- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Sana da geçmiş olsunMerhabalar kızlar kilo bildirimi yapıp çıkacam raporluyum 2 gün evde yatacam.Bugün 67.6 çıktım -500gr. Beni grip çok sarstı üstüne öksürükte başlayıncaBugün doktorum 4 tane ilaç verdi,sürekli uyuyorum bir çocuk emzirmeye ve .Düzelelim sağlıcakla dönelim sahalara. K Konus dinliyorum canım çok üzüldüm haline,ne diyeyim inşallah kızında bir rutine girer zor sürekli ağlayan çocuk. Dahlia_ canım karikatürlerine bayıldım çok güzeller.Kendinize iyi bakın ben kaçıyorum düzeldiğimde dönecem inşallah
Bu dönem böyle geçiyor. Sabretmen lazım.Süpürge sesi fön sesi bir sürü denedim.
Hiç işe yaramıyor.
Zamanı yok sürekli ağlar hep kucağımda olacak.
Bu gün kilo bildirimi yapmayan herkes 300 mekik çekecek. 2 kişi haricinde kimse kilosunu yazmadı hala
Kilom: 66.4çok üzgünüm ..
Sanırım arada menü bildirmeyi unutuyorum dünün menüsünü yazayım hemen
Sabah : 11:30 5 kaşık Melemen + 2 dilim ekmek 1 kaşık peynir 4-5 dilim domates salatalık maydonoz filan
Ara 15 gibi tarçınlı yarım muzlu süt
Akşam 19:00 6 kaşık kapuska ( eşim yemek istemeyince onunkini de yedim ) 3 kaşık yoğurt 1 kase salata
Ara yarım elma -yarım portakal
Su 1500 cc
Spor 100 ip atlama 100 jumping jack
Kizlar merhaba.uzun sure internetten mahrum olunca gelemedim .olmadi artik eve internet aldim ..ve bugunden itibaren sizinleyim bu arada spora gidiyorum.kilom 71.3 .
Bugün yediklerim
Kahvalti yogurt
Patatesli yumurta yarim pors.
Iki dilim ekmek
Zeytin,kib.kts yarisi peynir
Ogleyin
Elmave ceviz
Aksam
Yarim pors.makarna
kilomdan dolayi moralim sifir . bakalim ilerleyen gunlerde insallah mutlu olurum.
Eksigim varsa uyairmisiniz.
Merhaba tekrar hoşgeldin Z Zeyytiin kilo vereceğiz hepimiz bu işi tek başımıza yapamadigimiz için buradayız 1. Patateslu yumurta ve ekmek yüksek kalori olmuş biraz 2. öğlen bunu azaltmak için sadece elma ve ceviz yemissin ama elma kh + ceviz de yag protein alman daha iyi olurdu bi de cevizin miktarı önemli 3. Akşam sadece makarna tüketerek karbonhidrat yüklemesi ile güne son vermişsin ama bu son yediğin makarna insülin salgilatarak gece boyu yağ yapımını arttiracaktir. Ne kadaR su tuketmissin belirtmemissin ve bu güzel bol karbonhidratlı menunun ardından spor da yapsaydın içimiz rahatlardi canım.Kizlar merhaba.uzun sure internetten mahrum olunca gelemedim .olmadi artik eve internet aldim ..ve bugunden itibaren sizinleyim bu arada spora gidiyorum.kilom 71.3 .
Bugün yediklerim
Kahvalti yogurt
Patatesli yumurta yarim pors.
Iki dilim ekmek
Zeytin,kib.kts yarisi peynir
Ogleyin
Elmave ceviz
Aksam
Yarim pors.makarna
kilomdan dolayi moralim sifir . bakalim ilerleyen gunlerde insallah mutlu olurum.
Eksigim varsa uyairmisiniz.
Aslinda ogleyin sporum var yazmayi unutmuşum:).40 dk yuruyus. Ve 20 dk egzersizMerhaba tekrar hoşgeldin Z Zeyytiin kilo vereceğiz hepimiz bu işi tek başımıza yapamadigimiz için buradayız 1. Patateslu yumurta ve ekmek yüksek kalori olmuş biraz 2. öğlen bunu azaltmak için sadece elma ve ceviz yemissin ama elma kh + ceviz de yag protein alman daha iyi olurdu bi de cevizin miktarı önemli 3. Akşam sadece makarna tüketerek karbonhidrat yüklemesi ile güne son vermişsin ama bu son yediğin makarna insülin salgilatarak gece boyu yağ yapımını arttiracaktir. Ne kadaR su tuketmissin belirtmemissin ve bu güzel bol karbonhidratlı menunun ardından spor da yapsaydın içimiz rahatlardi canım.
Haklisiniz biraz menulerimde sikinti var.yarin bomba gibi olacak hic merak etmeyin.Hoşgeldin :)
İyi bir menü değil maalesef..
Sabah olmamış, patates zaten ağır..
Hele de 2 dilim ekmekle..
Öğlen ara gibi olmuş..
Akşam da makarna olmamış..
Haklisiniz biraz menulerimde sikinti var.yarin bomba gibi olacak hic merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?