Benim şahsi fikrim emzirirken diyet yapmamak gerektiği spor da çok yapmamalısın laktikasit üretiyor ve süte geçiyor ayrıca sütü neyin yaptığına inanıyorsan onu tüketmelisin.amaarkadaşlar evet k. üzüm çok tüketiyorum çünkü süt yapıyor .Mesela salı sabaha karşı saat 3 gibi emzirmeye kalktım ve ilk defa hiç süt çıkmadı o saatte yine bir avuç üzüm yedim mandalina yedim,1 tane de tarçınlı kurabiye yedim,size söylemeyi unuttum.Başımın döndüğünü hissetmiştim zaten ve salı sabahı tartıldım 800 gr vermişim bir günde,Ama belliydi okadar sporun üstüne tabi.O yüzden biraz arttırdım menülerimi sporuda azalttım,cuma bir gelsin ona göre rotamı çizecem kızlar. Aslında o gün yine az yememiştim (balığımda az değildi hatta selin biraz daha az bile olabilirdi bile demişti) ama benim bünyem böyle arkadaşlar zaten bu dediğim gibi azaltmış halim.Kendimi günah çıkarır gibi hissettim
Yaa ne güzel işte bugün öğle bende güzel yedim senin gibi mi yapsam acaba yeşillik yoğurt geçiştireyim belki yarın güzel bi sonuç olur zira annemler burdayken biraz almışım hala eskiye düşmedimCanim ogle yemegimi saglam yedigim icin saka gibi dun aksam hic acikmadim. Ayy sanki bugun bir sisligim gitmis gibi. Su 2 ogun bana yarar insalalh.
Sabah da kahvaltisiz cikmayacagim artik ve az degil guzel kahvalti yapacagim, vaktim olmasa da hazirlayip iste ya da yolda yiyecegim. bakalim. Simdilik guzel gidiyor. Birazdan ogle yemegi yemeye giderim porsiyon biraz buyuk olacak ama aksam yok yine.Acikirsam sadece kefir.
Çok zor canım allah rahmet eylesin sanada sabırlar versinKarıstırdım bişeyleri bıraz galiba da neyse ... Allah evlatlarımızla sınamasın bizi insan düşünmeye bile dayanamıyoken sen bu sınavdan geçmişsin ...ne soylenir bilmiyorum ki...ama bi gün kavusucağımızı bildiğimiz için dayanabiliyoruz yoks herkes kfayı yerdi herhalde ...bende annemi hamile ilen yeni kaybetmiş biri olarak Bu sınavı geçmeye calısıyorum.... Ama zor alanda verende o işte...
ay hadi bakalım canım ya şöyle -400 -500gr olsa bana yetecek.Gelsin eksiler kızzzcanim yarinki kilo durumuna gore bakarsin, kuru uzum sayini azaltman gerekiyor mu gerekmiyor mu. Emzirdigin icin yakiyor da olabilirisin. Bakalim yarin tarti ne soyleyecek
öyle valla doktorlar yasaklıyor. Doktorlar düşüğün nedenini tam olarak bilemedikleri için rahim içi kasılmasını bile önemsiyorlar.Aslında dediğin gibi bebek için sağlıklı birşey ama 3.-4 aylardan sonra diye biliyorum.kiz 3 ay bir ikigun demiyorsun
Neyse ben susayim, benim doktor serbest dediydi zaten
Ben gebeligin ilk 3 ayi karin egzersizleri bile yaptim, doktorum karin kasi ne kadar iyi gelisirse bebek icin o kadar iyi ve dogum o kadar kolay olur demisti. Ama tabii herkesin bakisi ve hamileligi farkli
Ne nasil yaptigimiz degil onemli olan saglikli bebisler ve tabiki saglikli anneler
Amin güzelim amin,seninde başın sağolsun.Allah bizi acılarımızı unutmaya meyilli yaratmış yoksa delirirdik dediğin gibiKarıstırdım bişeyleri bıraz galiba da neyse ... Allah evlatlarımızla sınamasın bizi insan düşünmeye bile dayanamıyoken sen bu sınavdan geçmişsin ...ne soylenir bilmiyorum ki...ama bi gün kavusucağımızı bildiğimiz için dayanabiliyoruz yoks herkes kfayı yerdi herhalde ...bende annemi hamile ilen yeni kaybetmiş biri olarak Bu sınavı geçmeye calısıyorum.... Ama zor alanda verende o işte...
