Menüm
Sabah
1 h yumurta
1 beyaz peynirden tost
5 zeytin
Ara
Öğretmenler günü için yaptığım kısırdan 1-2 lokma tadı tuzu yerinde mi diye
Öğlen
4 köfte
Salata
Yoğurt
Yarımdan az pide (şu pideleri ne kadar güzel yapıyorlartadına bakim dedim baktım yarısı gitmiş..)
Ara 1 ceviz
Akşam
Salata
5 yk kıyma
1.5 çorba
Yoğurt
Ara sütlü kahve
2 kare bitter
3500 adım
2 yeşil 1 daha içicem galiba yatmadan
Son zamanlarda proteine çok önem vermemeye başladım ondan arada saçma kaçamaklar göz dönmeleri başladıadet öncesinde bile o kadar düzenli gitmeme ramen.. Toparlanmam lazım diyetisyene bi görüneyim önümüzdeki hafta..
Rica ederim canım sonunda 60 geldiTesekkuler kaptan ogleden beri uyumusum yuzdeyi de hesaplamissin
Allah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetikinsanin yasam kalitesini o kadar etkiliyorki cok zor
Kizlar unuttugum/atladigim kimse varsa kusura bakmayin, herkesi buradan tekrar tebrik ederim. Telefondan çok zor oluyor takip etmesi. Benim bu aralar zor geciyor bebekle, ne duzgun yiyebiliyorum ne en onemlisi su icebiliyorum. Sutum azaldi sanki
Bu hafta elimden geldigince daha çok dikkat edicem ve menulerimi de yazacagim
Bunun uzerine bugunku menumu yazayim
Sabah 10:00 peynirli yumurta (2 yumurta ile) 2 küçük dilim tt ekmegi, sekersiz cay
13:00 sekersiz sutlu kahve
15:00 bir dilim kek, sekersiz siyah kahve (arkadasima gitmistim, akşam yemegine de oradaydim ve kek yemezsem aksam yemegine kadar ac kalicaktim)
19:00 bir tabak sebze corbasi, 3 dilim pizza (baska yemek yoktu, pizza daha az yiyebilirdim ama doymadim)
Baska birsey yemem artik. Sabah da bebek izin verirse spora gidicem.
Su 2lt olmustur maksimum, gidip biraz daha iceyim
Spor yuruyus yaptim sadece. 11bin adim olmus bugün
Off cok kotu bugun menum
Format değiştiriyorum
Günlük egzersizlerimiz olacak ve spor listesi uygulamasını geri getireceğiz. Size kolay gelsin. Yarışma düzenlemiyorum(şimdilik). Eşleştirme yöntemi pek işe yaramadığından ara veriyoruz.
CUMARTESİ EGZERSİZİ:
Not sağlık sorunu olanlar yapmasın!
@DeryaOnDiet Muaf
tomrs
@stitch
@hega8286
@matilda34 Muaf
dtcf muaf
@inkpin
Dahlia_
@glsmhmt
@Konus dinliyorum
@selinbs
@Harpy @saribaykus
@kaju
@BamfirADB
4. Takım 597.Etap***
Sibal57(72.1/71.2/0.9/%1.25)izne ayrılmak istiyor
DeryaOnDiet(66/65.9/0.1/%0.15)
Tomrs (61.1/60.3/0.8/%1.31)
Saksi_Degilim_Ben(54.4///%)sabit mezun olmak istiyor
stitch(67.4/67.3/0.1/%0.15)
hega8286(63.6/63.8/0.2/-0,31%)
matilda34(76.7/76.5/0.2/%0.26)
dtcf(57/59/+2/%-3.5)
inkpin(75.5/74.5/1%1.32)
4. Takım ortalaması %0.069
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.3///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77.6/76.3/1.3/%1.67)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
kaju(71.3/ 70.6/ -0.6/ %0.98)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(/88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Bugunku menum
Sabah: 08: 1 tk fistik ezmesi, 2 dilim dana jambon, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
09:30 2 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi.
