Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim :) ayy cok mutlu oldum eksiyi gorunce :)

kaju ayy 65 yazmisim. Sabah arabada hizla unutmadan yazayim diye girerken yanlislikla 6ya basmisim 3 yerine , sagol canim.

Te
Çok normal çok bu zamana kadar duraklama olması lazımdı zaten seninki geç bile kaldı sabır birazcık bir anda almadık bir anda verelim dimi
53sekkur eder8m kaptanhaklisin, artik kendimi bi tuhaf hissetmeye baslamistim bir turlu eksilmiyor 3 haftadir, ben yine devam spor ve yuruyuse

Canm tebr8kler cok guzel vermissin ha5rika

C
Canmv5ebr8kler cok guzel harika

Ben akşamdan listeyi hallettiğimi bile unutmuşum. Bir hışımla girdim 4buçukta. Kevserin hallettiğini ve senin düzelttiğini görünce çoook rahatladım. Teşekkürler ellerinize sağlık

Yapma sağlığın elvermiyorsa.
Ayda yılda bi ceza yazayım dedim onu da geri aldım
Hoşgeldin

Selam kızlar. Herkesi rebrik ediyorum ortalama bir harika.. derece yspmış olabilir miyiz?
Herkesi tebrik ediyorum yine takımımızda artı yok bu hafta hepinizi tek tek tebrik ediyorum..
Özellikle seni arkidişim emeklerin karşılığını verdi.. sakın bozma aynen devam nasıl oldu ayağın?

Son düzenleme:
Menüm
Sabah
2 yumurta haşlanmış
1 dlm ekmek
Kıvırcık ve ıspanak
2 dlm peynir

Ara
Mini protein bar

Öğlen
Yarım tabak yeşil mercimek yemeği
Yarım çorba
Salata
1 yk yoğurt

Akşam
1 kase çorba
Salata
Karnabahar
3 köfte
Yarım kase yoğurt
Az turşu

Ara sütten kahve
Ceviz ve bitter yerim muhtemelen.. Canım tatlı istiyor nedense.. Yarın bi sütlü tatlı planlıyorum

1 saat zumba
2 ltye yaklaştı bugün suyu.. İçebildiğim kadar içiyorum..
Bu arada sabah içtiğim keçi boynuzu pekmezi beni kabız yaptı ama baş ağrım olmadı bu ay Vitaminler fayda etmezken keçi boynuzu herşeyi çözdü bundan sonra regl dönemlerinde içeceğim.. azcık kilo vermemi engelledi hissediyorum ama olsun..
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Sagol canim. Cok sevindim eksiye. Ayagim daha iyi ins yakinda tamamen duzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…