evet canım.. hepinzden bekliyorum resimler.. sizleride çok merak ediyorumm..
koy koy bende koyarım 60 a inince :)
ne güzel motivasyon oluyo bunlar
gizem süpersin ya maşallah
fark gayet de belli oluyo tatlım sen hiç merak etme, ilk başta kollardan belli zaten
kızlar evde bundan var. bel için sanırım.. yapsam faydasını görürmüyüm ? ve kaç dk yapmalıyım.. kullanan vrmıı ?
evet canım.. hepinzden bekliyorum resimler.. sizleride çok merak ediyorumm..
teşekkürler canım.. evet kollarımdan nefret ederdim...
canım 25 kez sağa. 25 kez sola yap. dik durarak ve göğüs kafesini çevirmeden. belin dönecek. ellerinle bir yere tutun ve sabit bi yere bak.
daha sonra da dizlerini kırarak çömelmişten biraz daha havada şekilde 25 sağ 25 sol.
kolay gelsin:)
canım 25 kez sağa. 25 kez sola yap. dik durarak ve göğüs kafesini çevirmeden. belin dönecek. ellerinle bir yere tutun ve sabit bi yere bak.
daha sonra da dizlerini kırarak çömelmişten biraz daha havada şekilde 25 sağ 25 sol.
kolay gelsin:)
kizlar özür dilerim az önce 2 meyveli yogurt yedim
fatmacım paylaştığın yazı için teşekkürler
merhaba kızlar bende katılmak istiyorum bu yarışmaya ne yapmam gerekiyor?
Teşekkür ederim canım sağol kaptanı bekliyorum mademboyum 1.62 kilo 63 56 olup sonrada 52 ye düşmeyi hayal ediyorum 63.600 ile başladım bir haftada 600 gr verip 63 e düştüm her pzt tartılıyorum daha ikinci haftam devam ediyorum kendimce sizinle daha çok motive olurum inşallah bu sabahki kahvaltım bir adet activia kivili yoğurt ,5 kaşık kellogs corn flakes kırmızı meyveli
ara öğün bir kuru incir
öğlen yediklerim
yumurtalı ıspanak yemeği (1 yumurtalı )
3 kaşık yoğurt
1,5 dilim kepekli ekmek
yemekten bir saat sonra 20 dk hızlı ve tempolu yürüyüş(netten araştırmama göre sadece 55 kalloricik yakılıyormuş benim kilomdaki biri için çok az yaaa oysa terlemiştim )
**4. TAKIM 192. ETAP**
meyvenull ( 60.9/
pamukcuk ( 74.2/
Kuyabiye( 56.4/
PrensesPeri( 78.0/
cyd86( 68.3/ takim kurallari geregi diskalifiye
hasretim34( 68/
hypatia(/68.5/
Anna_maria(70.1/
karcicegi71(/70.4/
pembepanter1(64.4/
4. TAKIM TOPLAM KİLO (610.9/
selam kızlar ben geldim bu gün sizi cok özledim dün aksam bir sürü sey yazmıstım alıntılar yapıp vınn bozuldu mesajlarıda gönderemedim yeni arkadasımızda bu gün gelmemiş .. iş yerindeki net sorunuda çözülmeye calısılıyor yeni modem geldi inş yarına düzelir..
hypatiacım canım benim sana cok tesekkür ediyorum yeni bi arkadas gelmiş takıma tek sen cevap vermişsin..
daha fazla yardımcı olmanızı beklerdim ..
yasom gecmiş olsun .. tartı aksamı neden yedin o yoğurtları yarını bekleseydin barii...
menüler genel anlamda güzel kızlar herkesi okudum alıntı yaptım ama sartel attı pc bataryasız fişle calısıyordu ve kapandı tabi..
goncacım kilonu bildir canım bir süre böyle idare ederiz sen motivasyonunu sağlam tut onu kaybetme yeter canımm
fatmacım güzel paylasımın içiin tesekkürler canım gözlerimden dolayı tam okuyamadım sadece şöyle bir bakabildim tatlım..
gizem fotolarda fark bariz belli tatlım durmak yok..
kuyabiyem süper gidiyorsun canım..
hypatianın geri dönüşüde mükemmel olmus..
karciceğim pilava dikkat..
nisacım sende birazdan gelirsin senle muhabbet ederiz sekerim..
prensesimm beni merak etmiş canım reyhanım benim.. tüm gün catladım netim yok die ama ne fayda pc dede sorun vardı sistemi geri falan yükledim öyle acıldı ayy virüsmü geldi nedir anlamadım gitti..
kızlar unuutuğum atladığım varsa kusuruma bakmayın daha yemek bile yemedim direk size geldimm ben simdi yemeğimi yiyeyim ondan sonra gelirim
üzgünüm zevcanim kac gündür SIKIYORUM disimi ama olmadi
selam kızlar ben geldim bu gün sizi cok özledim dün aksam bir sürü sey yazmıstım alıntılar yapıp vınn bozuldu mesajlarıda gönderemedim yeni arkadasımızda bu gün gelmemiş .. iş yerindeki net sorunuda çözülmeye calısılıyor yeni modem geldi inş yarına düzelir..
hypatiacım canım benim sana cok tesekkür ediyorum yeni bi arkadas gelmiş takıma tek sen cevap vermişsin..
daha fazla yardımcı olmanızı beklerdim ..
yasom gecmiş olsun .. tartı aksamı neden yedin o yoğurtları yarını bekleseydin barii...
menüler genel anlamda güzel kızlar herkesi okudum alıntı yaptım ama sartel attı pc bataryasız fişle calısıyordu ve kapandı tabi..
goncacım kilonu bildir canım bir süre böyle idare ederiz sen motivasyonunu sağlam tut onu kaybetme yeter canımm
fatmacım güzel paylasımın içiin tesekkürler canım gözlerimden dolayı tam okuyamadım sadece şöyle bir bakabildim tatlım..
gizem fotolarda fark bariz belli tatlım durmak yok..
kuyabiyem süper gidiyorsun canım..
hypatianın geri dönüşüde mükemmel olmus..
karciceğim pilava dikkat..
nisacım sende birazdan gelirsin senle muhabbet ederiz sekerim..
prensesimm beni merak etmiş canım reyhanım benim.. tüm gün catladım netim yok die ama ne fayda pc dede sorun vardı sistemi geri falan yükledim öyle acıldı ayy virüsmü geldi nedir anlamadım gitti..
kızlar unuutuğum atladığım varsa kusuruma bakmayın daha yemek bile yemedim direk size geldimm ben simdi yemeğimi yiyeyim ondan sonra gelirim
ooo tebrikler efemyine örnek bi menü ile aramıza hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?