Cancağzım o kadar yoğun bir gündü ki İnan girecek vaktim olmadı
Burdayim ins kaptan menu yazacagim sporda eklicemm,Zaten burda olman gerekiyor tatlım bıraktığın an alıyorsun ona göre menü vermeye devam regl de olmuşsun bak tam dikkat etsen kalmaz fazlalık falan
canım sanki spor bile yapsam 2 dilim bana fazla geliyor bilemedim şuan test edemedm tam ama o kadar dolaştığım halde yoruldum ettim o sabahki tost bana +300gr geri döndü.Biliyrmusun resmen soğudum tostan o kadar da severdim.
seninde menün güzel canım,senden göre göre bende sabahları yeşillik yemeye başladım.DeryaOnDiet ten cevizi arakladım.İyi oluyor bu menülere incelemek.Ekmek tüketmemişsin ne güzel.Çokta iyi yürümüşsün
Bugunku menum
Sabah:08:00_ 1 bucuk haslanmis yumurta, 3 ceviz
09:30_ 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 bardak sebze suyu
14:00_ 200 gr somon baligi, 1 kase rokali salata, 1 portakal.
17:00_ 1 bardak sebze suyu, 2 ceviz, 1 greyfurt
20:00_ 1 tabak peynirli salata icine 1yk kenevir yagi. Yarim mango.
Su: 2.5 lt
Kizlar bir kacamak da yapmadim. Sadece pazar gunu esimin yaptigi sekersiz elmali kekten 1 dilim yedim. Ama asiri derecede sis hissediyorum kendimi. Sizce cok mu yiyorum?
Selamlar.
Türkiye’den misafirim geldi çok Yorgun’um
4 saatten fazla yürüdüm bugün.
Menümü yazayım.
Sabah,
1 minik pişi2 minik domates 1 kirbit çöpü kadar peynir 2 bardak çay
Öğlen,KFC yedim 2 tavuk butu
Akşam,1 muz 2 adet fındık.
Canim tamam kizartma pisi ama butun gune baktigimizda cok kalori almamissin. Kibrit copu kadar peynir ne :)
Azcık fazla göründü gözüme özellikle 30 üzün badem ceviz mandalina fazla şeker yüklenmiş gibi
Gayet güzel afiyet olsun
Meyve fazla kaçmış bu menüde bence canım gerisi güzel
afiyet olsun da öğle olmamış spor gerek bu menüye
Arkadaşta toplandık kendimi onlarla zor kurtardım tatlılara bakmadım bile:)Canim oglen kisiri yemissin tamamdir ama sigara boregi fazla olmus. Aksam cok guzel olmus.
Spor yapınca kaslar ödem yapıyor canım germe esneme yapıp bol su iç canım bi de hergün tartılma:)Selam şekerlernasılsınız.. Bu sabah sabit gördüm neden böyle oluyor anlamıyorum spor yapınca artı çıkıyorum hep yaptığımspor da zumba altı üstü..
Canım 2 dlm ekmek hepi topu 170 kalori eder 300 gr almak için 2100 kalori alman gerek.. Bence o 300 grın başka bir sebebi olmalı..
Teşekkür ederim bu aralar canım meyve istiyor çok fena.. Bana dönem dönem oluyor muhtemelen vücudumun bişeye ihtiyacı varondan sabahları muz iyi geliyor.. Ben bu mevsimde domates salatalık yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzen kıvırcık roka falan yiyorum.. Ayrıca salata yediğim öğün hiç acıkmıyorum yeşillik inanılmaz tok tutuyor.. Sapıtmaktan koruyor beni
Bence genel olarak güzel ama kaptişime katılıyorum 1 greyfurt 2 porsiyon ediyor..
Toplamda 4 porsiyon meyve.. Ayrıca meyveni akşama bırakmasan daha iyi bence.. Onun dışında hiç kh yok diğerleri için bu iyibişey ama bana dengeli gelmşyor böyleenazından sabah 1 dlm olabilirdi.. Onun dışında gayet güzel..
Bu hafta ben de öyle oldum nedense yaa cumartesi az bi kaçamak yaptım sonra gayet düzenli gittim sonuçbu güne anca sabit olabildim..
