Slm canım kolay gelsin bi ağrı kesici alıp yatsan iyi gelirdi belki vaktin varsa tabi geçmiş olsunSelam kızlar..
Yine misafirli bir gün :)
Eşimin arkadaşları geldi..
Sabahtan beri uğraşıyorum, bitti sonunda yemek, temizlik..
Çok kötüyüm bir de başım çatlıyor ağrıdan, gözümü zor açıyorum şu an
Sevindim çok geçmiş olsun evet bi boş bugün takım
Başın sağolsun
Allah ailesine sabır versin çok zor.14 yasında bi kızı var ...mekanı cennet olsun inşallahBaşın sağolsun
Canımmm nasıl dolu bir hafta anlatamam bugun topluca bir menü paylaşırım paylaşmadı diye yemedi korkmayın@tuzsuz_ruh kaptan firarda.hiç menü spor yazılmamış. Mazeret de yok menünü yaz yorumlayacağım
İlişkideki kasılmalardan dolayı zararlı diye biliyorum ilk aylarda olmayıversin 3 ay zatenHamileligin basinda iliski yasagi bana da cok garip geldi. Canim bir kaybin varya belki ondandir. Normalde 6. ayin sonuna kadar serbest :)
sacini boyatabilirsin sadece farkli boyalarla icinde minimum kimyasal olan lorealin boyalari var.
Ayy cok sevindim hadi hayirli olsun cnaim. Folik asidini al, hergun sabah 1 muz ye, en az 3 ceviz hergun.
Aynen öyle amin kimseye yaşatmasın ama imtihan için bu dünyadayız sabrını veriyor Allah yoksa ilk günkü gibi olsam ya kanser olmuştuö ya da ölmüştüm ben çoktan yada şizofren olmuştumÇok haklısın. Bizim kontrolümüzde olmayan şeylere üzülmek yıpratıyo zaten bizi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...
Anaaağğaaam kaptan buradaymış@tuzsuz_ruh kaptan firarda.hiç menü spor yazılmamış. Mazeret de yok menünü yaz yorumlayacağım
Ne zaman istersen paylaş kaptancımCanımmm nasıl dolu bir hafta anlatamam bugun topluca bir menü paylaşırım paylaşmadı diye yemedi korkmayın
Öyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldımokurken guldum
Biraz fazla kh olmus gibi canim. Ama emzirdigin icin emin de olamiyorum.
Meyve yedin madem kuru uzum cok fazla 30 tane. Kahvaltida ekmek var arkasindan pogaca olmamis. Yarim bile olsa.
Bakalim cumayanasil olacak kilon.
Afiyet olsun.
sana yararsa bende deneyeyim ya ama aralar olmadan nasıl durulur bilemedim.Şuan nasıl gidiyr açıkıyormusun çok aralar olmadığı içinCanim hep artidayim surekli. O yuzden yeni metod deniyorum. Ara yok 2 ana ogun. Ana Ogun harici sadece kahve. Bakalim ne olacak.
