selam kızlar günaydın. beni de listeye eklermisiniz. 63.5
tebrikler hastalik yaramis
uykum kactı.ders calisayım once size bir baktımzevcan plates banada zor geliyor.leslie den memnunsan ona devam et bence zarar verme kendine. ANNA MARIA senin apartman bizim isyerinde herkes garipsiyor ne varsa??2 ser merdiven benimde aklımda.teke alissam.hamlik var bugun nasil agrıyor.
persembe menum:sabah 1 kase kflakes ara 2 tane yulaflı biskuvi oglen mantar corba,az bulgur pılavi ve turlu,ara 3 tane yulafli biskuvi.aksam disardaydım gelince malesef 20.15 de 4 kofte yoguru 2 dilin k.ekmegi.ara yok uyuyordum.
kilolarınızı metakla bekliyorum şekerlerim..
ben bu diyeti cok sevdim kızlar yarım saat spor yaptım ve suyu cok az içtiğim halde 1.5 kilo verdirdi iki günde hayran kaldım resmen diyete haftada 2 gün yapmayı düşünüyorum... elma bulabildiğim sürece tabi...
günaydın 69'um. adet dönemim diye sanırım düne kadar 68 çıkıyordum halbuki. sağlık olsun.
evet kızlar bu hafta yoğun geçti sadece bugün kalkıp sporu yapamadım çok yoruldum ama sonuç iyi
73,1
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben sabah tartıldığımda 70.200 çıktım gözlerime inanamadım oysaki bu hafta çok dikkat etmiştim ilk defa karın gurultusuyla uyudum ve aç dolaştım yinede 200 gram vermişim. ya arkadaşkar regli olmanın kiloda bu kadar etkisi olurmu
günaydın kızlar
sonunda 55'i gördüüümm55.9 bile olsa gördüm yaa
bu durumda aralık'ta 2.7, ocak'ta 1.7 olmak üzere 2 ayda toplam 4.4 kilo vermiş bulunuyorum:66
dünkü menümü de yazıyım (akşam dışarda olacağım belli olmadığından dün yazmadım)
sabah: 1 kase nesfit, yağsız süt
öğle: salata, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: 1 kase mercimek çorbası, çeyrek dilim ekmek
gunaydın kızlar meyevm 2 gundur yoksun cok ozledım senı gelıp goreyım dedım afferım sana kılo vermıssın tatlım benım. ben bugun yada yarın adet olucam beklıyorum yanı ve oyuzden kılom 67.7 galıba yanı ınsallah oyuzdendır cunku artık cok sıkılmaya basladım ben bu ısten
evet kizlar ,kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenlerde üzülmesin haftaya ins,ben bu hafta verdim ama bakalim dünki yaptigim kacamakdan sonra bu hafta ne halt yiycem :)
kızlar kilo verenleri tebrk ediyorum..
hypatia minnoş üzülmeyin canım.. vücut bazen böyle dengesizliikler yapıyor.. bende bu hafta hem sporu bol tuttum hemde 1000 kalori geçmedim ancak yarım kilo gitmiş ben 1 kilo bekliyodum en az...
morelimizi bozmayalım kızlar haftaya daha güzel sonuçlar alırız inşallah
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:)
ben geldimmmmm
ben yarın test yaptırmaya gidiceeem bakalım sizi teyze yapabilecekmiyim?
