Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm canım kolay gelsin bi ağrı kesici alıp yatsan iyi gelirdi belki vaktin varsa tabi geçmiş olsun

İlişkideki kasılmalardan dolayı zararlı diye biliyorum ilk aylarda olmayıversin 3 ay zaten

Çok haklısın. Bizim kontrolümüzde olmayan şeylere üzülmek yıpratıyo zaten bizi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...
Aynen öyle amin kimseye yaşatmasın ama imtihan için bu dünyadayız sabrını veriyor Allah yoksa ilk günkü gibi olsam ya kanser olmuştuö ya da ölmüştüm ben çoktan yada şizofren olmuştum

okurken guldum
Biraz fazla kh olmus gibi canim. Ama emzirdigin icin emin de olamiyorum.
Meyve yedin madem kuru uzum cok fazla 30 tane. Kahvaltida ekmek var arkasindan pogaca olmamis. Yarim bile olsa.
Bakalim cumayanasil olacak kilon.
Afiyet olsun.
Öyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldım
Canim hep artidayim surekli. O yuzden yeni metod deniyorum. Ara yok 2 ana ogun. Ana Ogun harici sadece kahve. Bakalim ne olacak.
sana yararsa bende deneyeyim ya ama aralar olmadan nasıl durulur bilemedim.Şuan nasıl gidiyr açıkıyormusun çok aralar olmadığı için
Senin menüleri okurken çok yoruluyorum ben nedense:))Afiyet olsun canım
Çok ayrıntı yazıyom dimi,söz yazmayacam bundan sonra o kadar ayrıntılı
kapışma ne canım bilemedim kapama mı yoksa?Hani piriçle yapılan. Bence güzel menün ,sporlarda yapılmış zaten,hayırlı olsuun .Çok hızlı erirsin bak gör.
Ben anca doğuma giderken idrak edebilmiştim.Aklımı yitirdim galiba diye düşünüyordum hep.Galiba aklımı yitirdim şuan aslında benim aklımın uydurduğu bir dünya diye hep aklımdan geçerdi.İnsan çok isteyip sonra olunca inanamıyor kuzum ya.Allah sağlıklıca kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Çok güzel menü canım,gebeliğede uygun ohh mis.Ben ne yerdim ya hep aç gezdim o dönem,hiç bulantım olmadı.Hep keşke olsa diye gezdim çünkü sürekli açlıktan midem bulanıyordu.bakalım senin nasıl olacak.Sakın aç bırakma kendini canım
yazık sana kuzucuk.Misafir gelince o kadar yemek yapıyoruz ama işte onlara hizmetten kendi karnımızı doyurmak aklımıza gelmiyor işte
Kızlar sağlıklı embriyo olsalardı inanın devam ederdi gebelik ama değilmiş diye düşünün bende başlarda çok üzülüyordum ama elden bişey gelmiyor,biz Allahtan hep hayırlısını istiyoruz demek bunda da bir hayır var bizim bilemediğimiz.
Başın sağolsun arkadaşım ,çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin.Menün çok güzel bence ama su az birazcıkın sanki.
Merhaba herkes nasıl? Gitsin kilolar gelsin çıtırlar
Ayy bu sloganı çok sevdim kaptanım ,harika ya.
Ah canım sen bu sıralar hep hastasın,bide üstüne hep misafir.Ne çok gelen gidenin var senin. Memleketindemi yaşıyorsun sen,genelde memleketinde yaşayanların geleni gideni bitmez malum akrabalar ,eş dost hepsi orada oluyor

arkadaşlar evet k. üzüm çok tüketiyorum çünkü süt yapıyor .Mesela salı sabaha karşı saat 3 gibi emzirmeye kalktım ve ilk defa hiç süt çıkmadı o saatte yine bir avuç üzüm yedim mandalina yedim,1 tane de tarçınlı kurabiye yedim,size söylemeyi unuttum.Başımın döndüğünü hissetmiştim zaten ve salı sabahı tartıldım 800 gr vermişim bir günde,Ama belliydi okadar sporun üstüne tabi.O yüzden biraz arttırdım menülerimi sporuda azalttım,cuma bir gelsin ona göre rotamı çizecem kızlar. Aslında o gün yine az yememiştim (balığımda az değildi hatta selin biraz daha az bile olabilirdi bile demişti) ama benim bünyem böyle arkadaşlar zaten bu dediğim gibi azaltmış halim.Kendimi günah çıkarır gibi hissettim

Kapuska canım o yanlış yazmisim

basin sagolsun canim. Geride kalanlara sabir diliyorum.
Aksam cok kh olmus canim hem corba hem makarna.
Afiyet olsun

canim yarinki kilo durumuna gore bakarsin, kuru uzum sayini azaltman gerekiyor mu gerekmiyor mu. Emzirdigin icin yakiyor da olabilirisin. Bakalim yarin tarti ne soyleyecek

İlişkideki kasılmalardan dolayı zararlı diye biliyorum ilk aylarda olmayıversin 3 ay zaten
kiz 3 ay bir ikigun demiyorsun
Neyse ben susayim, benim doktor serbest dediydi zaten
Ben gebeligin ilk 3 ayi karin egzersizleri bile yaptim, doktorum karin kasi ne kadar iyi gelisirse bebek icin o kadar iyi ve dogum o kadar kolay olur demisti. Ama tabii herkesin bakisi ve hamileligi farkli
Ne nasil yaptigimiz degil onemli olan saglikli bebisler ve tabiki saglikli anneler

Canim ogle yemegimi saglam yedigim icin saka gibi dun aksam hic acikmadim. Ayy sanki bugun bir sisligim gitmis gibi. Su 2 ogun bana yarar insalalh.
Sabah da kahvaltisiz cikmayacagim artik ve az degil guzel kahvalti yapacagim, vaktim olmasa da hazirlayip iste ya da yolda yiyecegim. bakalim. Simdilik guzel gidiyor. Birazdan ogle yemegi yemeye giderim porsiyon biraz buyuk olacak ama aksam yok yine.Acikirsam sadece kefir.

Karıstırdım bişeyleri bıraz galiba da neyse ... Allah evlatlarımızla sınamasın bizi insan düşünmeye bile dayanamıyoken sen bu sınavdan geçmişsin ...ne soylenir bilmiyorum ki...ama bi gün kavusucağımızı bildiğimiz için dayanabiliyoruz yoks herkes kfayı yerdi herhalde ...bende annemi hamile ilen yeni kaybetmiş biri olarak Bu sınavı geçmeye calısıyorum.... Ama zor alanda verende o işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…