Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amaaan hep fesatlıktan bunlar:)çatlasında patlasın 10 kilo gitmiş ya:)o da beyninden vermiş heralde o kadar çalışıyo dicektim ki 5 kilo almış ve bu herşeyi açıklıyor:))

Çok geçmiş olsun canım bol limon iç bol uyu zaten.iyileş çabucak

Ben niye bu saatte ayaktayım yediğim hurmalar tırmaladı da ondan:))))
Ay bi berbat haftasonu da benden gelsin bıktım valla ah şu haftasonlarının gözü körolsun.
Haftasonu ağzıma asma kilit takcam artık yaa ööööf.Kendimi terkedesim var gerçi bu genellikle var yeni değil :)
Neyse ben yatıyore yarın tartılmazsam kusura bakmayın kendimi hiç hazır hissetmiyorum.boğazımda da bi ağrı inşallah hasta olmam

Geçmiş olsun. Neyi var kızının? Sakin ol. Çok stresli görüyorum seni. Sen ne kadar sakin olursan bebişler de o kadar sakin olur bilirsin
Böyle zamanlarda birde menüyü dert etme kendine lütfen.

Hiçbirşeyi yok!!! Doğduğu günden beri ağlıyor.
Teşekkür ederim..
Doktorda her seferinde bişey yok diyor.
Böyle bebek diyor..
Ben böyle bebek görmedim.
Hımm kolik demekki. Hergün aynı saatte mi ağlıyor peki. Şimdi şöyle yapıyorsun. Bebişi sıcak tutacak bişeye sarıyorsun. Evde koridor turuna çıkıyorsun. Sen yürürken o uyuyacak. Bir süre rahat edeceksin. Birde süpürge sesi gerçekten işe yarıyor. Bende yaramıştı. Yardım alman lazım keşke yardım alabilsen şu dönemde.

Günaydınnn..
Yoğun bir haftasonunu da geride bıraktık..
Valla hayranlıkla bakıyorum size, ben de daha çocuk yok kendime zar zor yetişiyorum, bir de olsa ne yaparım düşünemiyorum..
Belki de olunca otururum artık evimde, koşturmacalarım biter
Çok yorgunum dolu dolu bir hafta geçti.
Ne yedim ne içtim hepsi karışık, menü de yazamıyorum kaç gündür.. Bu günden toparlanıyorum, kahvaltımı yaptım, tartılmayı unuttum, mutfağı toparlayıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.

afiyet olsun. Eskiden olsa anında ceza yazardım. Şimdi içimden kimseye ceza vermek gelmiyor. Yemeyin kaçamak yapmak sizi hedefinizden uzaklaştırır. Beslenme düzeninizi bozar. Faydalı şeyler yemek lazım.

ben de fazla kaçırıyorum bu aralar. Böyle giderse kilo alacağım.
@tuzsuz_ruh hani menü paylaşacaktın

Ben de nasıl herşeye yetişiyorum bilmiyorum. Belki de yetiştiğimi sanıyorum.

Ben de nasıl herşeye yetişiyorum bilmiyorum. Belki de yetiştiğimi sanıyorum.

Yetişiyorsundur..
Anne olanlar başka bir sorumlulukla yapıyor çünkü herşeyi..
Benimki biraz da yavaş olmamdan kaynaklı..
Büyük sorumluluğum olmadı çünkü hiç..
Evlenince düzelirim dedim amma nerde :)

9 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
3 saat ev temizliği = 60 p.

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Süpürge sesi fön sesi bir sürü denedim.
Hiç işe yaramıyor.
Zamanı yok sürekli ağlar hep kucağımda olacak.

Merhabalar kızlar kilo bildirimi yapıp çıkacam raporluyum 2 gün evde yatacam.Bugün 67.6 çıktım -500gr. Beni grip çok sarstı üstüne öksürükte başlayıncaBugün doktorum 4 tane ilaç verdi,sürekli uyuyorum bir çocuk emzirmeye ve .Düzelelim sağlıcakla dönelim sahalara. K Konus dinliyorum canım çok üzüldüm haline,ne diyeyim inşallah kızında bir rutine girer zor sürekli ağlayan çocuk. Dahlia_ canım karikatürlerine bayıldım çok güzeller.Kendinize iyi bakın ben kaçıyorum düzeldiğimde dönecem inşallah

Merhaba canım..
Çok geçmiş olsun..
İnşaAllah kısa sürede toparlanırsın..
Yine de çok yatma, yatınca daha beter hasta oluyor insan..
Zor biliyorum kalkmak ama kalk, yürü, temiz hava al..
Zararı yoksa limonlu çay iç bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…