Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler kızlar harika gitmiş
Deryacım seni özellikle tebrik ederim inatla başardın dukan yaradı sana:)
Kajucum geçmiş olsun neden başın dönüyoki

Kizlar günaydın, biz yine ailecek grip olduk, en son bana bulasti, çok kotuyum, giremedim o yuzden bu hafta kusura bakmayin
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.5
Fark 700gr
Yuzde %1.04
Haftaya hedef 66
Tebrikler...
Hoşgeldin.ne tür bi rahatsızlığın var.çok fazlan yok veririz burda merak etme:)

Sabah:
50 gr tam bugday ekmeği
1/2 salatalık
2 çeri domates

Öğle:
Havuç çorbası
İslim kebap
Bir küçük kase yoğurtlu makarna

ARA Öğün:

Yarım elma

Akşam eşim saat 9 da geldiği için yemeği geç yiyoruz.. benim için bu biraz sıkıntı

su şimdiye kadar yaklaşık 1,5 lt...akşam eve gidince 15 dk leslie yapacağım

Suyu aksama kadar 2.5 civari yaparsin o yuzden guzel. Ama aksam yemek saatin cok gecmis canim,olmadi aksami salata yogurt gecirmeye calissan..
Ben ne zaman gec yemek yesem ertesi gune hemen artiyimdir mesela.

waaw canim harikasin. tebrikler
teşekkür ederim canım,kız veriyoruz kiloları geliyor eksiler.
Tebrikler kızlar harika gitmiş
Deryacım seni özellikle tebrik ederim inatla başardın dukan yaradı sana:)
Kajucum geçmiş olsun neden başın dönüyoki
canım galiba adet oldum ya ben bu hafta ondan oldu az önce o geldi aklıma.1 kilo verdim haftada ondan mı oldu acaba diyordum ama en çok adetten kaynaklanıyor

azz mi olduu. Allahim ne guzel kilo vermissin canim yaa.

Suyu aksama kadar 2.5 civari yaparsin o yuzden guzel. Ama aksam yemek saatin cok gecmis canim,olmadi aksami salata yogurt gecirmeye calissan..
Ben ne zaman gec yemek yesem ertesi gune hemen artiyimdir mesela.
Çok haklısın çünkü mide sindiremiyor.. olmadı eşimle konuşacağım ben erken yiyeyim diye.. saat 7 de

tatlım menüyü en son akşam yemeyi kestikten sonra paylaşıyoruz.Hem daha kolay olur senin içinde
azz mi olduu. Allahim ne guzel kilo vermissin canim yaa.
canım az değil fazla kilo verdim.(bana 1 kilo ve üstü fazla ağır geliyor)Ayar çekemedim bir türlü şöyle 400-500 versem süper olacak her ay.Ama adet sanırsam etkiliyor baş dönmelerimi tansiyonumu da düşürdü heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…