Aa iyimiş bu marka ne nerden aldın canım
kız belki yumurtlama dönemindesindir,ben öyle şiş hissediyorum 2 gündür ama biliyorum şuan yumurtlama dönemim.Acaba bu dönemde de kilo fazla çıkabiliyormu dersin.Yada gaz mı yapıyor anlamıyorum ki.
oh oh oh en sevdiiğim tarz menülerBen de Harpy gibi sadece bakıp geçmekle yetiniyorum genelde ama bugün bende yedim ama az Hele bide fırına girince çok utanıyorum gözlerim hep börek açmalarda of ya
çok güzel bir menü ben beğendim afiyet olsun
Ekmektir o ekmekBende de ekmek yüzünden düzenimin bozulduğunu düşünüyorum
Ay ne güldüm o anını okuyunca.Artık sana nasıl etki ettiyse
sporuna bayıldım kesinlikle dansı güzel yağ yaktığına inanıyorum.1. pilates 2.dans bence.Doldur suları o performans 3 lt suyu kaldırır arkadaşım
Bence az ve öz bir menü.Ne zamndır yoktun muhteşem döndün desene
Yoğurdu tek başına yiceksem çok yavan geliyo, hep tuz katıyorum o yüzden :)Yulafli chiali yogurdu ilk defa tuzlu kirmizi biberki yiyen gotuyorum :) afiyet olsun canim. Metabolizmani hizlandirmistir aci biber. Yarin doktor zamani hadi bakalim. Hayirli haberle gel canim
Evet sporu çok tavsiye ediyolar. Doktor bize, hayatımıza yabancı o kadar çok şey anlattı ki, spor konusu aklıma bile gelmedi. Ama gelecek hafta muhakkak sorayım... Teşekkür ederim :)Canim tabii doktoruna danis once. Ben danismistim ve bana ilk 4 ay eskiden yaptigim sporlara devam edebilecegimi soyledi. Sonrasinda da haftada 2 hamile sporuna gitmistim. Yani ben hamilelik boyunca haftada 2/3 spor yaptim. Dogumum cok kolay oldu. Ebe kac yildir ebeyim ilk dogumda bu kadar kolay dogum gormedim dedi. Inanmamisti ilk dogum olduguna
Allahım bunlar ne güzel sözlerDikkat edersen az kilo alirsin canimki sonrasinda da emzirirken bebek adeta seni eritiyor.
Ay inşallah ya. Yani bence aşermezsem iyi giderim. Ama başlarsam sonu gelmeyebilirCanım kesinlikle kiloyu dusunme hamilelikte, sadece bebegini dusun ve ne yersen onun da seninle paylasacagini... otomatikman çok saglikli yiyiyorsun zaten, hatta normalden daha bile guzel
O zaman 10 aylık mı doğuyoruz bizAma canım normalde 9ay10gun derler yani 37-38 hafta, ama tahmini dogum tarihini son adetten 40 hafta sayarak belirliyorlar
Gittim gittim de sizin bu kız nazlı çıktı, hemen yorulup yatıyo. Gebelik varmış ama çok yeniymiş. Keseyi görmek istiyomuş, haftaya tekrar çağırdı. Kese dediği plasenta galiba. Önümüzdeki 8 hafta saç boyatmak, ilişki yokmuş. Hamileliğin başında ilişki yasağı garip geldi bana ama demek ki o da düşüğe sebep olabiliyo.Canim gittin mi doktora? Guzel haberleri bekliyoruz.
