Evet canım diyetisyen menüsü. Ya çok fazla acıkmadım aslında. İlk günü iyi geçti. Çok uzun süre uygulamayacağım zaten. Sadece 7 gün.Canım diyetisyen menüsü mü bu çok ağır bir menü ben dayanamam herhalde sen nasılsın? Çok acıkmadın mı?
Glütensiz demişsin ama süt ürünü de yok gördüğüm kadarıyla..Evet canım diyetisyen menüsü. Ya çok fazla acıkmadım aslında. İlk günü iyi geçti. Çok uzun süre uygulamayacağım zaten. Sadece 7 gün.
Ya bakmayın şu insanlara yaaaa nerden tanıyor seni de yüzünü biliyor incelmiş olabilir biraz da ona da yuh derler artıkİyi geceler kızlar.. Diyet anlamında çok hoş olmayan 2 gün geçirdim malesefmenü yazmicam ama kesin + bu benim 2 gün misafir gelecek diye koşturmaktan öğün atladım o yüzden de acıkınca saçamaladım neyse yarın tekrar raya döncem emin olun.. Umarım leptinlerimi de uyandırmışımdır böylelikle..
Bu arada perşembe günleri yogaya gitmeye karar verdim.. Kolumun ağrısı falan hala tam olarak geçmedi yine artar elime iner diye korkuyorum.. Hem spor gibi olmasa da esnemiş olurum.. Artık fiks 3 zumba 1 gün yürüyüş 1 gün yoga olacak sağlık sorunum olmazsa..
Bu arada fitnessda bi kadın bana kilo vermişsin dedi.. Evet dedim 10 kilo verdim toplam.. Cevap olarak ne dedi biliyor musunuz; evet yüzünden vermişsin dedifilmiyim ben ya 10 kiloyu yüzümden nasıl vereyim.. Sinir oldum biraz
Teşekkür ederim kaptişimbana ramen süper bi ortalama
10 kiloyu devirdin o zaman canım tebriklerdarısı başıma..
Ben de çok istedim emzirmeyi ama sütüm hep azdı malesembirini 13 ay birini 7 ay damla damla emzirebildim çok üzülüyorum. Hayatımda hiç bukadar isteyip başaramadığım bişey daha olmamıştı..
Geçmiş olsun canım..
Krizler sebebi genelde öğün atlamaktır sen bi de emziriyorsun onun da etkisi var düzenli beslenmen lazım 10dan 15e 5 saat boyunca ana öğün yapmayınca kriz kaçınılmaz malesef
Geçmiş olsun kaptişimm ooho ailece hastaysanız o zaman sen hasta olma haklarından vazgeçmek zorundasın kaptişim.. Mümkünse yardım al kaptişim..
Normalde var. Sadece dün öyle denk gelmiş.Glütensiz demişsin ama süt ürünü de yok gördüğüm kadarıyla..
Sen bilirsin. Benim için uygundur. Listeyi riske atmak istememBu hafta hamilelik iznine ayırayım seni o zaman ben canım ne dersin
"Yüzüme gözüme sürerek yemek istiyodum" kısmında bittimBişey duymuştum kafaya kilo verme olayını çok takmak kilo vermeyi olumsuz etkiliyormuş.Sebep derken bir rahatsızlık tanmı kastın.Bu arada bugün bişey öğrendim diğer kızlarda duysun burdan.Ceviz ve diğer kuruyemişleri sürekli düzenli tüketmek o kadar da faydalı değilmiş.Bende hamileyken ne tükettim hergün 3er tane,badem ona keza.Meğersem bunlar ağır besinler oluyormuş(vücutta işlenmesi zor) oluyormuş karaciğerde enzimlerini yükseltiyormuş.Arkadaş demezmi hamşken düzenli tüketiyordum sonra tahlillerde karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı doktor yakından takip etti beni diye.Doktora demişki tükettiklerini söyleyince cevizden olmuştur demiş.Aklında olsun arkadaşımBen senin menünü de pek sade güzel buluyorum.Menülerinden kaynaklanacağını sanmam.