yok ben listeden çıkarsam eski halime dönerim burası işe yarıyor sizler yardımcı oluyorsunuz ciddi anlamda.Önceki yediklerimin yarısını yiyorum.Ben bu bilgileri ara ara sizlerle paylaşıyorum çünkü kendimi guruba karşı sorumlu hissediyorum.Aslında böyle beslenip kilo verdikten sonra gurup için sıkıntı olmaz herhalde dimi.Ayrıca haklısın spor konusunda ama 5 ay oldu bazen hareket etmek istiyorum sapıtmak istiyorum spor yaparkenBenim şahsi fikrim emzirirken diyet yapmamak gerektiği spor da çok yapmamalısın laktikasit üretiyor ve süte geçiyor ayrıca sütü neyin yaptığına inanıyorsan onu tüketmelisin.ama
Madem burdasın sadece motive ol ve hedefini düşük tut listeye girme işi emzirme işi bitince olur ve o zaman çarçabuk verirsin önemli olan bebek şuanda ben öyle yaptım.benimki bi fikir olsun diye yazdım canım.bir çok hastalık yüzünden aldım verdim yine aldım kiloları o ayrı yine uğraşıyorum işte
Basin sagolsun canimKarıstırdım bişeyleri bıraz galiba da neyse ... Allah evlatlarımızla sınamasın bizi insan düşünmeye bile dayanamıyoken sen bu sınavdan geçmişsin ...ne soylenir bilmiyorum ki...ama bi gün kavusucağımızı bildiğimiz için dayanabiliyoruz yoks herkes kfayı yerdi herhalde ...bende annemi hamile ilen yeni kaybetmiş biri olarak Bu sınavı geçmeye calısıyorum.... Ama zor alanda verende o işte...
ben pazartesi de dahil artidaydim bakalim yarina ne olur durum, birkac gundur deniyorum daha bu yontemi ama kendimi daha zinde hissediyorum.Yaa ne güzel işte bugün öğle bende güzel yedim senin gibi mi yapsam acaba yeşillik yoğurt geçiştireyim belki yarın güzel bi sonuç olur zira annemler burdayken biraz almışım hala eskiye düşmedim
400 500 gr yeter mii? ee bir de yetmesin yaniiay hadi bakalım canım ya şöyle -400 -500gr olsa bana yetecek.Gelsin eksiler kızzz
öyle valla doktorlar yasaklıyor. Doktorlar düşüğün nedenini tam olarak bilemedikleri için rahim içi kasılmasını bile önemsiyorlar.Aslında dediğin gibi bebek için sağlıklı birşey ama 3.-4 aylardan sonra diye biliyorum.
Amin güzelim amin,seninde başın sağolsun.Allah bizi acılarımızı unutmaya meyilli yaratmış yoksa delirirdik dediğin gibi
yok ben listeden çıkarsam eski halime dönerim burası işe yarıyor sizler yardımcı oluyorsunuz ciddi anlamda.Önceki yediklerimin yarısını yiyorum.Ben bu bilgileri ara ara sizlerle paylaşıyorum çünkü kendimi guruba karşı sorumlu hissediyorum.Aslında böyle beslenip kilo verdikten sonra gurup için sıkıntı olmaz herhalde dimi.Ayrıca haklısın spor konusunda ama 5 ay oldu bazen hareket etmek istiyorum sapıtmak istiyorum spor yaparkenama dediğin gibi daha az ve temposu düşük şeyler yapacam.Ne mutlu şuan istediği kadar spor yapabilen arkadaşlara
Hastalık canım ne yapacaksın,sağlıklı ol da bak şimdi kilo vermek için çabalıyorsun ne mutlu düzeldiğine ,önceden verdiysen yine verirsin moralini bozma lütfen hep birlikte süperiz ya
karatay 2 öğün beslenin diyordu dimi öyle hatırlıyorum bence ara öğünlerden daha iyi, şişliğinde azaldı işte doğru yoldasın bence dostumben pazartesi de dahil artidaydim bakalim yarina ne olur durum, birkac gundur deniyorum daha bu yontemi ama kendimi daha zinde hissediyorum.
ayy insallah bakalim yarin tartida gorecegim dogru yolda miyim? off yaa 3 haftadir cok dikkat ediyorum ve hep artidaydim. 1 hafta regly dedik ikinci hafta yumurtlama ee artik eksi gelmesi lazim yani. Degilse fena olurum yarin.karatay 2 öğün beslenin diyordu dimi öyle hatırlıyorum bence ara öğünlerden daha iyi, şişliğinde azaldı işte doğru yoldasın bence dostum
O zaman sütüne zarar vermeden devam et canım önemli olan devamlılık sen enerjik ve pozitif birisine benziyorsun eminim istediğin kiloya ulaşırsın.ay hadi bakalım canım ya şöyle -400 -500gr olsa bana yetecek.Gelsin eksiler kızzz
öyle valla doktorlar yasaklıyor. Doktorlar düşüğün nedenini tam olarak bilemedikleri için rahim içi kasılmasını bile önemsiyorlar.Aslında dediğin gibi bebek için sağlıklı birşey ama 3.-4 aylardan sonra diye biliyorum.
