Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana da geçmiş olsun

Bu gün kilo bildirimi yapmayan herkes 300 mekik çekecek. 2 kişi haricinde kimse kilosunu yazmadı hala

Sanırım arada menü bildirmeyi unutuyorum dünün menüsünü yazayım hemen
Sabah : 11:30 5 kaşık Melemen + 2 dilim ekmek 1 kaşık peynir 4-5 dilim domates salatalık maydonoz filan
Ara 15 gibi tarçınlı yarım muzlu süt
Akşam 19:00 6 kaşık kapuska ( eşim yemek istemeyince onunkini de yedim ) 3 kaşık yoğurt 1 kase salata
Ara yarım elma -yarım portakal
Su 1500 cc
Spor 100 ip atlama 100 jumping jack

Dünün menüsü
Sabah-öğlen
oeynir
zeytin
roka
yumurta salatası
Mantar kavurma
İki dilim ekmek
İki bardak selersiz cay
Ara
Az sekerli türk kahvesi
Akşam
Balık
Bol salata
Bir bardak gazlı içecek
Yarım ayva 1.5 yakın su
Spor yok ama iki gün misafir vardı yatılı yapmıs kdar oldum
Evin içimde iki günde 10000 adımdan fazla yapmısım

Ve bıgun tartım

Kizlar merhaba.uzun sure internetten mahrum olunca gelemedim .olmadi artik eve internet aldim ..ve bugunden itibaren sizinleyim bu arada spora gidiyorum.kilom 71.3 .
Bugün yediklerim
Kahvalti yogurt
Patatesli yumurta yarim pors.
Iki dilim ekmek
Zeytin,kib.kts yarisi peynir
Ogleyin
Elmave ceviz
Aksam
Yarim pors.makarna

kilomdan dolayi moralim sifir . bakalim ilerleyen gunlerde insallah mutlu olurum.
Eksigim varsa uyairmisiniz.

Selam kızlar bugün kilom 73,9 sonunda 73 Leri görmeye başladık umarım kısa sürede 72 olurum
Cuma 74,2 idim.
K klbk33

Aleykum selam..
Tebrikler, böyle devam :)

Afiyet olsun.

Hoşgeldin :)
İyi bir menü değil maalesef..
Sabah olmamış, patates zaten ağır..
Hele de 2 dilim ekmekle..
Öğlen ara gibi olmuş..
Akşam da makarna olmamış..

Merhaba tekrar hoşgeldin Z Zeyytiin kilo vereceğiz hepimiz bu işi tek başımıza yapamadigimiz için buradayız 1. Patateslu yumurta ve ekmek yüksek kalori olmuş biraz 2. öğlen bunu azaltmak için sadece elma ve ceviz yemissin ama elma kh + ceviz de yag protein alman daha iyi olurdu bi de cevizin miktarı önemli 3. Akşam sadece makarna tüketerek karbonhidrat yüklemesi ile güne son vermişsin ama bu son yediğin makarna insülin salgilatarak gece boyu yağ yapımını arttiracaktir. Ne kadaR su tuketmissin belirtmemissin ve bu güzel bol karbonhidratlı menunun ardından spor da yapsaydın içimiz rahatlardi canım.

Aslinda ogleyin sporum var yazmayi unutmuşum:).40 dk yuruyus. Ve 20 dk egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…