Sorma ya Allahın cezası şey duruyor mu bilmiyorum 8. aydan sonra böbrekler şiştiği için sıkıştı kaldı orada ama şimdi ne alemde bilmiyorum.Normalde ben taş dökerken hissetmiyorum ilginç ama öyle,doktorum şaşırmıştı ama dikkat ol diyede uyarmıştı yıllar önce.Ürolojide doğumdan 6 ay sonra gel duruyorsa lazerle halledelim onu demişti,gitmeye korkuyorum valla Bu arada ben hiç bulantı yaşamadım sadece karnım acıkınca olurdu böyle bir mide bulantısı ama tiksinti değil işte ozamanda yerdim bişeyler hemen geçerdi açlıktan yani Bu arada şahsen ben mide bulantısını tercih ederdim kız hamileyken yemekler daha bir lezzetli geliyor,o açmaları börekleri yüzüme gözüme sürerek yemek istiyordum.Yani bulantı öyle kötü bişey değil en azından seni böyle oburluktan korur.keşke bende de olsaydı .
Inşallah canım benim, Allah razı olsun...Az çok herkes hamilelikte aynı şeyleri yaşıyor inşallah en rahat şekilde geçirirsin canım
Ahahaaa kıskanmış. Hem de çook.. Yüzünden vermişsin mi 10 kilo hemdeBu arada fitnessda bi kadın bana kilo vermişsin dedi.. Evet dedim 10 kilo verdim toplam.. Cevap olarak ne dedi biliyor musunuz; evet yüzünden vermişsin dedifilmiyim ben ya 10 kiloyu yüzümden nasıl vereyim.. Sinir oldum biraz
Öyle de büyüyorlar böylede. Çok da şeyapmamak lazım. Geleceği hedefle, anı yaşa, geçmişin kötü enerjisini geride bırak.. Evet bu lafı sevdim.Ben de çok istedim emzirmeyi ama sütüm hep azdı malesembirini 13 ay birini 7 ay damla damla emzirebildim çok üzülüyorum. Hayatımda hiç bukadar isteyip başaramadığım bişey daha olmamıştı..
Sağol. Yardım edecek kimsem yok maalesef.Geçmiş olsun kaptişimm ooho ailece hastaysanız o zaman sen hasta olma haklarından vazgeçmek zorundasın kaptişim.. Mümkünse yardım al
Ahahaaa kıskanmış. Hem de çook.. Yüzünden vermişsin mi 10 kilo hemdeinsanların söylediklerine pek takılmamak lazım. Kıskançlıklarından ne söylediklerini bilmiyorlar.
Öyle de büyüyorlar böylede. Çok da şeyapmamak lazım. Geleceği hedefle, anı yaşa, geçmişin kötü enerjisini geride bırak.. Evet bu lafı sevdim.
Sağol. Yardım edecek kimsem yok maalesef.
Çok geçmiş olsun. Bu aralar kasıp kavuruyo bu hastalıklarkaptanım ve kilo verme yolundaki arkadaşlarım ben hala çok hastayım menüde bildiremiyorum hemen haber verip kaçayım dedim.Yatak döşek yatıyorum,hasta olanlara da geçmiş olsun
Not menüm çok az oldu bugün sürekli uyuduğum için
2 yıl fitnessa gelip 5 kilo almışsa ilginç biriymiş sahidenYok canım bunları sırtımda taşıyamam ne bunu söyleyen kadını ne de emzirememe serüvenimi arada düşünüp üzülsem de çok şükür çok sağlıklı 2 çocuğum var allah sağlıklı sihatli uzun ömürler versin.. Bu kadını da anlatıp gülüyorum herkese ne saçma bişey söylediğini kendide farketmiştir bencezaten 2 yıldır fitnessa gelip 5 kilo almış
Keşke yardıma gelebilsem kaptişim daha iyimisiniz bugün?
Güzel bir haftasonu menüsü.Menüm
Sabah
Omlet
2 dlm peynir
1 dlm denge üstüne tereyağı bal
Öyle len
3 köfte
Salata
3-4 tane penne makarna
Ara sade t kahve
Akşam
3 yk kısır
Salata
Yoğurt
Serçe parmağım kadar kıymalı börek(dayanamadım)
Ara
1 kupa sütten kahve
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Soğuk algınlığı mı? Bol su iç. Uyu dinlen..kaptanım ve kilo verme yolundaki arkadaşlarım ben hala çok hastayım menüde bildiremiyorum hemen haber verip kaçayım dedim.Yatak döşek yatıyorum,hasta olanlara da geçmiş olsun
Not menüm çok az oldu bugün sürekli uyuduğum için
Afiyet olsun.Menü:
Sabah (6:00)
1 haşl yumurta, 1 dilim mozarella, ıspanak, domates, 1/2 avokado ve mandalina
Ara (9:30)
10 fındık ve yeşil çay
Öğle (11:30)
150 gr tavuk ızgara, 1 yk kinoalı salata
Ara (14:40)
Latte
Akşam (19:00)
1/2 muz, 200 ml süt, 2 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi ve tarçın
Ara: 1/2 nar ve yeşil çay
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Çok geçmiş olsun neyi varmış? Ne diyor doktor?Selamlar menümü yazayım.