Çok ayrıntı yazıyom dimiSenin menüleri okurken çok yoruluyorum ben nedense:))Afiyet olsun canım
kapışma ne canım bilemedim kapama mı yoksa?Hani piriçle yapılan. Bence güzel menün ,sporlarda yapılmış zaten,hayırlı olsuun .Çok hızlı erirsin bak gör.Bugunun menüsünü yazayım kIzlar
Sabah 09:30 1 küçük yerli muz ve 1 kase yoğurt
Öğlen 13:30 1 yumurtadan omlet +2 dilim ekmek 3 zeytin 8 fındık
Ara 1 bardak ayran
Akşam 19:00 2 kase cacık 6 kaşık kapışma
8 buçuk gibi Yarım elma yarım portakal
2200 cc su
Bu gün fitness a gittim 45 dk kardio yaptım
30 dk plates
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Ben anca doğuma giderken idrak edebilmiştim.Aklımı yitirdim galiba diye düşünüyordum hep.Galiba aklımı yitirdim şuan aslında benim aklımın uydurduğu bir dünya diye hep aklımdan geçerdi.İnsan çok isteyip sonra olunca inanamıyor kuzum ya.Allah sağlıklıca kucağına aldığın günleride göstersin inşallahMaşallah menüne, afiyet olsun. Pancar otu kavurmasını ilk defa duydum ama işin içinde ot varsa kesin yemeliyimçok uyudum dün eve geldikten sonra. Bi de ben sigara içiyodum testlerle beraber sigarayı bırakınca pazartesiden itibaren vurmaya başladı beni. Sebep yok ama sürekli sinirliyim. O yüzden iyice uykuya verdim kendimi... Gerçi bi de çabuk yoruluyorum. Ama bence bu hamilelikten ziyade havalarla ilgili. Benim yıllık Aralık sendromum geldi
Doktora gittik. Bebek varmış. Ama çok küçükmüş. Keseyi görmek istiyomuş. Bu yüzden haftaya tekrar çağırdı. Yasaklar listesi sıraladı bolcaGelecek hafta ünlü tiroidimi de bakıcakmış şimdilik havadisler bu kadar :) bana hala şaka gibi geliyo. Sanki ben doktora "evde test yaptım pozitif çıktı" dedim diye bana hamilesin diyo sanki
Çok güzel menü canım,gebeliğede uygun ohh mis.Ben ne yerdim ya hep aç gezdim o dönem,hiç bulantım olmadı.Hep keşke olsa diye gezdim çünkü sürekli açlıktan midem bulanıyordu.bakalım senin nasıl olacak.Sakın aç bırakma kendini canımSabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
8 siyah zeytin
1,5 kk büyüklüğünde süzme peynir
Ara 14.00
1 küçük sarı elma
Akşam 17.00
1 kase mercimek çorbası
1 parça fırında kaşarlı ıspanak
1 kase mevsim salat
2 litre su
12.000 adım
Yaaa beynim durdu birazcık yorgunluktan yanlış mı anlıyorum bilmem.
Ayda 1 mi geliyor abuk menüler yazan biri gibi miyim?
Ay bilmiyorum yanlış anlıyorum sanırım.
Gece menümü yazarken ağzım açıkta yazıyordum yorgunluktan
Misafire her türlü şey hazırla ama çocuklar bilmem ne derken sen ev sahibi yiyeme
Ayyy ölüyorum ben ..
Kızlar sağlıklı embriyo olsalardı inanın devam ederdi gebelik ama değilmiş diye düşünün bende başlarda çok üzülüyordum ama elden bişey gelmiyor,biz Allahtan hep hayırlısını istiyoruz demek bunda da bir hayır var bizim bilemediğimiz.Yaşayacak olsa yaşardı zaten benimki de yaşasa şuan arkadaşımın 3 yaşında kızı var o kadar olacaktı ama olamadı biliyordum hamileliğimi dikkat ettim ama olmayınca olmuyor malesef bizim elimizde değil ki dua edelim cennette bize şefaatçi olsunlar inşallah kaybedilen evlatlarımız üzülmek çözüm değil 3 yıldır üzülüyorum ben
Başın sağolsun arkadaşım ,çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin.Menün çok güzel bence ama su az birazcıkın sanki.Arkadaşlar bi kaç gündür menüFilan yazamadım bir arkadaşımı kaybettim
Dünün öenüsünü paylaşayım
Sabah iki ğç dilim kaşar
Roka
Bir dilim ekmek
5 zeytin
1 Yumurta beyazı
Öğlen
Lahana sarma küçük 5 tane
Türk kahvesi az şekerli
Ara
Portakal yarım
Akşam
Mercimek çorbası bir kepçe
Soslu makarna acıcık
1.5 lt su
Spor yok
Ayy bu sloganı çok sevdim kaptanım ,harika ya.Merhaba herkes nasıl? Gitsin kilolar gelsin çıtırlar
Ah canım sen bu sıralar hep hastasın,bide üstüne hep misafir.Ne çok gelen gidenin var senin. Memleketindemi yaşıyorsun sen,genelde memleketinde yaşayanların geleni gideni bitmez malum akrabalar ,eş dost hepsi orada oluyorSelam kızlar..
