- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Hahhahhaa sinirden gülüyorum.Bi tane arkadaş var nasıl yiyor kilo almıyor bazen çok kıskanıyorum yaaa.
Ben onun yediğinin yarısıyla diyet yapıyorum gr gr kilo veriyorum öyle yedim mi de hemen 1 kilo farkediyorum.Ne sinir edici bişi.hayat boyu diyet yapar gibi yaşamak gerekiyo bünye kilo almaya müsite böyle.eşim desen hayatında 1 kere diyet yapmamıştır.şimdi dışardan geldi elinde bi torba çiğdem akşama börek ister bi destek göremiyorum bazen imdat diye bağırasım geliyor
İnşallah sonucu temiz çıkar canım.yakınlarınada ulaşmışsın değil mi stres yapma kendini hasta edersin sonra sağlık elden gitti mi de geri çok zor geliyo ve eskisi gibi olmuyo ne yazık kiSorma Canım bi arkadaşım bi operasyon geçirdi biyopsi sonucu bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz ama ben böyle kınularda biraz fazla hassaslaştım galiba.. Annemi ve babamı kanserden kaybedince.. Ayrıca kıbrısta sel baskını olmuş akrabalarıma ulaşana kadar da bayağı stres yaşadım.. Düşündükçe çarpıntı tutuyor
İnşallah sonucu temiz çıkar canım.yakınlarınada ulaşmışsın değil mi stres yapma kendini hasta edersin sonra sağlık elden gitti mi de geri çok zor geliyo ve eskisi gibi olmuyo ne yazık kiSorma Canım bi arkadaşım bi operasyon geçirdi biyopsi sonucu bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz ama ben böyle kınularda biraz fazla hassaslaştım galiba.. Annemi ve babamı kanserden kaybedince.. Ayrıca kıbrısta sel baskını olmuş akrabalarıma ulaşana kadar da bayağı stres yaşadım.. Düşündükçe çarpıntı tutuyor
Çok severim afiyet olsunAy diğer alıtıma cevap vermeyi unutmuşumkafa kalmadı..
Mercimekli bulgur pilavı canım.
İnşallah canım gebelik bebek gelmeden önceki en güzel dönem iyi değerlendir keyfini çıkar.kötü düşünceleri negatif insanları kendinden uzak tut bol bol uyu çocuk gelişim kitapları oku sana nacizane tavsiyelerim canım bende heyecanlandım yaaa 4. Takımın bebesi geliyoooo:))Demek ki düşükle alakalı. Çünkü bana da aynı şeyleri tekrarladı. Uzanma, eğilme, yorulma gibi... Allah razı olsun hepinizden. Bana o kadar iyi geliyosunuz ki. İnşallah iyi dilekleriniz kabul olur ve bu süreci rahatça hep beraber atlatırız
İnşallah canım gebelik bebek gelmeden önceki en güzel dönem iyi değerlendir keyfini çıkar.kötü düşünceleri negatif insanları kendinden uzak tut bol bol uyu çocuk gelişim kitapları oku sana nacizane tavsiyelerim canım bende heyecanlandım yaaa 4. Takımın bebesi geliyoooo:))Demek ki düşükle alakalı. Çünkü bana da aynı şeyleri tekrarladı. Uzanma, eğilme, yorulma gibi... Allah razı olsun hepinizden. Bana o kadar iyi geliyosunuz ki. İnşallah iyi dilekleriniz kabul olur ve bu süreci rahatça hep beraber atlatırız
Tuzlu kraker bulantıya iyi geliyor canım.ama ben ilk 3 ay deli gibi limonlu tuzlu ayva yemiştim. annem sende yedim gamzeli olur ye demişti.gerçektende yanaklarından çok güzel iki gamzesi var oğlumun:)Gerçi bana da çekmiş olabilir ama bi ayva gerçeği var yinede:)Çok isteyip olmasından mı benim gamsızlıgımdan mı çözemedim. Instagramda okuyorum insanlar hamile olduğunu öğrenince mutluluktan ağlıyo falan. Kendimi cok hissiz gorüyorum. Ama hayırlısı bakalım. Belki böyle olması daha iyidir.
