- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
aynen çanım artık sizin tarafınızdayım ama çok mutluyum ve kilo versem bile eşimin önünde gece gece çift kaşarlı tostları yemeyecem adama eziyet etmeyecem.Ne fenaymışım.İnşallah mezun oluruz kız hepimiz.Ama kaptanlar duymasın ama diyet işine ara veresim geliyorEvet kansızlık çok yaşadığım için biliyorum canım ama o süt ve yoğurt için geçerli diye biliyorum lor etkilemez heralde
Demek sende onlardandın
Neyseki bizim tarafa geçmişin eşinin beddua etmesine fırsat verme bence tutuyoMuş baksana
Ayy yaa şaka bi yana senin için daha zor olmuştur hadi biz alışkınız diyet bizim işimiz
Ama Sondaki duan varyahepimiz için amin amin amiiiin
değer haklısın canım,aman çocuk olmasa da insan zaten aynı kalmıyorki dediğim gibi yaş gibi bir gerçek var.Hem yaptırırız ya bende henüz sarkma yok ama demekki emzirme bitince olacak.Amaaaaan başka kafaya takacak şeymi kalmadıAma değmez mi o sarkmalara kajucum cuk cuk ne tatlı emiyolar en çok emzirmeyi özledim yaa yeterki süt olsun varsın azcık sarksın:))toplatcam bende zaten kiloları vereyim:))
İnşallah canım göreceksin,kaptanında dediği gibi belkide emzirdiğim için gidiyordur kilolarım ,o yönden de şanslıyım galiba.Tebrikler her hafta eriyorsun bende görsem biran önce şu altılıları
Menünü beğendim canım tarçınlı kurabiye çok iyi oluyor bende bu aralar tarçınlı takılıyorum ama dün kalorisine bakayım dedimMenü
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin çay
Öğle 5 top köfte haşlama sebze
Ara 1 minik tarçınlı kurabiye 1 sütlü filtre kahve
Akşam 4 köfte bol salata 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
geçmiş olsun canım benim,kortizonlu iğne falan mı.Zor ya istemeye istemeye sağlık için yan etkisi dolu ilaçları içmek.Ama şifa için yapılacak bişey yok.Yarın tekrar iğne kullanmaya başlıyorum.
Morel felan iğrenç durumdayım.
Tam kurtuldum derken tekrar!!!
Bu iğneler bende kilo yapıyor kafam çok karışık asla kullanmak istemiyorum.
Buraya kilo alarak bildirim yapmak istemiyorum ..
afiyet olsun arkadaşım,su sanki çok az olmuş o kadar da yürüyüş ve egzersiz yapmışsın kuzun kardırırdın 2 litre suyu.Akşam yemeğinde yok en güzelide o lmuşMenümü yazayım.
Sabah, 2 dilim kepekli ekmeğe tereyağ ballı ceviz.
1 bardak çay 1 dilim peynir 2 tatlı kaşığı yoğurt.
Öğlen,
Domates mantar soslu bişey yaptım 2 dilim ekmekle yedim.
1 litre su 1 bardak kahve.
1 saat yürüyüş
15 DJ egzersiz.
Uyu gitsin patron hafta içinin acısını çıkarGünaydın kızlar hafta içi erken kalkınca bugun canım kalkmak istemiyor hala yatıyorum
Gü-nay-dııııınGeç kalmış bir günaydınnn :)
Bugün suyu çoğaltacağım.afiyet olsun arkadaşım,su sanki çok az olmuş o kadar da yürüyüş ve egzersiz yapmışsın kuzun kardırırdın 2 litre suyu.Akşam yemeğinde yok en güzelide o lmuş
Uyu gitsin patron hafta içinin acısını çıkar
Listeye yaz canım temizliği.Dünkü menümü yazayım .Çok hastayım kızlar grip olmuşum
Saat 7.00 : ılık limonlu su
Saat 10.30 : peynir, 2 h yumurta, 1 domat, yeşillik, 9 zeytin,1 dilim s. ekmek
Saat 12.30 : 1 bardak süt , tarçınlı kurabiye
Saat 15.00 : 1 tane büyük boy tadelle (kriz), 2 kare dark çikolata
Saat 17.00 : mandalina, 10 tane çam fıstığı
Saat 19.00 : 1 kase pirinçli hindi çorbası, 1 parça hindi eti,1 tane dilim pate
Su 3lt
spor sadece temizlik yaptım 1.5 saat ama öldüm yorgunluktan
K klbk33 @tuzsuz_ruh
amin kaptanım sizede geçmiş olsun,öylede uyuz bir hastalık şöyle rahat rahat tek başına hasta olamıyorsun dimi herkese bulaşıyorListeye yaz canım temizliği.
Bizde ailecek gribizallah hepimizin şifasını versin.
Menünde çikolatalar yerine meyveler görmek istiyorum. Hastasın iyi gelir
Öyle. Hepimiz hastayız. Bu hafta da böyle geçsin.amin kaptanım sizede geçmiş olsun,öylede uyuz bir hastalık şöyle rahat rahat tek başına hasta olamıyorsun dimi herkese bulaşıyor
evet çikolata konusunda haklısın sabah başladım yemeye meyveyi
kızlar yüzde gayet güzel kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit olan kimse üzülmesin en azından bugün artı yok haftaya daha güzelleri sizinde olur bırakmadan yola devam edelimHarpy listedesin hayırlı olsun kuşummmmmmmm sizi seviyorum çıkmam gerek yemek yapmam gerek öpüldünüz kızlar
Canm tesekkur ederim, 50 lilerdeyim cok sukur 70 lerdeyim bazen inanamiyorumm
Ama değmez mi o sarkmalara kajucum cuk cuk ne tatlı emiyolar en çok emzirmeyi özledim yaa yeterki süt olsun varsın azcık sarksın:))toplatcam bende zaten kiloları vereyim:))
Dünkü menümü yazayım .Çok hastayım kızlar grip olmuşum
Saat 7.00 : ılık limonlu su
Saat 10.30 : peynir, 2 h yumurta, 1 domat, yeşillik, 9 zeytin,1 dilim s. ekmek
Saat 12.30 : 1 bardak süt , tarçınlı kurabiye
Saat 15.00 : 1 tane büyük boy tadelle (kriz), 2 kare dark çikolata
Saat 17.00 : mandalina, 10 tane çam fıstığı
Saat 19.00 : 1 kase pirinçli hindi çorbası, 1 parça hindi eti,1 tane dilim pate
Su 3lt
spor sadece temizlik yaptım 1.5 saat ama öldüm yorgunluktan
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Listeye yaz canım temizliği.
Bizde ailecek gribizallah hepimizin şifasını versin.
Menünde çikolatalar yerine meyveler görmek istiyorum. Hastasın iyi gelir
Buradayım kaptişimniye kimse yok..
İyi akşamlar kızlar! Nasılsınız?
Ben biraz yoğunum. Tatile gitmeme 5 gün kaldı ve son işlerimi halletmeye çalışıyorum
Menümü de yazayım gelmişken
Sabah: 2 haşl yumurta, 9 zeytin ve 1 elma
Öğle: 2 kepçe domates çorbası ve yeşil salata
Ara: 1 fincan yeşil çay ve 1 portakal
Akşam: 120 gr tavuk göğüsü, çeyrek avokadolu salata
Ara: yeşil çay
Su: 3.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?