Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahhahhaa sinirden gülüyorum.
Eşimde yer yer durur.
Bende yemediğim şeyleri pek yapmam çok nadir.
Hayat çok zor :)

İnşallah sonucu temiz çıkar canım.yakınlarınada ulaşmışsın değil mi stres yapma kendini hasta edersin sonra sağlık elden gitti mi de geri çok zor geliyo ve eskisi gibi olmuyo ne yazık ki

İnşallah sonucu temiz çıkar canım.yakınlarınada ulaşmışsın değil mi stres yapma kendini hasta edersin sonra sağlık elden gitti mi de geri çok zor geliyo ve eskisi gibi olmuyo ne yazık ki
Ay diğer alıtıma cevap vermeyi unutmuşum kafa kalmadı..
Mercimekli bulgur pilavı canım.
Çok severim afiyet olsun

İnşallah canım gebelik bebek gelmeden önceki en güzel dönem iyi değerlendir keyfini çıkar.kötü düşünceleri negatif insanları kendinden uzak tut bol bol uyu çocuk gelişim kitapları oku sana nacizane tavsiyelerim canım bende heyecanlandım yaaa 4. Takımın bebesi geliyoooo:))

İnşallah canım gebelik bebek gelmeden önceki en güzel dönem iyi değerlendir keyfini çıkar.kötü düşünceleri negatif insanları kendinden uzak tut bol bol uyu çocuk gelişim kitapları oku sana nacizane tavsiyelerim canım bende heyecanlandım yaaa 4. Takımın bebesi geliyoooo:))

Tuzlu kraker bulantıya iyi geliyor canım.ama ben ilk 3 ay deli gibi limonlu tuzlu ayva yemiştim. annem sende yedim gamzeli olur ye demişti.gerçektende yanaklarından çok güzel iki gamzesi var oğlumun:)Gerçi bana da çekmiş olabilir ama bi ayva gerçeği var yinede:)

Güzel ama yetersiz geldi bana eğer 9 30 da kahvaltı yaptıysan öğle de sebze türü veya ızgara bişiler yiyebilirdin sanki daha besleyici olurdu canım

Benim ki hiç demez sağolsun yedirmeyi sever bu konuda takıntılı olan benim.ben kızıncada bişi demiyosun diye, sen yeterince kendine eziyet ediyosun bi de ben mi söyleneyim sana diyor.onunda bi 7 8 fazlası var aslında ama ona göre hava hoş öf yaaa erkek olmak vardı ve ya gamsız:))

Hahhahhaa sinirden gülüyorum.
Eşimde yer yer durur.
Bende yemediğim şeyleri pek yapmam çok nadir.
Hayat çok zor :)
Benimki dışarıya göreve gitti mi rahatım ama eve bi geliyo Amman börek tatlı çikolata ne ararsan çok tehlikeli.
Senin görev yok mu ne zaman gitcen diye sorcam artık kendimi zor tutuyorum:))
Batsın be bu dünya konuşdinliyorum zor çok zor:)))

Canım ben de bebegimi elime alana kadar hissizdim ama suan o kadar çok seviyorum ki etrafimda herkese bebek yapin, dunyadaki en güzel sevgi diye baslarinin etini yiyorum
Bende de ilk 5 ay bulanti oldu, en çok peynir ekmek, veya yogurt, salatalik, ekmek demiştim baslarda.. bulantiya bence az ve sık yemek iyi geliyordu, leblebi de iyi geliyordu

Merhaba kızlar
Ben bu gece yine işteydim. Bu saat oldu yine yatağa girene kadar. @tuzsuz_ruh kaptanım ben Perşembe sabahki kilomla bildirim yapayım şimdi çünkü yarın ben öğlen falan olur uyanana kadar kaçırmayayım. Fotoğrafı da yarın akşam yüklerim
Geçen hafta :68.8
Güncel: 68.0
Fark: -800 gr
Yüzde: 1.16%

Canim kilon az senin. Tatlilara abur cubura sarmazsan almazsin cok kilo
Evet. İnşallah böyle gider Deryacım. Herkes iştahın açılıcak daha diyo Ya o değil de etrafımdaki çoğu insan; hamile olduğumu öğrenince kötü şeyler anlatmaya başladılar. Filancayı doğururken 25 kilo almış, bulantıları o kadar fazlaymış ki çocuk mu doğurmuş cehennemi mi yaşamış, 4.ayda iştahı bi artmış 2 ayda 8 kilo almış, göbeği çatlamış, memesi sarkmış... Keşke kimseye söylemeseydik dedim en son o yüzden çık tırsıyırım

Ay kıyamam sana ya Ama şu negatif insanlarla ilgili tavsiyeni uygulucam. "Ay en kritik dönemdesin şuan" deyip bildiği tüm, felaket doğum hikayelerini anlatıyo kadın zaten işin doğum sürecini düşünmeye korkan bi insaım...

Hey maşallah. Zaten ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş. Seni de referans alıp haftasonu alışveriş listesindeki ayvanın kilosuna +1 koyuyorum bi de tuzlu krakere alternatif var mıdır acaba... O da paketli gıda ya. Yani çocuk için değil kendim için meraktayım. Kilo almayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…