tırsssssıyorum ben ya. bana dua ediiin:)
evet canım öyle görünüyo. ama tartıya her çıktığımda daha da az gösteriyo. tartıya da sinir olmaya başladım. bu dıgıtaller hep mi böyle ya:84::84:
seni de tebrik ederim canım harika ilerliyorsun
**4. TAKIM 192. ETAP**
meyvenull ( 60.9/60.5/0.4/%0.66)
pamukcuk ( 74.2/73.1/1.1/%1.48 ) 4. takım 1.si
Kuyabiye( 56.4/55.9/0.5/%0.89)
PrensesPeri( 78.0/77.7/0.3/%0.38)
cyd86( 68.3/ takim kurallari geregi paylasımda bulunmadığından diskalifiye edilmiştir
hasretim34( 68/67/1/%1.47) 4. takım 2. si
hypatia(68.5/69.0/-0.5/%-0.72)
Anna_maria(70.1/69.7/0.4/%0.57)
karcicegi71(/70.4/70.2/0.2/%0.28)
pembepanter1(64.4/63.5/0.9/%1.40) 4. takım 3. sü
4. TAKIM TOPLAM KİLO (610.9/606.6/4.3/%0.70 )
tüh 100 gr la kacirdik 1.ligi ,saglik olsun
tebrikler pamukcuk
günaydın kızlar
sonunda 55'i gördüüümm55.9 bile olsa gördüm yaa
bu durumda aralık'ta 2.7, ocak'ta 1.7 olmak üzere 2 ayda toplam 4.4 kilo vermiş bulunuyorum:66
dünkü menümü de yazıyım (akşam dışarda olacağım belli olmadığından dün yazmadım)
sabah: 1 kase nesfit, yağsız süt
öğle: salata, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: 1 kase mercimek çorbası, çeyrek dilim ekmek
canım benim üzülme paylaşalım birinciliği ama sevindim bu hafta güzel spor yaptım ve sonucu aldım darısı sonraki haftalara
ayy tatlım tabi işyerinde daha zor olur haklısın kıyamam sana kendini çok yorma emi canım yavaş yavaş :78:
hm tatlım güzel de köftenin yanında o ekmekleri yemeseydin keşke neyse olsun teafi edersin bugün artık afiyet olsun canım
zevcancım günaydın bende bu diyeti çok sevdim çok güzel yulaf ezmesi inanılmaz tok tutuyor insanı normaldede yiyebilirim sabahları zevkle yiyorum çünkü
ne güzel vermişsin maşallah inşallah böyle devam eder canım
oy canım regl den ööyledir geçen hafta da ben öyleydim boşver tatlım üzülme sakın daha da hırslanırsın işte
haftaya vereceksin inş
tebrikler canım güzel vermişsin
canım üzülme regl olduğun içindir vücut suyu atana kadar ağır oluyor ondan haftaya daha çok veririsin inş
oyy kurabiyecim süpersin çok sevindim senin adına harikasın
menünde çok güzel afiyet olsun cnm
günaydın canım... evet o yüzdendir tatlım adet dönemi ağırlaşıyo vücut ondan üzme kendini sakın bende öyleydim geçen adet dönemimde ondan sonr aolup rahatlarsın bak gör ne güzel vericeksin canım pozitif ol bozma moralini
canım asıl tebrik edilmesi gereken kişi sensin bence67 olmuşsun süper valla bravo canım
bende haftaya olcam inş :78:
sağol gizemcim olsun tatlım bozma moralini haftaya inş
selam canım hoşgeldin
ayy ne güzel allah hayırlısıyla versin canım haberlerini bekliyorum dua edicem sana
öyle oluyo bazen canim,ben hep ayni yerde tartilmiyorum 3 yere koyuyorum önce bi yerde tartiliyom sonra yeirni degistiriyom bazen degisiyo kilo sonra en fazla yani 3 4 kere ayni cikan kiloyu yaziyorum haha ne yapayim ilk ciktigimda fazala gösteriyo yerini degistirdimmi azaliyo sonra yine eski yerine koyuyom bu sefer az olnai gösteriyo :) böyle anlasip gidiyoruz biz cözdüm ben dilini :)
he ama pilleirne dikkat et eger zayifsa pilleri ynai bitmek üzereyse az gösterir
selam kızlar günaydın. beni de listeye eklermisiniz. 63.5
**4. TAKIM 192. ETAP**
meyvenull ( 60.9/60.5/0.4/%0.66)
pamukcuk ( 74.2/73.1/1.1/%1.48 ) 4. takım 1.si
Kuyabiye( 56.4/55.9/0.5/%0.89)
PrensesPeri( 78.0/77.7/0.3/%0.38)
cyd86( 68.3/ takim kurallari geregi paylasımda bulunmadığından diskalifiye edilmiştir
hasretim34( 68/67/1/%1.47) 4. takım 2. si
hypatia(68.5/69.0/-0.5/%-0.72)
Anna_maria(70.1/69.7/0.4/%0.57)
karcicegi71(/70.4/70.2/0.2/%0.28)
pembepanter1(64.4/63.5/0.9/%1.40) 4. takım 3. sü
4. TAKIM TOPLAM KİLO (610.9/606.6/4.3/%0.70 )
tebrikler canım
teşekkürler tatlım sen de çok iyi gidiyorsun. böyle devam
biz evde tartının yerini hiç oynatmıyoruz, digital tartı.
her çıktığımda malesef aynı gösteriyoo100 gram eksik gösterir diye çıkıp çıkıp duruyorum ama nafilee (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?