Resmen doğmaya zorlanmış yavrumyok canım deryaondiet yazmış bende yazayım bana da saçma gelmiş ti ama gelşme geriliği olmuyor hatta benimki hep 2 hafta önde görünüyordu ama 41. haftanın sonu sezaryen olmak zorunda kaldım arkadaş kanala bile girmediğinden
çok güzel çok sağlıklı sanada şuanki haline pek uygun bir menü olmuş ama yumurtayı eksik etme menünden mümkünse
evet bugün gitmiş ama sporunda etkisi var menüyüde azalttım ya ondan olsa gerek yoksa hep emzirip tartılıyorum
evet galiba biraz fazla oldu haklısınama balık yiyince hep aç kalıyorum helede şimdi ekmeksiz yeyince duru daha beter
Ne denirki böyle bir menüye süper süper,afiyete olsun canımsuda iyi
Tescilledi ama daha tutunmaya çalışıyomuş şapşik. Gerçekten azami özen gösteriyorum. Pazar gününden beri kaçamak ve su konusunda çok katıyım. Bugün dayanmayıp tartıya çıktım. Sadece 100 gram vermişim. Umarım bu ufak bi şakadır... Hamilelik izni diye bişey olmasına da çok sevindim...Canım bu hafta verirsin sen doktora gittin mi hamilelik iznini kullanırsın zaten bu hafta mecbur listedesin inşallah hadi bakalım doktorda tescillesin
Tamamdır kaptanım. Pek canının kıymetini bilen bi insan değilim ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz...Fazla eğilip doğrulma yukarlara uzanıp bişeyler alma şimdi tutunma aşamasında dikkat et biraz lütfen kendine
Evet. Bazen herşeyden haberi varmış, ona ihanet ediyomuşuz gibi hissediyorum. Sanki o öldüğüyle kaldı. Bizi izleyip nefret ediyomuş gibi geliyo. O yüzden doya doya mutlu olamıyorum.Bi kayıp var ya çok normal Böyle olması bence
Maşallah menüne, afiyet olsun. Pancar otu kavurmasını ilk defa duydum ama işin içinde ot varsa kesin yemeliyimMerhaba herkese.Bugünkü menüm
Saat 8.45 : 1 ev yapımı kraker + 1 kibrit kutusu kadar peynir + 1 ç.domat +marul
Saat 12.00 : tereyağında 2 yk. pancar otu kavurmasına 1 yumurta kırıp yedim +1 yarım dilimin 1/2
Saat 16.00 : 2.5 ceviz +30 üzüm +9 badem
Saat 17.00 : 1 mandalina
Saat 18.30 : 2 kepçe tarhana + 1 kepçe yeşil mercimek yemeği + 3 yk yoğurt
Saat 20.30 : tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum bakalım
3lt su
sporda yazdığım gibi
dtcf ne yaptın doktora gittin mi merak ettik seni burada kız
Yaaa beynim durdu birazcık yorgunluktan yanlış mı anlıyorum bilmem.Selam şekerlernasılsınız.. Bu sabah sabit gördüm neden böyle oluyor anlamıyorum spor yapınca artı çıkıyorum hep yaptığımspor da zumba altı üstü..
Canım 2 dlm ekmek hepi topu 170 kalori eder 300 gr almak için 2100 kalori alman gerek.. Bence o 300 grın başka bir sebebi olmalı..
Teşekkür ederim bu aralar canım meyve istiyor çok fena.. Bana dönem dönem oluyor muhtemelen vücudumun bişeye ihtiyacı varondan sabahları muz iyi geliyor.. Ben bu mevsimde domates salatalık yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzen kıvırcık roka falan yiyorum.. Ayrıca salata yediğim öğün hiç acıkmıyorum yeşillik inanılmaz tok tutuyor.. Sapıtmaktan koruyor beni
Bence genel olarak güzel ama kaptişime katılıyorum 1 greyfurt 2 porsiyon ediyor..
Toplamda 4 porsiyon meyve.. Ayrıca meyveni akşama bırakmasan daha iyi bence.. Onun dışında hiç kh yok diğerleri için bu iyibişey ama bana dengeli gelmşyor böyleenazından sabah 1 dlm olabilirdi.. Onun dışında gayet güzel..
Bu hafta ben de öyle oldum nedense yaa cumartesi az bi kaçamak yaptım sonra gayet düzenli gittim sonuçbu güne anca sabit olabildim..
Bu menü bana eski gruptaki birini hatırlattı ayda 1 gelir abuk bi menü yazardı hiç unutman 4-5 tas kahve içerdi.. Tasla kahve nasıl oluyor onu bilmiyorummenüde hiç bişey yok sadece kızarmış bişeyler ama doyurmayacak kadar.. Başalarda muhattap alıp yorumluyordum ama cevap gelmiyordu sonra bırakmıştım 5 yıl önce düşün hala hatırlıyorum onun tasla içtiği kahvelerini
Senin menüne gelince pişi de kızartma oluyor galiba değil mi? Kaptişimin de dediği gibi tb ekmek yesen daha iyiydi.. Domates yerken bile minik yiyorsunbunları daha çok yiyebilirsin bence.. Kibrit çöpü peyniri yanlışlıkla yazdığını düşünüyorum.. Zeytin domates yok.. Zayıf bir kahvaltı olmuş bence..
Kfcye bayılırım avmye gidence bakıp bakıp iç geçiriyorum hepafiyet olsun kfcde var mı bilmiyorum ama bi salata yanına iyi giderdi..
Akşam dediğin yemek değil ama doyurucu göründü.. Fındığı arttırabilirsin 10 fındık yiyebilirsin.. Bunun üstüne 1 kase yoğurt ya da süt süper olur çünkü tüm gün hiç kalsiyum almamışsın..Bunun ostopozu felan var canım allah korusun..
Harbiden yaw
Ay kusuruma bakmayın. Gece yazmışımCanim tamam kizartma pisi ama butun gune baktigimizda cok kalori almamissin. Kibrit copu kadar peynir ne :)
Kirbit kutusu olacaktı ayy şimdi anladımCanim tamam kizartma pisi ama butun gune baktigimizda cok kalori almamissin. Kibrit copu kadar peynir ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?