Bu menü bana eski gruptaki birini hatırlattı ayda 1 gelir abuk bi menü yazardı hiç unutman 4-5 tas kahve içerdi.. Tasla kahve nasıl oluyor onu bilmiyorummenüde hiç bişey yok sadece kızarmış bişeyler ama doyurmayacak kadar.. Başalarda muhattap alıp yorumluyordum ama cevap gelmiyordu sonra bırakmıştım 5 yıl önce düşün hala hatırlıyorum onun tasla içtiği kahvelerini
Senin menüne gelince pişi de kızartma oluyor galiba değil mi? Kaptişimin de dediği gibi tb ekmek yesen daha iyiydi.. Domates yerken bile minik yiyorsunbunları daha çok yiyebilirsin bence.. Kibrit çöpü peyniri yanlışlıkla yazdığını düşünüyorum.. Zeytin domates yok.. Zayıf bir kahvaltı olmuş bence..
Kfcye bayılırım avmye gidence bakıp bakıp iç geçiriyorum hepafiyet olsun kfcde var mı bilmiyorum ama bi salata yanına iyi giderdi..
Akşam dediğin yemek değil ama doyurucu göründü.. Fındığı arttırabilirsin 10 fındık yiyebilirsin.. Bunun üstüne 1 kase yoğurt ya da süt süper olur çünkü tüm gün hiç kalsiyum almamışsın..Bunun ostopozu felan var canım allah korusun..
Harbiden yaw
İyi canım çok şükür sen nasılsınİyi akşamlar kızlar..
Bugün de benim için yoğun geçti, ufak tefek ev sorunları, misafir derken şimdi bakabildim ancak..
Nasılsınız?
O muzlar ne kadar Minik olabilir ki diye düşünmeden edemedim:)genel olarak güzel canım afiyet olsunMenüm
Sabah
2 minik muz (çok minikler gözüm doymuyor)
7 badem
2 yumurta haşlanmış
Kıvırcık
Ara
1.5 mini protein bar
Öğlen
2 küçük parça balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
Sütten kahve
Akşam
2 parça dana eti (toplamda avuç kadar )
Salata
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Az çorba
Yarım kase yoğurt
Ara süt ya da yoğurt yerim muhtemelen ne yazsam diğerini yiyorum ondan ikisini de yazayım dedim
Spor
50dk zumba
2 lt su olmamış olabilir oldurayım ben onu akşam
Spor yapınca kaslar ödem yapıyor canım germe esneme yapıp bol su iç canım bi de hergün tartılma:)
O muzlar ne kadar Minik olabilir ki diye düşünmeden edemedim:)genel olarak güzel canım afiyet olsun
Yaparsın canım üzme kendini.bence elinden geleni yapıyorsun ama günde 1 muz yerli de olsa yeterli:)Dün hiç abartmıyorum 3.5 lt su içmişimdir.. Her zaman hesaplamıyorum ama 2 ltnin üstüne çıkıyorum mutlaka.. Öyle ağrım falan da yok hani hamlama gibi.. Ptesi tartısında yıkıcı bir sonuç çıktıondan tartıldım yoksa tartılmıyorum hergün.. Bakalım 1 gün daha var başarabilirim
Yerli muz canım ama 15 cm falan kabuğu da kalın soydun mu hiç bişi kalmıyor
Haşlama kaptanımKızartma mı içli köfte biraz karbon yüklü olmuş eğer kızartmaysa
Valla en güzeli canım yememek çünkü ekmek daha çok acıktırıyor insanı
kız belki yumurtlama dönemindesindir,ben öyle şiş hissediyorum 2 gündür ama biliyorum şuan yumurtlama dönemim.Acaba bu dönemde de kilo fazla çıkabiliyormu dersin.Yada gaz mı yapıyor anlamıyorum ki.Kizlar bir kacamak da yapmadim. Sadece pazar gunu esimin yaptigi sekersiz elmali kekten 1 dilim yedim. Ama asiri derecede sis hissediyorum kendimi. Sizce cok mu yiyorum?
oh oh oh en sevdiiğim tarz menülerSelamlar.
Türkiye’den misafirim geldi çok Yorgun’um
4 saatten fazla yürüdüm bugün.
Menümü yazayım.
Sabah,
1 minik pişi2 minik domates 1 kirbit çöpü kadar peynir 2 bardak çay
Öğlen,KFC yedim 2 tavuk butu
Akşam,1 muz 2 adet fındık.
çok güzel bir menü ben beğendim afiyet olsunDünkü menü
sabah 1 dilim tbe 1 yumurta 1 dilim peynir 6 zeytin domates
Öğle 1 fırında sigara böreği 1 kase kısır bol yeşillik
Ara 1 mandalina
Akşam 3 köfte bol Salata 1 bardak ayran
9 gibi 2 hurma 2 ceviz Türk Kahvesi
Su 3 lt
Ekmektir o ekmekBen son günlerde 2 dilim ekmek yiyordum sanırım.ondan dolayı düzenim bozuldu ekmegi tümden çıkarmam gerekiyor son olarak bu gün öğlen ekmek tükettim ama bundan sonra ekmek yemeden deneyeceğim tekrar.
