Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum
Sabah:08:00_ 1 bucuk haslanmis yumurta, 3 ceviz
09:30_ 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 bardak sebze suyu
14:00_ 200 gr somon baligi, 1 kase rokali salata, 1 portakal.
17:00_ 1 bardak sebze suyu, 2 ceviz, 1 greyfurt
20:00_ 1 tabak peynirli salata icine 1yk kenevir yagi. Yarim mango.

Su: 2.5 lt

Afiyet olsun canim. Menu de su da guzel olmus.

Menun guzel olmus canim. Afiyet olsun.

4 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :
2 saat yuruyus tempolu: 240 p

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Selamlar.
Türkiye’den misafirim geldi çok Yorgun’um
4 saatten fazla yürüdüm bugün.
Menümü yazayım.
Sabah,
1 minik pişi 2 minik domates 1 kirbit çöpü kadar peynir 2 bardak çay

Öğlen,KFC yedim 2 tavuk butu
Akşam,1 muz 2 adet fındık.

Kaptannnn ozurr bugunkerde tuhafim kendimi iyice koyverdim inan regl de olmus7m ondan mi acaep, donim en iyisi buraya kilo veremez oldum
Zaten burda olman gerekiyor tatlım bıraktığın an alıyorsun ona göre menü vermeye devam regl de olmuşsun bak tam dikkat etsen kalmaz fazlalık falan

Hiç beğenmedim bu menüyü herşey kızarmış karbon yüklü o pişiyi yemeyip ekmek yeseydin yaaaa yerine tam tahıllı karnın doyardı

Canim tamam kizartma pisi ama butun gune baktigimizda cok kalori almamissin. Kibrit copu kadar peynir ne :)

Prp enjeksiyon biraz geç etki ediyor canım hücre yenilenmesi 5 6 ay sürüyormuş

Dünkü menü
sabah 1 dilim tbe 1 yumurta 1 dilim peynir 6 zeytin domates
Öğle 1 fırında sigara böreği 1 kase kısır bol yeşillik
Ara 1 mandalina
Akşam 3 köfte bol Salata 1 bardak ayran
9 gibi 2 hurma 2 ceviz Türk Kahvesi
Su 3 lt

Azcık fazla göründü gözüme özellikle 30 üzün badem ceviz mandalina fazla şeker yüklenmiş gibi
Gayet güzel afiyet olsun
Meyve fazla kaçmış bu menüde bence canım gerisi güzel
afiyet olsun da öğle olmamış spor gerek bu menüye

Tamamdir canim. Bugun meyveye dikkat edecegim.

Canim oglen kisiri yemissin tamamdir ama sigara boregi fazla olmus. Aksam cok guzel olmus.

4 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :
2 saat yuruyus tempolu: 240 p

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin : yarım saat plates 60 puan

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Selam kIzlar umarım herşey yolunda gidiyordur ben dünkü menüyü vereyim
Sabah 11:00 1 kaşık lor peynir 3-4 dilim domates salatalık 3 kaşık melemen 2 dilim ekmek
Ara 15:00 1 nescafe fincanı kadar sütlü kahve
Akşam 18:30 1 kase mercimek çorba+ 6 tane küçük içli köfte (dışı ince )
2000 cc su
30 dk plates
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Ben son günlerde 2 dilim ekmek yiyordum sanırım.ondan dolayı düzenim bozuldu ekmegi tümden çıkarmam gerekiyor son olarak bu gün öğlen ekmek tükettim ama bundan sonra ekmek yemeden deneyeceğim tekrar.

Kızartma mı içli köfte biraz karbon yüklü olmuş eğer kızartmaysa
Ben son günlerde 2 dilim ekmek yiyordum sanırım.ondan dolayı düzenim bozuldu ekmegi tümden çıkarmam gerekiyor son olarak bu gün öğlen ekmek tükettim ama bundan sonra ekmek yemeden deneyeceğim tekrar.
Valla en güzeli canım yememek çünkü ekmek daha çok acıktırıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…