Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen çanım artık sizin tarafınızdayım ama çok mutluyum ve kilo versem bile eşimin önünde gece gece çift kaşarlı tostları yemeyecem adama eziyet etmeyecem.Ne fenaymışım.İnşallah mezun oluruz kız hepimiz.Ama kaptanlar duymasın ama diyet işine ara veresim geliyorZormuş ama işte zayıf olmanın hayalini kurunca insan gaza geliyor
Ama değmez mi o sarkmalara kajucum cuk cuk ne tatlı emiyolar en çok emzirmeyi özledim yaa yeterki süt olsun varsın azcık sarksın:))toplatcam bende zaten kiloları vereyim:))
değer haklısın canım,aman çocuk olmasa da insan zaten aynı kalmıyorki dediğim gibi yaş gibi bir gerçek var.Hem yaptırırız ya bende henüz sarkma yok ama demekki emzirme bitince olacak.Amaaaaan başka kafaya takacak şeymi kalmadı
Tebrikler her hafta eriyorsun bende görsem biran önce şu altılıları
İnşallah canım göreceksin,kaptanında dediği gibi belkide emzirdiğim için gidiyordur kilolarım ,o yönden de şanslıyım galiba.
Menü
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin çay
Öğle 5 top köfte haşlama sebze
Ara 1 minik tarçınlı kurabiye 1 sütlü filtre kahve
Akşam 4 köfte bol salata 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Menünü beğendim canım tarçınlı kurabiye çok iyi oluyor bende bu aralar tarçınlı takılıyorum ama dün kalorisine bakayım dedim300 diyor (ev yapımı) kurabiyeye olabilir mi ya saçma geldi bana.
geçmiş olsun canım benim,kortizonlu iğne falan mı.Zor ya istemeye istemeye sağlık için yan etkisi dolu ilaçları içmek.Ama şifa için yapılacak bişey yok.

afiyet olsun arkadaşım,su sanki çok az olmuş o kadar da yürüyüş ve egzersiz yapmışsın kuzun kardırırdın 2 litre suyu.Akşam yemeğinde yok en güzelide o lmuş
Günaydın kızlar hafta içi erken kalkınca bugun canım kalkmak istemiyor hala yatıyorum
Uyu gitsin patron hafta içinin acısını çıkar

Dünkü menümü yazayım .Çok hastayım kızlar grip olmuşum
Saat 7.00 : ılık limonlu su
Saat 10.30 : peynir, 2 h yumurta, 1 domat, yeşillik, 9 zeytin,1 dilim s. ekmek

Saat 12.30 : 1 bardak süt , tarçınlı kurabiye
Saat 15.00 : 1 tane büyük boy tadelle (kriz), 2 kare dark çikolata

Saat 17.00 : mandalina, 10 tane çam fıstığı
Saat 19.00 : 1 kase pirinçli hindi çorbası, 1 parça hindi eti,1 tane dilim pate
Su 3lt
spor sadece temizlik yaptım 1.5 saat ama öldüm yorgunluktan
K klbk33 @tuzsuz_ruh

7 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :
2 saat tempolu yuruyus, 240p

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
90 dakika temizlik : 30 puan

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Bugün suyu çoğaltacağım.
Kışın insanın su içesi gelmiyor ..

Listeye yaz canım temizliği.
Bizde ailecek gribiz allah hepimizin şifasını versin.
Menünde çikolatalar yerine meyveler görmek istiyorum. Hastasın iyi gelir

amin kaptanım sizede geçmiş olsun,öylede uyuz bir hastalık şöyle rahat rahat tek başına hasta olamıyorsun dimi herkese bulaşıyor
evet çikolata konusunda haklısın sabah başladım yemeye meyveyi

