sabah: Sucuklu kaşarlı tam buğday ekmeği ile tost, çay
öğle: çorba, ıspanaklı yoğurt vee haşlanmış kuşbaşı
ara: Yeşil elma
akşam: Kivi suyu ve 2 yeşil elma
spor: 50 dk. Pilates
su: 3 litre.
minnosum bak diyeti uygulayan baska birisi daha var onunda uzun zamndır kilosu durmus veremiyormus dün yaptı 1 günde 1.200 vermiş bu günde yapıyormus..
Canım benim sende vericeksin haftaya bomba gibi geliceksin buraya
sabah: sucuklu kaşarlı tam buğday ekmeği ile tost, çay
öğle: çorba, ıspanaklı yoğurt vee haşlanmış kuşbaşı
ara: yeşil elma
akşam: kivi suyu ve 2 yeşil elma
spor: 50 dk. pilates
su: 3 litre.
kızlar bu hafta doğru dürüst menü paylaşımıda yapamadım affedin ama başta zevcan olmak üzere tüm 4.takıma teşekkür ediyorum buraya başlayalı nerdeyse tam 6 kilo vermiş durumdayım ve mutluyum inşallah devam edip 63kgyu görürüm iyiki tanıdım sizi hepinizi seviyorum.............
[sıze="3"]kızlar bu hafta doğru dürüst menü paylaşımıda yapamadım affedin ama başta zevcan olmak üzere tüm 4.takıma teşekkür ediyorum buraya başlayalı nerdeyse tam 6 kilo vermiş durumdayım ve mutluyum inşallah devam edip 63kgyu görürüm iyiki tanıdım sizi hepinizi seviyorum.............[/sıze]
anam gercekten mı bır gundemı gıtmıss ay benım hemencecık gıdıp keten tohumuyla yesıl elma almam lazımmm
kızlar haftalık 1. Miz gonca herkes kişisel imzasını değiştirsin lütfen
ben haftasonu bildirim yapamayabilirim kızlar. Toplantı için şehirdışına çıkacağım sanırım(
tamam canım
Keten tohumlu yoğurdumu aldım geldim içine dereotuda doğradım çok güzel oluyor böyle
ben haftasonu bildirim yapamayabilirim kızlar. toplantı için şehirdışına çıkacağım sanırım(
tarcınlı o kadar tiksindirdiki bu gün yemicem
2. Liğimiz hayırlı olsun bizi daha yukarılara tasısın
yaşasın 2. Olmuşuz haftaya birinci biziz o zaman
bugünkü menüm
sabah
1 tane simit 2 bardak şekersiz çay
öğle
yağsız ve derisi alınmış tavuk budu. 1 kase mercimek çorbası. 1 bardak ayran
ara
1 tane yeşil elma
akşam
yağsız çorba ve yağsız salata
3 lt su yarım saat yürüyüş
haftaya 1.lik bizim olmalı diyeti uygulamayan herkes harfiyen 2 gün uygulasın kızlar haftaya hepinizi - görmek istiyorum bundan sonra böyle her hafta zayıflıcaz az cok
afiyet olsun canım gayet basarılı bir menü
Ortalama 1000 kalorilik bi diyet menüsü ve ac kalmadanHaftaya umarım cok güzel vermiş olursun canım
canım senin menünü kendime göre uyarladım zaten 1000 kalorilik bir nemü bende yediğim şeyler aynı olmasada o kaloride şeyler yemeye gayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?