Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim şahsi fikrim emzirirken diyet yapmamak gerektiği spor da çok yapmamalısın laktikasit üretiyor ve süte geçiyor ayrıca sütü neyin yaptığına inanıyorsan onu tüketmelisin.ama
Madem burdasın sadece motive ol ve hedefini düşük tut listeye girme işi emzirme işi bitince olur ve o zaman çarçabuk verirsin önemli olan bebek şuanda ben öyle yaptım.benimki bi fikir olsun diye yazdım canım.bir çok hastalık yüzünden aldım verdim yine aldım kiloları o ayrı yine uğraşıyorum işte

Yaa ne güzel işte bugün öğle bende güzel yedim senin gibi mi yapsam acaba yeşillik yoğurt geçiştireyim belki yarın güzel bi sonuç olur zira annemler burdayken biraz almışım hala eskiye düşmedim

Çok zor canım allah rahmet eylesin sanada sabırlar versin

canim yarinki kilo durumuna gore bakarsin, kuru uzum sayini azaltman gerekiyor mu gerekmiyor mu. Emzirdigin icin yakiyor da olabilirisin. Bakalim yarin tarti ne soyleyecek
ay hadi bakalım canım ya şöyle -400 -500gr olsa bana yetecek.Gelsin eksiler kızzz
öyle valla doktorlar yasaklıyor. Doktorlar düşüğün nedenini tam olarak bilemedikleri için rahim içi kasılmasını bile önemsiyorlar.Aslında dediğin gibi bebek için sağlıklı birşey ama 3.-4 aylardan sonra diye biliyorum.
Amin güzelim amin,seninde başın sağolsun.Allah bizi acılarımızı unutmaya meyilli yaratmış yoksa delirirdik dediğin gibi
yok ben listeden çıkarsam eski halime dönerim burası işe yarıyor sizler yardımcı oluyorsunuz ciddi anlamda.Önceki yediklerimin yarısını yiyorum.Ben bu bilgileri ara ara sizlerle paylaşıyorum çünkü kendimi guruba karşı sorumlu hissediyorum.Aslında böyle beslenip kilo verdikten sonra gurup için sıkıntı olmaz herhalde dimi.Ayrıca haklısın spor konusunda ama 5 ay oldu bazen hareket etmek istiyorum sapıtmak istiyorum spor yaparken ama dediğin gibi daha az ve temposu düşük şeyler yapacam.Ne mutlu şuan istediği kadar spor yapabilen arkadaşlara
Hastalık canım ne yapacaksın,sağlıklı ol da bak şimdi kilo vermek için çabalıyorsun ne mutlu düzeldiğine ,önceden verdiysen yine verirsin moralini bozma lütfen hep birlikte süperiz ya

Basin sagolsun canim

Yaa ne güzel işte bugün öğle bende güzel yedim senin gibi mi yapsam acaba yeşillik yoğurt geçiştireyim belki yarın güzel bi sonuç olur zira annemler burdayken biraz almışım hala eskiye düşmedim
ben pazartesi de dahil artidaydim bakalim yarina ne olur durum, birkac gundur deniyorum daha bu yontemi ama kendimi daha zinde hissediyorum.

400 500 gr yeter mii? ee bir de yetmesin yanii

karatay 2 öğün beslenin diyordu dimi öyle hatırlıyorum bence ara öğünlerden daha iyi, şişliğinde azaldı işte doğru yoldasın bence dostum
ayy insallah bakalim yarin tartida gorecegim dogru yolda miyim? off yaa 3 haftadir cok dikkat ediyorum ve hep artidaydim. 1 hafta regly dedik ikinci hafta yumurtlama ee artik eksi gelmesi lazim yani. Degilse fena olurum yarin.

Bugunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
08:00_ 3 yk yulaf (suyla islattim), uzerine 3 ceniz, 1 muz, 1 armut, bolca tarcin.
09 1 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
15:30 _ 4 yk kadar haslanmis kara bugday, 300 gr baharatli tavuk eti, 1 kase salata.

su: 2 litreyi gecti simdiden. Yatmadan 3u bulur.
Toplamda 3 fincan bitki cayi

O zaman sütüne zarar vermeden devam et canım önemli olan devamlılık sen enerjik ve pozitif birisine benziyorsun eminim istediğin kiloya ulaşırsın.
Bende daha istediğim kadar spor yapamasamda ilaçlarla filan daha iyiye gidiyorum:)

Menü çok güzel olmuş canım afiyet olsun:)

Selam kızlar ne çok yzamışsınız bugün çok iyi değildim çok fazla kötü haber aldım ..

Canım onun gibisin demedim tabiki menün onu hatırlattı dedim.. Çünkü herşeycen çok az yemişsin ama yüksek kalorili şeyler de var arada :) altına ayrıca senin menünü de yorumladım yanlış anlama diye kibrit çöpü falan da vardı ya sen hergün menünü yazıyorsun canım seni nasıl ayda bir menü yazan biriyle benzetebilirim ki..

Bi tane arkadaş var nasıl yiyor kilo almıyor bazen çok kıskanıyorum yaaa.
Ben onun yediğinin yarısıyla diyet yapıyorum gr gr kilo veriyorum öyle yedim mi de hemen 1 kilo farkediyorum.Ne sinir edici bişi.hayat boyu diyet yapar gibi yaşamak gerekiyo bünye kilo almaya müsite böyle.eşim desen hayatında 1 kere diyet yapmamıştır.şimdi dışardan geldi elinde bi torba çiğdem akşama börek ister bi destek göremiyorum bazen imdat diye bağırasım geliyor

Noldu canım neye sıkıldın

menüm
Sabah
1 yumurta
1 dlm tbe
Kıvırcık
5 zeytin
1.5 kk süzme peynir

Ara
Kahve

Öğlen
2 küçük parça et
Salata
3 yk mercimekli b p

Ara
Sade quark
1 avuk kuru dut
2 ceviz

Akşam
Salata
Brokoli
Çorba

Ara süt

Spor yapmadım bugün yarın - çıkmak için
Bol su

Menü güzel olmuş canım mercimekli ne demek istedin anlamadım

Anladım. Ben yanlış anlamışım zaten o yüzden sormak istedim.. teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…