Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur valla. Ayva tatlısını çok severim mesela. Ama çiğ yerken bogulucak gibi oluyorum, kuru geliyo. Yine ayvaları deviricem. Iyice bi heveslendim sen de böyle deyince
Bende Enson hamileyken çiğ yemişimdir ama limonlu kolay yeniyor bol sık çok güzel oluyo
Ayva dediniz canim nasil istedi. Hemen esime yazdim bugun izinli o markete de gidecek ayvayi da ekledim listeye
Benim hiç çekmez sana afiyet olsun canım:)
Matildam dediyse tamamdır

Tuzlu limonlu... İlk defa duydum. Ve ağzım sulandı kulağa hoş geliyo. Bi de öyle deneyim bakalım...
Ben bulantılarım yüzünden uydurdum onu ekşi tuzlu çok iyi gelmişti normalde hiç sevmem:)

Evet kansızlık çok yaşadığım için biliyorum canım ama o süt ve yoğurt için geçerli diye biliyorum lor etkilemez heralde
Demek sende onlardandın
Neyseki bizim tarafa geçmişin eşinin beddua etmesine fırsat verme bence tutuyoMuş baksana
Ayy yaa şaka bi yana senin için daha zor olmuştur hadi biz alışkınız diyet bizim işimiz
Ama Sondaki duan varya hepimiz için amin amin amiiiin

Ama değmez mi o sarkmalara kajucum cuk cuk ne tatlı emiyolar en çok emzirmeyi özledim yaa yeterki süt olsun varsın azcık sarksın:))toplatcam bende zaten kiloları vereyim:))

Göğüsler eski haline dönmüyor ne yazık ki

benim aslinda hedefim 60 ama bu gidisle gorecek miyim emin degilim.
Dikkat de ettim baya son 3 haftadir ama anlamiyorum neden eksiyi goremiyorum dusunmeye basladim acaba sadece hareketsizlikten mi yoksa baska bir sebei mi var.
Hareketsizlik çok etkiliyor ama yakın zamanda yaptırmadıysan bi kan değerlerine baktır derim

Ehehhee mantıklıymış.
Bundan sonra yasaklı bişey yiyince öyle yapayım

Yarın tekrar iğne kullanmaya başlıyorum.
Morel felan iğrenç durumdayım.
Tam kurtuldum derken tekrar!!!
Bu iğneler bende kilo yapıyor kafam çok karışık asla kullanmak istemiyorum.
Buraya kilo alarak bildirim yapmak istemiyorum ..

7 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :
2 saat tempolu yuruyus, 240p

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Menü
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin çay
Öğle 5 top köfte haşlama sebze
Ara 1 minik tarçınlı kurabiye 1 sütlü filtre kahve
Akşam 4 köfte bol salata 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim. Guzel olmus. Kurabiye de en azindan aksam degil gunduz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…