- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bu hafta hamilelik iznine ayırayım seni o zaman ben canım ne dersinEvet evet evet burda olayım. Tamamen gitmemek bana çok iyi gelir. Sana çok güveniyorum tuzsuzum, baksana 56yı gördüm kız
Yahu kuşum ben sana demiyorum ki kökten yemeni kes sadece şu direnci kır haftalardır aynı yerdesin yoksa emziriyorsun benim derdim hazır gıdayı bırak azcık hareket kat zaten gidecek her türlü kim ister bir bebeğin sütü kesilsin senden önce o gelir heryerdeHaklisin kaptanim, ben iyi bir ceza hakediyorum
Nedense motivasyonum dustu iyice, ustune de hep bi aksilik cikiyor..
Ama ben çok uzun zamandir 67 altini goremedim, o yuzden de takildim sanirim, emzirirken büyük bir diyet de yapmak istemiyorum, cunku kati gidaya baslayinca bebegim sütüm azaldi gibi, kesilirse diye korkuyorum, çok erken sanki daha
Ciddiye almazsam hiç birşey yapamam ki sen fit ve kucağında bir çocukla gezeceksin onlar yanlarında göbekle gezecekler bir sana bir kendilerine bakacaklar sen doyarak zararlı şeyleri çıkararak hayatından kilo vereceksin hem sağlıklı olacaksın hem özgüvenin tam olacakcanım ne yapacaksın oluyor düzelir de,Kız ben Indian yazarak çaktırmayım kızlara demek istedin sandım.Malum hintlilerin yemekleri yağlı olur ya bende o yüzden sataştım sana,yakaladım seni kaçamazsın gibisinden kız.
ay ne güzel söylüyorsun kaptanım ağzın bal yesin Allah ne muradın varsa versin inşallah. aynı azimle devam ederim inşallah.Dün okulda sen baya kilo vermişsin dedi arkadaşlar şöyle süzerek beni.Hatta bir arkadaş daha var o da vermek istiyor o bile dediki "sen ciddiye alıyorsun bu işi uğraşıyorsun çok" nasıl sevindim boşa değil bari uğraşım.
teşekkür ederim darısı inşallah senin başına canım.Belki bende haftaya sabit kalırım çünkü artık verecek kilom azaldı,öyle oluyor ya genelde.Senin verecek ne kadar kilon kaldı
niye görmeyesin nasıl ayağın ilerleme var mı inşallah o yara bir geçsin ben inanıyorum senin istediğin kiloya düşeceğinebenim aslinda hedefim 60 ama bu gidisle gorecek miyim emin degilim.
Dikkat de ettim baya son 3 haftadir ama anlamiyorum neden eksiyi goremiyorum dusunmeye basladim acaba sadece hareketsizlikten mi yoksa baska bir sebei mi var.
Sagol canim.Yahu kuşum ben sana demiyorum ki kökten yemeni kes sadece şu direnci kır haftalardır aynı yerdesin yoksa emziriyorsun benim derdim hazır gıdayı bırak azcık hareket kat zaten gidecek her türlü kim ister bir bebeğin sütü kesilsin senden önce o gelir heryerde
Ciddiye almazsam hiç birşey yapamam ki sen fit ve kucağında bir çocukla gezeceksin onlar yanlarında göbekle gezecekler bir sana bir kendilerine bakacaklar sen doyarak zararlı şeyleri çıkararak hayatından kilo vereceksin hem sağlıklı olacaksın hem özgüvenin tam olacak
niye görmeyesin nasıl ayağın ilerleme var mı inşallah o yara bir geçsin ben inanıyorum senin istediğin kiloya düşeceğine
Bişey duymuştum kafaya kilo verme olayını çok takmak kilo vermeyi olumsuz etkiliyormuş.Sebep derken bir rahatsızlık tanmı kastın.Bu arada bugün bişey öğrendim diğer kızlarda duysun burdan.Ceviz ve diğer kuruyemişleri sürekli düzenli tüketmek o kadar da faydalı değilmiş.Bende hamileyken ne tükettim hergün 3er tane,badem ona keza.Meğersem bunlar ağır besinler oluyormuş(vücutta işlenmesi zor) oluyormuş karaciğerde enzimlerini yükseltiyormuş.Arkadaş demezmi hamşken düzenli tüketiyordum sonra tahlillerde karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı doktor yakından takip etti beni diye.Doktora demişki tükettiklerini söyleyince cevizden olmuştur demiş.benim aslinda hedefim 60 ama bu gidisle gorecek miyim emin degilim.
