Noldu canım neye sıkıldın
Menü güzel olmuş canım mercimekli ne demek istedin anlamadım
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... Ya yeter ki "Ye"deyin siz banaHamileligin basinda iliski yasagi bana da cok garip geldi. Canim bir kaybin varya belki ondandir. Normalde 6. ayin sonuna kadar serbest :)
sacini boyatabilirsin sadece farkli boyalarla icinde minimum kimyasal olan lorealin boyalari var.
Ayy cok sevindim hadi hayirli olsun cnaim. Folik asidini al, hergun sabah 1 muz ye, en az 3 ceviz hergun.
İnşallahCanim benim hic tkama kafani sen saglikli beslen, bebis saglikli olsun. dedigim gibi emzirirken eger yok tatli sut yapar ivir zivirlari dogru sanip yersen kilo alirsin ama saglikli yersen emzirirken bebis seni eitiyor.
Ah kıyamam. Allah sabır versin. Beterin beteri var işte. Kesinlikle doğum anında ölmesi çok kötü. Allah korusun yaCanim benim olur mu oyle, hayat. Ve elinden birsey gelmez . Omru o kadarmis, tabiki seni anlayamam ama burda bir komsumun cocugu dogum aninda oldu inan o cok kotu. Rabbim sabrini versin.
Demek ki düşükle alakalı. Çünkü bana da aynı şeyleri tekrarladı. Uzanma, eğilme, yorulma gibi... Allah razı olsun hepinizden. Bana o kadar iyi geliyosunuz ki. İnşallah iyi dilekleriniz kabul olur ve bu süreci rahatça hep beraber atlatırızÇok sevindim canım.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bi düşüğün olmuş heralde benimde olmuştu.hatta 2. Gebelikte bebek tutunsun diye 3 ay ilaç kullanmıştım.ilişki iş yapmak uzanmak eğilmek ağır kaldırmak hepsi yasaktı.Saçlarımı da hiç boyatmadım korkudan.Sende ne dendiyse yap canım stres yapma balık ceviz folikasit mutlaka ye bitki çayı pek tüketme mümkün olduğunca tatlıdan uzak dur çünkü hamilelik şekeri diye bi bela var bende çıkmıştı çok zor oluyor.Ve en son kadere inan canım kendini sakın üzme eğer bu dünyada görecek günü varsa ne olursa olsun dünyaya geliyor yoksa zaten elden bişi gelmiyor önceki bebeğine ihanet gibi düşünme sakın Allah hayırlısını versin canım güzel haberlerini bekliyoruz:)
Çok haklısın kaptanım. Herşey bizim için en mükemmel zamanda, en mükemmel şekilde vuku oluyo. Sadece biz bazen bunu kabullenmede zorluk yaşıyoruz. Allah hepimize, imtihanlarımızda kolaylık versin. Iyi dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsundtcf
Hayırlı olsun bebeğin. Senin adına sevindim. Zor günlerin ardından güzel haberler verdin bize. kaybettiğin bebeğin için ihanet gibi düşünme. Yaşadığımız her şeyi bizim için hayırlı olduğu için yaşıyoruz aslında. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.
Allah korusun ya deme öyle nolur. Çok zor gerçekten ama daha iyi olmak için dua etmek zorundayızAynen öyle amin kimseye yaşatmasın ama imtihan için bu dünyadayız sabrını veriyor Allah yoksa ilk günkü gibi olsam ya kanser olmuştuö ya da ölmüştüm ben çoktan yada şizofren olmuştum
Çok isteyip olmasından mı benim gamsızlıgımdan mı çözemedim. Instagramda okuyorum insanlar hamile olduğunu öğrenince mutluluktan ağlıyo falan. Kendimi cok hissiz gorüyorum. Ama hayırlısı bakalım. Belki böyle olması daha iyidir.Öyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldım
sana yararsa bende deneyeyim ya ama aralar olmadan nasıl durulur bilemedim.Şuan nasıl gidiyr açıkıyormusun çok aralar olmadığı için
Çok ayrıntı yazıyom dimi,söz yazmayacam bundan sonra o kadar ayrıntılı
kapışma ne canım bilemedim kapama mı yoksa?Hani piriçle yapılan. Bence güzel menün ,sporlarda yapılmış zaten,hayırlı olsuun .Çok hızlı erirsin bak gör.
Ben anca doğuma giderken idrak edebilmiştim.Aklımı yitirdim galiba diye düşünüyordum hep.Galiba aklımı yitirdim şuan aslında benim aklımın uydurduğu bir dünya diye hep aklımdan geçerdi.İnsan çok isteyip sonra olunca inanamıyor kuzum ya.Allah sağlıklıca kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Çok güzel menü canım,gebeliğede uygun ohh mis.Ben ne yerdim ya hep aç gezdim o dönem,hiç bulantım olmadı.Hep keşke olsa diye gezdim çünkü sürekli açlıktan midem bulanıyordu.bakalım senin nasıl olacak.Sakın aç bırakma kendini canım
yazık sana kuzucuk.Misafir gelince o kadar yemek yapıyoruz ama işte onlara hizmetten kendi karnımızı doyurmak aklımıza gelmiyor işte
Kızlar sağlıklı embriyo olsalardı inanın devam ederdi gebelik ama değilmiş diye düşünün bende başlarda çok üzülüyordum ama elden bişey gelmiyor,biz Allahtan hep hayırlısını istiyoruz demek bunda da bir hayır var bizim bilemediğimiz.
