Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yahu kuşum ben sana demiyorum ki kökten yemeni kes sadece şu direnci kır haftalardır aynı yerdesin yoksa emziriyorsun benim derdim hazır gıdayı bırak azcık hareket kat zaten gidecek her türlü kim ister bir bebeğin sütü kesilsin senden önce o gelir heryerde
Ciddiye almazsam hiç birşey yapamam ki sen fit ve kucağında bir çocukla gezeceksin onlar yanlarında göbekle gezecekler bir sana bir kendilerine bakacaklar sen doyarak zararlı şeyleri çıkararak hayatından kilo vereceksin hem sağlıklı olacaksın hem özgüvenin tam olacak
benim aslinda hedefim 60 ama bu gidisle gorecek miyim emin degilim.
Dikkat de ettim baya son 3 haftadir ama anlamiyorum neden eksiyi goremiyorum dusunmeye basladim acaba sadece hareketsizlikten mi yoksa baska bir sebei mi var.
niye görmeyesin nasıl ayağın ilerleme var mı inşallah o yara bir geçsin ben inanıyorum senin istediğin kiloya düşeceğine

Sagol canim.
Ayagimda kotulesme yok hatta minimal bir iyilesme var gibi.
Normal hayata donmeyi sabirsizlikla bekliyorum.

benim aslinda hedefim 60 ama bu gidisle gorecek miyim emin degilim.
Dikkat de ettim baya son 3 haftadir ama anlamiyorum neden eksiyi goremiyorum dusunmeye basladim acaba sadece hareketsizlikten mi yoksa baska bir sebei mi var.
Bişey duymuştum kafaya kilo verme olayını çok takmak kilo vermeyi olumsuz etkiliyormuş.Sebep derken bir rahatsızlık tanmı kastın.Bu arada bugün bişey öğrendim diğer kızlarda duysun burdan.Ceviz ve diğer kuruyemişleri sürekli düzenli tüketmek o kadar da faydalı değilmiş.Bende hamileyken ne tükettim hergün 3er tane,badem ona keza.Meğersem bunlar ağır besinler oluyormuş(vücutta işlenmesi zor) oluyormuş karaciğerde enzimlerini yükseltiyormuş.Arkadaş demezmi hamşken düzenli tüketiyordum sonra tahlillerde karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı doktor yakından takip etti beni diye.Doktora demişki tükettiklerini söyleyince cevizden olmuştur demiş. Aklında olsun arkadaşımBen senin menünü de pek sade güzel buluyorum.Menülerinden kaynaklanacağını sanmam.
Ne enfes bişeysin sen böyle. Içimi nasıl rahatlattın bilemezsin. Zaten herkesin gebeliği kendine özel, bunu ben de kendime anlatmaya çalışıyorum. Bu arada böbrek taşın noldu?
Sorma ya Allahın cezası şey duruyor mu bilmiyorum 8. aydan sonra böbrekler şiştiği için sıkıştı kaldı orada ama şimdi ne alemde bilmiyorum.Normalde ben taş dökerken hissetmiyorum ilginç ama öyle,doktorum şaşırmıştı ama dikkat ol diyede uyarmıştı yıllar önce.Ürolojide doğumdan 6 ay sonra gel duruyorsa lazerle halledelim onu demişti,gitmeye korkuyorum vallaBu arada ben hiç bulantı yaşamadım sadece karnım acıkınca olurdu böyle bir mide bulantısı ama tiksinti değil işte ozamanda yerdim bişeyler hemen geçerdi açlıktan yaniBu arada şahsen ben mide bulantısını tercih ederdim kız hamileyken yemekler daha bir lezzetli geliyor,o açmaları börekleri yüzüme gözüme sürerek yemek istiyordum.Yani bulantı öyle kötü bişey değil en azından seni böyle oburluktan korur.keşke bende de olsaydı.

**4. Takım 599.Etap***

DeryaOnDiet(66.5///%) Sabit
Tomrs (60.0/ 59.3 / 0.7/ %1.17)
stitch(67.6///%) Sabit
hega8286(63.3/63.2/0.1/%0,16)
matilda34(76.1///%) Sabit
dtcf(57.3/56.6/0.7/%1.22)
inkpin(74.2///%) Sabit

Harpy(74.9/74/0.8/%0.01)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 120 ye bölündü
selinbs(68.8/68/0.8/%1.16)
kaju(69.0 / 68.1 / 0.9/%1.30)

4. Takım ortalaması %0.502

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

bak bak nasıl gaza getiren sözler bunlar ,zaten gazla çalışan biriyim kaptan tam 12den vuruyorsun valla.
DeryaOnDiet canım zaten ayağında rahatsız hareket edemiyorsun .İnan biraz yürüsen bile kilo vermeye etkisi oluyor senhele bir düzel.şöyle gezmeye çıksan bile nasıl grlar gidiyor bir gör

Sagol canim. Himm ben de hamilelikte yedim hep findik fistik ceviz duzenli ama tum kan tahlillerim iyiydi. Hakli olabilir tabiki.
Ne bileyim bir rahatsizlik mi, yoksa hareketsizlikten iyice metaboolizmamm yavasladi mi. Acikcasi hep kilo vermeyi dusunmuyorum onceligim saglik sorunum ama tabi aklimin bir kenarinda var su kilo verememe. Hatta alma korkusu

En azindan kilo vereyim de moral olsun dedim amaan neyse saglik olsun ne diyeyim gerci o da olmuyor

ahahahahah ben gaz verme uzmanıyım işim bu burdaki canım daha neler neler yazarım tomrs iyi bilir onu nasıl övdüğümü o gazla hala kilo veriyor

kızlar yüzde gayet güzel kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit olan kimse üzülmesin en azından bugün artı yok haftaya daha güzelleri sizinde olur bırakmadan yola devam edelim Harpy listedesin hayırlı olsun kuşummmmmmmm sizi seviyorum çıkmam gerek yemek yapmam gerek öpüldünüz kızlar

Kolay gelsin canim. Yuzdenin iyi olmasina cok sevindim. Bakalim kacinci olacagiz bu hafta.

ayağının durumuna sevindim doğrusu az kaldı inşallah önce Allahın izniyle sağlığına kavuş yavaş ve kalıcı kilo vereceksin
Sagol canim ahh bir iyilesse artik.
Yaa son iki haftadir sol kasik tarafimda hafif agrilar var yumurtlama gibi, bakalim haftaya regly olacagim ondan sonra agri devam ederse giderim doktora kucuk kist filan olabilir. Eskiden olmustu ama regly zaamni kendi dusmustu.
Herseyey sebep ariyorum yaa acaba onun yuzunden mi kilo veremiyorum Herseyi herkesi suclar durumdayim suanda

Hareketsizsin şuan almadığına dua etmen lazım canım normal yani

Sağol canım eksik olma sayende motivasyonumuzu kaybetmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…