Kapuska canım o yanlış yazmisimÖyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldım
sana yararsa bende deneyeyim ya ama aralar olmadan nasıl durulur bilemedim.Şuan nasıl gidiyr açıkıyormusun çok aralar olmadığı için
Çok ayrıntı yazıyom dimi,söz yazmayacam bundan sonra o kadar ayrıntılı
kapışma ne canım bilemedim kapama mı yoksa?Hani piriçle yapılan. Bence güzel menün ,sporlarda yapılmış zaten,hayırlı olsuun .Çok hızlı erirsin bak gör.
Ben anca doğuma giderken idrak edebilmiştim.Aklımı yitirdim galiba diye düşünüyordum hep.Galiba aklımı yitirdim şuan aslında benim aklımın uydurduğu bir dünya diye hep aklımdan geçerdi.İnsan çok isteyip sonra olunca inanamıyor kuzum ya.Allah sağlıklıca kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Çok güzel menü canım,gebeliğede uygun ohh mis.Ben ne yerdim ya hep aç gezdim o dönem,hiç bulantım olmadı.Hep keşke olsa diye gezdim çünkü sürekli açlıktan midem bulanıyordu.bakalım senin nasıl olacak.Sakın aç bırakma kendini canım
yazık sana kuzucuk.Misafir gelince o kadar yemek yapıyoruz ama işte onlara hizmetten kendi karnımızı doyurmak aklımıza gelmiyor işte
Kızlar sağlıklı embriyo olsalardı inanın devam ederdi gebelik ama değilmiş diye düşünün bende başlarda çok üzülüyordum ama elden bişey gelmiyor,biz Allahtan hep hayırlısını istiyoruz demek bunda da bir hayır var bizim bilemediğimiz.
Başın sağolsun arkadaşım ,çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin.Menün çok güzel bence ama su az birazcıkın sanki.
Ayy bu sloganı çok sevdim kaptanım ,harika ya.
Ah canım sen bu sıralar hep hastasın,bide üstüne hep misafir.Ne çok gelen gidenin var senin. Memleketindemi yaşıyorsun sen,genelde memleketinde yaşayanların geleni gideni bitmez malum akrabalar ,eş dost hepsi orada oluyor
Selam canim, umarim hafta boyunca amac kilolarin gitmesiydi. Bakalim yarin tarti yuzumuzu guldursun insallah.Merhaba herkes nasıl? Gitsin kilolar gelsin çıtırlar
basin sagolsun canim. Geride kalanlara sabir diliyorum.Arkadaşlar bi kaç gündür menüFilan yazamadım bir arkadaşımı kaybettim
Dünün öenüsünü paylaşayım
Sabah iki ğç dilim kaşar
Roka
Bir dilim ekmek
5 zeytin
1 Yumurta beyazı
Öğlen
Lahana sarma küçük 5 tane
Türk kahvesi az şekerli
Ara
Portakal yarım
Akşam
Mercimek çorbası bir kepçe
Soslu makarna acıcık
1.5 lt su
Spor yok
Kolay gelsin canim.Selam kızlar..
arkadaşlar evet k. üzüm çok tüketiyorum çünkü süt yapıyor .Mesela salı sabaha karşı saat 3 gibi emzirmeye kalktım ve ilk defa hiç süt çıkmadı o saatte yine bir avuç üzüm yedim mandalina yedim,1 tane de tarçınlı kurabiye yedim,size söylemeyi unuttum.Başımın döndüğünü hissetmiştim zaten ve salı sabahı tartıldım 800 gr vermişim bir günde,Ama belliydi okadar sporun üstüne tabi.O yüzden biraz arttırdım menülerimi sporuda azalttım,cuma bir gelsin ona göre rotamı çizecem kızlar. Aslında o gün yine az yememiştim (balığımda az değildi hatta selin biraz daha az bile olabilirdi bile demişti) ama benim bünyem böyle arkadaşlar zaten bu dediğim gibi azaltmış halim.Kendimi günah çıkarır gibi hissettim
Öyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldım
sana yararsa bende deneyeyim ya ama aralar olmadan nasıl durulur bilemedim.Şuan nasıl gidiyr açıkıyormusun çok aralar olmadığı için
kapışma ne canım bilemedim kapama mı yoksa?Hani piriçle yapılan. Bence güzel menün ,sporlarda yapılmış zaten,hayırlı olsuun .Çok hızlı erirsin bak gör.
