- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Anladimcanim. Ayy nasil canim kisir istedi. Hafta sonu yiyeyim bari.Arkadaşta toplandık kendimi onlarla zor kurtardım tatlılara bakmadım bile:)
Olur mu canim. Nerdeyse her menuye yorum atiyorsunbir arkadaşa daha alıntı yapmıştım yanlışlıkla silivermişim alıntıları ekledikten sonra hakkını helal etsin artık o arkadaş.İşte böyle saçma sapan nedenler yüzünden cevap vermediğim arkadaşlar oluyor,özür.
okurken guldumBugünkü Menüm
Saat 7.45 : avuç içinden küçük ev yapımı siyez bazlama + 1kibrt k.peynir +1 domat + yeşillik
Saat 9.30 : 1 poaçanın yarısı (arkadaşlar getirmiş bende ayıp olmasın diye yarım aldım,kendimi zor tuttum yiyecektim ama tuzsuz_ruh ve klbk33 ün yaptığını görür gibi oldum sesim titrese de bölüşsek olmaz mı dedim. )
Saat 12.00 : 1 tereyağlı yumurta + 1 kepçe tarhana çorbası +yarım t.t ekmeğin yarısı
Saat 15.00 : 2.5 ceviz +8 badem +30 kru üzüm
Saat 16.00 : 1 mandalina +1/3 nar +1/4 elma
Saat 18.30 : 3-4 tane orta by karnıbahar + 4 tane patates + 1 tane 150gr kadar şinitzel +1yk humus +salata (lahana,turp,havuç,marul) + t.t yarım dilimin yarısı
Saat 20.30 : sütlü kahve (yine bu guruptan öğrendiğim bişey)
Su 3lt olur yine
spor da 40dk yavaş t yürüyüş+ 20 dk hızlı t. yürüyş
Menun guzel canim. Sadece su prorein barlara dikkat. Cogunda seker var ve kalorili. Sekersiz protein barlardan yeneni tavsiye ederim ama kalorisine dikkat ederek.Menüm
Sabah
2 minik muz (çok minikler gözüm doymuyor)
7 badem
2 yumurta haşlanmış
Kıvırcık
Ara
1.5 mini protein bar
Öğlen
2 küçük parça balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
Sütten kahve
Akşam
2 parça dana eti (toplamda avuç kadar )
Salata
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Az çorba
Yarım kase yoğurt
Ara süt ya da yoğurt yerim muhtemelen ne yazsam diğerini yiyorum ondan ikisini de yazayım dedim
Spor
50dk zumba
2 lt su olmamış olabilir oldurayım ben onu akşam
Menunu cok begendim canim. Afiyet olsunMenü
Sabah 2 dilim tbe 2 yk lor 1 domates 1 yumurta salatalık yeşillik 7 zeytin
Öğle tonbalıklı salata 1 dilim tbe
Ara yarım muz 1 hurma 1 ceviz
Akşam 3 köfte salata 1 bardak ayran
Su 3 lt
Canim yumurtlama donemimde ben gebelde arti cikarim ama gecen haftaydi gecti.kız belki yumurtlama dönemindesindir,ben öyle şiş hissediyorum 2 gündür ama biliyorum şuan yumurtlama dönemim.Acaba bu dönemde de kilo fazla çıkabiliyormu dersin.Yada gaz mı yapıyor anlamıyorum ki.
oh oh oh en sevdiiğim tarz menülerBen de Harpy gibi sadece bakıp geçmekle yetiniyorum genelde ama bugün bende yedim ama az Hele bide fırına girince çok utanıyorum gözlerim hep börek açmalarda of ya
çok güzel bir menü ben beğendim afiyet olsun
Ekmektir o ekmekBende de ekmek yüzünden düzenimin bozulduğunu düşünüyorum
Ay ne güldüm o anını okuyunca.Artık sana nasıl etki ettiyse
sporuna bayıldım kesinlikle dansı güzel yağ yaktığına inanıyorum.1. pilates 2.dans bence.Doldur suları o performans 3 lt suyu kaldırır arkadaşım
Bence az ve öz bir menü.Ne zamndır yoktun muhteşem döndün desene
Yaparsın canım üzme kendini.bence elinden geleni yapıyorsun ama günde 1 muz yerli de olsa yeterli:)
kız belki yumurtlama dönemindesindir,ben öyle şiş hissediyorum 2 gündür ama biliyorum şuan yumurtlama dönemim.Acaba bu dönemde de kilo fazla çıkabiliyormu dersin.Yada gaz mı yapıyor anlamıyorum ki.