Ay ne güldüm o anını okuyunca.Artık sana nasıl etki ettiyseSelam şekerlernasılsınız.. Bu sabah sabit gördüm neden böyle oluyor anlamıyorum spor yapınca artı çıkıyorum hep yaptığımspor da zumba altı üstü..
Canım 2 dlm ekmek hepi topu 170 kalori eder 300 gr almak için 2100 kalori alman gerek.. Bence o 300 grın başka bir sebebi olmalı..
Teşekkür ederim bu aralar canım meyve istiyor çok fena.. Bana dönem dönem oluyor muhtemelen vücudumun bişeye ihtiyacı varondan sabahları muz iyi geliyor.. Ben bu mevsimde domates salatalık yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzen kıvırcık roka falan yiyorum.. Ayrıca salata yediğim öğün hiç acıkmıyorum yeşillik inanılmaz tok tutuyor.. Sapıtmaktan koruyor beni
Bence genel olarak güzel ama kaptişime katılıyorum 1 greyfurt 2 porsiyon ediyor..
Toplamda 4 porsiyon meyve.. Ayrıca meyveni akşama bırakmasan daha iyi bence.. Onun dışında hiç kh yok diğerleri için bu iyibişey ama bana dengeli gelmşyor böyleenazından sabah 1 dlm olabilirdi.. Onun dışında gayet güzel..
Bu hafta ben de öyle oldum nedense yaa cumartesi az bi kaçamak yaptım sonra gayet düzenli gittim sonuçbu güne anca sabit olabildim..
Bu menü bana eski gruptaki birini hatırlattı ayda 1 gelir abuk bi menü yazardı hiç unutman 4-5 tas kahve içerdi.. Tasla kahve nasıl oluyor onu bilmiyorummenüde hiç bişey yok sadece kızarmış bişeyler ama doyurmayacak kadar.. Başalarda muhattap alıp yorumluyordum ama cevap gelmiyordu sonra bırakmıştım 5 yıl önce düşün hala hatırlıyorum onun tasla içtiği kahvelerini
Senin menüne gelince pişi de kızartma oluyor galiba değil mi? Kaptişimin de dediği gibi tb ekmek yesen daha iyiydi.. Domates yerken bile minik yiyorsunbunları daha çok yiyebilirsin bence.. Kibrit çöpü peyniri yanlışlıkla yazdığını düşünüyorum.. Zeytin domates yok.. Zayıf bir kahvaltı olmuş bence..
Kfcye bayılırım avmye gidence bakıp bakıp iç geçiriyorum hepafiyet olsun kfcde var mı bilmiyorum ama bi salata yanına iyi giderdi..
Akşam dediğin yemek değil ama doyurucu göründü.. Fındığı arttırabilirsin 10 fındık yiyebilirsin.. Bunun üstüne 1 kase yoğurt ya da süt süper olur çünkü tüm gün hiç kalsiyum almamışsın..Bunun ostopozu felan var canım allah korusun..
Harbiden yaw
sporuna bayıldım kesinlikle dansı güzel yağ yaktığına inanıyorum.1. pilates 2.dans bence.Doldur suları o performans 3 lt suyu kaldırır arkadaşımMenüm
Sabah
2 minik muz (çok minikler gözüm doymuyor)
7 badem
2 yumurta haşlanmış
Kıvırcık
Ara
1.5 mini protein bar
Öğlen
2 küçük parça balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
Sütten kahve
Akşam
2 parça dana eti (toplamda avuç kadar )
Salata
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Az çorba
Yarım kase yoğurt
Ara süt ya da yoğurt yerim muhtemelen ne yazsam diğerini yiyorum ondan ikisini de yazayım dedim
Spor
50dk zumba
2 lt su olmamış olabilir oldurayım ben onu akşam
Bence az ve öz bir menü.Ne zamndır yoktun muhteşem döndün deseneMenü
Sabah 2 dilim tbe 2 yk lor 1 domates 1 yumurta salatalık yeşillik 7 zeytin
Öğle tonbalıklı salata 1 dilim tbe
Ara yarım muz 1 hurma 1 ceviz
Akşam 3 köfte salata 1 bardak ayran
Su 3 lt
Tamam canim meyveye dikkat edeyim. Ben cok meyve seviyorum. Dun dedim rkmek yemeyim yerine meyve yeyimSelam şekerlernasılsınız.. Bu sabah sabit gördüm neden böyle oluyor anlamıyorum spor yapınca artı çıkıyorum hep yaptığımspor da zumba altı üstü..
Harbiden yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?