Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım diyetisyen menüsü mü bu çok ağır bir menü ben dayanamam herhalde sen nasılsın? Çok acıkmadın mı?
Evet canım diyetisyen menüsü. Ya çok fazla acıkmadım aslında. İlk günü iyi geçti. Çok uzun süre uygulamayacağım zaten. Sadece 7 gün.

Ya bakmayın şu insanlara yaaaa nerden tanıyor seni de yüzünü biliyor incelmiş olabilir biraz da ona da yuh derler artık

"Yüzüme gözüme sürerek yemek istiyodum" kısmında bittim ama tabi sen bilirsin de. Ne bileyim böbrek bu, ihmat etme bence

Ahahaaa kıskanmış. Hem de çook.. Yüzünden vermişsin mi 10 kilo hemde insanların söylediklerine pek takılmamak lazım. Kıskançlıklarından ne söylediklerini bilmiyorlar.
Ben de çok istedim emzirmeyi ama sütüm hep azdı malesem birini 13 ay birini 7 ay damla damla emzirebildim çok üzülüyorum. Hayatımda hiç bukadar isteyip başaramadığım bişey daha olmamıştı..
Öyle de büyüyorlar böylede. Çok da şeyapmamak lazım. Geleceği hedefle, anı yaşa, geçmişin kötü enerjisini geride bırak.. Evet bu lafı sevdim.
Geçmiş olsun kaptişimm ooho ailece hastaysanız o zaman sen hasta olma haklarından vazgeçmek zorundasın kaptişim.. Mümkünse yardım al
Sağol. Yardım edecek kimsem yok maalesef.

Yok canım bunları sırtımda taşıyamam ne bunu söyleyen kadını ne de emzirememe serüvenimi arada düşünüp üzülsem de çok şükür çok sağlıklı 2 çocuğum var allah sağlıklı sihatli uzun ömürler versin.. Bu kadını da anlatıp gülüyorum herkese ne saçma bişey söylediğini kendide farketmiştir bence zaten 2 yıldır fitnessa gelip 5 kilo almış

Keşke yardıma gelebilsem kaptişim daha iyimisiniz bugün?

Menüm
Sabah
Omlet
2 dlm peynir
1 dlm denge üstüne tereyağı bal

Öyle len
3 köfte
Salata
3-4 tane penne makarna

Ara sade t kahve

Akşam
3 yk kısır
Salata
Yoğurt
Serçe parmağım kadar kıymalı börek (dayanamadım)

Ara
1 kupa sütten kahve

kaptanım ve kilo verme yolundaki arkadaşlarım ben hala çok hastayım menüde bildiremiyorum hemen haber verip kaçayım dedim.Yatak döşek yatıyorum,hasta olanlara da geçmiş olsun
Not menüm çok az oldu bugün sürekli uyuduğum için

Çok geçmiş olsun. Bu aralar kasıp kavuruyo bu hastalıklar

Menü:
Sabah (6:00)
1 haşl yumurta, 1 dilim mozarella, ıspanak, domates, 1/2 avokado ve mandalina
Ara (9:30)
10 fındık ve yeşil çay
Öğle (11:30)
150 gr tavuk ızgara, 1 yk kinoalı salata
Ara (14:40)
Latte
Akşam (19:00)
1/2 muz, 200 ml süt, 2 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi ve tarçın
Ara: 1/2 nar ve yeşil çay
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş

2 yıl fitnessa gelip 5 kilo almışsa ilginç biriymiş sahiden
Düşünmen yeter. Haftasonu hepimize iyi geldi. Yarın pazartesi maraton başlıyor.
Güzel bir haftasonu menüsü.
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Soğuk algınlığı mı? Bol su iç. Uyu dinlen..

Afiyet olsun.

Selamlar menümü yazayım.
Sabah,1 dilim kepek ekmek üzerine tereyağ mal ceviz. 1 bardak çay.
Akşam,3 dilim pizza
Hastanedeydik kızım dün geceden beri durmaksızın ağlıyor.
Dua ediyorum sokağın başına çıkıp yangın var diye bağırmamak için delirmek üzereyim hiç böyle olmamıştım. Doldum taştım.
Yarım litre su.

Çok geçmiş olsun neyi varmış? Ne diyor doktor?

İnşallah veririz canım en kısa zamanda şu kiloları
Sakın ha pes etmek yok aynen devam.
Tarçınlı kurabiye benim yediğim düğme kadardı ama normal olanın da 300 olacağını zannetmiyorum kek 1 dilimi öyle zaten ne bileyim

Morel bozmak yok hepimiz bazen saçmalıyoruz önemli olan devamlılık hemen toparlan cumaya en az sabit gel tamam mı canım:)
Emzirme işine gelince o pek senin elinde değil bünye yapıyor ne yesen ne yemesen olacaksa oluyor olmucaksa da ne yapsan olmuyor.Ben öyle düşünüyorum en azından.O allahın taktiri herkes bu dünya da nasibi kadar doycak Allah yavrularımıza sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…