Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrikler canım

:81:

tebrikler kızlar veremeyenler üzülmesin haftaya süper olcak inş

yasemincim keten tohumu neymiş öyle ya teşekkürler paylaşım için
öyleymis valla canim,ama ikinci yaziya dikkkat,rengi sari olucakmis :S
hakketen yasemıncım keten tohumu ne bıcım bıseymıs oyle bee hemencecık gıdıp bugun alayım meyvemın dıyetındede vardı sanırım almam sart yanı
al tai canim senin kabizlik probleminde vardi onada iyi geliyomus
biz evde tartının yerini hiç oynatmıyoruz, digital tartı.
her çıktığımda malesef aynı gösteriyoo 100 gram eksik gösterir diye çıkıp çıkıp duruyorum ama nafilee (
canim istersen bi oynatmayi dene ,neden dersen benim tarti bazen hatta cogu zaman en son ciktigin kiloyu gösteriyo yerini degistirince asil kilo cikiyo ortaya

kilo veren herkese kocaman tebrikler

bu hafta baya iyi durumdayız kızlar birincilerimizin hepsi 1 kilo civarı kilo vermiş maşallah

hadi bakalım pes etmek, gevşemek yok diyetlere, sporlara aynen devam

anammm bende oynatayım hatta bugece annemlere gotureyım orda rakım yuksek ya belkım daha az cıkarım

kabızlıgıada ıyı gelıyorsa kesın alıyorum sekercım tesekkur ederım

1. KK Pro Üyehasretim34*
2. kuyabiye+
3. Anna_Maria+
4. minnoş prenses+
5. doga3
6. pembepanter1+
7. hypatia+
8. meyvenull+
9. qiz3mm

yokmu arttiran

biz evde tartının yerini hiç oynatmıyoruz, digital tartı.
her çıktığımda malesef aynı gösteriyoo 100 gram eksik gösterir diye çıkıp çıkıp duruyorum ama nafilee (

bende oynatmıyorum her yerde aynı gösteriyo bizim bir tek halının üzerinde kilolu gösteriyo 200 gr oynuyo nerdeyse o yüzden mermerde tartılıyorum:78:

oy aynen ya biraz daha az göstersin diye bende nefesimi tutup çıkıyorum ama nerde :97:

teşekkürler tatlım sen de çok iyi gidiyorsun. böyle devam

oy sağol canım benim

hm benim aldığım altın sarısı ama ben tohumuyla alıyorum kahve değirmeninde çekiyorum daha iyi oluyo bence

bende aldim ama bu yaziyi okumadan önce bi tohum vardi bide parcalanmis bende parcalanmisni aldim ama sanirim kahve rengi

canım yerini sabitlemek en doğrusu. tartıların üstünde de yazar bu. halı üstünde de olmıcak 1 kg fazla gösterir falan.

diye biliyorum ben. aamaaan zaten on tane tartıda tartılıyorum diyetisyende sporda evde banyoda :))

yok canim benimki banyoda zaten,sen bilirisn tabi herkes tartisinin dilinden kandi anlar,benimkiyle biz böyle anlasiyoz

kılo cızelgeme 55 kılo olunca alıcagımm kucucuk arabamı koydumm kızlarr nasıl olmuss ama sımdı daha bı azımlenırım benn araba alıcam yıhuhuuu kocıcısıme dedım ya pırlanta bıleklık alırsın yada 3-4 mılyarlık araba deıkı bıleklık alırım dedım nıye 3-4 mılyarlık arabayı adam etmek ıcın 4 mılyar daha harcarız dedı ama ben yemedım ahyır arabamı alıcan ıste deıdmmayy ne super olur 55 kılo cıtır mınnos ıner arabadan vay be bu kız bıde evlıymıs vucuduna bak derler demı kızlar

Son düzenleme:
çekildikten sonra rengi zaten ister istemez koyulaşıyor tatlım çok sarısı da olgun olmuyor ama kahverengi olması normal rahat ol canım sen

iyi bari canim sagol,zaten böyle bisey duydummu bulana kadar anam agliyo,önce tercüm ettiriyom sonra resmine bakiyom deli ediyo bu dil sorunu beni :)

kızlar... size bir şey diyeyim mi?...

benim sevgilim, biricik aşkım, her şeyim balını, aşkını, iyilik meleğini,hayat ışığını, sarıp sarmaladığı sevgilisini terk etti.

