Prptein biraz az geldi gözüme. Onun dışında düzelme var. Birde 3000adım az. Arttıramazmısın? Ben ne zaman 6000ve üzeri adım atsam kendimi daha iyi hissediyorum.Iyı geceler kızlar bu hafta çok iş yeri çok sıkıntılı izinde olan arkadaşlar var hava da çok soğuk yeterli kilo vermediğim için moralim de motıvasyonum da bozuk
Dünkü menü
Sabah 07:30 1 haşlanmış yumurta 4 kaşık yoğurt + 2 kaşık yulaf 3-4 zeytin
Ara 10:30 da 1 küçük Amasya elması
12:30 2 kepçe yoğurt çorbası + 4 kaşık bezelye yemeği+ 3 kaşık yoğurt
15:30 1 kepçe yoğurt çorbası
19:30 tepside patates patlıcan ve kabak 4 kaşık + 2 bardak ayran
Çay 1 avuç çekirdek
2000 cc su
3600 civarı adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Sagol canim. Maydanozu cok severim de burda lezzetlisini bulmak zor. Ben tadi yogun olani seviyorum.afiyet olsun canım bende yakında chiaya başlayacam burda sizlerde göre göre artık bende alayım şunu dedim ama nette tadını pek hoş değil diye tarif etmişler.Sütün ve yğurt gibi şeylerin içinde içinde mayalanıyormuş şöle gibi oluyormuş ama yine de alacam çok faydalı bir besinmiş.Sabahla öyle arası tahminimce 4-5 saat aç kaldın açlık hissettmedinmi.Mandalinalar o arayada konabilirmi acaba,nacizane fikrim.Bende arada aynı şeyi yapıyorumda farketmiyorum hatta açıktığımı ağzıma birşeyler atınca anlıyorum açıktığımı
ay teşekkür ederim canım arada yapıyorum öyle şeyler
hadi ya o zaman çok misafir bol kilo demek sizin için.Misafir güzel şey ama işte bu yanı zor
evde yapsan olmazmı zumbayı ben herşeyi evde yapıyorum 2 yıldır.En azından eski haline dönene kadar
afiyet olsun canımcım, dediğin gibi su az ama içmişsindir herhalde yatana kadar
10 çeri domatesi görünce şaşırdım,kız nasıl yedin okadarmaydanozlara bayıldım
canım benim ya geçmiş olsun,çok üzüldüe inşallah hemen düzelirsin alçın çıkar çabucak
Gelecek o eksiler sana gelecek ben inanıyorum tatlım,büyük takipçinin
SelamKızlar merhabalar
Ben Ebru. Kardeş takımınız olan 13. takımın kaptanıyım. Yarın için hep buralardayım. Başınız sıkıştığında hiç çekinmeden takıma yazabilirsiniz. Ara ara ben de kontrol ederim takımınızı.
Yarın için herkese başarılar inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda
Bu menude kh biraz fazla olmus canim.Ben dün menümü yazamadım özür kızlar(dün baş ağrısı ve baş dönmesinden giremedim uyudum hep)
Dünkü menü
Saat 7.45 : 2 dilimden karışık tost
Saat 11.00 : mandalina
Saat 13.00 : 1 tabak makarna
Saat 18.00 : 4 y.k pilav , 5 y.k nohut
Saat 20.00 : yarım kivi , 1 mandalina, yarım yeşil elma
su 3 lt spor yok
Afiyet olsn canim. Oranlar kucuk ama iki kacamaktan biri olsaymis daha iyi olurmus canim.Bugünkü menüm
Saat 7.45 : 1.5 dilim, 2 kaşık peynir , 1 domates
Saat 10.30 : 1 mandalina
Saat 12.00: yarım çikolatalı kek , 3 tk tahin pekmez,yarım simit , 4 zeytin
Saat 14.00 : 1 bardak tuzlu ayran
Saat 18.30 : 3 yk pilav , 1 tabak nohut , 1 küçük kase turşu,yarım baklava
Saat 20.30 gibi rezene içerim
Su 3.5 lt olur şuan 3 bitti.
spor : 120 dk ev işi= 40 p
20 dk leslie = 40p
20 dk pilates = 40p Toplam = 120p
Arttırabilirim arttırayım kaptanım.Prptein biraz az geldi gözüme. Onun dışında düzelme var. Birde 3000adım az. Arttıramazmısın? Ben ne zaman 6000ve üzeri adım atsam kendimi daha iyi hissediyorum.
Teşekkür ederim. Sınava almadılar çok üzgünüm.Cook gecmis olsun canim. Umarim sinavin cook guzel gecer
Hega listeden çıkmak ama gelirim sanırım öğlene halledebilirim canım ben*** 4. Takım 561. Etap ***
DeryaOnDiet(66.8///%)
Tomrs (59.3 ///%) sabit
stitch(67.2///%)
hega8286(63.2/63.8/+0.6/%-0.95)hastalık sebebiyle izne ayrıldı
matilda34(75.3///%)
inkpin(74.4///%)
Harpy(73.7///%)
selinbs(65.5///%)
kaju( 67.6 /// %)
4. Takım ortalaması:
AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
Kızlar selammmm geldim gelmedim gibi bişey iyi değilim hiç yine yarında çok önemli bir yere gitmem gerekli K klbk33Dahlia_ canlarım vallahi bu hafta herşey size kaldı kusura bakmayın listeyi halledermisiniz size zahmet gelemeyelirim yarın ama erken gelirsem eve girerim mutlaka LAydLiNe canım sende göz kulak olur musun listeyle ilgili rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?