Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben yarın hepinizden umutluyum yüzümü kara cıkartmayın yoksa sizi :83::83::83::83::83:

bu günkü menüm..

sabah yulaf ezmesi yoğurtlu
ara yeşil elma
öğlen tavuk domates
ara yesil elma tarcılı keten tohumlu yoğurt(zor yiyorum)
aksam karnıbahar haslaması yoğurt
ara yeşil elma
yatarken 1 kasık yoğurt..

canımmm hoşgelmişsinn

bizde seni özledik canım

nasılsın tatlım

ye tabi yemeğini tatlım afiyet olsun

iimm canım sevgilimle atısıyorum ona birazcık üzülüyorum şu sıra o kadar..
sen nasılsın nasıl gidiyor dersler

ben şimdi spora kacıyorum bu gün su içemedim 1 bucuk litre içtim sadece

anna maria bacaklarımdaki kaslar alisana kadar biraz yavas olacak cıkısım sanırım bide nefesım tıkanıyor.alısacam baska care yok.zevcan aman kotu bisi olmasında teknik konular cozulur nasılsa.hosgeldin canım hypatıa senden ozendım bugun 3 lt su ictım:))

kızlar bu plates bana göre değil onu anladım bacağıma kranp girdirttim nasıl beceriyorum bunları yapmayı bilmiyorum daha ilk hareketten yığıldımm..
30 dk leslie yaptım plates yapayım bi 30 dk da dedim ama ne care üst bacak iptal durumda kas gevsetici alıp uzatıcam biraz..

suyumu içmeye devam edeyim bari bu sabah tartıldığımda gecen haftaki kilomdaydım.. inş arına - cıkarım

Allah Allah gecmis olsun canim ya dikkat et kendine,bende bugün hic su icmedim ama -deyim orasi kesinde,ne kadar bilmiyom,aksamda ceza verdim kendime 1 elma yedim sadece

**4. TAKIM 192. ETAP**

meyvenull ( 60.9/
pamukcuk ( 74.2/
Kuyabiye( 56.4/
PrensesPeri( 78.0/
cyd86( 68.3/ takim kurallari geregi paylasımda bulunmadığından diskalifiye edilmiştir
hasretim34( 68/
hypatia(/68.5/
Anna_maria(70.1/
karcicegi71(/70.4/
pembepanter1(64.4/

4. TAKIM TOPLAM KİLO (610.9/

afiyet olsun canım gayet güzel

süper ötesi bence .burda çok az kalori var. enerji de harcadıysan yarın umudumuz sensin

enerjine, disiplinine, dikkatine her geçen gün hayran bırakıyorsun beni. ünvanının hakkını veriyorsun:81::81:

bugun:
sabah: çiğ sebze, 1kk beyaz peynir, 5 zeytin, yeşil çay, 1yumurta haşlanmış

ara: elma

öğlen: 1tabak sebze yemeği

ara: elma

akşam: 1kase çorba 1dilim ekmek salata

ara: k bar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…