ben yarın hepinizden umutluyum yüzümü kara cıkartmayın yoksa sizi :83::83::83::83::83:
bu günkü menüm..
sabah yulaf ezmesi yoğurtlu
ara yeşil elma
öğlen tavuk domates
ara yesil elma tarcılı keten tohumlu yoğurt(zor yiyorum)
aksam karnıbahar haslaması yoğurt
ara yeşil elma
yatarken 1 kasık yoğurt..
iimm canım sevgilimle atısıyorum ona birazcık üzülüyorum şu sıra o kadar..
sen nasılsın nasıl gidiyor dersler
ben şimdi spora kacıyorum bu gün su içemedim 1 bucuk litre içtim sadece
anna maria bacaklarımdaki kaslar alisana kadar biraz yavas olacak cıkısım sanırım bide nefesım tıkanıyor.alısacam baska care yok.zevcan aman kotu bisi olmasında teknik konular cozulur nasılsa.hosgeldin canımhypatıa senden ozendım bugun 3 lt su ictım:))
kızlar bu plates bana göre değil onu anladım bacağıma kranp girdirttim nasıl beceriyorum bunları yapmayı bilmiyorum daha ilk hareketten yığıldımm..
30 dk leslie yaptım plates yapayım bi 30 dk da dedim ama ne care üst bacak iptal durumda kas gevsetici alıp uzatıcam biraz..
suyumu içmeye devam edeyim bari bu sabah tartıldığımda gecen haftaki kilomdaydım.. inş arına - cıkarım
afiyet olsun canım gayet güzel
bugun:
sabah: çiğ sebze, 1kk beyaz peynir, 5 zeytin, yeşil çay, 1yumurta haşlanmış
ara: elma
öğlen: 1tabak sebze yemeği
akşam: 1kase çorba 1dilim ekmek salata
ara: k bar
kızlar yarın 12ye kadar gelicem he. bazen kk ya giremiyorum özellikle cumaları yogunluktan sanırım bilginiz olsun
persembe menum:sabah 1 kase kflakes ara 2 tane yulaflı biskuvi oglen mantar corba,az bulgur pılavi ve turlu,ara 3 tane yulafli biskuvi.aksam disardaydım gelince malesef 20.15 de 4 kofte yoguru 2 dilin k.ekmegi.ara yok uyuyordum.
bugun:
sabah: çiğ sebze, 1kk beyaz peynir, 5 zeytin, yeşil çay, 1yumurta haşlanmış
öğlen: 1tabak sebze yemeği
akşam: 1kase çorba 1dilim ekmek salata
ara: k bar
gunaydın zevcanım.dun oglen ekmek yemedim hic 2 kasıktır pılav.aksamda patates kızartması kofte vardı kendime sadece kofte aldım k.ekmegiyle yedim.ekmek arası degil.bu hafta hep ac gezdim ozellikle aksamları 2 lt suyu gectim guzel sonuc bekliyordum.300 gr gitmis.regle baglıyorum olunca daha cogunun gidecegini sanıyorum vermis oldugumu hissediyorum..
günaydın 69'um. adet dönemim diye sanırım düne kadar 68 çıkıyordum halbuki. sağlık olsun.
günaydın kızlar
sonunda 55'i gördüüümm55.9 bile olsa gördüm yaa
bu durumda aralık'ta 2.7, ocak'ta 1.7 olmak üzere 2 ayda toplam 4.4 kilo vermiş bulunuyorum:66
dünkü menümü de yazıyım (akşam dışarda olacağım belli olmadığından dün yazmadım)
sabah: 1 kase nesfit, yağsız süt
öğle: salata, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: 1 kase mercimek çorbası, çeyrek dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?