Dikkat de ettim baya son 3 haftadir ama anlamiyorum neden eksiyi goremiyorum dusunmeye basladim acaba sadece hareketsizlikten mi yoksa baska bir sebei mi var.
Sorma ya Allahın cezası şey duruyor mu bilmiyorum 8. aydan sonra böbrekler şiştiği için sıkıştı kaldı orada ama şimdi ne alemde bilmiyorumNe enfes bişeysin sen böyle. Içimi nasıl rahatlattın bilemezsin. Zaten herkesin gebeliği kendine özel, bunu ben de kendime anlatmaya çalışıyorum. Bu arada böbrek taşın noldu?
bak bak nasıl gaza getiren sözler bunlar ,zaten gazla çalışan biriyim kaptan tam 12den vuruyorsun valla.Yahu kuşum ben sana demiyorum ki kökten yemeni kes sadece şu direnci kır haftalardır aynı yerdesin yoksa emziriyorsun benim derdim hazır gıdayı bırak azcık hareket kat zaten gidecek her türlü kim ister bir bebeğin sütü kesilsin senden önce o gelir heryerde
Ciddiye almazsam hiç birşey yapamam ki sen fit ve kucağında bir çocukla gezeceksin onlar yanlarında göbekle gezecekler bir sana bir kendilerine bakacaklar sen doyarak zararlı şeyleri çıkararak hayatından kilo vereceksin hem sağlıklı olacaksın hem özgüvenin tam olacak
niye görmeyesin nasıl ayağın ilerleme var mı inşallah o yara bir geçsin ben inanıyorum senin istediğin kiloya düşeceğine
Sagol canim. Himm ben de hamilelikte yedim hep findik fistik ceviz duzenli ama tum kan tahlillerim iyiydi. Hakli olabilir tabiki.Bişey duymuştum kafaya kilo verme olayını çok takmak kilo vermeyi olumsuz etkiliyormuş.Sebep derken bir rahatsızlık tanmı kastın.Bu arada bugün bişey öğrendim diğer kızlarda duysun burdan.Ceviz ve diğer kuruyemişleri sürekli düzenli tüketmek o kadar da faydalı değilmiş.Bende hamileyken ne tükettim hergün 3er tane,badem ona keza.Meğersem bunlar ağır besinler oluyormuş(vücutta işlenmesi zor) oluyormuş karaciğerde enzimlerini yükseltiyormuş.Arkadaş demezmi hamşken düzenli tüketiyordum sonra tahlillerde karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı doktor yakından takip etti beni diye.Doktora demişki tükettiklerini söyleyince cevizden olmuştur demiş.Aklında olsun arkadaşımBen senin menünü de pek sade güzel buluyorum.Menülerinden kaynaklanacağını sanmam.
Sorma ya Allahın cezası şey duruyor mu bilmiyorum 8. aydan sonra böbrekler şiştiği için sıkıştı kaldı orada ama şimdi ne alemde bilmiyorum.Normalde ben taş dökerken hissetmiyorum ilginç ama öyle,doktorum şaşırmıştı ama dikkat ol diyede uyarmıştı yıllar önce.Ürolojide doğumdan 6 ay sonra gel duruyorsa lazerle halledelim onu demişti,gitmeye korkuyorum valla Bu arada ben hiç bulantı yaşamadım sadece karnım acıkınca olurdu böyle bir mide bulantısı ama tiksinti değil işte ozamanda yerdim bişeyler hemen geçerdi açlıktan yani Bu arada şahsen ben mide bulantısını tercih ederdim kız hamileyken yemekler daha bir lezzetli geliyor,o açmaları börekleri yüzüme gözüme sürerek yemek istiyordum.Yani bulantı öyle kötü bişey değil en azından seni böyle oburluktan korur.keşke bende de olsaydı .
En azindan kilo vereyim de moral olsun dedimbak bak nasıl gaza getiren sözler bunlar ,zaten gazla çalışan biriyim kaptan tam 12den vuruyorsun valla.
