Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** 4. Takım 561. Etap ***

DeryaOnDiet(66.8/65.9/0.9/%1.65)
Tomrs (59.3 ///%) sabit
stitch(67.2/66.5/0.7
/%1.04)
hega8286(63.2/63.8/+0.6/%-0.95)hastalık sebebiyle izne ayrıldı
matilda34(75.3///%)sabit
inkpin(74.4///%)sabit

Harpy(73.7/73/0.7/%0.95)
selinbs(66.5/65.8/0.7/1.05%)
kaju(67.6/66.5/1.1/ %1.63)

4. Takım ortalaması: %0.600

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

Canım hega listeden çıktı artık geçen hafta izne ayrılmıştı

Kızlar kusuruma bakmayın İnanın çok kötüydüm kaç gündür bugün çok şükür toparladım biraz daha iyiyim herkesi tebrik ederim öncelikle bugünün ödülü DeryaOnDiet deryam sana pes etmediğin için sana neler söylesem az burda bir aile gibi olduk bu hafta o kadar mutlu oldum ki senin adına anlatamam
selinbs vallahi diyecek kelime bulamıyorum tatilde bile süpersin tebrik ederim
stitch bir defa daha istikrar geldi bak bırakma artık lütfen süper ötesi gidiyorsun
kaju sana gelince bu hafta bir tık durmanı istiyorum bu kadar hızlı olmasın kilo verme maksimum 500 gram cancağzım emziriyorsun yorulduğun için tansiyonun düşüyor bence her fırsatta dinlenmelisin spor yapıyor musun sen haftada kaç yapıyorsun 5 se 3 e düşelim 3 se 2 ye düşelim bu hafta sporu birden ağır gelmesin vücuduna seni de tebrik ederim
Harpy vallahi seninde istikrarına gurban bacım nasıl yüzdeler maşallah diyelim nazar değmesin devamını bekliyoruz

Ve sabitler tomrs senin çok normal sabit gelmen artık o kadar çok üst üste kilo verdin ki bir süre daha gitse hakkıdır ama orucun bitince bir tık daha dikkat edip senin mezun olmanı istiyorum artık diyetten bıkmaman için ama bu süreçte iZine ayrılmak Yok kesinlikle iZin daha beter oluyor tecrübe etmiş biri olarak izini tavsiye etmiyorum kesinlikle
matilda34 misafire rağmen sabit gerçekten güzel moralimizi bozmadan devam ediyoruz sabit bizim için gayet iyi bir olay istikrarla devam tamam mi canım
I inkpin menülerini görmedim ama takılma yaşadıysan o direnci kıracaksın sende merak etme canım bazen böyle olur bazen alırız bazen veremeyiz önemli olan kendine inanıp ben bunu başaracam demen sendede bu fazlasıyla var zaten hiç sıkma canını bu hafta kırıcaz o noktayı

ve LAydLiNe canım sağolasın teşekkür ederim sana çok herşey için gelip gitmişsin bir elin burda olmuş hep hakkını helal et cancağzım bitanesin

Tamamdır :) teşekkür ederim Buarada szlerin yaşları kaç nasıl hitap etmemi istersiniz :)
Ben 28 yaşındayım ve nasıl istiyorsan öyle hitap et Sibel de kaptan de canım de ciğerim de ne istersen onu de ben samimiyet severim

Tamm kaptan tesekkur 3derim sen ne de4sen o olsun , karbonhitrat da beslenmiyorum ekmegi hayatimdaj cikardim yuruyus spor da yspiyorum , biraz daha sabir o xamn,tesekkur ederim

teşekkür ederim.Evet kaptanım bide adet olunca üst üste ağır geldi bana bide üstüne bu hafta spor yaptım.Az bile yapsam bana etki ediyor.Bir türlü ayarlayamıyorum ya hiç hareket etmeyecem o zamanda kendimi hantal hissediyorum.Biraz yemeği arttırayım diyorum o zamanda sağlıksız oluyor galiba.Ay ne şapşiğim ya.

Ha adetten ise tamam o zaman aynı şekil beslenme haftada iki de spor tamam mı beslenmeyi bozmak yok

Tamm kaptan tesekkur 3derim sen ne de4sen o olsun , karbonhitrat da beslenmiyorum ekmegi hayatimdaj cikardim yuruyus spor da yspiyorum , biraz daha sabir o xamn,tesekkur ederim
Çok normal çok bu zamana kadar duraklama olması lazımdı zaten seninki geç bile kaldı sabır birazcık bir anda almadık bir anda verelim dimi

Anladim canim. Ben yanlis anlamisim basta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…