Sabah,1 dilim kepek ekmek üzerine tereyağ mal ceviz. 1 bardak çay.
Akşam,3 dilim pizza
Hastanedeydik kızım dün geceden beri durmaksızın ağlıyor.
Dua ediyorum sokağın başına çıkıp yangın var diye bağırmamak için delirmek üzereyim hiç böyle olmamıştım. Doldum taştım.
Yarım litre su.
İnşallah veririz canım en kısa zamanda şu kilolarıaynen çanım artık sizin tarafınızdayım ama çok mutluyum ve kilo versem bile eşimin önünde gece gece çift kaşarlı tostları yemeyecem adama eziyet etmeyecem.Ne fenaymışım.İnşallah mezun oluruz kız hepimiz.Ama kaptanlar duymasın ama diyet işine ara veresim geliyorZormuş ama işte zayıf olmanın hayalini kurunca insan gaza geliyor
değer haklısın canım,aman çocuk olmasa da insan zaten aynı kalmıyorki dediğim gibi yaş gibi bir gerçek var.Hem yaptırırız ya bende henüz sarkma yok ama demekki emzirme bitince olacak.Amaaaaan başka kafaya takacak şeymi kalmadı
İnşallah canım göreceksin,kaptanında dediği gibi belkide emzirdiğim için gidiyordur kilolarım ,o yönden de şanslıyım galiba.
Menünü beğendim canım tarçınlı kurabiye çok iyi oluyor bende bu aralar tarçınlı takılıyorum ama dün kalorisine bakayım dedim300 diyor (ev yapımı) kurabiyeye olabilir mi ya saçma geldi bana.
geçmiş olsun canım benim,kortizonlu iğne falan mı.Zor ya istemeye istemeye sağlık için yan etkisi dolu ilaçları içmek.Ama şifa için yapılacak bişey yok.
Morel bozmak yok hepimiz bazen saçmalıyoruz önemli olan devamlılık hemen toparlan cumaya en az sabit gel tamam mı canım:)İyi geceler kızlar.. Diyet anlamında çok hoş olmayan 2 gün geçirdim malesefmenü yazmicam ama kesin + bu benim 2 gün misafir gelecek diye koşturmaktan öğün atladım o yüzden de acıkınca saçamaladım neyse yarın tekrar raya döncem emin olun.. Umarım leptinlerimi de uyandırmışımdır böylelikle..
Bu arada perşembe günleri yogaya gitmeye karar verdim.. Kolumun ağrısı falan hala tam olarak geçmedi yine artar elime iner diye korkuyorum.. Hem spor gibi olmasa da esnemiş olurum.. Artık fiks 3 zumba 1 gün yürüyüş 1 gün yoga olacak sağlık sorunum olmazsa..
Bu arada fitnessda bi kadın bana kilo vermişsin dedi.. Evet dedim 10 kilo verdim toplam.. Cevap olarak ne dedi biliyor musunuz; evet yüzünden vermişsin dedifilmiyim ben ya 10 kiloyu yüzümden nasıl vereyim.. Sinir oldum biraz
Teşekkür ederim kaptişimbana ramen süper bi ortalama
10 kiloyu devirdin o zaman canım tebriklerdarısı başıma..
Ben de çok istedim emzirmeyi ama sütüm hep azdı malesembirini 13 ay birini 7 ay damla damla emzirebildim çok üzülüyorum. Hayatımda hiç bukadar isteyip başaramadığım bişey daha olmamıştı..
Geçmiş olsun canım..
Krizler sebebi genelde öğün atlamaktır sen bi de emziriyorsun onun da etkisi var düzenli beslenmen lazım 10dan 15e 5 saat boyunca ana öğün yapmayınca kriz kaçınılmaz malesef
Geçmiş olsun kaptişimm ooho ailece hastaysanız o zaman sen hasta olma haklarından vazgeçmek zorundasın kaptişim.. Mümkünse yardım al kaptişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?