- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim :) ayy cok mutlu oldum eksiyi gorunce :)Kızlar kusuruma bakmayın İnanın çok kötüydüm kaç gündür bugün çok şükür toparladım biraz daha iyiyim herkesi tebrik ederim öncelikle bugünün ödülüDeryaOnDiet deryam sana pes etmediğin için sana neler söylesem az burda bir aile gibi olduk bu hafta o kadar mutlu oldum ki senin adına anlatamam
@selinbs vallahi diyecek kelime bulamıyorum tatilde bile süpersin tebrik ederim
@stitch bir defa daha istikrar geldi bak bırakma artık lütfen süper ötesi gidiyorsun
kaju sana gelince bu hafta bir tık durmanı istiyorum bu kadar hızlı olmasın kilo verme maksimum 500 gram cancağzım emziriyorsun yorulduğun için tansiyonun düşüyor bence her fırsatta dinlenmelisin spor yapıyor musun sen haftada kaç yapıyorsun 5 se 3 e düşelim 3 se 2 ye düşelim bu hafta sporu birden ağır gelmesin vücuduna seni de tebrik ederim
Harpy vallahi seninde istikrarına gurban bacım nasıl yüzdeler maşallah diyelim nazar değmesin devamını bekliyoruz
Ve sabitlertomrs senin çok normal sabit gelmen artık o kadar çok üst üste kilo verdin ki bir süre daha gitse hakkıdır ama orucun bitince bir tık daha dikkat edip senin mezun olmanı istiyorum artık diyetten bıkmaman için ama bu süreçte iZine ayrılmak Yok kesinlikle iZin daha beter oluyor tecrübe etmiş biri olarak izini tavsiye etmiyorum kesinlikle
@matilda34 misafire rağmen sabit gerçekten güzel moralimizi bozmadan devam ediyoruz sabit bizim için gayet iyi bir olay istikrarla devam tamam mi canım
@inkpin menülerini görmedim ama takılma yaşadıysan o direnci kıracaksın sende merak etme canım bazen böyle olur bazen alırız bazen veremeyiz önemli olan kendine inanıp ben bunu başaracam demen sendede bu fazlasıyla var zaten hiç sıkma canını bu hafta kırıcaz o noktayı
1.35 yazmistim sanki canim. Yanlis mi yazmisim?DeryaOnDiet canım senin yüzdelik 1.35 gibi bir şey olabilirmi bir baksana sen ona.Benim mat pek iyi değil
Dogru hesaplayip yanlis mi yazmisimEvet doğruymuş 1.35 çıkıyor düzelttim canım sağol
*** 4. Takım 561. Etap ***
DeryaOnDiet(66.8/65.9/0.9/%1.65)
Tomrs (59.3 ///%) sabit
stitch(67.2/66.5/0.7/%1.04)
hega8286(63.2/63.8/+0.6/%-0.95)hastalık sebebiyle izne ayrıldı
matilda34(75.3///%)sabit
inkpin(74.4///%)sabit
Harpy(73.7/73/0.7/%0.95)
selinbs(66.5/65.8/0.7/1.05%)
kaju(67.6/66.5/1.1/ %1.63)
4. Takım ortalaması: %0.600
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
Teşekkür ederimBence iyi fikir. Onmunla da oturur melisa veya papatya cayi filan icersin
Hayirli olsun simdiden
Canm tesekkur ederimSenin guncel kilona hayranlikla bakiyorum sadece
53sekkur eder8m kaptanhaklisin, artik kendimi bi tuhaf hissetmeye baslamistim bir turlu eksilmiyor 3 haftadir, ben yine devam spor ve yuruyuseÇok normal çok bu zamana kadar duraklama olması lazımdı zaten seninki geç bile kaldı sabır birazcık bir anda almadık bir anda verelim dimi
Canm tebr8kler cok guzel vermissin ha5rikaGeçen hafta: 66.8
Bu hafta: 65.9
Fark: 900 gr
Yüzde: 1.35%
Gelecek hafta için hedef kilo: 65.5
Haftalık mesaj sayısı: 35+
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Eki Görüntüle 2217459
Canmv5ebr8kler cok guzel harikaGeçen hafta: 67.6
Bu hafta: 66.5
Fark: 1.1
Yüzde: % 1.6
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.2 (frene basmak zorundayım)
Haftalık mesaj sayısı: 28 ama toplu alıntıları tek olarak saydım yoksa 40ı bulur
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Ben akşamdan listeyi hallettiğimi bile unutmuşum. Bir hışımla girdim 4buçukta. Kevserin hallettiğini ve senin düzelttiğini görünce çoook rahatladım. Teşekkürler ellerinize sağlık
Yapma sağlığın elvermiyorsa.ne yaptın kaptan yaBenim bünyem onu kaldırmazki.Zaten başım dönüp duruyor.
Evet öyle biraz ağır ama başım dönüyor benim bu sıralar tansiyonumu ölçtüm düşük çıktı,tuzlu ayran yaptım o bile işe yaramadı spor yaptım işe yarar gibi oldu ama hala devam,birden fazla kilo verdim ondan oluyor bu..Fazla hareketli olunca bana yaramıyor,abarttım yine bu hafta.
Fena olmuş canım üzüldüm telafi sınavı varsa ona girersin inşallah.
yok canım ya o geçti şükürde bu hafta fazla haraket ettim .Fazla kilo vermememe neden oldu o da tansiyon düşüklüğü yapıyor.Benim hiç spor ya da temizlik yapmamam gerekiyor
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar.. Ben Zayıflama grubunuza katılmak istiyorum. 26 yaşındayım 1,55 boy 64 kg.. 55 e düşmek istiyorum.. Kendim PKO hastasıyım ve bu yüzden çok kolay kilo alıp zor veriyorum. diyetimi ve sporumu yapınca haftada en az 1 kilo veriyorum ama tek olduğum için bir istikrar sağlayamıyorum.. Kabul ederseniz sizinle bu yola çıkmak istiyorum :)
Özellikle seni arkidişimGeçen hafta: 66.8
Bu hafta: 65.9
Fark: 900 gr
Yüzde: 1.35%
Gelecek hafta için hedef kilo: 65.5
Haftalık mesaj sayısı: 35+
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Eki Görüntüle 2217459
HoşbuldumYapma sağlığın elvermiyorsa.
Ayda yılda bi ceza yazayım dedim onu da geri aldım
Hoşgeldin
Sagol canim uzun zamandir ilk defa eksideyim.Canm tebr8kler cok guzel vermissin ha5rika
Sagol canim. Cok sevindim eksiye. Ayagim daha iyi ins yakinda tamamen duzelecek.Selam kızlar. Herkesi rebrik ediyorum ortalama bir harika.. derece yspmış olabilir miyiz?
Herkesi tebrik ediyorum yine takımımızda artı yok bu haftahepinizi tek tek tebrik ediyorum..
Özellikle seni arkidişimemeklerin karşılığını verdi.. sakın bozma aynen devam nasıl oldu ayağın?
Hoşbuldum
Sagol canim. Cok sevindim eksiye. Ayagim daha iyi ins yakinda tamamen duzelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?