13:00_ 1 fincan sutlu kahve, 2 catal elmali turta.
16:00_ 200gr hindi eti, 1 tabak salata.
Su: 2.5 lt
Bugünkü menüm
Sabah 7.00 : ılık limonlu su
Saat 8.00 : 1 kase yoğurt + 1yk dut pekmezi + 1yk keten tohumu
Saat 11.00 :2 h.yumurta + 1/2 dilim t.t +6 zeytin
Saat 14.00 : 1 küçük aşure (aşure yine sahneye çıktı annem yine yaptı,sorun yok yerken dikkat ediyorum)
Saat 18.00 : 5-6 yk kaşığı fırında karnıbahar,havuç patates + 3 köfte +1 kase çorba + 1 dilim t.t ekmek
Su çok içemedim şuan 2 ltyi bitirmek üzereyim heralde 2.5 az geçerim çünkü canımda istemiyor
Bugün yine 1.5 saat yürüdüm.
Rica ederim canım sonunda 60 geldiTesekkuler kaptan ogleden beri uyumusum yuzdeyi de hesaplamissin
Ayyy canm tes3kkur ederimm,ilk hedefim kendimce 60 di ama olmm gereken kil9m 55 oldugu icin 55 demistim , cok mutluyum artik herkes goruntu olarak xayifladigimi farkediyor,aaa cok zayiflamissin,diyenler var esim bile zayifladin diyor,darisi size ins fazladan 5 kilo kaldi bakimsupersin
Senle biz yavas yavas gidiyoruz ama en azindan eksi, değil mi
Yaa tomrs harikasin, çok ozeniyorum sana, maşallah, darisi hepimizi basina.. hedef kilon kacti? Çok az kaldi sanirim
harika
Neden böyle oldu ki acaba, bence kaptanimim elma kurunu yap, odem olma ihtimali daha mantikli, guzel yiyiyordun bence kilo almis olamazsin
tebrikler
mezun olmussun tebrikler
super
super
Cok az olmuş sanki, ama doyabildiysen belki bunyeni sasirtabilmissindir biraz
Bence menun çok güzel, asureyi annen en azindan az bir balla veya pekmezle yapsa beyaz şeker yerine, cunku bayaa seviyorsun sanki
Sinitzel yagda kizarmiyor mu? Pek diyetlik degil sanki
Ogretmen misin canım sen? Ogretmenler günün kutlu olsun :)
Nasıl oldu karpal tunel agrilarin? Denedin mi bileklik ile yatmayi, hic faydasi oldu mu?
Yalnız karpal tunel omuzda agri yapmaz, bileklerde ve ozellikle elinde ve parmaklarinda yapar diye biliyorum ben. Emin misin rahatsizliginin o olduguna
Bence menu güzel ama pide olunca cikolata olmayabilirmis
Com gecmis olsun, tedavisi yok muymus?
Cok az sanki bu menu
Valla yaptırırmısın bilmem ama o kortizon ne kadar zararlı biliyorsun hacamat ve sülük tedavisiyle benim hacamat yaptırdığım bayan romatizmasını çok çok azaltmış hatta şuan ağrısı Yok diyebilirim ona da kortizon vereceklermiş istersen bir araştır ama ehil biri ve imanlı biri olmalı yapanında ve inanarak yaptırmak gerekiyor özellikle sülük tedavisini araştırmanı tavsiye ederimAllah razi olsun pek iyi sayilmam dogum yaptim dogumdan sonra iyice artti kortizonla yasiyorum romatoid artrit yani iltihapli romatizmam var genetikinsanin yasam kalitesini o kadar etkiliyorki cok zor
Kendin söylemişsin aslında olmadı diye bu hafta daha iyi menüler istiyorum sendenKizlar unuttugum/atladigim kimse varsa kusura bakmayin, herkesi buradan tekrar tebrik ederim. Telefondan çok zor oluyor takip etmesi. Benim bu aralar zor geciyor bebekle, ne duzgun yiyebiliyorum ne en onemlisi su icebiliyorum. Sutum azaldi sanki
Bu hafta elimden geldigince daha çok dikkat edicem ve menulerimi de yazacagim
Bunun uzerine bugunku menumu yazayim
Sabah 10:00 peynirli yumurta (2 yumurta ile) 2 küçük dilim tt ekmegi, sekersiz cay
13:00 sekersiz sutlu kahve
15:00 bir dilim kek, sekersiz siyah kahve (arkadasima gitmistim, akşam yemegine de oradaydim ve kek yemezsem aksam yemegine kadar ac kalicaktim)
19:00 bir tabak sebze corbasi, 3 dilim pizza (baska yemek yoktu, pizza daha az yiyebilirdim ama doymadim)
Baska birsey yemem artik. Sabah da bebek izin verirse spora gidicem.