Amin güzelim amin,seninde başın sağolsun.Allah bizi acılarımızı unutmaya meyilli yaratmış yoksa delirirdik dediğin gibi
yok ben listeden çıkarsam eski halime dönerim burası işe yarıyor sizler yardımcı oluyorsunuz ciddi anlamda.Önceki yediklerimin yarısını yiyorum.Ben bu bilgileri ara ara sizlerle paylaşıyorum çünkü kendimi guruba karşı sorumlu hissediyorum.Aslında böyle beslenip kilo verdikten sonra gurup için sıkıntı olmaz herhalde dimi.Ayrıca haklısın spor konusunda ama 5 ay oldu bazen hareket etmek istiyorum sapıtmak istiyorum spor yaparkenama dediğin gibi daha az ve temposu düşük şeyler yapacam.Ne mutlu şuan istediği kadar spor yapabilen arkadaşlara
Hastalık canım ne yapacaksın,sağlıklı ol da bak şimdi kilo vermek için çabalıyorsun ne mutlu düzeldiğine ,önceden verdiysen yine verirsin moralini bozma lütfen hep birlikte süperiz ya
Ay inşallah canım eksi gelelim de 100 200 eksi olsa üzülmeyecek durumdayım bu hafta ne yazık kiben pazartesi de dahil artidaydim bakalim yarina ne olur durum, birkac gundur deniyorum daha bu yontemi ama kendimi daha zinde hissediyorum.
Menü çok güzel olmuş canım afiyet olsun:)Bugunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
08:00_ 3 yk yulaf (suyla islattim), uzerine 3 ceniz, 1 muz, 1 armut, bolca tarcin.
091 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
15:30 _ 4 yk kadar haslanmis kara bugday, 300 gr baharatli tavuk eti, 1 kase salata.
su: 2 litreyi gecti simdiden. Yatmadan 3u bulur.
Toplamda 3 fincan bitki cayi
Yaaa beynim durdu birazcık yorgunluktan yanlış mı anlıyorum bilmem.
Ayda 1 mi geliyor abuk menüler yazan biri gibi miyim?
Ay bilmiyorum yanlış anlıyorum sanırım.
Gece menümü yazarken ağzım açıkta yazıyordum yorgunluktan
Misafire her türlü şey hazırla ama çocuklar bilmem ne derken sen ev sahibi yiyeme
Ayyy ölüyorum ben ..
Noldu canım neye sıkıldınSelam kızlar ne çok yzamışsınız bugün çok iyi değildim çok fazla kötü haber aldım ..
Canım onun gibisin demedim tabiki menün onu hatırlattı dedim.. Çünkü herşeycen çok az yemişsin ama yüksek kalorili şeyler de var arada :) altına ayrıca senin menünü de yorumladım yanlış anlama diyekibrit çöpü falan da vardı ya sen hergün menünü yazıyorsun canım seni nasıl ayda bir menü yazan biriyle benzetebilirim ki..
Menü güzel olmuş canım mercimekli ne demek istedin anlamadımmenüm
Sabah
1 yumurta
1 dlm tbe
Kıvırcık
5 zeytin
1.5 kk süzme peynir
Ara
Kahve
Öğlen
2 küçük parça et
Salata
3 yk mercimekli b p
Ara
Sade quark
1 avuk kuru dut
2 ceviz
Akşam
Salata
Brokoli
Çorba
Ara süt
Spor yapmadım bugünyarın - çıkmak için
Bol su
Anladım. Ben yanlış anlamışım zaten o yüzden sormak istedim.. teşekkür ederim :)Selam kızlar ne çok yzamışsınız bugün çok iyi değildim çok fazla kötü haber aldım ..
Canım onun gibisin demedim tabiki menün onu hatırlattı dedim.. Çünkü herşeycen çok az yemişsin ama yüksek kalorili şeyler de var arada :) altına ayrıca senin menünü de yorumladım yanlış anlama diyekibrit çöpü falan da vardı ya sen hergün menünü yazıyorsun canım seni nasıl ayda bir menü yazan biriyle benzetebilirim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?