Ben anca doğuma giderken idrak edebilmiştim.Aklımı yitirdim galiba diye düşünüyordum hep.Galiba aklımı yitirdim şuan aslında benim aklımın uydurduğu bir dünya diye hep aklımdan geçerdi.İnsan çok isteyip sonra olunca inanamıyor kuzum ya.Allah sağlıklıca kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Çok güzel menü canım,gebeliğede uygun ohh mis.Ben ne yerdim ya hep aç gezdim o dönem,hiç bulantım olmadı.Hep keşke olsa diye gezdim çünkü sürekli açlıktan midem bulanıyordu.bakalım senin nasıl olacak.Sakın aç bırakma kendini canım
yazık sana kuzucuk.Misafir gelince o kadar yemek yapıyoruz ama işte onlara hizmetten kendi karnımızı doyurmak aklımıza gelmiyor işte
Kızlar sağlıklı embriyo olsalardı inanın devam ederdi gebelik ama değilmiş diye düşünün bende başlarda çok üzülüyordum ama elden bişey gelmiyor,biz Allahtan hep hayırlısını istiyoruz demek bunda da bir hayır var bizim bilemediğimiz.
Başın sağolsun arkadaşım ,çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin.Menün çok güzel bence ama su az birazcıkın sanki.
Ah canım sen bu sıralar hep hastasın,bide üstüne hep misafir.Ne çok gelen gidenin var senin. Memleketindemi yaşıyorsun sen,genelde memleketinde yaşayanların geleni gideni bitmez malum akrabalar ,eş dost hepsi orada oluyor
Öyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldım
canim yarinki kilo durumuna gore bakarsin, kuru uzum sayini azaltman gerekiyor mu gerekmiyor mu. Emzirdigin icin yakiyor da olabilirisin. Bakalim yarin tarti ne soyleyecekarkadaşlar evet k. üzüm çok tüketiyorum çünkü süt yapıyor .Mesela salı sabaha karşı saat 3 gibi emzirmeye kalktım ve ilk defa hiç süt çıkmadı o saatte yine bir avuç üzüm yedim mandalina yedim,1 tane de tarçınlı kurabiye yedim,size söylemeyi unuttum.Başımın döndüğünü hissetmiştim zaten ve salı sabahı tartıldım 800 gr vermişim bir günde,Ama belliydi okadar sporun üstüne tabi.O yüzden biraz arttırdım menülerimi sporuda azalttım,cuma bir gelsin ona göre rotamı çizecem kızlar. Aslında o gün yine az yememiştim (balığımda az değildi hatta selin biraz daha az bile olabilirdi bile demişti) ama benim bünyem böyle arkadaşlar zaten bu dediğim gibi azaltmış halim.Kendimi günah çıkarır gibi hissettim
İlişkideki kasılmalardan dolayı zararlı diye biliyorum ilk aylarda olmayıversin 3 ay zaten
Haklisin canim, insan neleri unutuyor.Aynen öyle amin kimseye yaşatmasın ama imtihan için bu dünyadayız sabrını veriyor Allah yoksa ilk günkü gibi olsam ya kanser olmuştuö ya da ölmüştüm ben çoktan yada şizofren olmuştum
Canim ogle yemegimi saglam yedigim icin saka gibi dun aksam hic acikmadim. Ayy sanki bugun bir sisligim gitmis gibi. Su 2 ogun bana yarar insalalh.Öyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?