canımmm hoşgelmişsinn
bizde seni özledik canım
nasılsın tatlım
ye tabi yemeğini tatlım afiyet olsun
neyse artık inş kilo vermen yavaslamaz canım.. pak cumartesi montiye baslıyorum takibindeyim ona göre
bu gün seni face de nekadar cok bekledim biliyormusun
kızlar bu plates bana göre değil onu anladım bacağıma kranp girdirttim nasıl beceriyorum bunları yapmayı bilmiyorum daha ilk hareketten yığıldımm..
30 dk leslie yaptım plates yapayım bi 30 dk da dedim ama ne care üst bacak iptal durumda kas gevsetici alıp uzatıcam biraz..
suyumu içmeye devam edeyim bari bu sabah tartıldığımda gecen haftaki kilomdaydım.. inş arına - cıkarım
kiz ordaydim ben bütün gün,ama görmedim seni niye dürtmedin haha
telden bağlanıyorum yaa sen hiç bi bildirim yapmayınca bende yoksun zannettim
düşünüorum acaba takıma girebilir miyim diye?:26:
Selam kızlar nasılsınız sabah elektrikler kesildi o yüzden geç geldim
güzel bir gün geçirirsiniz umarım
Bugünkü menüm:
Sabah:
yulaf ezmesi ve süt, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara:
1 yeşil elma, 4-5 tane fındık
1 fincan acı türk kahvesi sütsüz.
Öğle:
Izgara tavuk ve salata
ara:
elma bitmiş ama alıcam bugün hurma yedim 5 tane
yeşilçay ve kuru kayısı 2 tane
Akşam:
mantar sote ve yoğurt salata da olabilir
ara:elma yerim alırsam yoksa greyfurt
3.5 lt su, yeşilçay, 1.5 saat yürüyüş
ben yarın hepinizden umutluyum yüzümü kara cıkartmayın yoksa sizi :83::83::83::83::83:
bu günkü menüm..
sabah yulaf ezmesi yoğurtlu
ara yeşil elma
öğlen tavuk domates
ara yesil elma tarcılı keten tohumlu yoğurt(zor yiyorum)
aksam karnıbahar haslaması yoğurt
ara yeşil elma
yatarken 1 kasık yoğurt..
selam kızlar ben geldim bu gün sizi cok özledim dün aksam bir sürü sey yazmıstım alıntılar yapıp vınn bozuldu mesajlarıda gönderemedim yeni arkadasımızda bu gün gelmemiş .. iş yerindeki net sorunuda çözülmeye calısılıyor yeni modem geldi inş yarına düzelir..
hypatiacım canım benim sana cok tesekkür ediyorum yeni bi arkadas gelmiş takıma tek sen cevap vermişsin..
daha fazla yardımcı olmanızı beklerdim ..
yasom gecmiş olsun .. tartı aksamı neden yedin o yoğurtları yarını bekleseydin barii...
menüler genel anlamda güzel kızlar herkesi okudum alıntı yaptım ama sartel attı pc bataryasız fişle calısıyordu ve kapandı tabi..
goncacım kilonu bildir canım bir süre böyle idare ederiz sen motivasyonunu sağlam tut onu kaybetme yeter canımm
fatmacım güzel paylasımın içiin tesekkürler canım gözlerimden dolayı tam okuyamadım sadece şöyle bir bakabildim tatlım..
gizem fotolarda fark bariz belli tatlım durmak yok..
kuyabiyem süper gidiyorsun canım..
hypatianın geri dönüşüde mükemmel olmus..
karciceğim pilava dikkat..
nisacım sende birazdan gelirsin senle muhabbet ederiz sekerim..
prensesimm beni merak etmiş canım reyhanım benim.. tüm gün catladım netim yok die ama ne fayda pc dede sorun vardı sistemi geri falan yükledim öyle acıldı ayy virüsmü geldi nedir anlamadım gitti..
kızlar unuutuğum atladığım varsa kusuruma bakmayın daha yemek bile yemedim direk size geldimm ben simdi yemeğimi yiyeyim ondan sonra gelirim
selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?