Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam şekerler nasılsınız.. Bu sabah sabit gördüm neden böyle oluyor anlamıyorum spor yapınca artı çıkıyorum hep yaptığımspor da zumba altı üstü..

Canım 2 dlm ekmek hepi topu 170 kalori eder 300 gr almak için 2100 kalori alman gerek.. Bence o 300 grın başka bir sebebi olmalı..

Teşekkür ederim bu aralar canım meyve istiyor çok fena.. Bana dönem dönem oluyor muhtemelen vücudumun bişeye ihtiyacı var ondan sabahları muz iyi geliyor.. Ben bu mevsimde domates salatalık yiyemiyorum midem bulanıyor o yüzen kıvırcık roka falan yiyorum.. Ayrıca salata yediğim öğün hiç acıkmıyorum yeşillik inanılmaz tok tutuyor.. Sapıtmaktan koruyor beni

Bence genel olarak güzel ama kaptişime katılıyorum 1 greyfurt 2 porsiyon ediyor..
Toplamda 4 porsiyon meyve.. Ayrıca meyveni akşama bırakmasan daha iyi bence.. Onun dışında hiç kh yok diğerleri için bu iyibişey ama bana dengeli gelmşyor böyle enazından sabah 1 dlm olabilirdi.. Onun dışında gayet güzel..

Kizlar bir kacamak da yapmadim. Sadece pazar gunu esimin yaptigi sekersiz elmali kekten 1 dilim yedim. Ama asiri derecede sis hissediyorum kendimi. Sizce cok mu yiyorum?

Bu hafta ben de öyle oldum nedense yaa cumartesi az bi kaçamak yaptım sonra gayet düzenli gittim sonuç bu güne anca sabit olabildim..

Bu menü bana eski gruptaki birini hatırlattı ayda 1 gelir abuk bi menü yazardı hiç unutman 4-5 tas kahve içerdi.. Tasla kahve nasıl oluyor onu bilmiyorum menüde hiç bişey yok sadece kızarmış bişeyler ama doyurmayacak kadar.. Başalarda muhattap alıp yorumluyordum ama cevap gelmiyordu sonra bırakmıştım 5 yıl önce düşün hala hatırlıyorum onun tasla içtiği kahvelerini
Senin menüne gelince pişi de kızartma oluyor galiba değil mi? Kaptişimin de dediği gibi tb ekmek yesen daha iyiydi.. Domates yerken bile minik yiyorsun bunları daha çok yiyebilirsin bence.. Kibrit çöpü peyniri yanlışlıkla yazdığını düşünüyorum.. Zeytin domates yok.. Zayıf bir kahvaltı olmuş bence..

Kfcye bayılırım avmye gidence bakıp bakıp iç geçiriyorum hep afiyet olsun kfcde var mı bilmiyorum ama bi salata yanına iyi giderdi..

Akşam dediğin yemek değil ama doyurucu göründü.. Fındığı arttırabilirsin 10 fındık yiyebilirsin.. Bunun üstüne 1 kase yoğurt ya da süt süper olur çünkü tüm gün hiç kalsiyum almamışsın.. Bunun ostopozu felan var canım allah korusun..

Canim tamam kizartma pisi ama butun gune baktigimizda cok kalori almamissin. Kibrit copu kadar peynir ne :)

Harbiden yaw

Canim oglen kisiri yemissin tamamdir ama sigara boregi fazla olmus. Aksam cok guzel olmus.
Arkadaşta toplandık kendimi onlarla zor kurtardım tatlılara bakmadım bile:)

4 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :
2 saat yuruyus tempolu: 240 p

stitch :

matilda34 :30 dk bisiklet 15 dk pilates: 90 puan

@hega8286 :

I inkpin : yarım saat plates 60 puan

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Menüm
Sabah
2 minik muz (çok minikler gözüm doymuyor )
7 badem
2 yumurta haşlanmış
Kıvırcık

Ara
1.5 mini protein bar

Öğlen
2 küçük parça balık
Salata
1 dlm ekmek

Ara
1 elma
Sütten kahve

Akşam
2 parça dana eti (toplamda avuç kadar )
Salata
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Az çorba
Yarım kase yoğurt

Ara süt ya da yoğurt yerim muhtemelen ne yazsam diğerini yiyorum ondan ikisini de yazayım dedim

Spor
50dk zumba
2 lt su olmamış olabilir oldurayım ben onu akşam

Spor yapınca kaslar ödem yapıyor canım germe esneme yapıp bol su iç canım bi de hergün tartılma:)

