukarıdaki mesajı oku canımKızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 haşlanmış yumurta 2 minik domates 1 minik salatalık.
Akşam, 1 haşlanmış tavuk butu 4 kaşık bulgur pilavı 2 yemek kaşığı yoğurt bol salata
1 litre su
25 dk egzersiz.
Slm guzeller
Gecen hafta: 66
Bu hafta: 65.9
Fark: 0.1
Yuzde: 0.15%
Haftaya hedef: 65.6
Eki Görüntüle 2208707
Gecen hafta 61,1
Bu hafta 60,3Eki Görüntüle 2208721
Selamlar kIzlar bu cuma güzel haberim var
Geçen hafta 75.5
Bu hafta :74.5
Fark 1000.gr Eki Görüntüle 2208722
Yüzde %1.3
Geçen Hafta: 57.0
Bu Hafta: 59.0
Fark: +2000
Yüzde: -3.50
Gelecek Hafta Hedef Kilo: 57.0
Bildirim
Geçen hafta galiba 77.6 çıkmıştımemin değilim
Bu hafta: 76.3
Fark: 1.3
Oran: %1.68
Hedef: 75.5
@tuzsuz_ruh Geldim canım eşim yemeğe gelince yazamadım
Kilom sabit çıktı
Geçen hafta 54,4
Bugün 54,4
Fark 0
geçen cuma 71.30 grdım
Bu cuma 70.60 olmuşum
fark :-6
yüzde : %98
haftaya hedefim 70.0 mümkünse tabi.
Cok az olmuş sanki, ama doyabildiysen belki bunyeni sasirtabilmissindir birazBugunku menum
Sabah: 08: 1 tk fistik ezmesi, 2 dilim dana jambon, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
09:30 2 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi.
13:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 catal elmali turta.
16:00_ 200gr hindi eti, 1 tabak salata.
Su: 2.5 lt
Bence menun çok güzel, asureyi annen en azindan az bir balla veya pekmezle yapsa beyaz şeker yerine, cunku bayaa seviyorsun sankiBugünkü menüm
Sabah 7.00 : ılık limonlu su
Saat 8.00 : 1 kase yoğurt + 1yk dut pekmezi + 1yk keten tohumu
Saat 11.00 :2 h.yumurta + 1/2 dilim t.t +6 zeytin
Saat 14.00 : 1 küçük aşure (aşure yine sahneye çıktı annem yine yaptı,sorun yok yerken dikkat ediyorum)
Saat 18.00 : 5-6 yk kaşığı fırında karnıbahar,havuç patates + 3 köfte +1 kase çorba + 1 dilim t.t ekmek
Su çok içemedim şuan 2 ltyi bitirmek üzereyim heralde 2.5 az geçerim çünkü canımda istemiyor
Bugün yine 1.5 saat yürüdüm.
Sinitzel yagda kizarmiyor mu? Pek diyetlik degil sankiMenün çok güzel olmuş canım, bende önümüzdeki hafta hindi alıp şinitzel yapmak istiyorum.öğlen 2 çatal elmalı turta çok az değilmi önceki menülerindeki gibi cevizle falan desteklesemiydin acaba.
Ogretmen misin canım sen? Ogretmenler günün kutlu olsun :)Selam kızlar daha yeni girebiliyorum.. Öğretmenlergününden dolayı koşturmacalı bir gün oldu kızım da hergün okul çıkışı eve gitmeyelim diye ağladığı için bugünlük onu gezdireyim dedim.. mutlu edebildim mi? Tabiki hayır. Akşam dönerken yine başladı..
Bence menu güzel ama pide olunca cikolata olmayabilirmisMenüm
Sabah
1 h yumurta
1 beyaz peynirden tost
5 zeytin
Ara
Öğretmenler günü için yaptığım kısırdan 1-2 lokma tadı tuzu yerinde mi diye
Öğlen
4 köfte
Salata
Yoğurt
Yarımdan az pide (şu pideleri ne kadar güzel yapıyorlartadına bakim dedim baktım yarısı gitmiş..)
Ara 1 ceviz
Akşam
Salata
5 yk kıyma
1.5 çorba
Yoğurt
Ara sütlü kahve
2 kare bitter
3500 adım
2 yeşil 1 daha içicem galiba yatmadan
Son zamanlarda proteine çok önem vermemeye başladım ondan arada saçma kaçamaklar göz dönmeleri başladıadet öncesinde bile o kadar düzenli gitmeme ramen.. Toparlanmam lazım diyetisyene bi görüneyim önümüzdeki hafta..
Com gecmis olsun, tedavisi yok muymus?Aah ahh surda anlattiklarim ahh... Sebep romatoid artritmis konuya son yazdigim mesaja bakayim dedim gecmisye hastaligin basinda yasadiklarimi okudum duygulandm o eski saglikli gunlerimi cok ozledim sagligimizin degerini bilmiyormsuz gercekten...
Cok az sanki bu menuKızlar menümü yazayım.
Sabah, 1 haşlanmış yumurta 2 minik domates 1 minik salatalık.
Akşam, 1 haşlanmış tavuk butu 4 kaşık bulgur pilavı 2 yemek kaşığı yoğurt bol salata
1 litre su
25 dk egzersiz.
Tedavisi yok dedi drlar omur boyu seninle dedilersupersin
Senle biz yavas yavas gidiyoruz ama en azindan eksi, değil mi
Yaa tomrs harikasin, çok ozeniyorum sana, maşallah, darisi hepimizi basina.. hedef kilon kacti? Çok az kaldi sanirim
harika
Neden böyle oldu ki acaba, bence kaptanimim elma kurunu yap, odem olma ihtimali daha mantikli, guzel yiyiyordun bence kilo almis olamazsin
tebrikler
mezun olmussun tebrikler
super
super
Cok az olmuş sanki, ama doyabildiysen belki bunyeni sasirtabilmissindir biraz
Bence menun çok güzel, asureyi annen en azindan az bir balla veya pekmezle yapsa beyaz şeker yerine, cunku bayaa seviyorsun sanki
Sinitzel yagda kizarmiyor mu? Pek diyetlik degil sanki
Ogretmen misin canım sen? Ogretmenler günün kutlu olsun :)
Nasıl oldu karpal tunel agrilarin? Denedin mi bileklik ile yatmayi, hic faydasi oldu mu?
Yalnız karpal tunel omuzda agri yapmaz, bileklerde ve ozellikle elinde ve parmaklarinda yapar diye biliyorum ben. Emin misin rahatsizliginin o olduguna
Bence menu güzel ama pide olunca cikolata olmayabilirmis
Com gecmis olsun, tedavisi yok muymus?
Cok az sanki bu menu
Peki hep boyle agrili mi olucakmis. Agrilara yardimci olucak bir cozum yok mu, ilac veya egzersiz??Tedavisi yok dedi drlar omur boyu seninle dediler
Kortizon kullaniyorum ama yagmurlu havalarda yine de agrim ya da tutulmam oluyorPeki hep boyle agrili mi olucakmis. Agrilara yardimci olucak bir cozum yok mu, ilac veya egzersiz??
Teşekkür ederim canımmezun olmussun tebrikler
Geçmiş olsun efsun hastalığını bilmiyorum ama Allah şifalar versinKortizon kullaniyorum ama yagmurlu havalarda yine de agrim ya da tutulmam oluyor
Allah razi olsun iltihapli romatizmaTeşekkür ederim canım
Tek kutlayan oldun ayrıca :)
Geçmiş olsun efsun hastalığını bilmiyorum ama Allah şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?