Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** 4. Takım 561. Etap ***

DeryaOnDiet(66.8///%)
Tomrs (59.3 ///%) sabit
stitch(67.2///%)
hega8286(63.2/63.8/+0.6/%-0.95)hastalık sebebiyle izne ayrıldı
matilda34(75.3///%)sabit
inkpin(74.4///%)

Harpy(73.7/73/0.7/%0.95)
selinbs(66.5/65.8/0.7/1.05%)
kaju( 67.6 /// %)

4. Takım ortalaması:

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

Canım normalde suyu neredeyse damacanayla içiyorum ama şuan hava soğuk diye sanırsam bi de halıları yıkamaya gönderdim bu soğukta (ama çok kirlenmişti) üşüdüğüm için de su ihtiyacım olmuyor sanırım çünkü daha önce devamlı ağzım kuruyordu içiyordum şimdi kurumuyor içemiyorum.. n3yse zumbaya gideceğim bugün orada 1 lt deviririm zaten

Geçmiş olsun canım hastalığı atamadın mı üstünden? Belki ilaçların yan etkisidir baş dönmesi?

Bu menü için 3 saat daha ev işi yap bakayım. Sana ceza.
ne yaptın kaptan yaBenim bünyem onu kaldırmazki.Zaten başım dönüp duruyor.
Bu menude kh biraz fazla olmus canim.

Simdi nasilsin? Umarim daha iyi hissediyorsundur kendini. Gecmis olsn canim.
Evet öyle biraz ağır ama başım dönüyor benim bu sıralar tansiyonumu ölçtüm düşük çıktı,tuzlu ayran yaptım o bile işe yaramadı spor yaptım işe yarar gibi oldu ama hala devam,birden fazla kilo verdim ondan oluyor bu..Fazla hareketli olunca bana yaramıyor,abarttım yine bu hafta.
Teşekkür ederim. Sınava almadılar çok üzgünüm.
Cüzdanım kartım evde kalmış daha doğrusu oğlum çantadan çıkarmış bende farketmedim..
Fena olmuş canım üzüldüm telafi sınavı varsa ona girersin inşallah.
Geçmiş olsun canım hastalığı atamadın mı üstünden? Belki ilaçların yan etkisidir baş dönmesi?
yok canım ya o geçti şükürde bu hafta fazla haraket ettim .Fazla kilo vermememe neden oldu o da tansiyon düşüklüğü yapıyor.Benim hiç spor ya da temizlik yapmamam gerekiyor

Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 65.9
Fark: 900 gr
Yüzde: 1.35%
Gelecek hafta için hedef kilo: 65.5
Haftalık mesaj sayısı: 35+

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

Kizlar günaydın, biz yine ailecek grip olduk, en son bana bulasti, çok kotuyum, giremedim o yuzden bu hafta kusura bakmayin
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.5
Fark 700gr
Yuzde %1.04
Haftaya hedef 66

Eklentiler

• SmartSelect_20181221-083606_Gallery.webp
    12 KB · Görüntüleme: 25
kız tebrik ederim geldi bak eksiler küsmeye hiç gerek yokmuş.demek sen dukacılardan olman gerekiyorişe yaramış

*** 4. Takım 561. Etap ***

DeryaOnDiet(66.8/65.9/0.9/%1.65)
Tomrs (59.3 ///%) sabit
stitch(67.2/66.5/0.7
/%1.04)
hega8286(63.2/63.8/+0.6/%-0.95)hastalık sebebiyle izne ayrıldı
matilda34(75.3///%)sabit
inkpin(74.4///%)

Harpy(73.7/73/0.7/%0.95)
selinbs(66.5/65.8/0.7/1.05%)
kaju(67.6/66.5/1.1/ %1.63)

4. Takım ortalaması:

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

Kizlar günaydın, biz yine ailecek grip olduk, en son bana bulasti, çok kotuyum, giremedim o yuzden bu hafta kusura bakmayin
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.5
Fark 700gr
Yuzde %1.04
Haftaya hedef 66
tebrik ederim çok ideal vermişsin kiloyu bende aslında bu dengede vermek istiyorum ama bir türlü tutturamadım.Harika

Merhaba arkadaşlar.. Ben Zayıflama grubunuza katılmak istiyorum. 26 yaşındayım 1,55 boy 64 kg.. 55 e düşmek istiyorum.. Kendim PKO hastasıyım ve bu yüzden çok kolay kilo alıp zor veriyorum. diyetimi ve sporumu yapınca haftada en az 1 kilo veriyorum ama tek olduğum için bir istikrar sağlayamıyorum.. Kabul ederseniz sizinle bu yola çıkmak istiyorum :)

Hoş geldin canım benim kapımız herkese açık,biz birileri aramıza katılıp bu yolda çabaladıkça mutlu oluruz ancak ne demek

Hoş geldin canım benim kapımız herkese açık,biz birileri aramıza katılıp bu yolda çabaladıkça mutlu oluruz ancak ne demek
Çok teşekkür ederim :) ben ilk defa bu gruplara katılıyorum.. sistem nasıl işliyor acaba..yani neler yapıyorsunuz...kurallarınız varmı :) şimdi aranıza katılmış oldummu :)

Hoşgeldin canım tabiki gelene kapımız açık buyur. İlk sayfada bir form var onu doldururmusun kurallar tabiki her toplu yerde olduğu gibi burdada var olabildiğince aktif olmaya çalışıyoruz hergün akşam yada ertesi sabah menü Su spor veriyoruz herkesin menüsünü yorumlamaya çalışıyoruz Pazartesi tartılıyoruz ve kilom şu diyoruz ama Cuma bizim için önemli olan gün en ince kıyafetimizle yada çıplak aç ve tuvalete çıkmış vaziyette tartılıp tartının resmini çekip buraya atıyoruz düzenli kilo verdiğin iki hafta sonrası listeye gireceksin ve takımın için diğer takımlarla yarışmış olacaksın bu şekilde ben kaptanım bu Arada ismim Sibel

Kullanıcı Adı : Aomine Daiki
İsim (İsteğe Bağlı ): Bana DAİKİ deseniz yeter :)
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 155
Kilonuz: 64
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Pko hastasıyım ve kolay kilo alıp zor veriyorum.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?

ilk önce sağlık açısından istiyorum.. Çünkü zayıflayınca hastalığın senptomları azalıyor. Bu yüzden Hamilede kalamıyorum.. Ve ikinci nedenim dış görünüşüm fiziğim daha güzel olsun istiyorum.. İnşallah bunu birlikte başarırız.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Hayır hiç katılmadım.

waaw canim harikasin. tebrikler

Selam Daiki hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…