]4 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

@hega8286 :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

50 dk zumba =75p

kaju

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

O muzlar ne kadar Minik olabilir ki diye düşünmeden edemedim:)genel olarak güzel canım afiyet olsun

Spor yapınca kaslar ödem yapıyor canım germe esneme yapıp bol su iç canım bi de hergün tartılma:)

Dün hiç abartmıyorum 3.5 lt su içmişimdir.. Her zaman hesaplamıyorum ama 2 ltnin üstüne çıkıyorum mutlaka.. Öyle ağrım falan da yok hani hamlama gibi.. Ptesi tartısında yıkıcı bir sonuç çıktı ondan tartıldım yoksa tartılmıyorum hergün.. Bakalım 1 gün daha var başarabilirim

O muzlar ne kadar Minik olabilir ki diye düşünmeden edemedim:)genel olarak güzel canım afiyet olsun

Yerli muz canım ama 15 cm falan kabuğu da kalın soydun mu hiç bişi kalmıyor

Yaparsın canım üzme kendini.bence elinden geleni yapıyorsun ama günde 1 muz yerli de olsa yeterli:)

Kizlar bir kacamak da yapmadim. Sadece pazar gunu esimin yaptigi sekersiz elmali kekten 1 dilim yedim. Ama asiri derecede sis hissediyorum kendimi. Sizce cok mu yiyorum?
kız belki yumurtlama dönemindesindir,ben öyle şiş hissediyorum 2 gündür ama biliyorum şuan yumurtlama dönemim.Acaba bu dönemde de kilo fazla çıkabiliyormu dersin.Yada gaz mı yapıyor anlamıyorum ki.
oh oh oh en sevdiiğim tarz menüler Ben de Harpy gibi sadece bakıp geçmekle yetiniyorum genelde ama bugün bende yedim ama azHele bide fırına girince çok utanıyorum gözlerim hep börek açmalarda of ya
çok güzel bir menü ben beğendim afiyet olsun
Ben son günlerde 2 dilim ekmek yiyordum sanırım.ondan dolayı düzenim bozuldu ekmegi tümden çıkarmam gerekiyor son olarak bu gün öğlen ekmek tükettim ama bundan sonra ekmek yemeden deneyeceğim tekrar.
Ekmektir o ekmekBende de ekmek yüzünden düzenimin bozulduğunu düşünüyorum
Ay ne güldüm o anını okuyunca.Artık sana nasıl etki ettiyse
sporuna bayıldım kesinlikle dansı güzel yağ yaktığına inanıyorum.1. pilates 2.dans bence.Doldur suları o performans 3 lt suyu kaldırır arkadaşım
Menü
Sabah 2 dilim tbe 2 yk lor 1 domates 1 yumurta salatalık yeşillik 7 zeytin
Öğle tonbalıklı salata 1 dilim tbe
Ara yarım muz 1 hurma 1 ceviz
Akşam 3 köfte salata 1 bardak ayran
Su 3 lt
Bence az ve öz bir menü.Ne zamndır yoktun muhteşem döndün desene

4 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

@hega8286 :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

50 dk zumba =75p

kaju
40 dk yavaş yürüyüş = 40p
20dk tempolu yürüyş =40p
Toplam =80p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

Eki Görüntüle 2209979

Bugünkü Menüm
Saat 7.45 : avuç içinden küçük ev yapımı siyez bazlama + 1kibrt k.peynir +1 domat + yeşillik
Saat 9.30 : 1 poaçanın yarısı (arkadaşlar getirmiş bende ayıp olmasın diye yarım aldım,kendimi zor tuttum yiyecektim ama tuzsuz_ruh ve klbk33 ün yaptığını görür gibi oldum sesim titrese de bölüşsek olmaz mı dedim.)
Saat 12.00 : 1 tereyağlı yumurta + 1 kepçe tarhana çorbası +yarım t.t ekmeğin yarısı
Saat 15.00 : 2.5 ceviz +8 badem +30 kru üzüm
Saat 16.00 : 1 mandalina +1/3 nar +1/4 elma
Saat 18.30 : 3-4 tane orta by karnıbahar + 4 tane patates + 1 tane 150gr kadar şinitzel +1yk humus +salata (lahana,turp,havuç,marul) + t.t yarım dilimin yarısı
Saat 20.30 : sütlü kahve (yine bu guruptan öğrendiğim bişey )
Su 3lt olur yine
spor da 40dk yavaş t yürüyüş+ 20 dk hızlı t. yürüyş

Tamam canim meyveye dikkat edeyim. Ben cok meyve seviyorum. Dun dedim rkmek yemeyim yerine meyve yeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…