DeryaOnDiet canım zaten ayağında rahatsız hareket edemiyorsun .İnan biraz yürüsen bile kilo vermeye etkisi oluyor senhele bir düzel.şöyle gezmeye çıksan bile nasıl grlar gidiyor bir gör
ahahahahah ben gaz verme uzmanıyım işim bu burdaki canım daha neler neler yazarımbak bak nasıl gaza getiren sözler bunlar ,zaten gazla çalışan biriyim kaptan tam 12den vuruyorsun valla.
DeryaOnDiet canım zaten ayağında rahatsız hareket edemiyorsun .İnan biraz yürüsen bile kilo vermeye etkisi oluyor senhele bir düzel.şöyle gezmeye çıksan bile nasıl grlar gidiyor bir gör
ayağının durumuna sevindim doğrusu az kaldı inşallah önce Allahın izniyle sağlığına kavuş yavaş ve kalıcı kilo vereceksinEn azindan kilo vereyim de moral olsun dedimamaan neyse saglik olsun ne diyeyim gerci o da olmuyor
kızlar yüzde gayet güzel kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit olan kimse üzülmesin en azından bugün artı yok haftaya daha güzelleri sizinde olur bırakmadan yola devam edelim**4. Takım 599.Etap***
DeryaOnDiet(66.5///%) Sabit
Tomrs (60.0/ 59.3 / 0.7/ %1.17)
stitch(67.6///%) Sabit
hega8286(63.3/63.2/0.1/%0,16)
matilda34(76.1///%) Sabit
dtcf(57.3/56.6/0.7/%1.22)
inkpin(74.2///%) Sabit
Harpy(74.9/74/0.8/%0.01)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 120 ye bölündü
selinbs(68.8/68/0.8/%1.16)
kaju(69.0 / 68.1 / 0.9/%1.30)
4. Takım ortalaması %0.502
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
Kolay gelsin canim. Yuzdenin iyi olmasina cok sevindim. Bakalim kacinci olacagiz bu hafta.kızlar yüzde gayet güzel kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit olan kimse üzülmesin en azından bugün artı yok haftaya daha güzelleri sizinde olur bırakmadan yola devam edelimHarpy listedesin hayırlı olsun kuşummmmmmmm sizi seviyorum çıkmam gerek yemek yapmam gerek öpüldünüz kızlar
Sagol canim ahh bir iyilesse artik.ayağının durumuna sevindim doğrusu az kaldı inşallah önce Allahın izniyle sağlığına kavuş yavaş ve kalıcı kilo vereceksin
Hareketsizsin şuan almadığına dua etmen lazım canım normal yaniSagol canim ahh bir iyilesse artik.
Yaa son iki haftadir sol kasik tarafimda hafif agrilar var yumurtlama gibi, bakalim haftaya regly olacagim ondan sonra agri devam ederse giderim doktora kucuk kist filan olabilir. Eskiden olmustu ama regly zaamni kendi dusmustu.
Herseyey sebep ariyorum yaa acaba onun yuzunden mi kilo veremiyorumHerseyi herkesi suclar durumdayim suanda
valla öylesin gerçekten ama iyiki de öylesin.ahahahahah ben gaz verme uzmanıyım işim bu burdaki canım daha neler neler yazarımtomrs iyi bilir onu nasıl övdüğümü o gazla hala kilo veriyor
Tesekkur ederim canmtomrs tebrikler canim. Hayranlikla bakiyorum.
Canm tesekkur ederim, 50 lilerdeyim cok sukur 70 lerdeyim bazen inanamiyorumm
Sağol canım eksik olma sayende motivasyonumuzu kaybetmiyoruzKızlar geldim evdeyim sizler tartılın eşim yemeğe gelecek ben bi yemek hazırlıyım geleyim @dtcfHarpy @selinbs tomrs tebrik ederin hepinizi TEK tek yazıcam elbet şimdi gördüklerimi söylüyorum matilda34 ve @inkpin çok normal haftaya güzel sonuç bekliyorum ikinizden de can sıkmak Yok sabitte görücez gün gelecek haftalarca aynı kiloda kalıcaz henüz başındayız lütfen moralinizi bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?