Başın sağolsun arkadaşım ,çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin.Menün çok güzel bence ama su az birazcıkın sanki.
Ayy bu sloganı çok sevdim kaptanım ,harika ya.
Ah canım sen bu sıralar hep hastasın,bide üstüne hep misafir.Ne çok gelen gidenin var senin. Memleketindemi yaşıyorsun sen,genelde memleketinde yaşayanların geleni gideni bitmez malum akrabalar ,eş dost hepsi orada oluyor
Sagol canim ama dayanamadim. Saat 19da 1dilim ekmek ve 1 tabak peynirli salata yedim.Menü çok güzel olmuş canım afiyet olsun:)
Hafif atlatmissin canim aksami. Guzel olmus. Afiyet olsunMenü
Sabah 1 dilim tbe 2 Yk lor domates 1 tk tahinpekmez
Öğle 1 tb lavaş arası 3 köfte salata
Ara 1 bardak kefir 2 havuç
Akşam 1 bardak ayran avuç içi kadar leblebi
Birazdan 1fincan sütlü kahve içerim
Su 3 lt
Canim yaa ben de ayniyim yeyince hemen kilo aliyorum. Ama demek ki senin esin kilonu dert etmiyor. Benimki hic sevmez kiloyu simdi iyisin diyor ama yeyince aldigimi bildigi icinBi tane arkadaş var nasıl yiyor kilo almıyor bazen çok kıskanıyorum yaaa.
Ben onun yediğinin yarısıyla diyet yapıyorum gr gr kilo veriyorum öyle yedim mi de hemen 1 kilo farkediyorum.Ne sinir edici bişi.hayat boyu diyet yapar gibi yaşamak gerekiyo bünye kilo almaya müsite böyle.eşim desen hayatında 1 kere diyet yapmamıştır.şimdi dışardan geldi elinde bi torba çiğdem akşama börek ister bi destek göremiyorum bazen imdat diye bağırasım geliyor
Cok guzel olmus canim. Afiyet olsn.09.30
1 haşlanmı yumurta
3 çeri domates
1 yeşil biber
2 ceviz
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
5 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
14.30
1 bardak tarçinlı süt
4 badem, 1 ceviz, 5 fındık, 4 kaju
18.30
1 kase domates çorbası
1 adet fırında karnıyarık
2 litre su
7000 adım
Afiyet olsun canim. Guzel menu.menüm
Sabah
1 yumurta
1 dlm tbe
Kıvırcık
5 zeytin
1.5 kk süzme peynir
Ara
Kahve
Öğlen
2 küçük parça et
Salata
3 yk mercimekli b p
Ara
Sade quark
1 avuk kuru dut
2 ceviz
Akşam
Salata
Brokoli
Çorba
Ara süt
Spor yapmadım bugünyarın - çıkmak için
Bol su
Ay çok güzel haber bu, çok tebriklerMaşallah menüne, afiyet olsun. Pancar otu kavurmasını ilk defa duydum ama işin içinde ot varsa kesin yemeliyimçok uyudum dün eve geldikten sonra. Bi de ben sigara içiyodum testlerle beraber sigarayı bırakınca pazartesiden itibaren vurmaya başladı beni. Sebep yok ama sürekli sinirliyim. O yüzden iyice uykuya verdim kendimi... Gerçi bi de çabuk yoruluyorum. Ama bence bu hamilelikten ziyade havalarla ilgili. Benim yıllık Aralık sendromum geldi
Doktora gittik. Bebek varmış. Ama çok küçükmüş. Keseyi görmek istiyomuş. Bu yüzden haftaya tekrar çağırdı. Yasaklar listesi sıraladı bolcaGelecek hafta ünlü tiroidimi de bakıcakmış şimdilik havadisler bu kadar :) bana hala şaka gibi geliyo. Sanki ben doktora "evde test yaptım pozitif çıktı" dedim diye bana hamilesin diyo sanki
Bence yemeklerini 3 ogune cikar artik :)Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
8 siyah zeytin
1,5 kk büyüklüğünde süzme peynir
Ara 14.00
1 küçük sarı elma
Akşam 17.00
1 kase mercimek çorbası
1 parça fırında kaşarlı ıspanak
1 kase mevsim salat
2 litre su
12.000 adım
Canim kilon az senin. Tatlilara abur cubura sarmazsan almazsin cok kiloTeşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... Ya yeter ki "Ye"deyin siz banaama kuruyemişlerle başım dertte. Porsiyon kontrolünü sağlayamıyorum baslayınca :)
Çok geçmiş olsun..Sorma Canım bi arkadaşım bi operasyon geçirdi biyopsi sonucu bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz ama ben böyle kınularda biraz fazla hassaslaştım galiba.. Annemi ve babamı kanserden kaybedince.. Ayrıca kıbrısta sel baskını olmuş akrabalarıma ulaşana kadar da bayağı stres yaşadım.. Düşündükçe çarpıntı tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?