gunaydın kızlar meyevm 2 gundur yoksun cok ozledım senı gelıp goreyım dedım afferım sana kılo vermıssın tatlım benım. ben bugun yada yarın adet olucam beklıyorum yanı ve oyuzden kılom 67.7 galıba yanı ınsallah oyuzdendır cunku artık cok sıkılmaya basladım ben bu ısten
afiyet olsun canım..
süpersınn yaa darısı basıma...
kuyabıye canım tebrık ederımm valla 55 benım ıcın mılat gıbı bırsey yanı okadar ulasılmaz bır yerkı yerınde olmayı okadar cok ısterdım kıallah nazarlardan saklasın ınsallah ıstedıgın kıloya kadar ınersın en kısa zamanda canım benım
en kısa zamanda darısı başına zevcanım :26:
hadi sen de hızlan biraz artık, hani yarış yapıcaktık senle
seni çok iyi anlıyorum canım, çünkü ben de aynı kilolardan geldim ama sen pes etmediğin sürece 55 de olursun 45 de
yeter ki kendine inan
günaydın minnosum bende seni cok özledim canım benim internet sorunu çözüldü modem değişti hasret bitti
üzülme tatlım adetolacağın içindir bu durum bak haftaya ne güzel vericeksin benim verdiğim diyeti dene mutlaka minnosum cok işe yarıyor..
onu yapınca 66 yı görmeden 65 e ineceksin güven bana canım benim...
en kısa zamanda darısı başına zevcanım :26:
hadi sen de hızlan biraz artık, hani yarış yapıcaktık senle
seni çok iyi anlıyorum canım, çünkü ben de aynı kilolardan geldim ama sen pes etmediğin sürece 55 de olursun 45 de
yeter ki kendine inan
ay bılmıyorum meyvem sana guvenıyorum da artık kendıme guvenemıyorum bu konudA cok yoruldum cok sıkıldımm ..bu hafta hypatıam yuruyuse basla dedı hegun 30 dk yuryus bıle yaptım aksamları cok az yedım nıye sadece 100 gr gıdıyor yaa yoruldum yaa hoooff yaa adetmıdır nedır bı olsamda soyle 5 kılo gıtse keske
minnosum canım benim bak bende zor veriyorum hatta veremiyorum 1 senede 9 kilo verdim desem yeridir millet benle basladı 30 kilo verdi düşün halimi zor verio olabiliriz ama veriyoruz sonuc olarak yaza kadar incelicekmiyiz incelicez eee ozamn dertlenmeye ümitsizliğe gerek varmı yok..
bak bitanem sen o diyeti salı carsamba persembe uygula günde 3 litre su ve 1 saat sporla tabi..
1.800 vermezsen gel benim popişime vur ..
ama %100 yaparsan %100 verirsin bak bu kadar emin konusuyorum..
ayy bılmıyorumm meyvemm hem su uzerımdekı adet gıtsınn hemde hypatıamın detoksunu yapmayı dusunuyorum bugun ve yarın gercı bu sabah kahvaltı yaptım ama kahvaltıdan sonrasını yaparım olmazmı sence yaa hoooff yaa pazartesıye kada 66 yı goreyımkı sonrada senın dıyetınımı yapayım hoooff evet sneın dıyetın gercekten cok guzeldı okudum guzel buzdolabının uzerıne astım ama gel sorkı yaptın mı hayırrkendımı dovecem sonunda ..evde kıvı elma protakal var bugun bıde yarın yapayım dıycem bu aksam anneme gıdıcem ayy bılmem dellendım ıste yıne. ben senın dıyetını yapayım en ıyısı haklısın canım yuruyusede devamm
CNM bnm detoksu yapma. sonra her şeye saldırıyorsun.
meyveyi dene. ben de öyle yapıcam. olmadı gider vururuz popişine:))
evet kizlar ,kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenlerde üzülmesin haftaya ins,ben bu hafta verdim ama bakalim dünki yaptigim kacamakdan sonra bu hafta ne halt yiycem :)
tebrık ederım canım benımm afferın sana dunkı yaptıgın kacamagı bugun yapıcagın sporla hemen defet vucudundan hıcbıseycık olmaz evelallah
hypatıam meyvemın dıyetını yapıcam tabı ılk once anne evı operasyonuna yenık dumseden bugeceyı atlatmam lazımınsallahta haftasonu adet olurum cumaya kadar uzerımdekıler gıder yanı ınsallah onun verdıklerıdırde gıder hyaptıacımm yaa
yasom harika sonucun canım..
ama dikkat et bak her hafta verme oranın azalıcak spora ve diyete cok dikkat...
minnosum detoks olayına gic girme canım aclık krizine sokuyor özellikle regli dönemi cok kötü yapar sen direk benim verdiğim diyeti yap sekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?