Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım muccckkk
Yahu neyine tırsıyorsun Kızarım şimdi aaaaaa her bünye farklı her hamilelik kendine has kilo gelir gider bebek sağlıklı olsun sapa sağlam doğsun sen gel ben seni zayıflatırım hem iZine ayrılacaksın yine burdasın bana bir yardımcı daha lazım o da sensin hem kafanı meşgul eder kendini dinleyip durmazsın hem burda olursun biryere gitmemiş olursun
geçen haftaki kilom : 69.0
Bu haftaki kilom : 68.1
Aradaki fark : -900gr
Farkın yüzdesi : %1.30
@klbk33 @tuzsuz_ruh
oooooo süper emzirmenin nimetleri az kaldı kız bi 60 a insen var yaaaaaa yaza kadar bi bebeğe bakacaklar bi sana maşşallahhhh diyecekler

Haklisinc anim tavuk fazla oldu dun. Off ne yapacagimi sasirdim yaa dikkat ettim aslinda yine sabitim. Tamam arti degil en azindan . Ama SIKILDIM artik. Adeta yesem de yemesem de veremiyorum.

Haklisin canim. Hatta annem derdi her hamilelik farklidir diye. Yani ayni kisinin farkli hamilelikleri bile cok ayri.

**4. Takım 599.Etap***

DeryaOnDiet(66.5///%)sabit
Tomrs (60.0/ 59.3 / 0.7/ %1.2)
stitch(67.6///%)sabit
hega8286(63.3/63.2/0.1/%0,16)
matilda34(76.1/76.1/0/%0)sabit
dtcf(57.3/56.6/0.7/%1.2)

inkpin(74.2/74,2/0/%0) sabit
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(68.8///%)
kaju(69.0 / 68.1 / 0.9/%1.3)

4. Takım ortalaması %

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Harpy(74.8/74/0.8/%1.07)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60

Ohhhh geldi dördüncü sabit bu hafta bir şans sana o eksi görülecek stitch hanım hele bir eksi gelmesin haftaya en uzunnnnnnnnnnnnnnnn spor cezası listesi seni bekliyor
Haklisin kaptanim, ben iyi bir ceza hakediyorum
Nedense motivasyonum dustu iyice, ustune de hep bi aksilik cikiyor..
Ama ben çok uzun zamandir 67 altini goremedim, o yuzden de takildim sanirim, emzirirken büyük bir diyet de yapmak istemiyorum, cunku kati gidaya baslayinca bebegim sütüm azaldi gibi, kesilirse diye korkuyorum, çok erken sanki daha

Ya Türkçesini bilmiyorum.
Ama ağır yemekti.
Eşim izinli olunca evde yemekte yapmayınca böyle oldu işte.
Bugün toparlıyorum hemen
canım ne yapacaksın oluyor düzelir de,Kız ben Indian yazarak çaktırmayım kızlara demek istedin sandım.Malum hintlilerin yemekleri yağlı olur ya bende o yüzden sataştım sana,yakaladım seni kaçamazsın gibisinden kız.
ay ne güzel söylüyorsun kaptanım ağzın bal yesin Allah ne muradın varsa versin inşallah. aynı azimle devam ederim inşallah.Dün okulda sen baya kilo vermişsin dedi arkadaşlar şöyle süzerek beni.Hatta bir arkadaş daha var o da vermek istiyor o bile dediki "sen ciddiye alıyorsun bu işi uğraşıyorsun çok" nasıl sevindim boşa değil bari uğraşım.
Harikasin canim tebrikler
teşekkür ederim darısı inşallah senin başına canım.Belki bende haftaya sabit kalırım çünkü artık verecek kilom azaldı,öyle oluyor ya genelde.Senin verecek ne kadar kilon kaldı

Tebrikler :)

teşekkür ederim

Sağol canım.

Tebrik ederim :)

benim aslinda hedefim 60 ama bu gidisle gorecek miyim emin degilim.
Dikkat de ettim baya son 3 haftadir ama anlamiyorum neden eksiyi goremiyorum dusunmeye basladim acaba sadece hareketsizlikten mi yoksa baska bir sebei mi var.

**4. Takım 599.Etap***

DeryaOnDiet(66.5///%) Sabit
Tomrs (60.0/ 59.3 / 0.7/ %1.2)
stitch(67.6///%) Sabit
hega8286(63.3/63.2/0.1/%0,16)
matilda34(76.1///%) Sabit
dtcf(57.3/56.6/0.7/%1.2)
inkpin(74.2///%) Sabit
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(68.8/68/0.8/%1.16)
kaju(69.0 / 68.1 / 0.9/%1.3)

4. Takım ortalaması %

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Harpy(74.8/74/0.8/%1.07)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60

Selam Kıslar zumbamı yaptım geldim yarın misafir var ona hazırlanmam lazım.. Kilo verenleri tebrik ediyorum Sabit olanlar da üzülmesin haftaya eksi görürler inşallah.. Artı görmedim gözümden mi kaçtı acaba..

Kolay gelsin cnaim

Senin bildirimini göremedim sabit misin?

Dostum çok iyi gidiyorsun beni geçtiğine göre artık seni tavşanim ilan edebilirim
Tebrik ederim

Ay tavşan olabiliyormuyuz Hemen tavşan olayım ben Teşekkür ederim

Ne enfes bişeysin sen böyle. Içimi nasıl rahatlattın bilemezsin. Zaten herkesin gebeliği kendine özel, bunu ben de kendime anlatmaya çalışıyorum. Bu arada böbrek taşın noldu?

Sabir bir sekilde sabitim
Listeye hicbir faydam yok herzamanki gibi.
Gerci son 2 aydir kimseye faydam yok ki kk ye olsa

20 kiloyu 4 ayda verdiysen önünde saygıyla eğilip dans ederek devam ediyorum ayinime hepiniz ayrı harikasınız ya. Kilo konusunda pimpiriklenmeyi muhtemelen gebeliği tam kabullenene kadar bırakamıcam ya zaten çok da bırakmayım. 9 ay sonra buraya dönmesi var işin bi de :) Neyse canım hayırlısı. Elbet alınıcak kaçış yok

Evet evet evet burda olayım. Tamamen gitmemek bana çok iyi gelir. Sana çok güveniyorum tuzsuzum, baksana 56yı gördüm kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…