Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Noldu canım neye sıkıldın

Sorma Canım bi arkadaşım bi operasyon geçirdi biyopsi sonucu bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz ama ben böyle kınularda biraz fazla hassaslaştım galiba.. Annemi ve babamı kanserden kaybedince.. Ayrıca kıbrısta sel baskını olmuş akrabalarıma ulaşana kadar da bayağı stres yaşadım.. Düşündükçe çarpıntı tutuyor

Menü güzel olmuş canım mercimekli ne demek istedin anlamadım

Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... Ya yeter ki "Ye"deyin siz bana ama kuruyemişlerle başım dertte. Porsiyon kontrolünü sağlayamıyorum baslayınca :)

Canim benim hic tkama kafani sen saglikli beslen, bebis saglikli olsun. dedigim gibi emzirirken eger yok tatli sut yapar ivir zivirlari dogru sanip yersen kilo alirsin ama saglikli yersen emzirirken bebis seni eitiyor.
İnşallah maşallah şuan baya azimliyim. İnşallah böyle de devam eder...

Canim benim olur mu oyle, hayat. Ve elinden birsey gelmez . Omru o kadarmis, tabiki seni anlayamam ama burda bir komsumun cocugu dogum aninda oldu inan o cok kotu. Rabbim sabrini versin.
Ah kıyamam. Allah sabır versin. Beterin beteri var işte. Kesinlikle doğum anında ölmesi çok kötü. Allah korusun ya

Demek ki düşükle alakalı. Çünkü bana da aynı şeyleri tekrarladı. Uzanma, eğilme, yorulma gibi... Allah razı olsun hepinizden. Bana o kadar iyi geliyosunuz ki. İnşallah iyi dilekleriniz kabul olur ve bu süreci rahatça hep beraber atlatırız

Çok haklısın kaptanım. Herşey bizim için en mükemmel zamanda, en mükemmel şekilde vuku oluyo. Sadece biz bazen bunu kabullenmede zorluk yaşıyoruz. Allah hepimize, imtihanlarımızda kolaylık versin. Iyi dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun

Aynen öyle amin kimseye yaşatmasın ama imtihan için bu dünyadayız sabrını veriyor Allah yoksa ilk günkü gibi olsam ya kanser olmuştuö ya da ölmüştüm ben çoktan yada şizofren olmuştum
Allah korusun ya deme öyle nolur. Çok zor gerçekten ama daha iyi olmak için dua etmek zorundayız

Çok isteyip olmasından mı benim gamsızlıgımdan mı çözemedim. Instagramda okuyorum insanlar hamile olduğunu öğrenince mutluluktan ağlıyo falan. Kendimi cok hissiz gorüyorum. Ama hayırlısı bakalım. Belki böyle olması daha iyidir.

Bulantılar bi kaç haftaya başlar diyolar ama çok hazırlıksızım. Bulantıları ne geçirir ya da bişey işe yarar mı hiç bilmiyorum. Aslında forumda bi aratmam lazım :)

09.30
1 haşlanmı yumurta
3 çeri domates
1 yeşil biber
2 ceviz
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
5 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek

14.30
1 bardak tarçinlı süt
4 badem, 1 ceviz, 5 fındık, 4 kaju

18.30
1 kase domates çorbası
1 adet fırında karnıyarık

2 litre su
7000 adım

Menü
Sabah 1 dilim tbe 2 Yk lor domates 1 tk tahinpekmez
Öğle 1 tb lavaş arası 3 köfte salata
Ara 1 bardak kefir 2 havuç
Akşam 1 bardak ayran avuç içi kadar leblebi
Birazdan 1fincan sütlü kahve içerim
Su 3 lt
Hafif atlatmissin canim aksami. Guzel olmus. Afiyet olsun

Canim yaa ben de ayniyim yeyince hemen kilo aliyorum. Ama demek ki senin esin kilonu dert etmiyor. Benimki hic sevmez kiloyu simdi iyisin diyor ama yeyince aldigimi bildigi icin
Elimde kalorili birsey gorsun alir hemen. Eve de almaz sekerli gidalar. Yiyecegimi bildiginden. Bir iki kilo alayim hemen farkeder ve der yeme diye

Cok guzel olmus canim. Afiyet olsn.

Afiyet olsun canim. Guzel menu.

Ay çok güzel haber bu, çok tebrikler

Bence yemeklerini 3 ogune cikar artik :)

Selam kızlar.
Menümü yazayım.
Sabah,3 dilim kepek ekmek tereyağ bal ceviz götürdüm ya 1 bardak çay.
Akşam, indian yemeği yedim
1 litre su içtim.
2 saat yürüdüm.

Çok geçmiş olsun..
Anne babaya allahtan rahmet diliyorum.
Arkadaşın iyi sonuçlar alır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…