Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnosum bak diyeti uygulayan baska birisi daha var onunda uzun zamndır kilosu durmus veremiyormus dün yaptı 1 günde 1.200 vermiş bu günde yapıyormus..
Canım benim sende vericeksin haftaya bomba gibi geliceksin buraya

anam gercekten mı bır gundemı gıtmıss ay benım hemencecık gıdıp keten tohumuyla yesıl elma almam lazımmm

canım ağlama ama bak bende ağlıycam ya

menün güzel görünüyor canım sende evreceksin haftaya inşallah şu regli bir atlatta

önemi yok canım bu hafta dikkat edersin sende menülerine

ne güzel daha da çok vereceksin inş

bizde seni seviyoruz

bizde seni seviyoruz canım benimm menüleri paylasman daha güzel olucak.. Bu hafta böyle gecti haftaya inş müsait bi vaktinde bize bu haftanın özetini yazarsan ii olur canım.. Nasıl beslendin ne yaptın spor vs

anam gercekten mı bır gundemı gıtmıss ay benım hemencecık gıdıp keten tohumuyla yesıl elma almam lazımmm

minnosum benimde dün 1.100 gitti sekerim masumunda ilk yaptığı gün 1.300 gitmişti bu gün yapmıyorum 2 gün yaptım bıraktım haftaya carsamba persembe yine yapıcam inş yeşil elma bulabilirimde.. :97:

haftaya 1.lik bizim olmalı diyeti uygulamayan herkes harfiyen 2 gün uygulasın kızlar haftaya hepinizi - görmek istiyorum bundan sonra böyle her hafta zayıflıcaz az cok

yaşasın 2. olmuşuz haftaya birinci biziz o zaman

bugünkü menüm

sabah
1 tane simit 2 bardak şekersiz çay
öğle
yağsız ve derisi alınmış tavuk budu. 1 kase mercimek çorbası. 1 bardak ayran
ara
1 tane yeşil elma
akşam
yağsız çorba ve yağsız salata

3 lt su yarım saat yürüyüş

afiyet olsun canım gayet basarılı bir menü
Ortalama 1000 kalorilik bi diyet menüsü ve ac kalmadan Haftaya umarım cok güzel vermiş olursun canım

haftaya 1.lik bizim olmalı diyeti uygulamayan herkes harfiyen 2 gün uygulasın kızlar haftaya hepinizi - görmek istiyorum bundan sonra böyle her hafta zayıflıcaz az cok

canım senin menünü kendime göre uyarladım zaten 1000 kalorilik bir nemü bende yediğim şeyler aynı olmasada o kaloride şeyler yemeye gayret ediyorum

afiyet olsun canım gayet basarılı bir menü
Ortalama 1000 kalorilik bi diyet menüsü ve ac kalmadan Haftaya umarım cok güzel vermiş olursun canım

haklısın canım
1] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[6] Tavuk 50 GRAM 107.5
[7] Simit 1 ADET 275
[8] Çay (şekersiz) 0.5 LİTRE 5

Toplam : 1017.5 kal.
çok güzel tahmin ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…