şimdi o kız nasıl yaşasın???

ayy ne oluyor sana kız durup durup aklına getırıyorsun yıne bıyyle . nıye kendını uzmek ıcın ugrasıyorsun canım benım evet gıttı dıye hayatınmı bıttı yanı napalım tatlım boyle oluverdı ıste hayat devam edıyro kendını bukadar yıpratıp uzulme lutfenn canım benım.. allahın gucune gıder bak ne oluyor sana dıye uzulucak baska buyuk bısey verır allah korusun neolur kendıne gel tatlım

oww tatlım ne güzel hayaller bunlar ve gerçeğe de çok yakınlar

araba çok tatlı umarım hayallerin gerçek olur ve alırsın arabanı canım benim

öyle demezler bence şöyle derler " of fıstığa bak be taş mübarek arabası da ayrı bir havalı, ama bu olamaz parmağında yüzük var evli mi vay beee analar neler doğuruyor" derler:78:

biraz sapıkladım galiba

iyi bari canim sagol,zaten böyle bisey duydummu bulana kadar anam agliyo,önce tercüm ettiriyom sonra resmine bakiyom deli ediyo bu dil sorunu beni :)

rica ederim canım sarısı zaten yaş oluyo kuru olmuyo kuruyunca rengi altın sarısı ya da kahverengi oluyo ziraat mühendisi olan yengemden biliyorum sonuçta aynı tohum ya bu kadar iredelememek lazım anladım canım yurtdışındamıydın sen k. bakma unutmuşum o da ayrı bir sorun tabi

ama ama hypatiam yapma böyle bende terk edildim 2 sene önce bak benide üzüyorsun ama

senin yeni mi oldu bu canım ya kıyamam sana ben seni en iyi ben anlarım

aldır minnoşum aldır tabi, o kadar zayıflayıp çıtır olucan hakkın senin

benim nişanlımın da bana sözü var, 55 kilo olunca baştan ayağa kıyafet alıcak bana
dedim ayakkabısından çantasına kadar isterim diye vee sadece 900 gr kaldı
ilk iddiaya girdiğimizde tam 15 kilo vermem gerekiyodu

canım nolur yapma artık, ilk aşkımla ayrıldığımızda ben gerçekten ölüceğimi, yaşayamıycağımı fln sanmıştım
geçen gün gördüm ve hiç ama hiçbişey hissetmedim. sanki sıradan, tanımadığım herhangi biri gibiydi
o kadar şaşırdım ki, ben bu adam olmazsa ölüceğimi sanıyodum yaa dedim sonra şöle bi nişanlıma baktım ve resmen şükrettim ya :26:

evet zor olucak, çok canın acıycak bi süre ama zamanla anılar bile silinip gidiyo çok garip bi şekilde inan bana
kendine oyalanıcak, keyif alıcağın şeyler bul bence ve mümkün olduğunca ondan haber almamaya, görmemeye, duymamaya çalış

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

meyvenull kuyabiye+ minnoş prenses+ qiz3mm+ Anna_Maria+ hypatia+

SÜPERSİNİZ KIZLAR VALLA..
BEN LİSTEYLE UĞRASTIM SONRA ÜST ÜSTE BİR SÜRÜ TAHLİL YAPTIM EVLİLİK KAN SAYIMI İDRAR VS VS SİZ NE GÜZEL KAYNATMISSINIZ..
ASAĞISI HARİKA DURUMDAA ..

ben gidiyorum pıtırcıklarım cok acıktım bu gün pazara uğrıcam ordan eve gidip tavuk haslıcam onu yicem gelcem yine cok işi var meyvenin bu gün cok aneyler gelio hafta sonu hazırlık yapmam lazım temizlik vs vs off off :96::96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…