Bulantılar bi kaç haftaya başlar diyolar ama çok hazırlıksızım. Bulantıları ne geçirir ya da bişey işe yarar mı hiç bilmiyorum. Aslında forumda bi aratmam lazım :)
Güzel ama yetersiz geldi bana eğer 9 30 da kahvaltı yaptıysan öğle de sebze türü veya ızgara bişiler yiyebilirdin sanki daha besleyici olurdu canım09.30
1 haşlanmı yumurta
3 çeri domates
1 yeşil biber
2 ceviz
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
5 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
14.30
1 bardak tarçinlı süt
4 badem, 1 ceviz, 5 fındık, 4 kaju
18.30
1 kase domates çorbası
1 adet fırında karnıyarık
2 litre su
7000 adım
Napalım afiyet olsun bende bi açlıktan kıvrandım yani inşallah değerSagol canim ama dayanamadim. Saat 19da 1dilim ekmek ve 1 tabak peynirli salata yedim.
Sağol canımHafif atlatmissin canim aksami. Guzel olmus. Afiyet olsun
Benim ki hiç demez sağolsun yedirmeyi sever bu konuda takıntılı olan benim.ben kızıncada bişi demiyosun diye, sen yeterince kendine eziyet ediyosun bi de ben mi söyleneyim sana diyor.onunda bi 7 8 fazlası var aslında ama ona göre hava hoş öf yaaa erkek olmak vardı ve ya gamsız:))Canim yaa ben de ayniyim yeyince hemen kilo aliyorum. Ama demek ki senin esin kilonu dert etmiyor. Benimki hic sevmez kiloyu simdi iyisin diyor ama yeyince aldigimi bildigi icin
Elimde kalorili birsey gorsun alir hemen. Eve de almaz sekerli gidalar. Yiyecegimi bildiginden. Bir iki kilo alayim hemen farkeder ve der yeme diye
O ne yemeği bilemedimSelam kızlar.
Menümü yazayım.
Sabah,3 dilim kepek ekmek tereyağ bal ceviz götürdüm ya1 bardak çay.
Akşam, indian yemeği yedim
1 litre su içtim.
2 saat yürüdüm.
Benimki dışarıya göreve gitti mi rahatım ama eve bi geliyo Amman börek tatlı çikolata ne ararsan çok tehlikeli.Hahhahhaa sinirden gülüyorum.
Eşimde yer yer durur.
Bende yemediğim şeyleri pek yapmam çok nadir.
Hayat çok zor :)
Canım ben de bebegimi elime alana kadar hissizdim ama suan o kadar çok seviyorum ki etrafimda herkese bebek yapin, dunyadaki en güzel sevgi diye baslarinin etini yiyorumÇok isteyip olmasından mı benim gamsızlıgımdan mı çözemedim. Instagramda okuyorum insanlar hamile olduğunu öğrenince mutluluktan ağlıyo falan. Kendimi cok hissiz gorüyorum. Ama hayırlısı bakalım. Belki böyle olması daha iyidir.
Bulantılar bi kaç haftaya başlar diyolar ama çok hazırlıksızım. Bulantıları ne geçirir ya da bişey işe yarar mı hiç bilmiyorum. Aslında forumda bi aratmam lazım :)
Teşekkür ederimAy çok güzel haber bu, çok tebrikler
Canım çekmiyo değil. Ama pek erken kalkmıyorum ben o yüzden aslında öğlen yemeği kaynıyo :) bak bugün kalktım 8de, öğlen yemeği yerim kesinBence yemeklerini 3 ogune cikar artik :)
Evet. İnşallah böyle gider Deryacım. Herkes iştahın açılıcak daha diyoCanim kilon az senin. Tatlilara abur cubura sarmazsan almazsin cok kilo
Ay kıyamam sana yaİnşallah canım gebelik bebek gelmeden önceki en güzel dönem iyi değerlendir keyfini çıkar.kötü düşünceleri negatif insanları kendinden uzak tut bol bol uyu çocuk gelişim kitapları oku sana nacizane tavsiyelerim canım bende heyecanlandım yaaa 4. Takımın bebesi geliyoooo:))
Hey maşallah. Zaten ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş. Seni de referans alıp haftasonu alışveriş listesindeki ayvanın kilosuna +1 koyuyorumTuzlu kraker bulantıya iyi geliyor canım.ama ben ilk 3 ay deli gibi limonlu tuzlu ayva yemiştim. annem sende yedim gamzeli olur ye demişti.gerçektende yanaklarından çok güzel iki gamzesi var oğlumun:)Gerçi bana da çekmiş olabilir ama bi ayva gerçeği var yinede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?