Günayfın foto çekmeyi ben de unutmuşum yaaabu haftalık fotosuz bildirsem olmaz mı?
Geçen hafta; 73.7
Bu hafta: 73
Fark: 0.7
Oran: 0.95 (soğru mu hesapladım yaa)
Haftaya hedef: 72.3 (realist olmaya çalışıyorum)
Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 65.9
Fark: 900 gr
Yüzde: 1.35%
Gelecek hafta için hedef kilo: 65.5
Haftalık mesaj sayısı: 35+
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Eki Görüntüle 2217459
Tebrikler kızlar harika gitmişGeçen hafta: 67.6
Bu hafta: 66.5
Fark: 1.1
Yüzde: % 1.6
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.2 (frene basmak zorundayım)
Haftalık mesaj sayısı: 28 ama toplu alıntıları tek olarak saydım yoksa 40ı bulur
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Tebrikler...Kizlar günaydın, biz yine ailecek grip olduk, en son bana bulasti, çok kotuyum, giremedim o yuzden bu hafta kusura bakmayin
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.5
Fark 700gr
Yuzde %1.04
Haftaya hedef 66
Hoşgeldin.ne tür bi rahatsızlığın var.çok fazlan yok veririz burda merak etme:)Kullanıcı Adı : Aomine Daiki
İsim (İsteğe Bağlı ): Bana DAİKİ deseniz yeter :)
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 155
Kilonuz: 64
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Pko hastasıyım ve kolay kilo alıp zor veriyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
ilk önce sağlık açısından istiyorum.. Çünkü zayıflayınca hastalığın senptomları azalıyor. Bu yüzden Hamilede kalamıyorum.. Ve ikinci nedenim dış görünüşüm fiziğim daha güzel olsun istiyorum.. İnşallah bunu birlikte başarırız.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır hiç katılmadım.
Hemen başla artık takımdasınBen ne zamandan itibaren paylaşım yapmaya başlayacağım bu forumda ? yani yarışma için menü spor su vs..
Çok sağol canım, şimdilik yok :)Kızlar ne alemdesiniz nasıl gidiyor? Var mı listenizde bir sıkıntı?
TMM :)Hemen başla artık takımdasın
Menünü günlük akşamları toplu olarak yazarsın
Ne kadar katılım o kadar motivasyon demek unutma:)
Tebrikler canim, Cok guzel vermissinKizlar günaydın, biz yine ailecek grip olduk, en son bana bulasti, çok kotuyum, giremedim o yuzden bu hafta kusura bakmayin
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.5
Fark 700gr
Yuzde %1.04
Haftaya hedef 66
Suyu aksama kadar 2.5 civari yaparsin o yuzden guzel. Ama aksam yemek saatin cok gecmis canim,olmadi aksami salata yogurt gecirmeye calissan..Sabah:
50 gr tam bugday ekmeği
1/2 salatalık
2 çeri domates
Öğle:
Havuç çorbası
İslim kebap
Bir küçük kase yoğurtlu makarna
ARA Öğün:
Yarım elma
Akşam eşim saat 9 da geldiği için yemeği geç yiyoruz.. benim için bu biraz sıkıntı
su şimdiye kadar yaklaşık 1,5 lt...akşam eve gidince 15 dk leslie yapacağım
Sagol canim, cok mutluyum :)Tebrikler kızlar harika gitmiş
Deryacım seni özellikle tebrik ederim inatla başardın dukan yaradı sana:)
Kajucum geçmiş olsun neden başın dönüyoki
teşekkür ederim canım,kız veriyoruz kiloları geliyor eksiler.waaw canim harikasin. tebrikler
canım galiba adet oldum ya ben bu hafta ondan oldu az önce o geldi aklıma.1 kilo verdim haftada ondan mı oldu acaba diyordum ama en çok adetten kaynaklanıyorTebrikler kızlar harika gitmiş
Deryacım seni özellikle tebrik ederim inatla başardın dukan yaradı sana:)
Kajucum geçmiş olsun neden başın dönüyoki
azz mi olduu. Allahim ne guzel kilo vermissin canim yaa.teşekkür ederim canım,kız veriyoruz kiloları geliyor eksiler.
canım galiba adet oldum ya ben bu hafta ondan oldu az önce o geldi aklıma.1 kilo verdim haftada ondan mı oldu acaba diyordum ama en çok adetten kaynaklanıyor
Çok haklısınSuyu aksama kadar 2.5 civari yaparsin o yuzden guzel. Ama aksam yemek saatin cok gecmis canim,olmadi aksami salata yogurt gecirmeye calissan..
Ben ne zaman gec yemek yesem ertesi gune hemen artiyimdir mesela.
tatlım menüyü en son akşam yemeyi kestikten sonra paylaşıyoruz.Hem daha kolay olur senin içindeSabah:
50 gr tam bugday ekmeği
1/2 salatalık
2 çeri domates
Öğle:
Havuç çorbası
İslim kebap
Bir küçük kase yoğurtlu makarna
ARA Öğün:
Yarım elma
Akşam eşim saat 9 da geldiği için yemeği geç yiyoruz.. benim için bu biraz sıkıntı
su şimdiye kadar yaklaşık 1,5 lt...akşam eve gidince 15 dk leslie yapacağım
canım az değil fazla kilo verdim.(bana 1 kilo ve üstü fazla ağır geliyor)Ayar çekemedim bir türlü şöyle 400-500 versem süper olacak her ay.Ama adet sanırsam etkiliyor baş dönmelerimi tansiyonumu da düşürdü heralde.azz mi olduu. Allahim ne guzel kilo vermissin canim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?