oh oh oh en sevdiiğim tarz menülerBen de Harpy gibi sadece bakıp geçmekle yetiniyorum genelde ama bugün bende yedim ama az Hele bide fırına girince çok utanıyorum gözlerim hep börek açmalarda of ya
sporuna bayıldım kesinlikle dansı güzel yağ yaktığına inanıyorum.1. pilates 2.dans bence.Doldur suları o performans 3 lt suyu kaldırır arkadaşım
Bugunku menum
08:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1dlm tt ekmek
10:00_ 1 fincan sutlu tarcinli kahve
12:00_ 1 fincan sutlu tarcinli kahve
15:00_ 1 kase korili sebzeli yesil mercimek yemegi(3-4 yk kadar), 1 kase soslu tavuk, 2 dilim ekmek.
Su: 3 litreye yakin
Canim hep artidayim surekli. O yuzden yeni metod deniyorum. Ara yok 2 ana ogun. Ana Ogun harici sadece kahve. Bakalim ne olacak.Pekala 1 muz anlaşıldı
Fırına gidince bakıyorum canım ben de gözümle yiyorum resmensuyumu da içiyorum
Bu menüyü hiç sana yakıştıramadım dostum meyve yok yoğurt yokbence sen 1 kase yoğurt ve 1 elmayla bi ara yap
O zaman cok iyiymis
Sağol canımkız belki yumurtlama dönemindesindir,ben öyle şiş hissediyorum 2 gündür ama biliyorum şuan yumurtlama dönemim.Acaba bu dönemde de kilo fazla çıkabiliyormu dersin.Yada gaz mı yapıyor anlamıyorum ki.
Senin menüleri okurken çok yoruluyorum ben nedense:))Afiyet olsun canımBugünkü Menüm
Saat 7.45 : avuç içinden küçük ev yapımı siyez bazlama + 1kibrt k.peynir +1 domat + yeşillik
Saat 9.30 : 1 poaçanın yarısı (arkadaşlar getirmiş bende ayıp olmasın diye yarım aldım,kendimi zor tuttum yiyecektim ama tuzsuz_ruh ve klbk33 ün yaptığını görür gibi oldum sesim titrese de bölüşsek olmaz mı dedim. )
Saat 12.00 : 1 tereyağlı yumurta + 1 kepçe tarhana çorbası +yarım t.t ekmeğin yarısı
Saat 15.00 : 2.5 ceviz +8 badem +30 kru üzüm
Saat 16.00 : 1 mandalina +1/3 nar +1/4 elma
Saat 18.30 : 3-4 tane orta by karnıbahar + 4 tane patates + 1 tane 150gr kadar şinitzel +1yk humus +salata (lahana,turp,havuç,marul) + t.t yarım dilimin yarısı
Saat 20.30 : sütlü kahve (yine bu guruptan öğrendiğim bişey)
Su 3lt olur yine
spor da 40dk yavaş t yürüyüş+ 20 dk hızlı t. yürüyş
Dene canım inşallah bu yöntem iyi gelir sanaKizlar ogle yemegimi biraz gec yiyip porsiyonu daha buyuttugumde aksama acikmiyorum. Su 1 ogun diyeti var ya hep ilgimi cekmisti zaten. Tam oyle olmasa da bir sure sabah ce ogleden sonra yiyecehim sadece. Ins ise yarar.
Aslında kısır yemesem hiç aramayacağım bi yiyecek ama en masumu oydu:)Anladimcanim. Ayy nasil canim kisir istedi. Hafta sonu yiyeyim bari.
Sağol canımMenunu cok begendim canim. Afiyet olsun
Aa iyimiş bu marka ne nerden aldın canım
Insallah ise yarar canim.Dene canım inşallah bu yöntem iyi gelir sana
Aslında kısır yemesem hiç aramayacağım bi yiyecek ama en masumu oydu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?