Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

5 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :
1 saat 45 dakika tempolu yuruyus,210p
200 ipsiz ip atlama, 25 p
50 suguat, 50p
100 mekik,100p
Toplam 385 puan

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Evet sporu çok tavsiye ediyolar. Doktor bize, hayatımıza yabancı o kadar çok şey anlattı ki, spor konusu aklıma bile gelmedi. Ama gelecek hafta muhakkak sorayım... Teşekkür ederim :)

Canim gittin mi doktora? Guzel haberleri bekliyoruz.
Gittim gittim de sizin bu kız nazlı çıktı, hemen yorulup yatıyo. Gebelik varmış ama çok yeniymiş. Keseyi görmek istiyomuş, haftaya tekrar çağırdı. Kese dediği plasenta galiba. Önümüzdeki 8 hafta saç boyatmak, ilişki yokmuş. Hamileliğin başında ilişki yasağı garip geldi bana ama demek ki o da düşüğe sebep olabiliyo.

Resmen doğmaya zorlanmış yavrum ne güzel ama sancı yok stres yok. Enfesto menü için de... Arada değişiklik olsun diye yumurta yemiyorum ama o gün açlıktan ölüyorum. İnşallah fazla yumurtanın zararı yoktur

Canım bu hafta verirsin sen doktora gittin mi hamilelik iznini kullanırsın zaten bu hafta mecbur listedesin inşallah hadi bakalım doktorda tescillesin
Tescilledi ama daha tutunmaya çalışıyomuş şapşik. Gerçekten azami özen gösteriyorum. Pazar gününden beri kaçamak ve su konusunda çok katıyım. Bugün dayanmayıp tartıya çıktım. Sadece 100 gram vermişim. Umarım bu ufak bi şakadır... Hamilelik izni diye bişey olmasına da çok sevindim...

Maşallah menüne, afiyet olsun. Pancar otu kavurmasını ilk defa duydum ama işin içinde ot varsa kesin yemeliyim çok uyudum dün eve geldikten sonra. Bi de ben sigara içiyodum testlerle beraber sigarayı bırakınca pazartesiden itibaren vurmaya başladı beni. Sebep yok ama sürekli sinirliyim. O yüzden iyice uykuya verdim kendimi... Gerçi bi de çabuk yoruluyorum. Ama bence bu hamilelikten ziyade havalarla ilgili. Benim yıllık Aralık sendromum geldi

Doktora gittik. Bebek varmış. Ama çok küçükmüş. Keseyi görmek istiyomuş. Bu yüzden haftaya tekrar çağırdı. Yasaklar listesi sıraladı bolca Gelecek hafta ünlü tiroidimi de bakıcakmış şimdilik havadisler bu kadar :) bana hala şaka gibi geliyo. Sanki ben doktora "evde test yaptım pozitif çıktı" dedim diye bana hamilesin diyo sanki

Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
8 siyah zeytin
1,5 kk büyüklüğünde süzme peynir

Ara 14.00
1 küçük sarı elma

Akşam 17.00
1 kase mercimek çorbası
1 parça fırında kaşarlı ıspanak
1 kase mevsim salat

2 litre su
12.000 adım

Yaaa beynim durdu birazcık yorgunluktan yanlış mı anlıyorum bilmem.
Ayda 1 mi geliyor abuk menüler yazan biri gibi miyim?
Ay bilmiyorum yanlış anlıyorum sanırım.
Gece menümü yazarken ağzım açıkta yazıyordum yorgunluktan
Misafire her türlü şey hazırla ama çocuklar bilmem ne derken sen ev sahibi yiyeme
Ayyy ölüyorum ben ..

]5 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :
12.000 adım = 120 puan
Toplam = 120 puan

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :
1 saat 45 dakika tempolu yuruyus,210p
200 ipsiz ip atlama, 25 p
50 suguat, 50p
100 mekik,100p
Toplam 385 puan

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
[/QUOTE]

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah, 1 haşlanmış yumurta 3 minik domates 2-3 dilimsalatalık 1 minik turp 2-3 dilim havuç. 1 bardak çay.
Akşam, 4 kaşık pirinç pilavı (çok pişmanım)
1 but.
Ayyy yemeği de zorla yaptım geç kalınca da az yedim.
Yarın güzel beslenmeyi planlıyorum amin.
1 litre su içtim.
Ne kadar yürüdüm çokkkkk 5 saat gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…