Su 2lt olmustur maksimum, gidip biraz daha iceyim
Spor yuruyus yaptim sadece. 11bin adim olmus bugün
Off cok kotu bugun menum
Mezuniyet kepi gelsin bakalım kutlamamızı yaparız ayrıca ben öpmüştüm zaten seniTeşekkür ederim canım
Tek kutlayan oldun ayrıca :)
Geçmiş olsun efsun hastalığını bilmiyorum ama Allah şifalar versin
hadi bakalım inşallahhhh50 lileride gormek istiyorum ins
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım benimTeşekkür ederim canlar
Haftaya kaldı inşallah bakalım. Çok ekşınlı geçiyor bu hamilelik bakalım hayırlısıyla tamamlarım inşallah :)
Şaka yapıyorum tuzsuz netice önemliydi benim için :)Mezuniyet kepi gelsin bakalım kutlamamızı yaparız ayrıca ben öpmüştüm zaten seni
Ben o mesajın sonunaŞaka yapıyorum tuzsuz netice önemliydi benim için :)
Ben o mesajın sonunakoyacaktım ki telefon emojileri göstermedi şimdi okudum bi daha ne ciddi bir mesaj olmuş o aslında şakayla karışık bir mesaj olması gerekiyordu
Yarıya kadar okudum bi boğulma hissi geldi bıraktım allah affetsinYukarıdaki mesajı sende oku öğren listenin yüzdesini hesapla olar mı canommmmmm
Ahahahhahaha bi da okuuuuuuYarıya kadar okudum bi boğulma hissi geldi bıraktım allah affetsin
Pide dışında güzel..
Rica ederim canım sonunda 60 geldi
Herşey mi ters gider bugun
Senden beklenen asıl performans bu
cumartesi öğlene kadar vakit var olmadı Cumartesi yaparım Cuma akşamı evde olmuyorum çünkü
Bi bakmak lazım
herkes verirse problem Yok ama biri ya da bir kaç kişi böyle yüklü kilo aldığı zaman takım yüzdesini etkiliyor 0.300 altında olan takım yüzdesi bir nota olarak dönüyor 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart 4 hafta 10 takımın sonuç listesini yapma cezası olarak dönüyor kaptana maalesef
ben alıyorum cezayı malesef 4 hafta sonuç listesi hazırlama listeye girmek mesele değil asıl mesele takım olarak kilo verebilmek yüzdeyi yüksek tutmak
Hacamattan korkuyorm ben :)Valla yaptırırmısın bilmem ama o kortizon ne kadar zararlı biliyorsun hacamat ve sülük tedavisiyle benim hacamat yaptırdığım bayan romatizmasını çok çok azaltmış hatta şuan ağrısı Yok diyebilirim ona da kortizon vereceklermiş istersen bir araştır ama ehil biri ve imanlı biri olmalı yapanında ve inanarak yaptırmak gerekiyor özellikle sülük tedavisini araştırmanı tavsiye ederim
O en basit kısmı. Sen asıl karar defterini okuYarıya kadar okudum bi boğulma hissi geldi bıraktım allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?