Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pide dışında güzel..

Tesekkuler kaptan ogleden beri uyumusum yuzdeyi de hesaplamissin
Rica ederim canım sonunda 60 geldi

Herşey mi ters gider bugun

Senden beklenen asıl performans bu
cumartesi öğlene kadar vakit var olmadı Cumartesi yaparım Cuma akşamı evde olmuyorum çünkü

Bi bakmak lazım
herkes verirse problem Yok ama biri ya da bir kaç kişi böyle yüklü kilo aldığı zaman takım yüzdesini etkiliyor 0.300 altında olan takım yüzdesi bir nota olarak dönüyor 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart 4 hafta 10 takımın sonuç listesini yapma cezası olarak dönüyor kaptana maalesef

ben alıyorum cezayı malesef 4 hafta sonuç listesi hazırlama listeye girmek mesele değil asıl mesele takım olarak kilo verebilmek yüzdeyi yüksek tutmak[/QUOTE]

Hiç sorma, genel olarak ters bir gündü..

Allah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetik insanin yasam kalitesini o kadar etkiliyorki cok zor

Hoşgeldin..
Çok geçmiş olsun..
En son hatırladığım evleniyordun :) MaşaAllah doğum da yapmışsın, Allah analı babalı büyütsün..

Kek, pizza.. iyi menü değil..
Evde olmayınca diyet zorlaşıyor onu da bilirim..
Pizzayla doyum olmuyor zaten, 3/4 nü yemezsen hiç birşey yememiş gibi oluyorsun :)

Tamamdır canım..

Afiyet olsun..

Sizde aşure nasıl ki, yani tatlı falan mı oluyor ?
Genel olarak güzel menün..

Tesekkuler kaptan ogleden beri uyumusum yuzdeyi de hesaplamissin
Rica ederim canım sonunda 60 geldi

Herşey mi ters gider bugun

Senden beklenen asıl performans bu
cumartesi öğlene kadar vakit var olmadı Cumartesi yaparım Cuma akşamı evde olmuyorum çünkü

Bi bakmak lazım
herkes verirse problem Yok ama biri ya da bir kaç kişi böyle yüklü kilo aldığı zaman takım yüzdesini etkiliyor 0.300 altında olan takım yüzdesi bir nota olarak dönüyor 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart 4 hafta 10 takımın sonuç listesini yapma cezası olarak dönüyor kaptana maalesef

ben alıyorum cezayı malesef 4 hafta sonuç listesi hazırlama listeye girmek mesele değil asıl mesele takım olarak kilo verebilmek yüzdeyi yüksek tutmak[/QUOTE]
50 lileride gormek istiyorum ins

Ayyy canm tes3kkur ederimm,ilk hedefim kendimce 60 di ama olmm gereken kil9m 55 oldugu icin 55 demistim , cok mutluyum artik herkes goruntu olarak xayifladigimi farkediyor,aaa cok zayiflamissin,diyenler var esim bile zayifladin diyor,darisi size ins fazladan 5 kilo kaldi bakim

Allah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetik insanin yasam kalitesini o kadar etkiliyorki cok zor
Valla yaptırırmısın bilmem ama o kortizon ne kadar zararlı biliyorsun hacamat ve sülük tedavisiyle benim hacamat yaptırdığım bayan romatizmasını çok çok azaltmış hatta şuan ağrısı Yok diyebilirim ona da kortizon vereceklermiş istersen bir araştır ama ehil biri ve imanlı biri olmalı yapanında ve inanarak yaptırmak gerekiyor özellikle sülük tedavisini araştırmanı tavsiye ederim

Kendin söylemişsin aslında olmadı diye bu hafta daha iyi menüler istiyorum senden
Teşekkür ederim canım
Tek kutlayan oldun ayrıca :)

Geçmiş olsun efsun hastalığını bilmiyorum ama Allah şifalar versin
Mezuniyet kepi gelsin bakalım kutlamamızı yaparız ayrıca ben öpmüştüm zaten seni
50 lileride gormek istiyorum ins
hadi bakalım inşallahhhh

Yarışmamız 597. Etap sonuncusu 4. Takımdan dtcf

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

4. Takım 597.Etap***

Sibal57(72.1/71.2/0.9/%1.25)izne ayrılmak istiyor

DeryaOnDiet(66/65.9/0.1/%0.15)
Tomrs (61.1/60.3/0.8/%1.31)

Saksi_Degilim_Ben(54.4///%)sabit mezun olmak istiyor
stitch(67.4/67.3/0.1/%0.15)
hega8286(63.6/63.8/0.2/-0,31%)
matilda34(76.7/76.5/0.2/%0.26)
dtcf(57/59/+2/%-3.5)

inkpin(75.5/74.5/1%1.32)

4. Takım ortalaması %0.069
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77.6/76.3/1.3/%1.67)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65

kaju(71.3/ 70.6/ -0.6/ %0.98)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(/88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60

Evet sıra geldi derslere Smile Forever cancağzım şimdi önce liste düzenlemeyi anlatayım kişinin yüzdesini hesaplamayı biliyorsun zaten listede olan herkesin yüzdesini toplayıp kişi sayısına böldüğünde takım yüzdesini buluyoruz bu bir
Bir kişi bir hafta bildirim yapmaz ikinci hafta kilo verirse yüzdesi 2 ye bölünerek yazılır kilo almışsa bölünmeden yazılır
Bir kişi izinden dönmüşse bakarız önce iZine kaç kilo ile çıkmış listeye tekrar alabilmemiz için iZin kilosuna geri dönmesi gerekiyor yada iZin kilosunun altında olması gerekiyor sabitse izinden dönen filan üye sabit diye yazıyoruz kilo vermişse kaç hafta izindeyse yüzdeyi yine o hafta sayısına bölüyoruz yani biri 70 kilo ile izne çıkmış 72 kilo olmuş ise 70 e düşene kadar listeye alamıyoruz ama 68 olmuş ve 3 hafta izinli kalmış ise yüzdeyi hesaplayıp 3 e bölüyoruz
Bildirimsiz izne ayrıldıysa bildirim yapmadığı hafta sayısını da ekliyoruz misal 2 hafta bildirim yapmamış 3 haftada izinli kalmış 5 e bölüyoruz o zaman yüzdeyi

başka sormak istediğin bişey varsa cevaplarım birde sen yukarıdaki listenin yüzdesini bul bakalım vakit bulduğunda

Yarıya kadar okudum bi boğulma hissi geldi bıraktım allah affetsin
Ahahahhahaha bi da okuuuuuu
Sen izne ayrılsan 54 ile 54 olmadan listeye alamam 3 hafta sonra izinden dönersen 53 olupta yüzden 3 e bölünecek kısaca bu kadar kolay

Hiç sorma, genel olarak ters bir gündü..

Hoşgeldin..
Çok geçmiş olsun..
En son hatırladığım evleniyordun :) MaşaAllah doğum da yapmışsın, Allah analı babalı büyütsün..

Kek, pizza.. iyi menü değil..
Evde olmayınca diyet zorlaşıyor onu da bilirim..
Pizzayla doyum olmuyor zaten, 3/4 nü yemezsen hiç birşey yememiş gibi oluyorsun :)
[/QUOTE]
:)) evet puzzle derdine dusmustm dugun gunu markete kosturmustum :)

Evet bi kizim oldu ablasi amiin

Allah razi olsun :) :*

Hacamattan korkuyorm ben :)
Cok okudum fayda gorenleri sulugu dusunebilirim aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…