ben gidiyorum pıtırcıklarım cok acıktım bu gün pazara uğrıcam ordan eve gidip tavuk haslıcam onu yicem gelcem yine cok işi var meyvenin bu gün cok aneyler gelio hafta sonu hazırlık yapmam lazım temizlik vs vs off off :96::96::96:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
meyvenull kuyabiye+ minnoş prenses+ qiz3mm+ Anna_Maria+ hypatia+
SÜPERSİNİZ KIZLAR VALLA..
BEN LİSTEYLE UĞRASTIM SONRA ÜST ÜSTE BİR SÜRÜ TAHLİL YAPTIM EVLİLİK KAN SAYIMI İDRAR VS VS SİZ NE GÜZEL KAYNATMISSINIZ..
ASAĞISI HARİKA DURUMDAA ..
ben gidiyorum pıtırcıklarım cok acıktım bu gün pazara uğrıcam ordan eve gidip tavuk haslıcam onu yicem gelcem yine cok işi var meyvenin bu gün cok aneyler gelio hafta sonu hazırlık yapmam lazım temizlik vs vs off off :96::96::96:
ayy annaa canım benım agzın dualı olsun ınsallah 55 olurda alırım bende kocısımle 55 olunca 1 mılyarlık kıyafet alıcam sana demıstı oyle ıddaya gırmıstık ama sımdı sımdı ben ıddayı buyutmeye karar verdım ay ınsallah 55 olurumda ıdda falan ıstemem yafoww tatlım ne güzel hayaller bunlar ve gerçeğe de çok yakınlar
araba çok tatlı umarım hayallerin gerçek olur ve alırsın arabanı canım benim
öyle demezler bence şöyle derler " of fıstığa bak be taş mübarek arabası da ayrı bir havalı, ama bu olamaz parmağında yüzük var evli mi vay beee analar neler doğuruyor" derler:78:
biraz sapıkladım galiba
canım nolur yapma artık, ilk aşkımla ayrıldığımızda ben gerçekten ölüceğimi, yaşayamıycağımı fln sanmıştım
geçen gün gördüm ve hiç ama hiçbişey hissetmedim. sanki sıradan, tanımadığım herhangi biri gibiydi
o kadar şaşırdım ki, ben bu adam olmazsa ölüceğimi sanıyodum yaa dedim sonra şöle bi nişanlıma baktım ve resmen şükrettim ya :26:
evet zor olucak, çok canın acıycak bi süre ama zamanla anılar bile silinip gidiyo çok garip bi şekilde inan bana
kendine oyalanıcak, keyif alıcağın şeyler bul bence ve mümkün olduğunca ondan haber almamaya, görmemeye, duymamaya çalış
mınnosum biz kilolardan daha inatcı cıkacagız.sabredecegız sadece.cemrehayal seni bekliyordum merak ediyordum seni.allahin izniyle yarın pozitif cıkar ins.dualarımız seninle.
ayy annaa canım benım agzın dualı olsun ınsallah 55 olurda alırım bende kocısımle 55 olunca 1 mılyarlık kıyafet alıcam sana demıstı oyle ıddaya gırmıstık ama sımdı sımdı ben ıddayı buyutmeye karar verdım ay ınsallah 55 olurumda ıdda falan ıstemem yaf
prensesım ınsallahh bız daha ınatcı cıkarızda su pıs kara yagları yenerız tatlım ha gayret bakalım bekle 55 ben gelıyorumm
oy canım geçmiş olsun çok sevindim bir şeyin çıkmadığına tatlım
tamam canım görüşürüz kolay gelsin çok çok
kızlar yeşil elma bitmiş ayva yesem onun yerine bir şey olur mu :78:
bu hafta 1. Olmamızı cok istemiştim ama malesef bu mümkün olmadı belki 3. Lük falan bizim olur :97::97::97:
metabolizma kısa süre biraz fazal kilo verince hemen kendini toparlamak ve bağışıklığın çökmesini önlemek için kendini rölantiye alıyor demişti bana eşimin hastanesindeki diyetisyen...durmadan kilo verseydik bağışıklı sistemi kendini dolayısıylada bizi koruyamaz ve düştükçe düşeriz..hastalık halini alır vücut demişti cnm...veremediğimiz haftaları verdiğimiz haftalara sayacağız yolumuza devam edeceğiz...
ALINTIDIR.
KIZLAR Bİ ARKADAS YAZMIS BU ACIKLAMAYI AKLINIZDA BULUNSUN DİE EKLİİYORUM..
fatmacım canım benim hasta değilim ben tahlili yapan benimKız ben laboratuar teknikeriyim..
Bilmiyordun sen galiba..
Yeşil elma yerine ayva olmaz malesef yeşil elma ise onu yemen lazım ama meyve yiceksen ayva güzel secim.
suan 2.lik gözüküyo canim ,ama ben bu sistemi begenmiyorum acikcasi neden dersen her takimin üye sayisi ayni degil mecbur 12 olcak ama bu takimalrin elinde degil gelen yok,takim üye sayisi az olunca verdikleri kilo az olsada yüzdeleri fazla cikiyo mesela bu hafta birinci olan takimdan biz fazla kilo vermisiz ama onlarin üye sayisi az oldugundan yüzdeleri fazala cikmis,tabi bu onlarin sucu degil ama bu is niye yüzde hesabiyla yapiliyo bilemiyorum ,hadi takimda kilo su fazla ve az olan icin denge olusturulmus ama bence toplamda haksizlik oluyo sanki bilemiyorum
acaba benım metabolızmamın bu koruma evresı ne zaman gecıcekk hooofffNeysem cok sukur koruyor dmekekı benı metabolızmam hastalıklardan Oyy yerım ben metabolızmamı Hadı sekerım bu hafta bıraz fıre ver su koruma kalkanınndan
ay canım bilmiyordum tam olarak özür dilerim
Ben seni masa başı bir işte çalışıyosun sanmıştım sorry
Hm yedim artık napim elma yokki :44:
Sağol canım
metabolizma kısa süre biraz fazal kilo verince hemen kendini toparlamak ve bağışıklığın çökmesini önlemek için kendini rölantiye alıyor demişti bana eşimin hastanesindeki diyetisyen...durmadan kilo verseydik bağışıklı sistemi kendini dolayısıylada bizi koruyamaz ve düştükçe düşeriz..hastalık halini alır vücut demişti cnm...veremediğimiz haftaları verdiğimiz haftalara sayacağız yolumuza devam edeceğiz...
ALINTIDIR.
KIZLAR Bİ ARKADAS YAZMIS BU ACIKLAMAYI AKLINIZDA BULUNSUN DİE EKLİİYORUM..
afiyet olsun tatlım benimm..
Iice susadım boğazım kurudu bende gidip su alayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?