Amaaan hep fesatlıktan bunlar:)çatlasında patlasın 10 kilo gitmiş ya:)o da beyninden vermiş heralde o kadar çalışıyo dicektim ki 5 kilo almış ve bu herşeyi açıklıyor:))Yok canım bunları sırtımda taşıyamam ne bunu söyleyen kadını ne de emzirememe serüvenimi arada düşünüp üzülsem de çok şükür çok sağlıklı 2 çocuğum var allah sağlıklı sihatli uzun ömürler versin.. Bu kadını da anlatıp gülüyorum herkese ne saçma bişey söylediğini kendide farketmiştir bencezaten 2 yıldır fitnessa gelip 5 kilo almış
Keşke yardıma gelebilsem kaptişim daha iyimisiniz bugün?
Çok geçmiş olsun canım bol limon iç bol uyu zaten.iyileş çabucakkaptanım ve kilo verme yolundaki arkadaşlarım ben hala çok hastayım menüde bildiremiyorum hemen haber verip kaçayım dedim.Yatak döşek yatıyorum,hasta olanlara da geçmiş olsun
Not menüm çok az oldu bugün sürekli uyuduğum için
Hiçbirşeyi yok!!! Doğduğu günden beri ağlıyor.Çok geçmiş olsun neyi varmış? Ne diyor doktor?
Geçmiş olsun. Neyi var kızının? Sakin ol. Çok stresli görüyorum seni. Sen ne kadar sakin olursan bebişler de o kadar sakin olur bilirsinSelamlar menümü yazayım.
Sabah,1 dilim kepek ekmek üzerine tereyağ mal ceviz. 1 bardak çay.
Akşam,3 dilim pizza
Hastanedeydik kızım dün geceden beri durmaksızın ağlıyor.
Dua ediyorum sokağın başına çıkıp yangın var diye bağırmamak için delirmek üzereyim hiç böyle olmamıştım. Doldum taştım.
Yarım litre su.
Hımm kolik demekki. Hergün aynı saatte mi ağlıyor peki. Şimdi şöyle yapıyorsun. Bebişi sıcak tutacak bişeye sarıyorsun. Evde koridor turuna çıkıyorsun. Sen yürürken o uyuyacak. Bir süre rahat edeceksin. Birde süpürge sesi gerçekten işe yarıyor. Bende yaramıştı. Yardım alman lazım keşke yardım alabilsen şu dönemde.Hiçbirşeyi yok!!! Doğduğu günden beri ağlıyor.
Teşekkür ederim..
Doktorda her seferinde bişey yok diyor.
Böyle bebek diyor..
Ben böyle bebek görmedim.
Cuma resimli, Pazartesi resimsiz tartı paylaşıyoruzYarın tartı günü mü?
Cuma değil miydi?
Tartı resmi felan da atacağız değil mi?
Bari sabah hemen atayım.
İnşallah unutmam
İnşallah veririz canım en kısa zamanda şu kiloları
Sakın ha pes etmek yok aynen devam.
Tarçınlı kurabiye benim yediğim düğme kadardı ama normal olanın da 300 olacağını zannetmiyorum kek 1 dilimi öyle zaten ne bileyim
Ben niye bu saatte ayaktayım yediğim hurmalar tırmaladı da ondan:))))
Ay bi berbat haftasonu da benden gelsin bıktım valla ah şu haftasonlarının gözü körolsun.
Haftasonu ağzıma asma kilit takcam artık yaa ööööf.Kendimi terkedesim var gerçi bu genellikle var yeni değil :)
Neyse ben yatıyore yarın tartılmazsam kusura bakmayın kendimi hiç hazır hissetmiyorum.boğazımda da bi ağrı inşallah hasta olmam
Ben de nasıl herşeye yetişiyorum bilmiyorum. Belki de yetiştiğimi sanıyorum.Günaydınnn..
Yoğun bir haftasonunu da geride bıraktık..
Valla hayranlıkla bakıyorum size, ben de daha çocuk yok kendime zar zor yetişiyorum, bir de olsa ne yaparım düşünemiyorum..
Belki de olunca otururum artık evimde, koşturmacalarım biter
Çok yorgunum dolu dolu bir hafta geçti.
Ne yedim ne içtim hepsi karışık, menü de yazamıyorum kaç gündür.. Bu günden toparlanıyorum, kahvaltımı yaptım, tartılmayı unuttum, mutfağı toparlayıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.
Ben de nasıl herşeye yetişiyorum bilmiyorum. Belki de yetiştiğimi sanıyorum.
Anne olunca elin hızlanıyor mecburenYetişiyorsundur..
Anne olanlar başka bir sorumlulukla yapıyor çünkü herşeyi..
Benimki biraz da yavaş olmamdan kaynaklı..
Büyük sorumluluğum olmadı çünkü hiç..
Evlenince düzelirim dedim amma nerde :)
Süpürge sesi fön sesi bir sürü denedim.Hımm kolik demekki. Hergün aynı saatte mi ağlıyor peki. Şimdi şöyle yapıyorsun. Bebişi sıcak tutacak bişeye sarıyorsun. Evde koridor turuna çıkıyorsun. Sen yürürken o uyuyacak. Bir süre rahat edeceksin. Birde süpürge sesi gerçekten işe yarıyor. Bende yaramıştı. Yardım alman lazım keşke yardım alabilsen şu dönemde.
Merhabalar kızlar kilo bildirimi yapıp çıkacam raporluyum 2 gün evde yatacam.Bugün 67.6 çıktım -500gr. Beni grip çok sarstı üstüne öksürükte başlayıncaBugün doktorum 4 tane ilaç verdi,sürekli uyuyorum bir çocuk emzirmeye ve .Düzelelim sağlıcakla dönelim sahalara. K Konus dinliyorum canım çok üzüldüm haline,ne diyeyim inşallah kızında bir rutine girer zor sürekli ağlayan çocuk. Dahlia_ canım karikatürlerine bayıldım çok güzeller.Kendinize iyi bakın ben kaçıyorum düzeldiğimde dönecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?