Selamlar herkese dünkü menüyü geciyorum kızlar
Sabah 9:30 bir kase süt içinde 2 kaşık yulaf 1 kaşık chia ( hava soğuk olduğu için pişirmeye başladım yulafı )
Öğlen kapuska 4 kaşık + 3 kaşık yoğurt
Akşam 1 Sarıkanat yarım çipura izgara + şalgam suyu 300 cc +4 kaşık bulgur pilavı + bir kase salata
Su 1500 cc
Spor trambolin ve ip siparişi vermiştim dün sabah geldi ben de 150 jumping jack ve 50 ip atlama yaptım
K klbk33 @tuzsuz_ruh

7 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :
2 saat tempolu yuruyus, 240p

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin : 150 jumping jack 150 puan
100 ip atlama 20 puan
Toplam :170 puan

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
90 dakika temizlik : 30 puan

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
[/QUOTE]

amin kaptanım sizede geçmiş olsun,öylede uyuz bir hastalık şöyle rahat rahat tek başına hasta olamıyorsun dimi herkese bulaşıyor
evet çikolata konusunda haklısın sabah başladım yemeye meyveyi
Öyle. Hepimiz hastayız. Bu hafta da böyle geçsin.

İyi geceler kızlar.. Diyet anlamında çok hoş olmayan 2 gün geçirdim malesef menü yazmicam ama kesin + bu benim 2 gün misafir gelecek diye koşturmaktan öğün atladım o yüzden de acıkınca saçamaladım neyse yarın tekrar raya döncem emin olun.. Umarım leptinlerimi de uyandırmışımdır böylelikle..

Bu arada perşembe günleri yogaya gitmeye karar verdim.. Kolumun ağrısı falan hala tam olarak geçmedi yine artar elime iner diye korkuyorum.. Hem spor gibi olmasa da esnemiş olurum.. Artık fiks 3 zumba 1 gün yürüyüş 1 gün yoga olacak sağlık sorunum olmazsa..

Bu arada fitnessda bi kadın bana kilo vermişsin dedi.. Evet dedim 10 kilo verdim toplam.. Cevap olarak ne dedi biliyor musunuz; evet yüzünden vermişsin dedi filmiyim ben ya 10 kiloyu yüzümden nasıl vereyim.. Sinir oldum biraz

Teşekkür ederim kaptişim bana ramen süper bi ortalama

Canm tesekkur ederim, 50 lilerdeyim cok sukur 70 lerdeyim bazen inanamiyorumm

10 kiloyu devirdin o zaman canım tebrikler darısı başıma..

Ama değmez mi o sarkmalara kajucum cuk cuk ne tatlı emiyolar en çok emzirmeyi özledim yaa yeterki süt olsun varsın azcık sarksın:))toplatcam bende zaten kiloları vereyim:))

Ben de çok istedim emzirmeyi ama sütüm hep azdı malesem birini 13 ay birini 7 ay damla damla emzirebildim çok üzülüyorum. Hayatımda hiç bukadar isteyip başaramadığım bişey daha olmamıştı..

Geçmiş olsun canım..
Krizler sebebi genelde öğün atlamaktır sen bi de emziriyorsun onun da etkisi var düzenli beslenmen lazım 10dan 15e 5 saat boyunca ana öğün yapmayınca kriz kaçınılmaz malesef

Geçmiş olsun kaptişimm ooho ailece hastaysanız o zaman sen hasta olma haklarından vazgeçmek zorundasın kaptişim.. Mümkünse yardım al kaptişim..

İyi akşamlar kızlar! Nasılsınız?
Ben biraz yoğunum. Tatile gitmeme 5 gün kaldı ve son işlerimi halletmeye çalışıyorum
Menümü de yazayım gelmişken
Sabah: 2 haşl yumurta, 9 zeytin ve 1 elma
Öğle: 2 kepçe domates çorbası ve yeşil salata
Ara: 1 fincan yeşil çay ve 1 portakal
Akşam: 120 gr tavuk göğüsü, çeyrek avokadolu salata
Ara: yeşil çay
Su: 3.5

Canım diyetisyen menüsü mü bu çok ağır bir menü ben dayanamam herhalde sen nasılsın? Çok acıkmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…